- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz Keeperv85 #32899 üzenetére
nem erdekes, ha azt nezed h a 2.3 tamogatja a magyar nyelvet. tehat ha valamely keszulekre kijon a 2.3 hivatalosan a nyelvi fajljait fel lehet hasznalni.
(tudtommal a 2.2 forditasoknak is ilyen nyelvi fajlok az alapjai. Emlekszem mikor kezdodott ez a forditas dolog, valaki belinkelt egy fajlt es irta, hogy az jo alap a forditashoz)
-
kelzsoca
félisten
válasz hedler #32883 üzenetére
Köszönjük a videót és hogy foglalkoztál a dologgal
(#32896) vampire17
Language pack?
Álmodj királylány... lál.lááá
Minden egyes alkalmazás csomag speciálisan csomagolt, kódolt és védett, ezért nem lehet rá ilyen packot feltenni.
(#32892) rezme
Csak ez nem hivatalos rom, így nem fog magyarul beszélni
Maximum akkor ha majd lesz valami épkézláb verzió és mi lefordítjuk.
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
CyanogenMod-ok kernel szinttol ujra vannak irva, teljesen egyeniek. Szinte biztos h kiszedtek belole a tobbi nyelvet. De nem tartom kizartnak h ha aranylag stabil lesz, akkor adnak ki valami "language pack"-ot amivel bele lehet fozni a kulonfele nyelveket.
Javított Cyanogen 7 B3!
Cyanogen 7 B3r2 - Unnoficial update for those who want an original CM7 with fixes they can't/don't want to do themselfs.
Fixes: (stuff in italics = new stuff since previous build.)
Keyboard
Video overlay
APN list fixed
Forgot to add something in last build
Might of been a launcher tweak but I forgot (hangover from last night = forget stuff) if it seems faster, please say!Size: 84.7MB zip / 123.2MB when extracted
MD5SUM: 7eca2a35823b31f2b299e3fd737118bb[ Szerkesztve ]
-
rezme
tag
válasz Keeperv85 #32894 üzenetére
pedig alapon benne van
http://developer.android.com/sdk/android-2.3.html
legalábbis ebből azt veszem kiÉrtékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
rezme
tag
-
anglergab
addikt
1. A sok zárójeles megjegyzés miatt tűnhet kuszának a mondanivalóm, meg a hosszú mondatok miatt. Igyekszem ezen változtatni. Lehet, hogy a zárójeles megjegyzéseimet külön mondat(ok)ba írom, ez hozzájárulna az áttekinthetőséghez.
2. ok
3. ok
4. ok, örülök neki.
5. Valószínűségszámítás is van, nem csak statisztika
6. Nem szükségképpen lineáris a töltés és feszültség/áram karakterisztika (max. a töltés első periódusában jó közelítéssel az). Tehát sajnos nem ilyen egyszerű a gondolatmenet...
7. Igyekeztem logikusan érvelni, egyáltalán nem "arcoskodás" volt. Végignéztem a kérdéseimet, és azok szerintem általában nem voltak rosszak.Mindig szem előtt tartottam a kérdéseim megfogalmazásakor, ha valaki a Google-n keresztül jut ide, elolvasva a kérdéseimet, és az azokra kapott (általában) igen korrekt válaszokat -- könnyen megoldást találhasson a problémájára. Szerintem ez sikerült is -- még ha kezdetben ehhez sokszor (utólag visszatekintve) trivialitásokat kellett is kérdeznem. Inkább kérdezek a témában nálam sokkal tapasztaltabbaktól, minthogy meglepetések érjenek. Szerintem sokkal korrektebb, ha inkább néhol trivialitást kérdezek, minthogy meglepetések érjenek és "nem jut túl a zöld roboton, mit csináljak" témájú kérdéseket írjak ide (ami igen gyakori sajnos, mivel sokan "aktatáskáznak") . Jobb először ismereteket gyűjteni, mint később meglepődni.
Nem szeretnék tovább magyarázkodni, mivel az csak további észrevételeket generálna, és az off topic kommentjeink száma/hossza időben exponenciálisan növekedne.
ui.: egyébként köszi az észrevételeidet, vannak benne dolgok, amiken elgondolkodom
[ Szerkesztve ]
-
Miksz
tag
[link]
inne vettem le, de inkább érdekesség, teszt célból. javított kelzsóca r8 hun megy rá majd utána . (én is romfüggő lettem, így nem tudtam megállni, hogy ki ne próbáljam )ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S
-
barnam_
nagyúr
Call Meter NG-ben hogyan tudom megadni hogy a tarifákat ne idő szerint, hanem hálózat szerint különböztesse meg? Meglehet adni 2 tarifát, de -ha jól láttam- ezek közül időpont szerint választ.
Nekem olyan kellene, ha a hívás hálózaton belül történik, használja az első tarifát, ha hálózaton kívül, használja a másodikat. -
hedler
tag
Sziasztok!
Feltöltöttem a videót az SD kártyás Csudazippes ROM felrakásról.
http://www.multiupload.com/XUCCAVSOPN
Bocs, nem tudom, hogy lehet ide linket berakni
lehet, hogy igy: LinkJa, tényleg így. Sajna 140 MB-re sikerült, de legalább jól látható minden. :-)
[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 2, Nikon D300, sigma 18-35 1,8, sigma 50-500 4/6.3
-
syl5
őstag
-
Miksz
tag
bexarás, ez is tud lengyelül
ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S
-
kelzsoca
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
Android 2.3 hogy all pillanatnyilag pengere sracok?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Joshi
titán
válasz mesmoryser #32855 üzenetére
Időközben lementettem a névjegyeket vcf fájlba és a gmail-es fiókomba exportáltam, tehát már ott van az összes név és telefonszám.
A szinkronizációt hol lehet bekapcsolni?kelzsoca #32856: kb mikor lesz meg? Már mint a mai nap folyamán? A rom felrakás részletes menetéről lenne egy leírás valahol? Gyakorlatilag egy gyári Blade-ről van szó.
-
Miksz
tag
egyre jobb lesz, sebesség egész türhető, wifi megy, telefon megy gps megy lock képernyőn irja az akku töltöttséget, téma cserélés megy program alól is, a billentyűzet viszont baromi apróra sikerült opp még egy dolog 3.005-ös recoveryvel lehet telepíteni
[ Szerkesztve ]
-
szitya01
csendes tag
Na megjavult a GPS eleinte többször sokáig kereste a jelet aztán működik már.)
-
syl5
őstag
válasz anglergab #32742 üzenetére
1. Tanulj meg fogalmazni, mert nagyon kesze-kusza a mondanivalót!
2. Írtam, hogy "nem egyszeri mérés után, és nem különböző körülmények között elvégzett tesztek/mérések után mondok véleményt..." Ugyanazon programokat használtam, ugyanúgy terheltem a telefont (gyakorlatilag sehogy, mert tesztek alatt szinte csak készenlétbe volt).
3. Az elmélet nem csak szerintem bizonyítható, többen is jelezték, hogy jobban bírja az akksi, ha még 100 % után is töltik...
4. Én sem értettem korábban ezzel egyet, de nem pampogtam, hanem kipróbáltam és örültem, hogy bevált.
5. A kutatások eredményeit is kukába dobhatod! A kutatások azt is mondják, hogy ha legalább 20 percig a leállósávban tartózkodsz, akkor biztosan meghalsz. Nyáron szürkületben 1,5-2 órát álltunk/állt a kocsi a leállósávban és semmi bajunk nem lett...
6.Nem vagyok se villamosmérnök, se villanszerelő, de szerintem nem jól számolsz. Amikor 5 %-on áll az akksi, akkor 3540 mV a feszültsége az akksinak. Ha 100 % után még töltőn hagyom, akkor 4230 mV, tehát az ingadozás 4230 mV- 3540 mV = 690 mV 5 % és 100 % között. Tehát 690 / 9,5 = ca. 73 mV a feszültség változás 10 %-onként, ergo a 4230 mV - 4170 mV = 60 mV különbség majdnem 10 % plusz kraftot jelent!
7. Nem kell statisztikázni, én is tanultam statisztikát, én is tudnék neked eloszlásokat vizsgálni, meg tudományos maszlaggal érvelni. Ez nem az a topic, inkább az arcoskodás helyett azzal kéne törődnöd, hogy ne tegyél fel hülye, egyértelmű kérdéseket...Ha annyira okos vagy, akkor azokat is tudnod kéne...(#32761) ux1
"Én csak az bírom: anglergab nagyon tudományosan le tud írni dolgokat, mégis minden lépésnél fogni kell a kezét ha vmit csinálnia kell, és bazi nagy hülyeséget tud kérdeni."Ennyi! Nem a tudományos maszlag számít, mindenki meg tudja tanulni ami a könyvekbe le van írva!
(#32852) Stirlitz
Miből?
Én nem látok fordított ékezeteket[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz kelzsoca #32853 üzenetére
Nem, az alapból működik. Hanem hogy a facebook-os és google névjegyeket egyben jeleníti meg. Tehát ha van egy ismerősöd, pl. Kis Pista (), aki fenn van facebook-on, hozzáadod a google névjegyéhez, és egyszerre látszanak a két fiók információ - pl. telefonszám, email, facebook fiókhoz link. Szemléltetésképpen egy kép: [link]
Valamint a névjegyzékben is egy néven jeleníti meg a két fiókot, nem külön külön van.szerk.: bejegyzés szerkesztésénél menü gomb, és kellene lennie olyannak hogy összekapcsolás/join. Ekkor kilistázza a javasolt névjegyeket amivel összekapcsolhatod.
Na ez a menü hiányzik a frissített contacts.apk-ból.[ Szerkesztve ]
-
mesmoryser
csendes tag
Van egy olyan apró problémám, hogy a szolgáltatóm nevét mindenhol 21601-ként írja ki Telenor helyett. Manuális hálózatkeresésnél is három hálózatot lát: T, Voda és 21601.
Át lehet ezt írni, vagy esetleg a ROM-ban lehet valahogy javítani? Ha sikerülne, nagyon boldog lennék
(#32854) Joshi: Ha csak a névjegyzék kell, akkor ha be van kapcsolva a szinkronizáció, akkor ROM csere után automatice letölti a gúgli szervereiről.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Rászántam magam hogy feltegyem az FLB-R8_HUN romot, viszont megköszönném ha valaki leírná a rom csere pontos menetét lépésről-lépésre egészen onnan kezdve hogy a jelenlegi adataimat mivel mentsem le(csak a névjegyzék kellene más nem). A névjegyzéket jó lenne a PC-re is lementeni valamilyen formátumba.
-
kelzsoca
félisten
válasz vampire17 #32843 üzenetére
Most annak kéne működnie hogy a contact-sban látszódnak a facebook-os ismerősök kis képpel is?
(#32850) Aggregátor
Érthetően elmondod minek kéne mennie?
Mert jelenleg ott vagyok hogy működik a gmail és a facebook szinkronizáció is, a telefonkönyvben megjelennek a facebook-os nevek+mellé kis képek is vannak.
Erről van szó vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
Miksz
tag
most textelen a cyános 7béta3-at
-
barnam_
nagyúr
válasz vampire17 #32843 üzenetére
az uj romban javitva lesz az a hiba, hogy a contactban nem lehet osszeolvasztani a facebook is a gmail profilt?
Ezzel én is sokat szívtam. A megoldás nálam: Visszamentem FLB_R8_EN-re, lementettem a contact-okat vcf formátumban, majd vissza FLB_R8_HU-ra. Az updatelt contacts.apk helyett visszaraktam a régit (mert az új tényleg nem tudja egyesíteni - valószínűleg valami régebbi verzió). Mielőtt visszaállítanám a mentést, Google Contacts-ban töröltem mindet, a telón pedig frissítettem, így letörölte az összeset. (Azt hiszem sok névjegyet nem tud egyszerre törölni.) Na és ezek után a vcf-ből visszaállítottam a mentést, és összehozta a google és facebook névjegyeket.
Az volt a gond (-nem tudom miért-), hogy rom frissítés előtt nem exportáltam a névjegyeket, hanem MyBackup-al mentettem őket.
-
Stirlitz
senior tag
Hú, köszi! Egy kérdés azért még mindig lenne, a hívó neve itt is kicsi, ezt nem lehet megnövelni sehogy? (a hívásfogadás módja már olyasmi amit szeretnék, csak a caller id: nem lehetne nagyobb betűmérettel? Ez minden tárcsázónál a rendszer által használt betűtípus mérete? )
Gabócza neked is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
vampire17
addikt
kelzsoca, az uj romban javitva lesz az a hiba, hogy a contactban nem lehet osszeolvasztani a facebook is a gmail profilt?
Illeve a "szuletesnap" menu is bugos, azt megnezned?
-
balpeter04
tag
Köszi mindkettőtöknek, már fent van a FLB-R8 csak nézegettem a tré mobil oldalát és ott láttam, hogy van szoftverfrissítés a Bladehez.
Köszi mégegyszer! -
Glatius
őstag
válasz balpeter04 #32838 üzenetére
Semmi ok rá, az csak a csodazip hülyebiztos változata.
Ha a verzóinformációt megnézi és egyezik, el sem fog indulni.
A hivatalos 2.2-t váróknak:
A kijelzőmeghajtó és memóriakezelő hibáinak javítására a T-mobile kettő hónap alatt csinált publikus változatot a csodazipből. Szerintem nem szabad várni.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
mira72
őstag
válasz balpeter04 #32838 üzenetére
ha 512 ramod van akkor nem érdemes, de egy froyot mindenképp érdemes feltenni
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Javert
csendes tag
Egyenként tudom csak bemásolni úgy, hogy hosszan nyomom a nevet majd a felugró menüből kiválasztom a -helyi névjegynek másol be- opciót. Kicsit macerás így 120 névjegyet bemásolni. Hogy lehet mindet egyszerre bemásolni helyi névjegynek?
-
balpeter04
tag
A T-Mobile által kiadott frissítés tartalmaz valami érdembeli változást? Érdemes frissíteni, vagy nem?
Vagy ez az úgynevezett csoda.zip?[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Felraktam a frissítést a T oldaláról.
Minden jó, sikerült visszaállítgatni mindet, kivéve a billentyűzet. Hogy tudom kikapcsolni az XT9-et?Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
TRob1
veterán
válasz Stirlitz #32829 üzenetére
Tuti létezik sokfajta, én pl. ezt láttam már: full-screen-caller
És itt a fotók full képernyősek is lehetnek (mint a neve is mutatja )
¤ R'n'R ¤
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kelzsoca #32828 üzenetére
Persze, hogy feldobhatod, csak nézzétek meg működik-e előbb, mert én már semmiben sem vagyok biztos
Ezekkel a kernelekkel kipróbáltam (mármint ami RDS verziónak van feltüntetve).
Ahogy írtam is: az r11-esünk simán elindult vele, csak RDS-es nem lett és kihalt a WiFi, de az flb-r8-as már a boot-ig sem jutott... csinálhattam bármit.
Nem véletlen az a nevük, ami: DONTUseThisKernel...
-
bunnyhu
senior tag
Kelzsoca: Melyik program indul el amikor hívást fogad az ember, meg tudnád mondani? Köszi!
4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
Stirlitz
senior tag
válasz kelzsoca #32828 üzenetére
Bocs, Mester a kérdésért, létezhet hogy a mai napon megjelenő műved RDS-s képes rom lesz, a hozzávaló kernelel?
És lenne még egy kérdésem a tisztelt kollégákhoz, ez az első androidos kütyüm, szóval nem megkövezni please! Szóval a hívásfogadáskor/elutasításkor, csak ez az oldalra elhúzom zöld/piros pöttyös módszer van? Létezik olyan híváskezelő androidra, ahol ez nem így van?
Ui: de nem bántam meg, hogy ezt választottam a Galaxy3 helyett, hogy az Optimusról ne is szóljak. Ehh, nem tudom kiakasztani, csak megy, csak megy, nem lassul, task killer értelmetlen nálam. Hát, a következő cuccom is ZTE lesz, hamar meggyőztek Nálam már jobb Brand, mint a Nokia.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Fail3D! #32822 üzenetére
Hát akkor grat. Nem tudom mi lehetne user error, mikor sima update útján felmegy a boot.img, ami maga kernel (is) és utánna megpusztul az egész. Csak hogy nyugodt legyen a lelkiismeretem, feltettem fastboot-al és dettó ugyan úgy megfeküdt tőle... szóval nem, nem megy még... nálam biztos nem.
-
Javert
csendes tag
Névjegyek-telefonkönyv-megjelenítési beállítások minden pipa bent, csak a simen lévők látszanak. SIM pipa ki, semmi sem. (a simről bemásoltam a névjegyeket a telefonba) Mi lehet a gond?
-
kelzsoca
félisten
válasz Glatius #32815 üzenetére
Nincs, hogy lenne, még nincs kész
(#32819) Aggregátor
Biztos?
Megnézted?
.....................Update formában nem hiszem hogy elérhető lesz, mivel fontosabb rendszeralkalmazások vannak javítva/cserélve és az akkor fog biztosan jól működni ha egyben van a rommal.
(#32821) pista59
Az új rommal menni fog a szervizmenü is!
Nem csak a gyári tárcsázó kell hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz kelzsoca #32813 üzenetére
Akkor figyelek... ma raertek)
Esetleg nem tudnad belevarazsolni a sim kezelot?
Hasznalom autopalya matricara, es lottora is ,de sajnos amit kiszedtem a gyari rombol az nem megy ... 2.2 FLB R8_HUN-romodon...
stk.apk[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
-
Javert
csendes tag
Sziasztok.Felraktam a T.Mobile hivatalos frissítését azóta nem látja a telefon a bemásolt névjegyeket csak a simkártyán lévőket. Valamit nem jól csináltam?
-
Reverting
őstag
Szerviz menü: *983*0#
Ha nem jön be akkor előbb ezzel kell engedélyezni: *983*673636#Nektek mukodik? Nekem nem... FLB R8_HUN
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Keeperv85
nagyúr
válasz vtommy #32808 üzenetére
Igazán nincs mit!
Más: az RDS kernel olyan szinten vágja totál módon halálba az flb-r8-at nálam, hogy még a boot loop-ig sem jut el a rendszer, mert már a zöld droidba belefagy, mint a miskolci kocsonyába a béka... Az mcr-r11 üzemképes marad, de RDS-t nem sikerült belőle kicsikarni így sem, ellenben a WiFi elszáll. Még várat magára úgy érzem ez. Remélem megoldják a srácok. Nem véletlen van kiemelve, hogy ne használjuk még
-
Glatius
őstag
válasz gordonfreemN #32803 üzenetére
Nehéz megoldani, hogy a túlfeszültségnek ne legyen látható nyoma... az amperszagú bléd nem kifizetődő!
A nem lehet bekapcsolni pedig valami ilyesmire utalhat... és akkor rögtön megpróbálják recowery üzemmódban indítani, semmiképp se legyen rajta, ha gariztatni viszed!
Egy Siemens ST-55 kameráját sikerült hegesztőív fényével hidegre tenni... ha egyenletes a hatás, akkor az ok lehet a cserére. (Onnan látszik az eredmény, hogy a kijelzőn már nem látszik fény... )
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
dudika10
veterán
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gordonfreemN #32803 üzenetére
Még a gondolatát is felejtsd el! Ha úgy viszed be, hogy "nem kapcsol be", akkor ott marad egy időre bevizsgálásra és ha csak egy kicsit is hozzáértő kezébe kerül nem valami beltenyésztett agrár hibakeresőhöz, ugrik a garanciád, arra mérget vehetsz...
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #32759 üzenetére
Màr csak az 1es kérdés maradt nyitva.
Illetve ha túlárammal megkapatom egy kicsit, és nem lehet bekapcsolni, akkor az azonnali csere?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
ovecs
senior tag
válasz Fail3D! #32797 üzenetére
En Svajcbol 110CHF ert "kaptam" , amiben volt 10CHF top-up, Ez atszamolva kb 24 ezer ft.
SZvsz csak nálunk van ilyen drágaság. Ezt egyébként soha nem értettem, hogy tőlünk nyugatabbra miért olcsóbb a műszaki cikk/ruha és még rengeteg mindenJah igen, az első szériák még ott is OLED esek voltak, nem tudom, hogy az enyém milyen, mivel nincs összehasonlítási alapom. Mindenesetre nekem nagyon tetszik a képe, még akkor is ha van rajta 2-3 zöld pixel
[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával