- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz
schellj #20597 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Most a Rom Galaxy-zte-S3 cm7dx van fent ebben minden mükszik és szépen muzsikál.
-
angelius
aktív tag
válasz
schellj #20593 üzenetére
A CrossBreeder az teljesitmény növelést csinál a romnál. Én megvoltam vele elégedve a [Miui V5 ] rommal egyedül a radió nem ment. De amúgy nagyon jó.
-
schellj
tag
Valaki feltette ezt a romot?
Ha igen, mi ez a crossbeeder? És mire jó? Érdemes feltenni?
-
Adamis
őstag
bár most nem vagyok otthon, de telefonáltak, hogy megvan a cserekészülék. tehát van még Skate...
-
bgyg1
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #20590 üzenetére
Szia!
Megadnád a linket?
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
ricsi8800gt #20589 üzenetére
Már van
-
ricsi8800gt
addikt
Hello valaki tud adni letöltési linket ehhez a romhoz? ZTE Skate Android 4.2 (Jellybean)
-
angelius
aktív tag
Tegnap elérhetővé tette tirimosqui CM7....MIUI v5 .VERSION FINAL . Fel is raktam egész gyorsan felment. A beállitások az maradt angol nyelvü de minden más magyar. Szépen szól a zene rajta, viszont a rádió csak sistereg nem tudtam semmit behozni rajta, próbáltam törölni és felrakni egy másik radió appot de nem jártam sikerrel. Nagyon gyors és úgynézem megbizható tesztelem aztán majd meglátom mi lesz.
-
angelius
aktív tag
Slim Bean FBlacktől. 4.1.2-re épül a rom ezért ebben sok minden müködik ami a 4.2.2 es rendszerben nem megy.
-
angelius
aktív tag
Android 5.0 ha minden igaz októberbe jön és gyengébb okos telefonokon is menni fog.
-
angelius
aktív tag
Felraktam a Rom Galaxy-zte-S3 cm7dx tényleg nincs benne magyar nyelv. De felraktam a MoreLocale 2 nevü progit és teljesen magyar nyelvü lett. Egy hibát véltem felfedezni a rádiónál nem találtam egyetlen egy csatornát sem. De egész jó nézki bár én nem nagyon vagyok odáig a samsung feelingért.
-
Dexter68
addikt
Elég fura élményben volt részem: a telefon látta a routert (csatlakozott is szépen), de az internetet nem. Azt hittem, megőrülök vele, aztán CWM-ből csináltam egy wipe cache-t és utána jó lett (nem tudom, hogy ettől-e).
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az,mikor hívnak,pl. aki elvan mentve a névjegyzékek közé,nem mutatja a nevét,amikor hív. Csak miután leraktam,vagy ha sokat beszélek,akkor beszélgetés közbe kiirja,de addig nem.
Valakinek,valami ötletje?(Paranoid 4.1.2)
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj #20579 üzenetére
Mivel 4-es verziójú, nálam fel sem merül lehetőségként. Most még ebből várom a final-t: Rom Galaxy-zte-S3 cm7dx ...6/07/2013 pre-final, mert ezt már polírozza egy ideje Tirimosqui, de nem biztos, hogy nekilátok, mert annyira jó az, ami fent van.
-
schellj
tag
Erről az avatar romról tud vki nyilatkozni?
-
Adamis
őstag
válasz
badmad #20573 üzenetére
Esetleg a T-mobile oldaláról letöltött szoftverfrissítéssel? Azzal próbálkoztál már? Vagy volt egy zip, amit a zte oldaláról töltöttem le anno, az egy flash-selhető image mappát és image.bin fájlt tartalmazott. Ilyened nincs? Mert nekem az ment fel, ha vissza akartam állítani mindent eredetibe. Ilyenkor visszapakolta a stock recovery-t is, meg az alap rendszert és mindent kezdhettem nulláról.
-
badmad
senior tag
válasz
Keeperv85 #20572 üzenetére
Sajnos a TPT volt az első amit megpróbáltam rajta nem mükszik ...Ma megérdezem /nem mintha ezekután sok jelentősége lenne/hogyan sikerült ilyen szépen galyra vágni.A sejtésem az hogy valami nagyon nem hozzáillő romot próbáltak rátolni és az okozta a hibát..Köszönöm a leírást ma még futok egy kört ha nem megy kuka...
-
Keeperv85
nagyúr
Lejárt a szerkesztés, mire eszembe jutott, hogy lehet a TPT megoldaná a nyűgjeit... de én sok reményt nem fűznék hozzá.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
badmad #20570 üzenetére
Van egy QPST nevű szoftver, amivel (ha meglenne az nvram tartalma), vissza lehet állítani gyári állapotba. Azonban igen kevés esélyét látom, hogy az a qcn fájlba csomagolt mentés ott lapul, és bizony az egyedi: abban lakik az IMEI szám. Én eléggé ismerem ezt a típust, de azt, hogy azt itt milyen kódolással kell szerkeszteni, arról fogalmam nincs. Mert hogy egy egyszerű hexa editorral nem írod át, azt már fél éve megtapasztaltam. A WiFi MAC címe sem a legegyszerűbb, de az még megoldható
-
Adamis
őstag
Na, szegény kicsike bekerült T-hez villanó-hibával, kíváncsi vagyok, mit csinálnak vele...
Talán már szerdán kiderül.
-
badmad
senior tag
válasz
Keeperv85 #20566 üzenetére
Nálam a haverom megbizásából van aki megkért segítsek megcsinálni mert Ö tök hülye hozzá,hogy mit csinált vele azt csak Ö tudja meg a jóisten...Én már elég régóta foglalkozom ilyesmivel,hogy szoftverezés de ezt a telót egyáltalán nem ismerem...Szóval azt mondod kuka?
-
badmad
senior tag
Tiszteletem Uraim!
Az miért van hogy van egy átkozott cwm recovery ezen a fránya skaten romot szeretnék telepíteni vele ZIP fájból de lefut elvileg megcsinálja azután a reboot system után viszaugrik a recoverybe...Előtte végig zongorázom a szokásos procedurát de semmi... -
angelius
aktív tag
Egy újabb rom
-
Dexter68
addikt
válasz
vacakka2 #20556 üzenetére
Én egy sony-t vettem, az működik rendesen.
-
vacakka2
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék mit tegyek. Van egy Skatem, semmi bajom vele, csak a headset. Már 3at vettem hozzá, de egyik sem jó. Ha tövig bedugom akkor furán, viszhangosan szól, ha kijjebb, akkor csak az egyik oldal. Van egy bizonyos pont mikor tökéletes, de az elég instabil. Egy gyári jó csak amit a vodafon smartII-höz adtak, de az meg nem agybadugós. Köszönöm a választ előre is -
angelius
aktív tag
Ezt találtam, valaki próbállta már hogy megy e Skaten?
-
Pogika
aktív tag
-
Dexter68
addikt
-
Chofy
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám a belső tárhelyet növelni?. A telefonon most egy ParanoidAndroid 2.81-es, Cyanogen 10.0.0-ás rom van fent! Már TPT is csináltam. Azt írja ki a telom, hogy belsőtárhely 171MB foglalt szabad 16MB.
Kérem segítsetek!!!
Köszönöm előre is! -
GAbre
veterán
Üdv!
Van 1 telefonom,vszeg megnyomódott.
Cseréltem érintőt is,de nem reagál rá.
Fizikai sérülés nincs az alaplapon.
Vkinek vmi 5let? -
Dexter68
addikt
[SCRIPTs][TWEAKs]Fly-On ModV3.0 RC1/Feel The smoothness!/Upd:18/6/13
Vélemény?
Valaki esetleg egy tesztet bevállal? -
Pogika
aktív tag
válasz
angelius #20544 üzenetére
Szerintem itt is érvényesül az alkatrészek szórása, mert pl nállam egyik rom sem produkált eddig recsegést, kipróbáltam a Pacman rom hangerő szabályzóját, max-ra állítva mindent tisztán szólt. IA3 alatt éreztem csak torzítást a mély hangnál maxra állított mélykiemelésnél.
-
angelius
aktív tag
válasz
Pogika #20538 üzenetére
A Pacman nekem is bejött első pillantásra de annál a romnál vettem észre hogy recseg a hangszórom. Ezért töröltem de másik romnál és recseg nem tudom hogy a rom okozta e de azóta majdnem teljesen lekell vennem a hangerőt ha telefonálok. A melegedést én is tapasztaltam. A Rootboxot is felraktam az is szépen ment de amikor zene hallgatás közben hangerőt akartam adni akkor leállt az alkalmazás így az is törölve lett. Most a Slim Bean romot használom majd meglátom meddig.
-
Pogika
aktív tag
-
molnartom
aktív tag
Most tettem fel ezt a Romot, de nincs benne magyar nyelv!
Hogyan lehetne magyarrá tenni?
-
Dexter68
addikt
Nem tudom, melyik az az „ezt a romot”, de általában elég sokat pörög a bootanim az első indításokkor.
Ha mégsem indulna, akkor volt már, hogy akksi ki - akksi be segített a dolgon, ha ez sem, akkor lehet újratenni. Ha még akkor sem, akko másik romot kell keresni, mert úgy néz ki, hogy nincs két egyforma skate. -
Dexter68
addikt
válasz
schellj #20524 üzenetére
Még, amikor Tirimosqui kiadta, volt nálam fent, de valamiért legyalultam.
(igazán fel kellett volna jegyezzem, hgoy melyik romban mi nem tetszett, mert olyan káosz van már a fejemben, hogy borzasztó)
Most valami miatt az rémlik, hogy az értesítési sávról lehúzott rolón integetett egy kis zöld droid, ami kicsapta nálam a biztosítékot, de nem biztos.
Viszont június 7-e óta még mindig ezzel tolom és még mindig maximálisan elégedett vagyok úgy a funkciók, mint a sebesség terén. -
Dexter68
addikt
válasz
schellj #20521 üzenetére
[4.2.2][AOSP] ParanoidAndroid 3.60 [Halo] 29/06/2013 youtube video. Screenshots.
Rom galaxy-zte-s3 cm7 ...29/06/2013 nueva version screenshots.
-
angelius
aktív tag
Sajna én sem vagyok regelve próbáltam de nem sikerült Dex-ben kell biznunk.
-
angelius
aktív tag
Két újabb rom ParanoidAndroid 3.60 [Halo], Rom galaxy-zte-s3 cm7 ...29/06/2013
-
Indiant
addikt
Én is búcsúzom a Skate tábortól, mert elkelt szeretett Skate-em. Minden jót Nektek!
-
válasz
skate killer #20514 üzenetére
4.2.2 az nem ics
Rakd ujra a romot.. -
molnartom
aktív tag
válasz
Én is így jártam a múltkor!
CSak a recovery alatti Hard reset segített!
-
Dexter68
addikt
válasz
Egyszer én is beszopattam magam egy ilyennel, nekem az volt a szerencsém, hogy nagyjából tudtam, hogy hol tartom azt az ikont a launcherben, amivel a fényerőt kapcsolgatom és némi vakon-matatás után visszaállt.
-
skate killer
csendes tag
Helló! Én letöltöttem az android 4.2.2 ics-t zte-sate-re és a fényerőt teljesen lehúztam és most sötét a kép nem tudok vele mit kezdeni.
Kivettem az akut utána bekapcsolt és ugyanez.... Mit tudnék vele csinálni??? valaki segítsen!!!!!!! A segítséget előre is köszönöm!
-
Pikaa
aktív tag
SKATE + még mennyi pénzt éri meg pótolni egy Samsung Galaxy S1-ért? Mindkét telefon jó állapotban van(9,5/10).
-
sljuby
csendes tag
Bocsánat: Előre is köszi
-
sljuby
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Leírnám a problémát:
A gyereknek van egy Skate-je, ami elkezdte azt csinálni, hogy a mikrofonja nagyon halk. Viber (ip) hívásnál jó, de gsm-nél nem, ha a gsm hívást kihangosítja, akkor jó, ha leveszi a kihangosítást, akkor 1-2 másodperc után megint elhalkul (érthetetlen lesz). Kelzsoca SkaTe V2 romja van rajta, de már másfél éve és eddig nem volt baj. Hard reset lett, de nem változott. Gondolom, ha a mikrofon lenne a rossz, akkor ip hívásnál és kihangosítva is rossz lenne.
Esetleg valakinek valami tipp, mert eddig nem találtam használhatót.
Ellőre is köszi. -
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
A CPU beállításoknál milyen használati módot érdemes használni,illetve mennyi legyen a min cpu és mennyi a max?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Boya BY-M1 mikrofon
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest