- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz hjanos1 #33494 üzenetére
Az ciki
Akkor azért nem ment nekem se. Hozzáadtam a magyar nyelvi fájlokat a magyar music.apk-ból, feltelepítettem, de semmi. Azóta meg hiába másoltam be az eredeti magyart, az se megy. Sebaj, úgyis felteszem majd az új romotkexksz: pl.: Network Monitor
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Úgy gondoltam, hogy ma előfizetek egy 500 megás netre. Ez mind szép és jó, de hogyan tudnám követni az adatforgalmat? Tehát kellene valami program, ami külön írja a Wifi és a 3G adatforgalmát, hogy tudjam hol járok. Ja meg lehetőleg ne zabálja nagyon az akksit. Mondanátok egyet?
-
gakoska
tag
Én pont ma jártam úgy, (kelzsoca R11 hun), hogy tegnap délután 100%-ra töltöttem, majd lehúztam, gyakorlatilag 24 órán át aludt a teló, de mikor ma délután odanyúlok érte, ki volt kapcsolva ki tudja mióta, 3%-on állt az akksi. Pont előző nap, pár órával a töltés előtt indítottam újra, és nem sok mindent csináltam vele. Na mindegy, annyira nem lényeges, csak fura. Lehet, hogy bekadt vmi program, de erre figyelni kell, mert most épp itthon voltam, meg töltő is volt, de ha ez máshol ér, véletlenül, akkor azért erősen meglepő...
-
-
Edez
tag
válasz anglergab #33459 üzenetére
Ha jól emlékszem nem feltétlenül van feszültség alatt az USB alvó állapotban, beállítás függő. Szerintem valami olyan gond lehetett, hogy vagy leállította az USB hidat a PC energiatakarékosság céljából vagy valamiért leállt.
A gyors merülésre csak tippem van, visszáram nem lehet az USB port ez ellen védve van. inkább arra gondolok, hogy a telefon valamiért nem tudott alvó állapotba menni, valószínű egyszeri eset lehet.
-
mira72
őstag
válasz anglergab #33474 üzenetére
"szép képeket" ez azért nagyon erős...
N82 után váltottam blade-re , annak a kameráját visszasírom, nem az 5mpx-.et, mert az nem igazán érdekel, 2 is elég.. de az jó volt, ahhoz képest ez nagy fos. de hát ez van, ugye ez nem fényképező, ez telefon. világosba tényleg csinál fényképet, de sötétbe az nem kép...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
anglergab
addikt
válasz killer1203 #33464 üzenetére
Nem kell félni, nappal szép képeket csinál. Viszont gyenge fényviszonyok mellett magas a kép zajszintje: az ilyen kategóriájú szenzorok (pl. iphone) esetében ez mindig így van.
A ZTE Blade ár/érték aránya kimagaslóan jó.[ Szerkesztve ]
-
Translator
tag
válasz ThuG4LifE #33236 üzenetére
(#33236) ThuG4LifE:
:: ott van az, csak nagyon sötét a szín
Köszi, azóta megtaláltam
(#33240) padlogaz
Mi arra jutottunk a múltkor, hogy gitárpengető és bankkártya az, amivel érdemes szétkapni.
(#33244) Pumika1975:
Az enyémnek más volt, 8ee55d7f328be7313debe315f2d5be49, lásd [link]
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
smog000
csendes tag
http://www.droid-den.com/android-guides/android-tallmin-icon-set
ezt hogykell feltenni?simán recorveri chose zip? -
barnam_
nagyúr
válasz kelzsoca #33460 üzenetére
Aha, lehet névjegyeket összevonni/szétválasztani, és angol szöveget sem láttam benne.
Lehetne egy kérésem?
Megcsinálnád az itt lévő Music.apk-t & DownloadProvider.apk-t magyarra? Ez kijavítja azt a hibát, hogy az értesítő területen letöltésnél vagy zenehallgatásnál nem látszik semmi a feliratokból, a sötét szöveg és háttérszín miatt.(#33463) Arm0red: Értem. Ha csak egyszeri eset volt, akkor szerintem ne foglalkozz vele. Én megcsinálom azt a kalibrálást, mert tegnap este szedtem le a töltőről a telót, volt telefonálás, némi mobil net, 10 óra uptime után már csak kb. 20%-on volt az akksi. Ez azért elég gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Fail3D! #33457 üzenetére
(#33457) Fail3D! & (#33462) smog000:
Felteszitek mondjuk a Launcher Pro-t. Hosszan nyomva tartjátok valamelyik ikont, majd change icon -> custom icon -> kiválasztod a képnézegetőt -> megkeresitek az ikont és készen is vagytok.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Valaki tudna mutatni pár képet amit a telefonnal készitett, tetszik a telefon de a tesztben lévő képek minősége miatt kicsit parázok, nem sokat fényképezek de azért valami normális képet ha csinálna jó lenne.
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
smog000
csendes tag
http://www.droid-den.com/android-guides/android-tallmin-icon-set
ezt hogykell feltenni?simán recorveri chose zip? -
anglergab
addikt
válasz Arm0red #33456 üzenetére
Én is tapasztaltam hasonlót, csak SE telefonnál. Ott estére rajta hagytam a ~80%-osan töltött telefont a készenléti állapotban lévő PC-n (ekkor is van feszültség az USB-n!), hogy reggelre úgyis maxra töltődik. Erre reggelre kritikusan lemerült, annyira, hogy ki is kapcsolt. Ébresztett az akku kritikusan alacsony hangjelzéssel. Fura, mert töltés helyett merült, de az még furább, hogy sokkal gyorsabban merült, mint üresjáratban merülne. Egyelőre nem találtam erre korrekt magyarázatot. Az a tanulság, hogy az USB-töltés nem feltétlenül megbízható és gyors, mert lehet, hogy a gép leveszi az áramerősséget 500 mA-ról ~100 mA-re, no de negatívra (megfordulna az áramirány)?
mira72: mit gondolsz erről? Persze a többiek véleménye is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
Arm0red
csendes tag
Fura dolog történt, ma délután 100% töltöttem az aksit(én is pluszba, még 1-2 órát rajta hagyom), most kb egy félórára véletlenül a géphez kötve hagytam(USB töltés kikapcsolva, mert úgy hallatom nem tesz neki jót), és a fél óra alatt miközben semmi se futott rajta 82%-ra esett az akksi, kihúztam föl dugtam rendes töltőre, és nem túlzok 2 perc múlva megint 100%-on volt, nem viccelek láttam ahogy ugrál föl a százalék jelző, mi ez? Mitöl lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Fail3D! #33450 üzenetére
Itt is van pár ikonpack...300+
padi68:
Esetleg itt próbáld.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
jó és gyors európia időjárás progit keresek.
melyiket és honnan töltsem le?/magyar vagy német lenne jó...
köszi
gondoltam harmadszor is megkérdem, talán valaki válaszol nekem is.....
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
anglergab
addikt
válasz kelzsoca #33447 üzenetére
Köszi.
Egyébként a Heisenberg-féle határozatlansági elvre emlékeztet engemet, hogy egyes feature-k kölcsönösen megakadályozzák a konjugált párjuk normális működését. Nincs olyan, hogy mindkettő működik, de csak picit? (~Planck-állandó) Csak poén volt, természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
nyirzoz
aktív tag
A gyári 2 GB-os kártyám van még és fel akarom tenni az allin-t.
Ext2 ésFat32 is particiónáljam vagy elég csak a Fat32? -
kelzsoca
félisten
válasz ibookg4 #33442 üzenetére
A történet borzasztóan egyszerű:
1. van normális szinkronizáció, de a szerviz kódok nem működnek és csoportok nincsenek
2. nincs normális szinkronizáció a szerviz kódok működnek és vannak csoportok(#33443) anglergab
Majd megnézem.
(#33449) nyirzoz
Jó lesz az fat32-re is.
[ Szerkesztve ]
-
smog000
csendes tag
hogytudom megcsinálni hogy a régi telomrol átküldtem a telószámokat és ne egyesével keljen elmentem hanem egyszerre mindet elmentse???
-
mira72
őstag
válasz anglergab #33443 üzenetére
nem dugod usb-re? ja, bocs , nem tőlem kérdezted
de amúgy tényleg, fent az uj rom, én nem szeretem usb-re dugdosni, meg a teló se szereti, volt már itt téma hogy képek eltűntek, stb... van erre több más megoldás hogy adat áramoljon ide-oda én pl dropboxolok..
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
anglergab
addikt
Kelzsoca, Saccco, ux1: nincs ötletetek, hogyan lehetne az USB-töltést letiltani? Nem lehetne ezt beleírni a /system/build.prop-ba?
V.Stryker: Igen, a 2.1 alatt. De 2.2-n nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz smog000 #33434 üzenetére
Igen Launcher Pro a marketből az ikonok meg a Tallmin Greenből valók. (Vagy itt)
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
anglergab
addikt
válasz Black Smile #33430 üzenetére
USB töltés egyelőre (nem pedig egyenlőre ) nem kikapcsolható, majd úgyis megoldásra kerül.
Minden ikon, kép, képelem megváltoztatható, minden témában, csak tudni kell hol van a telefon fájlrendszerében (általában apk fájlokban), és tudni kell kicserélni azokat benne.
Az Android alatt bármi, amit látsz a kijelzőn megváltoztatható (van ami egyszerűen, van ami bonyolultan), viszont egy kis szakértelem nem árt hozzá.A felhasználók többsége témákat tesz fel (lásd: 1. hsz.), mert aza a legegyszerűbb/leggyorsabb, nem kell hozzá sok szakértelem.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
-
hjanos1
senior tag
válasz Black Smile #33430 üzenetére
Beállítások->Hívásbeállítások->GSM/WCDMA hívás beállítások->További beállítások->Hívó fél azonosító
USB töltést nem lehet beállítani.
Az ikonok módosításához témát kell cserélni.
Itt tudsz magyar nyelvű témákat letölteni R8-hozThe Factory Must Grow
-
Pópa
senior tag
Hali.
van olyan app amivel az autom kozponti zarat tudom vezerelni? Egyeltalan tud ilyen frekvenciat?
udv
Trust is good, control is better!
-
Black Smile
csendes tag
Sziasztok,
előre is bocs' a hülye kérdésekért, de egy kis segítség kellene. Feltettem az FLB R8 romot, de nem találom benne, hogy hol állítom be a saját hívószám elküldését, és hogy USB-ről ne töltse a telefont. A gyári romban ezeket be tudtam kapcsolni, de itt nem találom :-(.
A másik kérdés, hogy a kijelző tetején a kis ikonokat (óra, térerő, wifi, 3g, stb.) tudom valahogy cserélni, vagy ehhez magát a témát kell megváltoztatni?Köszi
BS -
hjanos1
senior tag
-
jpm
senior tag
válasz kelzsoca #33300 üzenetére
Hello, Gondoltam megpróbálom felrakni ezt a romot. Nos már ott elakadtam hogy nem találom a recoveryben a zipet. egy az egybe beraktam a gyökérbe a fájlt nem jó. aztán csomagolom ki gyökérbe mégse talál fájlt. Hol amatőrködtem el? Valamikor egy csodazip meg egy recovery lett feltelepítve azt hiszem az ami ebbe is van integrálva..... hol rontottam el?
-
smog000
csendes tag
sikerültkösszi mindent előte nemtudom mit ronthattam el most mindent megcsináltam elöről.
-
anglergab
addikt
-
angyall
tag
válasz darthdenes #33417 üzenetére
Az nem gáz, van rá valami droid-os APK, majd leszedem. Ha meg nem küldenek, akkor mehet a panaszlevél... van benne gyakorlatom!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
anglergab
addikt
válasz smog000 #33414 üzenetére
1. Kapcsold ki a telefont.
2. Akku ki, pár másodperc múlva be.
3. power + hangerő fel; ha nem megy a zöld szöveg, akkor power + hangerő fel + menü.
A bill. kombinációk minden tagját egyszerre kell nyomva tartani ~ 10 másodpercig, vagy amíg nem látod a zöld szöveget.
Ugye az SD-kártya a telefonban van?[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
a copilot gps valaki hasznalja? jol fut? ill aura masnak megy flb8 on? v van masik olyan gps ami jo igo motonav lassu, en meg mar kifogytam az 5letekbol mit lehetne leszedni ami jol megy
-
angyall
tag
válasz darthdenes #33396 üzenetére
Hát Én napi 8 órát nem nyomkodom, mert itthon van wifi, melóhelyen ha mákom van a szomszéd napközben bekapcsolja, és akkor ott is van, igazából tényleg arra kéne, hogy frissítse a widgeteket, illetve néha facebook, esetleg kevés netezés, ha unatkozom, és nincs elérhető wifi!!!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
kelzsoca
félisten
válasz smog000 #33401 üzenetére
Lenyomod és nyomva tartod a hangerő plusz gombot, majd lenyomod és nyomvatartod addig a bekapcsológombot is ameddig nem látod elindulni a zöld szöveget.
Ha így nem jön be semmi, akkor:
Lenyomod és nyova tartod a hangerő plusz gombot+ lenyomod és nyomva tartod a MENU gombot, majd lenyomod és nyomvatartod addig a bekapcsológombot is ameddig nem látod elindulni a zöld szöveget.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz smog000 #33401 üzenetére
Nem jól tetted fel az image mappát. Ha nem találja az image mappát a telefon, akkor bootloader módban marad (=kimerevedik a zöld robot).
Sajátgép -> SD-meghajtója -> image mappa -> ebbe mindegyik mbn-t és img-t (a kiszemelt rar-ból), és OK lesz. Tehát ez user error.Szerk.: image mappa, mind kis betű!
[ Szerkesztve ]
-
smog000
csendes tag
nekem nemsikerül a hangerő+ flashaltetős rom telepités:S:S:S
kicsomagolom a romot a memkarira(mit értetek a sd card gyökere alat?)
hangerő+ elinditom a telot de nemcsinál semmit csak a zöld droid van ott(10percet vártam)
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel