Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz
MarkRenton
üzenetére
Ha követed a fórumot tud a választ is a kérdésedre....
-
MarkRenton
csendes tag
[link] Ezt láttátok? Valaki próbálta már?
-
Geree
senior tag
van energiagazdalkodasban valami kulonbseg a gyari es mondjuk az flb8-as sw kozott?
nem tudom mit csinalok rosszul, de nalam gyari T-s sw-rel 1,5 napnal tovabb meg nem huzta (uj keszulek, 1 hetes kb) pedig alapbol minden WLAN, BT, 3G kikapcsolva, estenkent kb 1 ora WLAN...fenyero is leveve...
otlet? -
mukika009
tag
kelzsoca, tudnál nekem válaszolni arra, hogy miért nem működik a setcpu a magyarított r8-addal illetve az RDS-OC-s tegnap linkelt kernellel ?

-
TRob1
veterán
Névjegyeknél (vagy új telszám és név felvételénél) eddig se fordult el a kijelző (így túl kicsik a karakterek), vagy csak nálam van ilyen probléma?
Más: dobott ilyen üzit névjegyszerkesztésnél (1előre csak 1nél, de ott mindig): Sajnálom! A folyamat android.process.acore váratlanul leállt. Kérem, próbálja újra. - Bezárás kényszerítése
-
spence225
aktív tag
Valakinek van valami ötlete hogy miért nem tudom flb8as romon a névjegyeket bemásolni a sim kártyáról ?
Amikor be akarom másolni kiírja hogy váratlanul leáll. -
-
kelzsoca
félisten
válasz
Thrawn
üzenetére
Az attól függ melyik recovery-t használod?
Én a 2.5.1.8-at ajánlom inkább

(#32483) tariattila
Az melyik is? a kimaradt alkalmazások hozzáadása lenne?

(#32485) mesmoryser
Nah hát ennyi volt a baja.
(#32479) Fail3D!
Mi az a régi nagy probléma..?
(#32482) vargalex
Nem tudom én sem, a lényeg hogy így már megy.

.......................................................................................
Az eddig elkészült FLB R8-as magyarított témák eléhetőek és tölthetőek a blogomból. -
-
Fail3D!
addikt
flb 7 re az oc funkciot erdemes eleht kirobalni integralni vagy ez 100% hogy nem fog mukodni?
-
spence225
aktív tag
Feltettem az flb 8-at de lenne egy problémám:
Amikor szeretném a sim kártyáról a névjegyeket bemásolni akk a folyamat leáll ?
Ez miért lehet? -
tibz03
őstag
-
kelzsoca
félisten
válasz
mesmoryser
üzenetére
Annál nem kell, de ha gondolod megcsinálhatod őket.
(#32473) stomi78
Az FLB R8_Hun természetesen tudja, Froyo 2.2-re építkezik.
-
Jamesch
tag
Meg tudja vki mondani hogy vmilyen típusú fájlhoz konkrét appot hogy lehet rendelni. Fent van egy másik videólejáccó ami korábban működött de most nem ajánlja fel azt lejátszáshoz. NINCS hozzárendelve a beépítetthez mielőtt megkérditek!
Másrészt van ojan app ami process szinten kiírja hogy mi mennyire viszi a procit? Úgy érzem túlságosan merül mert vmi nagyon hajtja
kösz
-
-
spence225
aktív tag
Üdv !
Mielőtt elkezdtem volna felrakni ezeket a főzött romokat addig nekem nem volt különösebb problémám a gyári rommal sem, kizárólag nagyobb játékteljesítmény érdekében döntöttem a főzött romok mellett.
Ha nem játékra használod a telót akk sztem nincs semmi baj az alap rommal sem.
Az akkumlátor ugye használattól függ, nyilván ha be van kapcsolva a wifi,gp,bluetooth akkor jobban merül de ha nem akk egy ilyen teló esetében aminek ekkora kijelzőt kell meghajtani stb.. sztem elég jól bírja az akksija.
Alapvetően nem tudok rosszat szólna az alap romra ha átlagos dolgokra használod.
De ez saját vélemény -
mesmoryser
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Khm, hát igen, igyekeztem

Nem is tudom miért csináltam így, lehet hogy ez az influenza teljesen elhülyített
Akkor irány az allin... Köszi!Ja, még egy kérdés, az allin verziónál csak azt a 3 lépést kell csinálni, ami a logoutos postban van? Tehát nem kell wipe és format?
-
bunnyhu
senior tag
Namiccótok nokia windows-os lett. Nem tudom miért jó ez nekik, úgy meg van kötve a win7 telók hardver spece, hogy pont semmi mozgástér nincs benne, tökmindegy mit veszel nokia, lg, samsung. Nem volt valami okos döntés, ésszerűbb lett volna az android ahol újra villanthattak volna valami ütős hardverrel, esetleg egy szuper supporttal (pl. elsőnek hozzák ki a friss androidokat). Tetejében a saját meegoo-t meg kukázták, eh, hülyék ezek a finnek.
-
zool1
őstag
Üdv!
Olvasgatom a topikot és úgy látom hogy elég sokan romoltok. Van olyan aki még az eredeti T-s szofttal használja, annak a véleménye érdekelne, hogy a mindennapokban hogy állja meg helyét a telefon. Átlagos használat mellett 1-2 óra telefon + zenehallgatás. Ha van valakinek még ezenkívül bármilyen építő jellegű kritikája azt hallgatom/olvasom.
u.i.: azért gyári romnál maradnék a garancia miatt, ráadásul egy samsung 5230 után az asszonynak a gyári rom is egy felüdűlés lesz.
Thx

-
kelzsoca
félisten
válasz
stomi78
üzenetére
Sajnos a Blade pontosabban az Android nem igazán támogatja az AD-HOC hálózatokat.Nem is értem,hogy miért ! Szerintetek van valami megoldás ?
Úgy hívják Android 2.2 Froyo
(#32466) mesmoryser
Szép munka
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dobd fel az Allin megoldást, ha akkor is 22mb szabad helyed van jelentkezz.
(#32465) vargalex
Próbáld meg az Allin-t és jónak kell lennie, ha nem jelentkezz.
A másik kérdést passzolom.
-
stomi78
tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Ha már a net kérdésnél tartunk: Van egy Nokia E51 -esem mobilnettel. Lehet belőle Access Pointot csinálni.Ilyenkor AD-HOC kapcsolatot lehet vele létesíteni és így osztja a mobilnetet Wifi-n. Sajnos a Blade pontosabban az Android nem igazán támogatja az AD-HOC hálózatokat.Nem is értem,hogy miért ! Szerintetek van valami megoldás ?
-
mesmoryser
csendes tag
Feltettem egy csudazip2-t (fentebbi hsz alapján már érzem, hogy le leszek cseszve
), wipeoltam, formatáltam és felraktam az flb r8 hun-t. Ez után első bekapcsnál figyelmeztetett, hogy a belső tárhelyen kevés a szabad hely, 22 mega. Mit csináltam rosszul? -
vargalex
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
Azért, mert még tegnap kora délután raktam fel, amikor az AllIn még nem volt elérhető.

Tényleg nem értem én sem, hogy mi volt a baja. Minden megvolt, csudazip2 felrakása után:- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- wipe dalvik cache
- format boot
- format data
- format cacheMajd
choose zip from sdcard
Esetleg a load-os kérdésre valami ötlet?
-
cowboy_bebop
őstag
Olyan helyeken ahol csak vezetékes net van, lehet usb kábelen keresztül netet varázsolni a telefonra? (Fordítva tudom h. megy.)
-
tatomi92
aktív tag
TrueGingerbread-circlemod-FLB_hun-t rá lehet flashelni a original FLB-R8a-ra is?
-
spence225
aktív tag
flb-froyo-blade-r8-oc - ezt kell feltennem hogy menjen az oc ?
-
stefi68
addikt
válasz
ibookg4
üzenetére
Igen én is így találtam meg, tessék: TrueGingerbread-Circlemod #32415

Ja, már elkéstem....
-
mira72
őstag
Na, ma fölhallgatóztam a pengével, nem csak próba szinten.
Semmit érő THOMSON füles, ami vagy 10 éves walkmanhez volt.
Teljesen korrektül szólt, media volume a minimum után egyel volt.
Bizton állíthatom akinek nem elég ezen a telón akár a fél hangerő, az már halláskárosult!
Nem érdekel semmi mérés, stb... elég hangos ez.Más:
http://www.fn.hu/tech/20110211/nokia/
Szarból sajna nem fognak várat építeni
Hardvereik jók, symbiannal kaki, wp7-el se lesz jobb sztem
Ménem droidra tértek át, nem értem.... -
ibookg4
tag
Tudom nagy láma vagyok, de többen is írtátok, hogy Kelzsoca kitette a circle témát gingerbreadhoz magyarul, R8-ra. Viszont én nem találom, adnátok egy linket?
-
stefi68
addikt
A Move2SD Enabler (root only) hogy működuk a gyakorlatban?
Azt látom, hogy van automata üzemmódja: gondolom ilyenkor mindent az SD-re telepít (de én ezt nem akarom!)
Ha telepítek egy új app-ot aut. felugrik a Move2SD ablak a választási lehetőséggel hogy int/ext storage v. utólag telepítés után is tudom vele mozgatni az appokat az int/ext között oda-vissza?
A cél az hogy megszüntetem az ext2-t és megcsinálom az átpartícionálást, de ha mégsem lenne elég a hely (később) arra lenne jó ez a lehetőség.
-
spence225
aktív tag
Még egy kérdés: ezt az update.zip-et ami lehetővé teszi az oc-t, honnan tudom letölteni ?
-
vargalex
félisten
válasz
stefi68
üzenetére
Tudom, én vagyok a béna
, de nekem csudazip2-re (azaz átméretezet partícióra) nem ment fel a flb-froyo-blade-r8_hun.zip. Hiába követtem a leírást (wipe, format ...), megállt a zöld droidnál. Míg eredeti partícióméretekre (csudazip után) feltéve simán indult.Szerk.: Nem akarok újabb vitát indítani ezzel...
-
Saccco
nagyúr
válasz
tibz03
üzenetére
El fog férni, azért mert 128ra optimalizált.
(#32447) stefi68:
Rom zip kinyit:
- ha van data mappa benne az megy a data particióra
- a system mappa mérete meg nem lehet több a system partició méreténélNekem 144mega a system particióm, kelzsoca flb-r8-a 100megás system mappát tartalmaz. A telefon 44,3 mega szabad helyet ír ki a system particióra.
Elírtam az előbbi hszben a zippen belüli system mappa mérete a lényeg.

-
Saccco
nagyúr
válasz
tibz03
üzenetére
De pont a zip mérete a lényeg.

Akkor nem a zip mérete a lényeg, ha van benne data mappa. Mivel azokat a data particióra teszi telepítéskor, bár ilyet eddig leginkább csak ux1 publikált, meg kelzsoca talán 1et.
(#32442) spence225:
Felrakás után recoveryvel felteszed az update.zippet. -
spence225
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Lenne egy kérdésem:
Szeretném feltenni az flb 8 romot (ennek a telepítésével nincs is gondom)
Viszont tegnap este Agregátor fórumtárs azt írta ha szeretném a rom felrakása után setcpu-val feljeb húzni a procit akkor ehhez egy kernel módosításra van szükségem amit update.zip-ként lehe telepíteni.
A kérdésem az lenne hogy ezt a rom felrakása előtt tegyem meg vagy megtehetem esetleg a rom felrakása után is? -
tibz03
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Értem, köszi. És azt honnan tudom, hogy melyik ROM hány megás? (Feltételezem, nem a zip mérete határozza meg, mert abból még nem találkoztam 70-80 MB-osnál nagyobbal.)
SZERK: Én már így se használok app2sd-t, csak a natív froyósat, de kezd megtelni a hely. Pont az a ~80 MB plusz kéne, hogy kényelmesen elférjek így.
-
vargalex
félisten
Hi!
Csak egy informális kérdés: normális az Android esetén, hogy 8-as a load?
# uptime
uptime
09:54:02 up 2:51, load average: 8.00, 8.00, 8.19Az már csak apróság, hogy a telefon tegnap óta nem volt kikapcsolva, mégis azt mondja, hogy 2:51 az uptime.
-
Saccco
nagyúr
válasz
tibz03
üzenetére
Nem a data particióból, hanem a systemből szedi le.
Hátránya csak annyi, hogy nem lehet 128 megás romot feltenni, mert nem fér el utána.

Viszont sokkal több dolgot tudsz telepíteni. Sokaknak módosítás után elég a hely, nem kell app2sd-t használni vagy elég a froyos natív app2fat.Gondod nem lesz belőle max annyi, hogy nem tudsz nagy felhizlalt romokat feltenni. Bármikor visszaállítható az eredeti állapot a csodazippel.
-
tibz03
őstag
A csudazip2 használatakor honnan lesz plusz ~86 MB szabad hely a telón? Pontosabban azt vágom, hogy a data(?) partícióról csippenti le, de ez nem jár semmilyen hátránnyal? Így is fel fogom tudni tenni bármelyik ROM-ot, és a későbbiekben sem lesz belőle gond a rendszerrel? (Ha nem, akkor miért nem így jött ki a teló a gyárból már eleve?)
-
madgie
titán
Kemény egy hetes Android ismeretségemmel megláttam, hogy vannak ilyen ADW/LauncherPro-szerű skinező vackok. Érdemes ezekkel foglalkozni, vagy felejtősek?
-
nemkovacs
tag
válasz
Glatius
üzenetére
Erre én is gyanakodtam már, hogy kelzsoca, andorko ésa többiek zte-s fejlesztők és rajtunk tesztelnek, elég hihetetlen hogy hobbiból csinálják, sztem valaki fizet nekik ezért, vagy csak a skynet(csodazip) próbál így hatalomra törni, de minimum a Té örülhet neki hisz kevesebb telefont visznek vissza ugyanis egy csomó gyári hiányosságot/hibát sikerül már orvosolni..

(#32428) Saccco
najó, de a gyári ceruzától?

-
Saccco
nagyúr
válasz
nemkovacs
üzenetére
Nem véletlenül karcolódott össze a ceruzától. A diamond rezisztív kijelzős az előtt nem lehet üveglap, mert nem érzékelne semmit.
A rezisztív kijelző 2 réteg összenyomását érzékeli. Fizikailag kell hatni a kijelzőre.
A kapacitív az emberi ujj töltéselvonását érzékeli. -
nemkovacs
tag
válasz
ranatonta
üzenetére
Ja most olvasom csak hogy 1 hetes a telefonod, van olyan is még hogy ha lerántod a gyári fóliát akkor ottmarad belül egy folt, nekem nemistudom már valamelyik régebbi telefonomon volt ilyen, de idővel eltűnt.
HTC Diamondoknál volt olyan hogy nyomásra "szétvált" a kijelző és szabályos folt volt haverom diamondján is,[link] meg !ceruzával(stylus)! összekarcolták ha nem volt rajta fólia, blade kijelzője azért ennyire nem finnyás, bár nekem meg most tönkrement.. Mindjárt megyek szervízbe, meglátjuk milyen lett. -
tpeti78
senior tag
Tényleg félve,de lenne egy kérdése/kérésem.

Nincsen valakinek ötlete,hogy honnan tudnék beszerezni olyan Beautiful Widget-et,amivel működik a skin letöltés?Nekem a 3.241 van fent,de sem időjárás,sem óra skint nem hajlandó letölteni.Valami frissítést emleget,de az sem megy ugye....
-
lsebestyen
addikt
ti nektek mennyi amíg talál jelet a gps??
mert amikor megvettem, kb 5mp alatt talált jelet, most meg a lehel tértől a nyugatiig semmi. pedig pont fontos lett volna
jah és ua a rom van rajta. 2.2 -
maláj
addikt
na megtudakoltam milyen árfolyamon függetlenítik "hivatalosan" a Blade-et ...
az áraktól rögtön elment a morálom
-
kelzsoca
félisten
FLB-R8_HUN_update1
A következő dolgok javítva:
- a kijelző időkorlát 30 percre állításakor jelentkező FC-t, illetve ha már ott jártam hozzáadtam még az 1 órát mint választási lehetőséget is
- másik Contacts.apk hozzáadva (vannak csoportok)
- tárcsázó hozzáadva (alapból a névjegyzékben nem szerepelt)
- ébresztőóra lecserélve gyárira (kép is)Mindkét update.zip csomag recoveryből telepíthető!
Wipe egyik esetben sem szükséges!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
TrueGingerbread-circlemod-FLB_hun
-
rtibi
tag
fiuk ez mire jó?mit csinál?
HTC_IME_hi22.apk -
rhiannon223
csendes tag
Köszönöm szépen Kelzsoca!!!
CW saga folytatódik: a cucc szepen felment van uj magyar android, de ha belépek CW-be akkor android felirat fejjel lefelé majd sotet kepernyo
)) -
tpeti78
senior tag
Ment nálam,gond nélkül.
Egy kis összegzés az új romról:
-Mindenképpen gyorsabb,röccenés mentesebb nálam mint az R_11
-Asphalt5 is mintha simábban futna,előzőn néha megakadt kicsit (lehet hogy csak placebo hatás
)-Térerő nem ingadozik,egyszer sem fordult elő,hogy felébresztve ne legyen szolgáltató
-Aksi erősebbnek tűnik egyelőre,nem merül olyan ütemben mint az R_11-nél
Tehát számomra mindenképpen érdemes volt váltani!
Köszönöm a többiek nevében is az áldozatos munkát az ebben résztvevőknek,és Zsocának!

(#32403) api29:
Fel kell dobni a Text Battery Widget-et!

-
rtibi
tag
skacok r11 hun-on megy nektek a youtube?

föoldal bejön de semmit nem játszik le
valami 5let?
Ó sajze most nézem r8hun van dobom is fel 1böl

Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Napelem
- Ubuntu Linux
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(CWM 3.0.0.5 <-> CWM 2.5.1.8)

)
Akkor irány az allin... Köszi!

)