- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz miketrail91 #31797 üzenetére
A lényeg: Ne telefonálj ez ügyben!
Csak személyes ügyfélszolgálaton próbálkozz, telefonon könnyű a rideg távolságtartás, szemtől szemben könnyebb előcsalogatni az ügyfeles empatikus énjét. Amit meg mer tenni, azt személyes ügykezelés esetén megteszi. Még egy hathavi kamatmentes törlesztés is kisegít...Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
catroot
veterán
Már kérdeztem tegnap, de próba cseresznye: flb r8-as romon hol található az usb-töltés kikapcsolása?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
72mviktor
senior tag
válasz kelzsoca #32056 üzenetére
Keeperv85, Hjanos1, Empire Kelzsoca
Hatalmas respeckt a munkátokértZárójelben megjegyezném,hogy aki eme szájbarágós instrukciók elolvasása után is problémákba ütközik az megérdemli a 4 év golyó általi halált
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
anglergab
addikt
Valaki próbálta már a modaco-s Second test OC kernel-t (update.zip-ként, recoveryből telepíthető) Kelzsoca magyar rom-jával? Ha igen, leírhatná a tapasztalatait (van benne opcionális OC-, FM-rádió RDS-támogatás, és még több újdonság).
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Az FLB_R8_HU-ban másnak sem hozza össze a névjegyzék a google és facebook contactokat? A google contactnak ugyanaz a neve mint a facebook-nak, de nem egybe jeleníti meg, hanem külön külön.
FLB_R8_EN-nél a Google Contacts-ban elneveztem az összeset olyan néven, ahogy a facebook-on vannak, frissítettem a telefonon, és működött. Ennél a romnál viszont nem
Nem létfontosságú hogy a Facebook névjegyek ott legyenek, de hasznos hogy a meglévő telefonszámokhoz képet is társít. -
anglergab
addikt
válasz mira72 #32185 üzenetére
Lehet, hogy külső, nagyobb nyereségű antenna segíthet a vonaton is, beltérben.
(az ablakok igen lecsökkentik a SNR-t (Signal to Noise Ratio))Nem a kalauznak, az utasoknak kellehet a GPS. Pl. a cél előtt (1 km-es környezetében) felébreszti őket a telefon (ugye a vonatok késése Mo.-n sajnos eléggé standard dolog, a késés meg nem annyira konstans). Meg lehet statisztikát csinálni GPS-szel, hol/mikor milyen gyorsan ment a vonat, meg pl. (anti)korrelál-e a pillanatnyi sebesség változása a pillanatnyi tengerszint feletti magasság változásával.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz nemkovacs #32184 üzenetére
A csodazip (gyári állapot lesz utána, RAM címkiosztás korrigálása, display driver frissítés), csudazip (clockwork img-t felteszi, de semmi más img-t, szóval azután rom-ot kell még feltenni), csudazip2 (csudazip+partíciós tábla csere) mind TPT módszerek.
"minél többször csodazippel valaki annál inkább rövidítheti a telefonja élettartamát?"
Nem szükségszerűen. Azonban sok az "aktatáskás" felhasználó, akik pl. rosszkor kiszedhetik az akksit. Na, ez esetben már könnyedén tégla lehet a telefonból.[ Szerkesztve ]
-
szitya01
csendes tag
Most nem tudok neki netet adni csak holnap, a kóterban nincs wifi És akkor megpróbálom nettel életre kelteni.
Azért köszi mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz anglergab #32176 üzenetére
Fémgőzölt autó üvegeken keresztül se mennek a régebbi GPS-ek. Volt nekem régi HP pda-hoz soros NMEA antenna, peugeot partnerbe ki kellett tennem a tetőre ( kábelre az ajtó rácsuk ), mert annak pl. fémgőzölt üvege volt. Na meg Fordok első szélvédő fűtését se szereti ( igen, Faraday-kalitka )... Vasbeton panel is ezért eszi meg a wifi jelet. Ami családi házba elmegy szint difit, panelba lehet másik szobába nem, ha vasalt főfal....
Vonatnál is hasonló lehet a dolog...
De bazz, minek a kalauznak GPS ??? le tud térni a sínről?MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
lac14548
aktív tag
-
mira72
őstag
válasz szitya01 #32174 üzenetére
És a GPS be van kapcsolva?
Át kell agyalni mit tettél vele a működött-nem működik állapot között...
Gondolom restart volt már. RESTARTOLJ ! váá.. kikapcskor is ujraindul a teló, nem?
Ne szívass, mert küldöm a SCAD-ot a GPS jeledre
Próbáld meg h AGPS ON, és adj neki netet is hogy leszedje a aktuális hold helyzetet.
Sztem elsőre ennyi(#32176) anglergab : én poénnak írtam csak, de Te komolyan, de ha valaki ennyire süsü lenne, akkor nem kell telefont használni neki, így ilyent sztem ne feltételezzünk..
de ha már, akkor a szatelit ikon a felső sávba is kint van ha be van kapcsolva a GPS, csak észrevenné ha nincs ott.. bár... hallottunk már itt kacifántos dolgokat.[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
anglergab
addikt
válasz szitya01 #32174 üzenetére
A GPS be van kapcsolva (Power Control widget-tel gyorsan ellenőrizheted, középen van a GPS ikonja, alatta világoszöldnek kell lennie)?
Vonaton általában nem működik a GPS-ek többsége, annak ellenére, hogy van optikai rálátás a műholdakra. Ha valaki tudja az okát, az írja meg! Én a fémszerkezet méretére (Faraday-kalitka) és/vagy az üvegekbe kevert anyagokra (biztonsági megfontolások miatt (?)) tippelek (2.4 GHz-en nem átlátszóak tehát az ablakok valószínűleg), hogy elnyelik a GPS-műholdak mikrohullámait. Autókban, buszokon működik a GPS, mert vagy más a fémszerkezet mérete, vagy nem kevernek speciális anyagokat ott az üvegekbe.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
azt nem ertem a launcher2 6mb az adw ex1.2.2 1 mb es megis mennyivel tuobbet tud illetve jobb.. alltalaban torlom hogy nem kell 2 lancher de most megnezem mar mit tud ez a 6 mega..
-
szitya01
csendes tag
Sziasztok!
Frankón működött eddig a teló. A GPS-is de egy ideje nem talál jelet. Se vonaton se kocsiba se akkor ha kimegyek az udvarra, sem az ablakól még 10 perc alatt sem. Máskor meg 10-15 másodperc alatt jött a jel és minden jó volt. Az AGPS nincs bekapcsolva. Mi lehet a hiba?
Ja és minden gyári, nem nyúltam hozzá semmihez. Hárombetűs navigációs rendszer vam rajta.[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
anglergab
addikt
A témacsere valójában néhány fájl felülírása (kicserélése) a /system/framework mappában.
Ha kimásolod a módosítandó (felülírandó) fájlokat (SD-re, PC-re), akkor meglesz a régi témád, és bármikor visszateheted.
Modaco-ról a gyári (stock) Froyo téma is letölthető, mindegyik elterjedt rom-hoz.
Az 1. hozzászólásban van link az eredeti rom visszaállítására (nem a csodazipes módszer).
Az első lépésben megtalálod linkelve a gyári rom-ot, abban pedig a /system/media/audio/ringtones mappában a keresett .ogg fájlt.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Gondolom ha teszek másik témát, akkor réginek viszlát, és nem lehet valahol váltogatni, mint alap mobilokon?
Más: az alap rom-ban volt 1 Terminated nevezetű csengőhang. Azt valaki nem tudná nekem linkelni (tetszett)?Zsoca!: köszi az újabb remekművet!
¤ R'n'R ¤
-
smog000
csendes tag
Flb Froyo Blade R8 by Kelzsoca féle romban nem müködik a bluetooth-om...nálatok ilyen észrevétel?megtalálja a bekapcsolt bluetoothokat csak fogadni nemtudok fájlt:S:S
-
anglergab
addikt
válasz kelzsoca #32153 üzenetére
Kelzsoca: Andorko oldalán letölthető RDS-képes kernel (az oldal alján).
Nem tudom, hogy ez kompatibilis lehet-e a rom-oddal.OC és RDS-képes kernelek letölthetők a Modacoról (nem tudom, hogy ez kompatibilis-e a rom-oddal -- minden bizonnyal igen, hiszen flb-r8a alapú a rom-od):
http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/323154/rom-oled-tft-flb-froyo-g2-for-zte-blade/Látom, már ux1 is linkelte: van második (valószínűleg még béta) OC-s + egyéb feature-okkal rendelkező kernel: Second test OC kernel with PPP for VPN and andorko RDS radio patches. Swap support, ext4, cif, tun, overclock
Érdemes lenne tesztelni Kelzsoca új magyar rom-jával.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz ibookg4 #32159 üzenetére
Az alap vagy a vékonyított circle battery-s legyen?
ui: nekem jobban bejön, szerintem elegánsabb a vékonyított változat.
(#32163) ux1
Áhhá
Köszöntem uram, a többiek nevében is
(#32165) anglergab
Köszönöm Neked is a segítséget, bevallom ezzel nem igazán foglalkoztam
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz kelzsoca #32153 üzenetére
Second test OC kernel with PPP for VPN and andorko RDS radio patches. Swap support, ext4, cif, tun, overclock
Download: flb-r8a-kernel2.zip (3.54 MB) MD5 DED4E70DE3B75B336352D0456E0365A1-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
sniphoe
aktív tag
válasz ibookg4 #32159 üzenetére
Én meg ezt:
"Hamarosan készülni fog egy olyan változat is ahol egyszerre lehet feltenni a recovery-t+a romot, és a partíciós tábla is átméretezésre kerül (170mb helyett ~256mb szabad hely lesz a telefonmemóriában, ahová a programok is települnek alap esetben)"If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
kentucky
őstag
Kelzsoca lesz r12 hun? mert nagyon jó lenne, állítólag nagyon gyors
-
kelzsoca
félisten
válasz ibookg4 #32147 üzenetére
Az összes flb-r8-hoz készült témát magyarítva még szerintem a mai napon kiteszem!
Esetleg nézz rá erre a témára, most készítettem el:
Update.zip-ként telepíthető ez a változat is!
------------------------------------------------------------
(#32150) anglergab1. Lásd 3. válasz
2. Csak ha setcpu-val felhúzod az órajelet akkor lesz változás, egyébként alapon van.
3. Pontosan én sem tudom melyik kernel kell az rds-hez én feldobtam az OC verziót, de nálam azzal nem ment az RDS
--------------------------------
(#32149) CygnusXNem megy vele a szervízkód.
(#32154) kentucky
Nem, nem csinálok, bugos az egész rom, semmivel sem jobb mint az r10 vagy r11.
Ha gyors és jó rom kell felteszed a ma publikált flb r8_hun romot és örülsz
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz kelzsoca #32145 üzenetére
Kelzsoca:
1. az RDS-képes kernel telepíthető (recovery-vel) az új, magyar rom-odhoz? Ha igen, honnan lehet letölteni? Vagy esetleg még nem ajánlod?
2. ha felrakom recovery-ből az OC engedélyező zipet, akkor az OC defaultból be lesz kapcsolva, vagy kell program az aktiváláshoz?
3. Esetleg az OC-s kernel update hordozza az RDS feature-t is?[ Szerkesztve ]
-
mukika009
tag
nah ma voltam pixel hibás bladem kicseréltetni a büdaörsi auchanba tök jófej volt a szervízes srác, sőt mikor meglátta h az újra memkariról csudazippelek megkérte h csináljam meg neki is szóval kapott csudazip et meg r8-at a telójára tökre örült ^^
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
ibookg4
tag
Kelzsoca: nagy kérés lenne, ha r8 esetében inkább a gingerbread-circle battery téma lenne magyarítva, ott ugyanis sokkal jobban látható az akksi százalékos töltöttsége.
-
rezme
tag
Nah akkor én is úgy látom hogy felrakom ezt az flb rom-ot ha ennél rendben van a térerő.
mellesleg wifit ugyanúgy dobálja? (ha nincs használatban a wifi nem baj ha dobja, csak akkor idegesítő, ha pl használom a gremote pro-t és mondjuk hangosítnai akarok akkor kezd el szarakdoni a wifi újrakapcsolásával:S)Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
Tonchi
aktív tag
a hun verzióhoz is jó a eng verzió app update zipje
tom hogy az appok nem fordítottak -
anglergab
addikt
válasz nemkovacs #32137 üzenetére
Total Phone Transfer: az /sdcard/image mappába kell rakni hozzá megfelelő .mbn fájlokat (partíciós táblát, egyéb metrikai adatokat tartalmaznak) és szükség szerint .img lemezképeket. Ha bootloader (power + hangerő fel) üzemmódban indítjuk a telefont, akkor ~BIOS szinten kódolt rutinok elllenőrzik az image mappa tartalmát, majd aktiválónak scriptek, amelyek low-level beavatkozásokat hajtanak végre az mbn-ekben tárolt adatok alapján (pl. firmware patch stb.), majd a megfelelő partíciókra íródnak az .img lemezképek. Ezután újraindul a telefon automatikusan, majd normál módba bootol a rendszer.
Mivel alacsony szinten avatkozik a rendszerbe, fokozott körültekintéssel alkalmazandó, mindig vessük össze az SD-re kibontás előtt a letöltött image.rar md5 hash ellenőrzőösszegét a közzétévő által publikált md5 kóddal. Csak akkor bontsuk ki a tömörített fájlt az SD-re, ha a két kód egyezik.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Hova kerul ez a log? Telepites utan is megmarad valahol? Most hirtelen raneztem a kartya/cwmod konyvtarba, de most nincs ott semmi...
(#32137) nemkovacs: TPT=total phone transfer~ nagyon melyen nyul a teloba, rendszerszinten. Usereknek annyi a lenyeg, hogy ezzel tonkre lehet teni a telot, tehat fokozottan SAJAT FELELOSSEGRE!
[link]
Total Phone TransferThis technique uses a much lower level method of updating your ROM.
It is MUCH simpler than using Fastboot, installing Clockwork and then Putting a ROM on your phone.
However it is NEW, and in development - and only a few ROMs are currently available (but they are newer ones).
Using TPT allows you to change all of the sections of your phone in one single install. This means that the BOOT, RECOVERY and ROM all get installed together.
TPT also has the power to change other much deeper parts of the device; the first discovery has been that you can change the partition sizes.This means the the Spare space (MB) in the system partition location - can be squeezed down so that you have more space to install Apps in the data partition.
The ROM developer will pick the correct size partition for their ROM.Here is a video of TPT in action http://www.youtube.com/watch?v=pX78MnDKwOA (thanks isambard)
Reversing the process
Currently you would have to apply the STOCK Hungarian TPT to get your partitions back to normal.
However as a side effect you will have a phone that is exactly as the Hungarian phones are shipped.
You would then need to follow this guide to put on a stock ROM of your choice.Compatibility
Currently the Hungarian TPT has been confirmed to work on ZTE Blades from the following countries
* Hungarian
* Greek
* UK - both TFT and OLED
* French
* Indian - Dell XCD35
* Austrian
* SwitzerlandPlease (if you are not a hardcore user) DO NOT TRY it on a device not confirmed
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Valaki elküldené nekem a MyBackup telepítőjét?
Lementettem vele a programokat és minden adatot, de magát a telepítőt elfelejtettem Visszaállítás előtt nem akarok beállítani mindent hogy a marketről leszedjem a progit...
Köszi.Amúgy felment az FLB8_HU + ElegantSteel + Ubuntu betűtípus, nagyon jól néz ki
Thx Kelzsoca[ Szerkesztve ]
-
powers
tag
nem tudja valaki hogy lehet több névjegyet törölni egyszerre?
-
ux1
addikt
válasz anglergab #32132 üzenetére
Ez így van, de most már mindenki így akar telepíteni, mikor azt elég 1x megcsinálni az életben, max a csodazippel vissza, ha gariztatni kell. Ellenben ha állandóan TPT-vel fognak a lámák telepíteni, akkor exponenciálisan nő az esélye a tégláknak. Én csak erre szerettem volna rávilágítani.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
kelzsoca
félisten
válasz madgie #32118 üzenetére
Elegant-steel (hun) téma FLBR8_Hun rom alá:
Update.zip-ként telepíthető, tesztelve, működik!
............................................................................(#32131) ux1
Akkor láttam meg mikor már fel volt töltve a rom, tudtam hogy valaki megemlíti (meghagytam a sikerélményt )
(#32124) anglergab
Igen, várható még a mai napon megcsinálom.
(#32134) ux1
Mondjuk a csudazip-ek tényleg nem azért készültek hogy mostantól mindenki azzal telepítsen, hanem a kezdőknek gyors és hatékony telepítése formaként.
Az meg ha valaki téglát csinál a telefonból nem a mi problémánk, csak saját felelősségre ugye
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
A korreláció (sok TPT vs. bad block) nem implikál kauzalitást (hogy a TPT-zés okozza a bad blockot).
Kimutatta egy reprezentatív felmérés, hogy adott betegséggel rendelkezők több kivit fogyasztottak a vizsgált időtartamban, mint a normál populáció. Tehát a kivi hozzájárul az adott betegség kialakulásához.
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz anglergab #32123 üzenetére
Nos majdnem... Esetleg majd csodálkozhatsz, mikor ilyeneket találsz a recovery.log-ban:
Formatting DATA:...
mtd: not erasing bad block at 0x06d60000
mtd: not erasing bad block at 0x074a0000
mtd: not erasing bad block at 0x075e0000
mtd: not erasing bad block at 0x0e000000
mtd: not erasing bad block at 0x11740000
/data wipe complete!
.
.
.
.
mtd: not erasing bad block at 0x0e000000
mtd: not erasing bad block at 0x11740000.
.
I:read: progress 0.200000 10
I:read: ui_print Writing Boot
Writing Bootmtd: not writing bad block at 0x00000000
I:read: ui_printwrote boot partition from /tmp/boot.img
I:read: ui_print Finishing Up
Finishing Upscript result was [/system]Nos ez a teló kb 5x lett TPT-zve
Kelzsoca:
Azért lesz még mit fordítani Megathx. A fiamnak este felpakolom
Igaz ez csak addig van míg nem syncelem telkönyvet....[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Vállakozó szellemű embereket keresen az ingyen facebook app tesztelésére.
-
Nekemnyoc8
csendes tag
válasz vönnék #32120 üzenetére
Nekem is csinálta, bár csak új ROM felrakása után. A google saját súgója azt mondja, hogy próbálj meg belépni a Google Talk-ba először és utána a marketba. (nálam ez sem segített...)
A megoldás az én esetemben a rendes mobilnetes bejelentkezés volt (bár ha jól rémlik a Talk azt követően sem volt hajlandó bejelentkezni és később áldozatul esett egy észnélküli rootexploreres törlésnek)
Egyébként itt azt olvastam, hogy a mobilnetes bejelentkezést már nem kéne követelnie és megy Wifin át is, úgyhogy lehet hogy valami más egybeesés miatt sikerült nálam.
-
anglergab
addikt
válasz Tonchi #32126 üzenetére
Lehet, hogy kapunk benchmark programokban kicsit több pontot, vagy néhány plusz FPS-t (ami egyáltalán nem biztos, hogy minden alkalmazásban érzékelhető gyorsulást okoz).
DE cserébe: Az OC a magasabb órajel miatt növeli a CPU hődisszipációját, ami mobil eszközöknél nem éppen kívánatos, az akkumulátor gyorsabb lemerülése miatt. Akár kis OC drasztikus merüléshez vezethet! Továbbá az OC potenciálisan megrövidíti a CPU várható élettartamát (előre nem megjósolható, hogy kinek mennyire "bírja" a CPU-ja az OC-t a gyártási technológia, illetve a felhasznált anyagok minőségének ("tisztaságának") szórása miatt). Megéri?[ Szerkesztve ]
-
Tonchi
aktív tag
Melyik az ajánlottabb a sima flb r8_hun vagy az oc-s és az oc-n kívül van más módosítás?
-
anglergab
addikt
Szerintem a partíciós tábla módosítása, és a NANDFLASH írása ugyanolyan szintű operáció.
Az mondjuk igaz, hogy ha TPT alatt történik valami meghibásodás (vagy user error, mert kiveszi rosszkor az akkumulátort) kisebbek az esélyek, hogy otthon helyreállítható legyen; mint a ROM írásánál. -
Pumika1975
senior tag
-
ux1
addikt
válasz anglergab #32110 üzenetére
Mert miért ne... Itt sok ám a lökött, megijed a züd droidtól, kitépi az aksit közben, azt megy a levesbe a teló. Szvsz pár ezer írást elvileg elvisel... de találkoztam már nem egy nand eszközzel ami meghalt, igen rövid idő alatt. Mikor a TPT-vel basztatod és abba hal bele, akkor nem lesz egy minimum bootod se amivel helyrehozd. Azért mondom: azt elég egyszer megcsinálni, azt mehet a hagyományos rom flash.
-
vönnék
csendes tag
Accoutok közé beteszi a nevem, mailcímem. Be is tudok lépni a marketba. De rámegyek bármire hogy töltse le, bszik letölteni. "Starting dowload...." és itt áll az idők végezetéig. Holott mondom másik 3 telefon meg vígan szedi le a szrságokat.... De az enyém az ő accukkal sem....... Se olyannokkal amit én csináltam....
[ Szerkesztve ]
-
mpire
tag
válasz vönnék #32112 üzenetére
Nekem is ez volt, se market, se gmail nem engedett be, és az accountok közé se rakta be a gmail accomat. Ha neked is ez van, akkor a megoldás:
Csinálj egy youtube acc-ot a gmailes címeddel, majd a telefonon lépj be a youtube alkalmazásba, és jelentkezz be a youtube-ra ezzel a friss acc-al, és voila, a setting/accounts and sync-ben már ott is figyel majd a youtube-os és a gmailes accod is! A youtube-ost utána nyugodtan kiszedheted, ha nem kell.
Amúgy ez a hiba egy csomó androidos telefonnál előfordult, asszem modaco-n találtam meg ezt a megoldást. -
nemkovacs
tag
Szentendrén bladet osztogatnak: http://www.megoldjukokosba.com/mithogyan
-
dragon1993
őstag
Én oldottam meg , akakrok csinálni egy egyszerű biztoságos megoldást is csak ,semmi időm.
Ingyen facebook androidon. -
anglergab
addikt
-
vönnék
csendes tag
Két hónapja van ZTE-m. A marketet egyszer sem tudtam eddig használni. Csináltam accountot kettőt. Egyikkel sem megy. Már gyári beállításokat visszaállítottam mert olvastam valakinek ez segített. Nekem ez se. Próbáltam fizetős mobil hálózattal, és wifin keresztül is. Egyiken sem megy. Holott a wifi-s hálózaton keresztül HTD Desire, HTC legend, Samsung i9000 letölt.
Kérem valaki mondjon valami tutit mert lassan ott tartok hogy egy dolgot fogok kipróbálni, méghozzá azt hogy az asztal sarka hogy áll a kijelzőbe.
Gyári minden. 2.1 andoid.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Meglehet akkor is oldani, hogy ne csapolja a szamlat a droid, ha van net elofizetes a simhez rendelve. Egyik srac is pont azert keresett (es talalt) megoldast, hogy az ingyen f@szbukot ki tudja hasznalni. Most nem tudom, hogy ki talalta meg a megoldast, de a forumba linkelte azt az biztos. Keresd meg, de sztem nemsokara majd o is feltunik es biztos segit neked.
-
dragon1993
őstag
Kelzsoca
Nem ên mondtam, hogy tönkremegy a flash memória henem egy h***e gyerek.
A pendriveok is 5 évig elmennek azokban is ez van.RDS-röl valamit mert tegnap hü**e vagy nincs bennével elküldtetek aludni.
Most ez flb 8 ra van és recoveryböl telepíthetö?
TMC elvileg a peföfin vanaz aura elvben tud tmc-t kezelni, mert elvben rdsel megy a petöfin a tmc szóval müködhet. -
madgie
titán
-
Pumika1975
senior tag
sziasztok! lehetséges két telefon között wifi- n adatot àtküldeni? csak két telefon semmi màs.
win 10, ....múkodj!
-
barnam_
nagyúr
válasz kelzsoca #32045 üzenetére
Az R11_hun romban lévő elegant-steel téma rávarázsolható a romra
Hogyan kell azt csinálni? Kitörlöm az F8_Hun zip-ből a framework fájlokat, és bemásolom a helyére az R11_Hun-ban lévőket? Vagy ennél bonyolultabb?
Ugyanez vonatkozik a gingerbread billentyűzetre is, szeretném hozzáadni az F8_Hun-hoz. -
KERYgsxr
tag
Helló Kelzsoca!
Először is 1000 Hála a romokért!
Véleményed szerint melyika jobb r11 hu v. flb r8 hu?
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával