- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
denes04 #22506 üzenetére
Használd ENNEK a leírásnak a menetét, de EZT töltsd le. Kitömörítve megtalálsz benne mindent, annyi különbséggel, hogy nem 4-es recovery van benne, hanem 6-os...
Ha ez fent van, akkor ajánlom, hogy tegyél fel egy másik rendszert, mondjuk a IceArmor-t. Ehhez a telepítés menetét ITT találod, a fájlt pedig ITT.
-
angelius
aktív tag
válasz
denes04 #19923 üzenetére
Itt van Ice Armor 3 A Zip fájlban minden benne van nézz bele mert Kernel a gapps a Centre clock és a rom van benne.
-
Dexter68
addikt
válasz
denes04 #19776 üzenetére
Itt van még egy szépnek/jónak igérkező darab: AtomicMachSpeed 2.3.5 Ez lesz a következő, amit kipróbálok.
-
angelius
aktív tag
válasz
denes04 #19709 üzenetére
Kalibráld a proxit ha nem megy van egy kalibráló progi [ZTE SKATE]
-
angelius
aktív tag
válasz
denes04 #19658 üzenetére
Dénes találtam valamit neked egy olyat mint a h3 mach csak ez 2.3.7- re alapul. CM7 Apocalypse Rom Apocalypse Rompróbáld ki. Én most a mokees 1.10 raktam vissza mert gyors egyenlőre várok még a 4.0 felettivel.
-
Dexter68
addikt
válasz
denes04 #19634 üzenetére
Jaj, tudom, nehéz volt előcsalni a "Beviteli mód" párbeszédablakot. Nyisd meg a Keresőt (tulképp mindegy, csak legyen egy üres beviteli meződ), az üres beviteli mezőn tartsd lenyomva az ujjad, akkor előjön, hogy beviteli mód és itt módosíthatod az alapértelmezett billentyűt. Lehet, hogy van más módja is, de mivel megcsináltam, azóta nem piszkálom.
-
Dexter68
addikt
válasz
denes04 #19614 üzenetére
Én romcsere előtt általában csinálok egy mentést az App Backup & Restore progival és a Titanium Backup -pal is. Amit lehet, tisztán visszainstallálok az előbbivel, majd amihez elkerülhetetlen visszatolom az adatokat a Titaniumból.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
denes04 #19614 üzenetére
Ha előtte csináltál crw backupot,akkor 90 %--ban visszamennek az appok.
Ez Rootbox mennyire zabálta(ja) másoknál az aksit?
Nálam elég rendesen eszegeti,lehet,hogy megválunk egymástól?
Tetszene ez a gyorsított rom,de leírása annyira ,de annyira spanyol :-(
Esetleg valaki megosztaná,hogy mi van benne és mi nincs? -
Dexter68
addikt
válasz
denes04 #19610 üzenetére
hát elsőre elég sokáig forog... párszor nekifutottam én is. Először nem csináltam meg rendesen az ext3/swap kombót, akkor talán volt ilyen is, hogy pörgött a méhecske, de egy akksi-ki-be után elindult a rom. Utána sokáig nem értettem a lelkivilágát, mert görcsösen ragaszkodtam a jól bevált Link2sd-hez. Aztán nagy nehezen rászántam magam és rendesen felparticionáltam a kártyámat, és kipróbáltam, hogy mit csinál a LInk2sd nélkül. Na azóta van jó világ
-
vizslakutya
senior tag
válasz
denes04 #19569 üzenetére
Adamis "olvtárs" kimeríthetetlen tudástárára kell csatlakoznod ,ha precízen + akarod csinálni a tpt-zést.
Más
Nem jött össze a Holo locker sem,mert ha eltelik kb 2-3 perc,akkor már ez sem nyitja ki az előlapi gombbal a képernyőt.
(vagy valamit elbénáztam,elég sok benne az angol rész és én sajnos,nem vagyok annyira otthon benne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED monitor topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged