Hirdetés
Aktív témák
-
dudika10
veterán
Üdv!
Gondolom már mindenkinek tele van a hócipője a hülye ismétlődő kérdésekkel, de nem találtam a választ 10 perc keresgélés után úgyhogy megkérdezem inkább (én is át szoktam ezt élni más topikban, ne harapjátok le a fejem azért
).Szóval felraknám a hivatalos T-s frissítést. Mindent értek erről, de a T nem írja, hogy minden adatom elveszik.
Márpedig én ennek nem örülnék.
1. szeretnék csinálni egy teljes biztonsági mentést de ezt nem értem, hogy hogyan kell kiviteleznem.
2. külön a névjegyzéket nem tudom lementeni gépre?
3. meg lehet oldani, hogy felrakom a csodazip-et és azon kívül semmi változást nem tapasztalok?Előre is kösz a segítséget és elnézést a hülye kérdések miatt, de ez nem az én asztalom.

Üdv!
Dudika -
harait
tag
Nemtom volt-e már szó róla, de ha valaki ujan akar blade-t, igaz h t-mobile-os, de itt van: itte
-
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
Sziasztok! Jelenleg Kelzsoca Jellyfish rls1 van a telón, de ezzel néha lefagy a kijelző (Nem érzékeli ha nyomkodom)
Mi most a legjobb rom / mit ajánlottok ?Ja igen, a sto féle leírásból csináltam mindent, szóval légyszi olyat mondjatok amihez nem kell másik recovery

És még fontos, hogy mindenevő legyen, mert az enyém az svájci OSF
-
Glatius
őstag
válasz
energy_
üzenetére
Hát az ő topikjában biztosan tudnak mondani sok konkrétumot...

A "Turbo " nem jellemző, hanem közönséges reklámfogás... ha ezzel kell operálni, akkor az már régen rossz. A mobilprocesszor vásárlók ugyani értenek a dologhoz, őket úgyse lehet átverni... csak a készülékvásárlót, aki az 1,2GHz -es kétmagosok korában elhiszi a 800 megásról, hogy "Turbo".... -
tpeti78
senior tag
Szerintetek kit kell hogy megöljek ahhoz,hogy a Beautiful Widgets töltsön le új skineket?
Az előző 2. valamennyis verzió nem töltött le semmit,valamilyen hibára hivatkozva.Tegnap kaptam egy 3.3.3-as verziót,weather vagy clock skins,download skins,és semmi.Csak pörög és pörög percekig,hogy loading skins list... ,de nem történik semmi.WTF?Ötlet valakinek esetleg? 
-
Fail3D!
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
szoftveresen van megirva hozza a melegedes, mert mar igy is felnek a konkurenciatol hogy kicsinaljak oket hogy ennyiert aruljak a telot szoval kell butitatni meg... remelem a kijelzo felbontasarol is kifog derulni hogy pl 854...
amugy meg teloban eltudsz kepzelni olyan huto bordat ami +200 mhz lazan megold?
-
rezme
tag
Mellesleg vállalkozó kedvűeknek CM7 Beta 3
ha valaki felrakja írhatna róla -
Glatius
őstag
Nincs két egyforma processzor. (Még a kettő, három, és négymagos PC procik között is gyakran csak annyi a különbség, hogy hogy sikerült.) A válogatás még a gyártósoron megtörténik, és képességek alapján fogják feliratozni, csomagolni, és árazni. A ZTE ebből a típusból azt a fajtát rendelte, ami a 600MHz+20% bírja. a A Samsung biztos, hogy többet csengetett a jobb prociért.
Pláne, ha valóban más.... ARM 11 semmin se lepődjünk meg!
A folyékony nitrogén nagyon körülményes, a szárazjeget javasolnám! :-P
A Galaxy Mini lesz az összehasonlítási alap.
-
Fail3D!
addikt
-
rezme
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Galaxy Ace: ugyan ez a proci és gondolom nincs benne nitrogén hütés

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1006_hamarosan_kaphato -
ux1
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Maradjunk annyiban OC-nál.
652,8 és 672 általában nagyon stabil ~10% overclock. 2 FPS-ért mi f*szér akarod odaemelni?
Stabil gépet akarsz vagy epenist amire majd ráesik a tégla. -
dragon1993
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
800Mhz folyékony nitrogén hütéssel esetleg.
-
ux1
addikt
Én csak az bírom: anglergab nagyon tudományosan le tud írni dolgokat, mégis minden lépésnél fogni kell a kezét ha vmit csinálnia kell, és bazi nagy hülyeséget tud kérdeni.
10x 100x körüljárja a problémát, ami 1 perc alatt feloldható, csak ki kellene próbálni, szvsz mérnök ember vagy politikus

-
tpeti78
senior tag
-
gordonfreemN
addikt
Na akkor összeszedném a kérdéseimet:
1tudna nekem abban valaki segiteni, hogy hogyan lehetne.megoldani, hogy a képernyö kikapcsolàsakor a 3G is kikapcsoljon? Akár egy apk-el akár belenyulva a ROM-ba.2Hogyan tudnam gariztatni, ha fos a hátlap stabilitása?
3lehet e venni hozzá valahonnan hátlapot? Ha igen, honnan?
4elöfordulhat e gardiens hiba olyan készüléken, ami már 512es?
5irt e már valaki arrol, hogy neki 800Mhz el stabil volt a CPU? -
padlogaz
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Sziasztok!
tök új Blade tulaj lettem, nagy köszi az itt leírt mindenféle dologért, jobbításért.

Szóval egy dolgot elmondanék, ami talán hasznos lehet, mert én majdnem kitéptem a hajam

A flashelés nálam egyszerűen nem akart lefutni.
Ez a "zip kimásol image könyvtárba, hangerő FEL + bekapcs, zöld feliratok bambul" sorrend.Lassan széttörtem és átnyomtam a gombokat a telefonon de NEM ment, mindig bebootolt az épp aktuális rendszer.
Aztán a kedvenc külföldi oldalon [link] találtam egy leírást, amiben úgy van leírva hogy hangerő fel + MENÜ gomb + bekapcs.
Erre nédda lefutott. Azóta R8 verzió fent van.

Most akkor láma vagyok, vagy tényleg nem jó a leírások többsége?
-
Keeperv85
nagyúr
Kicsit átalakítottam a Generation-X témát, mert valakinél olvastam, hogy nem tetszett az akku kijelzés neki. Mellesleg nekem sem, úgyhogy fogtam és az flb_r8-as már magyar zöld témába beletettem a circlemod-ot. Bízom benne, hogy másnál is menni fog és, hogy nem maradt ki egyik képi részlet sem.
Szerintem jól néz ki benne.

-
Colos7505
csendes tag
Helló! Sziasztok ilyen késői órán,volna egy gondom: tegnap frissítettem a Blade-t (hivatalos T-s build) és a penge sokkal gyorsabb lett(látványosan) és már 512Mb-s(eddig 256-os volt), wifit nem dobálta ...egészen máig ,ma megint elkezdte dobálni vagyis amikor csatlakozok 5 mp és már bontja is a kapcsolatot (a Blade wifi fix) se segített!!!
Valami megoldást szeretnék ami műxik is,mert skype-olni szeretnék wifin keresztül! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Hát akkor lehet itt lenne az ideje leváltani az r11-est nálam is, bár ez miatt nem akarom. Az jobban zavar, hogy a "zene" widget nálam is fagy valami rejtély folytán. Ugyan nem mindig, de ha előjön ez a hiba, akkor csak kilőve hajlandó újra működni, addig meg 100%-on húzza a procit...
Na, már sikerült is közben.
Valószínű akkor áll fejre, ha újra kéne kikapcsolás után tölteni egy lejátszási állapotot... totál megfagy az egész.. -
anglergab
addikt
syl5: Könnyen lehet, hogy elolvastad, hogy 100% után még rajta kell hagyni, tapasztaltad a 0% merülést (egyszer-kétszer), és ezzel az elmélet szerinted igaz, bizonyítást nyert (a kutatások azt mutatják: ha valamit elolvasunk, és egyetértünk, sőt, szeretnénk, hogy megvalósuljon, akkor gyakrabban teljesülni is fog az).
Igen sok faktortól függ a pillanatnyi feszültség (hány processz fut, és meglepő módon függ a rendszer használatának előzményeitől is). A relatív differencia, amiket emlegetsz 1-2 % -- a jellemző feszültségértékhez képest. Azért a "számolás" is legyen itt, hátha nem világos az érvelésem enélkül:
( 4230 mV - 4170 mV ) / ( ( 4230 mV + 4170 mV ) / 2 ) ~= 0.01
Ez bőven elhanyagolható (tehát magyarázható, mint statisztikus fluktuáció), nem jelez semmiféle effektust.Egyébként, ha Gauss eloszlást tételezünk fel, akkor, ha az eltérés kisebb, mint 65 mV, ~ 99% az esélye, hogy statisztikai ingadozásról beszélsz.
Ezúttal a számolás: várható szórás: sqrt(4200) ~= 65 (mV). Esetedben az eltérés a két jellemző érték között 60 mV. -
ux1
addikt
válasz
mira72
üzenetére
Ha valaki nem ismerné:
- 1 nagyon jó wallpaper kereső színvilág szerinti keresési lehetőséggel...
-
Ballage83
csendes tag
az hogy lehet, hogy tárcsázós teszten belül a gps tesztben nem talál a telóm műholdat?
-
rick009
tag
"FLB R8_HUN_All in" konklúzió:
egy hónap nyomkodás után rászántam magam a froyo-ra, a felrakás egyszerü, mint a faék, köszönöm kelzsoca, és a fordítók munkáját! respekt! a rendszer gyorsabb mint amivel kijött a t-nél. érdemes lecserélni.
nálam a kijelző hibátlan. tesztet is futtattam és semmi pixelhiba, mákom volt. -
Wolfeee
tag
Aura naviban hol találom meg a tmc beállításokat? köszi
-
vargalex
félisten
Hi!
Kelzsoca által készített FLB-R8_HUN ROM-ot raktam fel. Csak nekem nem megy az MMS küldés (T-Mobile)? Vagy még itt is szükséges ez a megoldás?
-
mira72
őstag
válasz
hedler
üzenetére
detto... 2 nap normál használattal, persze le lehet fél nap alatt is meríteni, de azt akarni kell

csak telefonnak használva simán 3 nap ( éjjel is aktív ) .... ja és mint írtam ma headseteztem..... zenehallgatás headseten nem is eszi az akkut, pedig azt hittem jobban eszi. óránként kb 2-3% ment le... az sztem korrekt... -
gabe96
aktív tag
Köszönöm megoldottam!!
-
syl5
őstag
válasz
anglergab
üzenetére
Na újabb djozsi....Nem kell mindenbe beledumálni!
Nem vagyok hülye, nem egyszeri mérés után, és nem különböző körülmények között elvégzett tesztek/mérések után mondok véleményt...
Amúgy meg usb-ről is ugyanúgy feltölt 4230 mV-ra, mint AC-ról csak lassabban.Gondolom azt is Te tudod jobban, hogy mit tapasztalok akkor, ha 100 % után is töltőn hagyom?
Elárulom, ha jelez a telefon, hogy 100 %, akkor kb 4170 mV a táp feszültsége, ha még egy-két órát töltőn hagyom, akkor éri el a maximális 4230 mV körülit...Emellett ha rögtön jelzés után leveszem a töltőről, akkor éjszaka 2-3-4 % merül, ha tovább hagyom rajta, akkor 0, azaz nulla %-ot, és tovább is bírja az akksi.
És ez már többször is elhangzott a fórumba, hogy nem kell rögtön lekapni a töltőről. Én is kipróbáltam, és bejött!, de te biztos jobban tudod.... -
hedler
tag
Mert én a haver telóját ma telepítettem sd-ről a leguljabb r8_hun-al és végig videóztam.
Realtime, kb.: 10 perc, elsőre sikerült természetesen.
Pedig ismét a csudazip2-őt használtam. :-) -
bunnyhu
senior tag
Unlock screenel kapcsolatban, van valami megoldás arra, hogy a csúszka szélességét állítani lehessen? Annyiszor előfordult már velem, hogy nem húztam eléggé el, visszaugrott aztán azzal a lendülettel nyomtam rá a lerakó gombra. Jó lenne, ha nem kéne a képernyő széléig húzni. Any idea?
-
hedler
tag
Sziasztok
Valaki levideózta már a gyári 2.1-ről a rootolást és romolást?
Imo -
catroot
veterán
válasz
tpeti78
üzenetére
Simán megeshet, hogy nincs már benne! Csak nekem fura, hogy 2.1-ben volt, itt meg kiszedték... Anno a i8910-esem is olyan volt, hogy töltötte usb-n, amit nem is lehetett kilőni, itt azért meg örültem, hogy van ilyen lehetőség, mert kímélem az akksit. Viszont nem lenne rossz akkor, ha lenne erre is egy app
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anglergab
addikt
válasz
gabe96
üzenetére
1. RDS-t támogató kernel van fent? Tehát frissítetted az flb-r8 kernelét a clockworkből?
2. kereső a fórumon, kulcsszó: rdssyl: a feszültség konstans, statisztikai ingadozás lehet, amit tapasztaltál. Egy mérés nem mérés. Függhet a feszültség kicsit, hogy AC-ról (adapter), vagy USB-ről töltöd, mivel eltérő a két esetben a töltőáram. Szerintem nem érdemes a 100% után tovább töltőn hagyni, hiszen az elektronika úgyis lekapcsolja a töltést.
-
syl5
őstag
"van energiagazdalkodasban valami kulonbseg a gyari es mondjuk az flb8-as sw kozott?"
Van. Ugyan az FLB vonalat még nem próbáltam, de az is froyo és az biztos, hogy a froyo jobban bánik az akksival.
Sőt, a gyári rommal csak 4150 mV-ig tudtam feltölteni az akksit, a froyo-val (Paul r11) pedig 4232 mV-ig!Mit tudsz tenni?
Ha feltölt 100 %-ra az akksi, akkor ne húzd le rögtön a töltőről, hagyd rajta még 1-2 órát!
Valamint válts froyo-ra! -
catroot
veterán
válasz
anglergab
üzenetére
Tudom, azért is írtam, hogy inkább olyan programot rakjon fel, amit monitorozza a folyamatokat.
Reverting, velem együtt a 3. emberke vagy, aki erre a kérdésre várja a választ, de eddig semmi
Google-ben is kerestem, ott sem találtam, hogy hol lehetne, meglepne, ha kivették volna a 2.2-ből ezt az opciót. -
gabe96
aktív tag
a rádió rds-nél azt írja h loading, alatta pedig h not avaliable
ezt láttám már ma de nem tudom kinél, mi a megoldás? -
gabe96
aktív tag
köszönöm megoldódott!!!

-
anglergab
addikt
válasz
gabe96
üzenetére
1. Tehát a rom clockwork-ös telepítése utáni újraindulásnál megáll a zöld robotnál?
(5 percet min. érdemes várnod) Használtál ext partíciót az SD-kártyán?2. Próbáld ki az flb-r8-at feltenni az All-in-One megoldással, pontosan kövesd a lépéseket (ekkor átméreteződnek a partíciók is (több hely lesz utána az alkalmazásoknak)).
Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).

Ilyenkor csak akksi kivétel segít

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)