- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz darky4e #10543 üzenetére
ez jo hozza vagy inkabb egy clockwork- recovery vel készitett kell ??
yahh ez a titanium bacup egy vicc
full batch restort ugy kezdte el hogy elkezdi installálni az appokat vissza
és mindegyiket le kell okéznom ..jo szar egy program ez
vagy én qrtam el valamit[ Szerkesztve ]
-
balpeter04
tag
válasz darky4e #10339 üzenetére
Hűűűhaa... akkor ott a futár nagyon hibázott. Elvileg neki kéne odatolni a T-s papírokat hogy itt meg itt írja alá. Előfizetésesen rendelted, vagy Dominosan?
Szerintem nem viheted vissza, mert ha netről rendelted akkor el kellett fogadnod a T-Mobile Webshop Szerződési Feltételekben. Azért ők sem jogi analfabéták... -
-
zsombi915
csendes tag
válasz darky4e #9559 üzenetére
Nem cserélik. Csak 8-napon belül. Pixelhibát javítják, mégpedig kijelző cserével.
Engem is így hajtottak el december elején, hogy vagy adjam oda nekik a telót és 3 hét mulva visszakapom, vagy január első hetében vigyem oda és megcsinálják helyben. (mivel nemvolt nekik kijelző raktáron, egyébként kiba.ott idegesítő volt a csávó, ahogy nézett meg beszélt, komolyan mintha örülne neki, hogy hibás, majnem leba.tam neki egyet.)
Szóval szervíz lehet hogy nincsen, de ettől függetlenül belekontárkodnak a t-mobilos géniuszok. -
kkriszx
csendes tag
válasz darky4e #9519 üzenetére
Hány pixelhibád van? 3 (vagy8) nap után szerinted van esély a készülékcserére egy " "kis" pixelhibáért?
Megkérdeznéd, hogy 72 óra letelte után cserélik-e a (sub)pixel, gradiens hibás 256MB RAM-mal rendelkező készülékeket? Támogatom! (bár szerintem nincs rá esély )
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz darky4e #1537 üzenetére
A ZTE driver helyesen: http://www.zte.com.cn/cn/products/mobile/serviceSupport_download_165.jsp?fileName=P020100906390852017152.7z
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz darky4e #1485 üzenetére
EULA -t ell kell olvasni, le van írva, hogy mit lehet és mit nem.
Az IGO esetében így néz ki:7. A használat korlátai
7.1. A Felhasználónak nem áll jogában
7.1.1. sokszorosítani a szoftverterméket (arról másolatot készíteni);
7.1.2. azt lízingelni, kölcsön vagy bérbe adni, illetve bármilyen okból harmadik személynek átadni;
7.1.3. lefordítani a szoftverterméket (ideértve a más programnyelvre való átírást is);
7.1.4. visszafordítani a szoftvert;
7.1.5. a szoftvertemék biztonsági megoldásait kijátszani illetve műszaki vagy egyéb intézkedéssel módosítani, megkerülni, megszüntetni;
7.1.6. módosítani, bővíteni vagy átalakítani a szoftverterméket (vagy annak egy részét), azt részekre bontani, más termékekkel kombinálni, más termékekbe telepíteni, más termékekben hasznosítani, még más készülékkel való interoperabilitás érdekében sem;
7.1.7. a számítógépes program használatának kivételével információt szerezni a szoftvertermék részét képező adatbázisból, visszafordítani az adatbázist, illetve az adatbázis egészét vagy bármely részét, illetve a benne foglalt adatokat használni, másolni, módosítani, bővíteni vagy átalakítani, illetve más termékekben illetve egyéb módon hasznosítani, továbbadni, értékesíteni, más termékkel való együttműködés érdekében sem.[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
válasz darky4e #1485 üzenetére
"i400:
Meg amit a spicához adtak azt nem futtathatod máson úgy mint az oem windowst..."Valaki tudna nekem a ClockworkMod-ban segíteni? De ne az oldalt linkeljétek mert az nekem is megvan, csak éppen nem sikerül megcsinálnom. Előről érdekelne a dolog
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
MartOOn
addikt
válasz darky4e #1428 üzenetére
gyorsabb voltál...
köszi! akkor holnap trapp trémobilhoz és veszek egyet szülinapra!
szted akkor jobb mint a hero? frissebb, gyorsabb, jobb a kijelző?
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
devast
addikt
válasz darky4e #1331 üzenetére
Nálam rohadtul 200mega a /data
Még mindig nem vagyok nagy fényképész, sőt határozott szar lett a kép de azért nézzétek meg. Balra spica, jobbra blade, max fényerővel. Általában 25% körüli fényerővel használom. Blade-en annyinál már a hátterem, ami egy rács egybeolvadt feketének látszik. -
HPAA
őstag
válasz darky4e #1230 üzenetére
a fórumot végigolvasva szerintem itt sok embernek az a kínja , hogy a "beharangozott" orange-s készülék helyett , a butított kínai verzióval szúrják ki a jónép szemét idehaza
mikor hírbe került a készülék mindenki azt hitte hogy ez az orange-s 1az1ben és rohant boltba nehogy elszalassza a nagy fogást aztán kiderült hogy létezik ebből lightos verzió is...
ami szó-szó valahol tényleg bántó , de ezt akkor sem így kéne itt a fórumon lekommunikálni , hogy nagyítóval keresünk hibákat ...
szerintem ezen az áron még így is jó vétel , bár e tesztet én is nagyon várok mielőt berendelném
/apropó : mivel webshopból rendelném mi a teendő akkor ha neadjisten kibontom és TÉNYLEG hibás ? hova lehet fordulni ilyenkor ?************* censored
-
cellpeti
nagyúr
válasz darky4e #1230 üzenetére
Amióta megy ez a topik, azóta mindenki a TFT hibáit sorolja, akinek nem tetszik vigye vissza basszus. Jó lenne értelmes, normális topik, ahol másról van szó. A vodafone-s topik miért tud normális lenni? Törölni kellene az egész topikot és újra elkezdeni, persze admin felügyelettel és az olyat kitenni aki még mindig szarságokon lovagol
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
kvojnovics
tag
válasz darky4e #1082 üzenetére
Hello!
Köszi a reagálást! 2.2-es romokkal vacakolok mert kíváncsi lennék a gyorsulásra, amit a fórumon írtak egyesek, csak éppen nem sikerül egy 2.2-es romot sem feltenni!
De nyugodt vagyok!
Egyébként ez az app2sd, hogyan telepíthet és hogyan működik?
Köszönöm a segítséget!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz darky4e #1036 üzenetére
Ha már megnéztél huszat és mind a húsznál volt hiba, akkor elhet meg kéne törölni a szemüveget. Baz, ami a mindennapi használat során nem jelentkezik és ha látni akarom, akkor keresnem kell, akkor az egy olyan próbléma, amiről tudunk, de nem érint és együtt tudunk vele élni. Minden heteroszexuális férfitársam a csak ilyen hibákért térdre borulna velem együtt.
Mint ahogy már a topik elején is írtam, hiába 36-ért csoda nincs, de ha lenne, pl egy 100k-s HTC 36k-ért, biztos vagyok benne, hogy lenne jó pár elégedetlenkedő, akinek azzal is lenne baja. Hisz magyarok vagyunk...
-
-
ronaldo
őstag
De látod, az sem hibátlan. Lehet, hogy 2 hét múlva észreveszel egy másikat is, amit most valamiért nem. Szóval itt az a gond, hogy eddig konkrét, komoly átvizsgálás utáni HIBÁTLAN panelről még nem hallottam.
A ZTE pedig nyilván tudja, hogy ontja magából a hibás paneleket. Az, hogy "véletlenül" - mert sajnos úgy látszik, ez megy véletlenszámba - csak 1 pixelhiba van, nem túl örömteli.
Persze a faszi a t-mobileban bizonygatta, hogy a pixelhiba nem mindig garanciális a tv-knél sem, de azt elfelejtette, hogy ott némileg több pixelről beszélünk, drágább eszközökről, és kb. a gyártók be is omlanának ha cserélnék, mert kb. minden második lcd tv-vel van valami gubanc. Az "izmosabb" gyártók (lásd samsung) megengedhetik maguknak a 3 napos cseregaranciát, mivel nyilván kiszámolták, hogy az új vásárlás utáni mámor kb. akkor telik le, első napokban baromira nem figyeli a fogyasztók 80%-a, hogy van-e pixelhiba, a maradék 20%-nak meg cserélik, anyagilag le tudják nyelni.
-
sto1911
veterán
Ezt csinaltam en is, de igy csak 9 db-ot mutat a 200valamennyibol :S Lehet letorlom a belso telkonyvet, es megprobalom ujra...
@#888, kentucky: A heten mar sajnos nem, mert utazok el, leghamarabb hetfon este.
Ha van valamilyen kerdesetek, akkor kb. ma 3-ig megprobalom megvalaszolni, utana csak esetlegesen leszek.
-
Reverting
őstag
En is ott vagyok h szeretnem rootolni... mert minden ugy kezdodik h csak rootolt telon... stb. es mindenhol azl kezdik h rootoljam Tud valaki segiteni h a t-mobilos zte blade h kell rootolni? thx
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
devast
addikt
Oké akkor jobban kifejtem. Én 18k-ért hoztam el, szóval nem volt nagy befektetés. A sötét színekről... Először is ugye avikat nem játszik le a gyári lejátszó. Szóval rockplayer-t leszedtem, azzal akadozik rendesen (nagyon kéne a froyo, azzal szerintem talán már normálisan menne), de legalább lejátssza. Benyomtam egy big bang theory részt, és a sötét területek (könyvespolc a háttérben pl), tegy sötét pacát látsz szemből, ha kb 20 fokkal lefele fordítod a kijelzőt úgy már kijönnek a sötét részletek is. VLC stream & convert-el se megy a szerveremről a stream-elés normális, van egy gyanúm hogy az is a gyenge cpu miatt van (a videót 480 pixel szélességűre transzkódolja, és 800 pixel méretűre szoftveresen "növeli" meg gyanúm szerint, na ez akad). Személy szerint mondjuk nem sokat szoktam videózni, arra majd kell egy tablet, 3,5"-on nem élvezetes végignézni egy 30-90 perces filmet. Youtube-ra pár percig nézni oké persze.
Pár pozitívum is: Az android, UI, egyéb műveletek piszok gyorsan mennek, hogy angolul fejezzem ki magam elég "snappy" az egész. Weboldalakat ilyen felbontás mellett sokkal kényelmesebb böngészni. Inkább többet böngészek mint videózok... A 3D-re egy szavunk nem lehet, neocore teljesen jól megy, ebben ugyanaz az adreno 200-as gpu van mint az első szériás snapdragonokban(qsd8250), pl nexus one, vagy htc desire. Játékoknál még nem tartok, költözködök a spica-ról még -
1899
csendes tag
Ennyi pénzért nincs jobb. Szerintem ez a telefon 256 MB RAM-al és "csak sima" 480*800-as TFT kijelzővel is veri az X8-at, a GT540-et és a Galaxy 3-at is. (Kérdés, hogy a Galaxy miért kerül a T-nél még mindig sokkal többe, mint a másik három?)
Ami (szerintem) jobb lesz a Blade-nél - a kisebb kijelző ellenére is - az az Optimus One, de kérdés, hogy mikor és mennyiért érkezik a szolgáltatókhoz... Egyelőre 70-80-ért vannak kártyafüggetlenek.
Amúgy akit érdekel, állítólag holnap jön róla a MA-s teszt. (Mielőtt valaki félreérti, nem a Blade-ről, hanem a One-ról!) -
pbando
csendes tag
-
djozsi
senior tag
Ha van időd meg tudnád nézni, hogy videókat hogy játszik? Át kell-e tömöríteni, bírja-e a megasabb bitrátát/felbontást, satöbbit.
Az egyik angol fórumon ovlastam egy panaszkodót ezzel kapcsolatosan.szerk:
t-mobile webshop amúgy ezt mondja róla:
Teljes felhasználói memória/szabadon felhasználható kb.: 200 MB[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával