-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
Pár nap után a MIUI vélemény.
Pár apróságot kivéve nagyon jól dolgozik.
Nem tudom a hívást elutasítani,nem tudok általános csengőhangot cserélni,a launcher az elég sokszor leáll (igaz pillanatok alatt újraindul),ezeken kívül mást nem nagyon tudok ellene felhozni.(talán még az FM rádió,de szerintem ide nem jó az Effem App,gondolom azért nem rakták bele )
Persze lehet,hogy ezekre is megvan a megoldás a fórumán, de sajna a spanyol tudásom igen gyenge.
Tudom ott a guuugli fordító,de nem tudom melyiket fordítsam.
Lehet,hogy egy újrahúzás megoldana mindent,de olyan szépen belaktam,most kezdjem újra?
Itt a hívásnál ,ellentétben a SLIM rommal,még egy alkalmazás sem indult be,a fényerő sem ugrál,nem sötétedik be a képernyő.
Az SD kártya kezelése egyenes tökéletes.
Egyenlőre jár neki a
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android dual SIM okostelefonok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest