Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
vampire17
addikt
.
-
Edez
tag
válasz
Glatius
üzenetére
A MSM7230-as chipnek nagyobb valószínűsége van. Egyébként nem értem mi a gond a szoftveres korláttal, nem egy új keletű dolog, hogy a gyártó szándékosan korlátozza a tudását valamilyen hardvernek. Nem is kell olyan messze menni ZTE 256/512 RAM esete, a görögöknél hivatalosan 256 MB-os BLADE-ek voltak meghirdetve mégis működik náluk is a RAM feloldás. Intel/AMD-nél is volt olyan, hogy 1-1 magot letiltottak vagy csupán csökkentett órajelen más kódnévvel ugyan azt a chippet eladták.
-
vargalex
félisten
válasz
mira72
üzenetére
Ez nem feltétlenül van így.
Pl. anno az Asus a WL-500gP v1 routerébe a BCM4704/BCM4780 CPU-t szerelte, ami gyártói specifikáció szerint 300 MHz-es. Viszont a gyártó a routerben 264 MHz-re downclock-olta.
Ugyan ez a helyzet jelenleg az Asus RT-N16-os routerében, csak nyilván más órajelekkel.
Persze ennek lehet az a magyarázata is, hogy nem kell hűtést (vagy extra hűtést) tervezni hozzá. -
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Mivel kezdő vagy, ezért ezek a romok, főleg jelenlegi stádiumában nem számodra készülnek

-
Thrawn
félisten
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
De, kérték.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Cyanogen forrásból készült. Még nem fogadták el hivatalosnak, de asszem ezt még nem is kérte egyik fejlesztő sem; mert vannak még benne hibák (az eddigi legjobb romban sem üzemel rendesen a wifi pl.).
Pletyka szinten olvastam, h. a héten már lesz hivatalos nightly build (azaz hivatalos, de még kezdetleges rom).
-
ux1
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Attól hogy a CM forrásaiból készül

-
gordonfreemN
addikt
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Most akkor attol hogy a git-en van fennt, attol cyanogen mod?
Mert kezdo vagyok ebben a cm temaban, nem ertem mitol cyanogen mod egy rom?
Azt hittem hogy attol cyanogen, hogy az oldalon keszul... -
válasz
Glatius
üzenetére
Senkinek nem érné meg egy jó cuccot rosszabbként eladni...
Pedig hányszor láttunk már példát erre (PC-n), amikor a gyártástechnika felfutásával kevesebb lett a selejt, és kénytelenek voltak a jobb minőségű chipet visszaskálázva olcsóbban eladni
Ezért remélem hogy "lebutított" Snapdragon lesz benne
-
válasz
Ballage83
üzenetére
Szvsz felesleges, mert a Froyo tud FAT32-re is telepíteni. A programok elférnek a telefonon is, ha nagy játékot akarsz feltenni, az úgyis az SD-re teszi a cuccait.
Melyik telepítést? Szerintem fastboot-al tedd fel PC-ről a CWM-t, utána mehet a rom telepítés. Vagy ha nem akarsz semmit módosítani a romon, és a legegyszerűbb megoldás érdekel, akkor FLB_R8_Hun_Allin kell neked.
-
alexdp7
tag
FBL RB_HUN_All in
tapasztalat
2.1 T-rom csere után......1 perc alatt felrakt,a köszönet kelzsocának

a User error elmaradt
).....bár ez az első androidos telóm
+:
a GPS (Motonav) műholdak megtalálása 1 percen belül!!! a gyári romnál 4-5 perc volt!!!
ja és HANGOSABBNAK tűnik a teló......-:
SMS-ek etűntek....
.........(a T-s kártyáról)...Alex
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Itt az új 8 gigás sd kártyám melyik telepítést használjam szerintetek? Ezen még nincs semmi, a 2 gigást le akarom cserélni és új romot is felszeretnék rakni. a Teló még a gyári.
felékéne osztanom a 8 gigát fat32-re és ext-re is.köcce
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Feltettem tegnap az FLB8-Hun-t... megy is szépen... Két beállítást nem találok:
1. hívás érkezésekor a csengőhang némítás a készülék lefordításával...
2. Hívás esetén hívás befejezése a bekepcs gombbal...Kérlek segítsetek!
-
Edez
tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Glatius
üzenetére
A T-mobile nem hülye pontosan tudják mit-hogy-hogyan lehet úgy eladni hogy abból nekik ne származzon jogi problémájuk

Cserélni cserélik a komplett telefont ha a garanciális probléma jogos, de az ha leejted a telefont és széttörik az üveg az user error.
(#33676) jpm
Mert a SIM chipen is szoftver fut, de nem magyarázom, mert ha jó akkor jó!
-
Zolom89
senior tag
Ezért rendeltem szilikon tokot, hogy ha véletlen le is ejtem védje kicsit

-
Glatius
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
Nem fölhúzva... az egy 800 megás ARM6 lehetne. Vannak példányok amik ugyanannyit tudnak, de többet bírnak. Azokat másképp feliratozzák, csomagolják, és árazzák.
Azt viszont kizártnak tartom, hogy egy flash támogatás nélküli procit tennének bele, lehetetlen, hogy ugyanez legyen!
-
Szevi
tag
Hali,
érdeklődnék, aki felrakta a T-mobilos frissítést milyen érdemleges változások vannak, érdemes felrakni? Felrakás után törlődik minden? Köszi annak aki szán rám ennyi időt.
[link] -
istnag
addikt
hát nem ugyanaz a kategória azért...

mira72: én még mindig hiszek, most meg pláne a jobb készülékek kapják a 2.3 -at az alsóbb kategoriások meg a 2.2 -t

-
rezme
tag
http://mobilarena.hu/hir/mwc2011_csucs_android_a_zte-tol.html
itt a blade utód

-
kelzsoca
félisten
válasz
klugszi180
üzenetére
(#33652) Atilllla
Jelenleg 40.000Ft lenne a csere, mert komplett készüléket tudnak adni.
Ez NEM garanciális történet sajnos.
Mondtam hogy ne a karcoktól védjétek a készüléket hanem attól hogy ne essen le kemény felületre, mert akkor 95% hogy azonnal bereped vagy szilánkosra törik a kijelző!
-
juliska1
csendes tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Sikerült leejtenem a telót kb 1 m magasról (szőnyegre), és elrepedt a kijelző legfelső üveg rétege. :-( (ezek szerint legalább tényleg üveg.)
A kijelző és az érintésvezérlés hibátlanul müködik, de azért mégiscsak bosszantó, mert nem esett olyan hatalmas nagyot. Megyek a T-mobilhoz megérdeklődni, hogy mit tudnak tenni, de úgy tudom nem nagyon van szervize, mindent cserélnek.Ötletek?
Atilllla
-
klugszi180
csendes tag
Sőt, most meg a csodazip-et se engedi letölteni a megadott helyről

-
klugszi180
csendes tag
Sziasztok,végignyálaztam mindent a rom frissítéssel kapcsolatban, de mégis sikerült úgy megakadnom, annyira hogy nem tudom az eredeti csodazip-es romot visszatenni.
Átnézem a telefont,hogy miket ír ki, ha tudna, segíthetne valaki!!köszi előre is!
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Itt a Jacob-féle forrás.
Itt pedig egy leírás arra, h. lehet befordítani a forrásból.
Edez: Igen, a Tom G félében a Wifi jól megy, viszont a Jacob-féle összességében sokkal jobb, ezért a Tom G féle már nem is fog frissülni, hanem majd besegít Jacobnak az ő kódja fejlesztésében.
Szerk.: a Jacob-féle még nem próbálható ki, mert nincs még befordítva.
-
Edez
tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Kipróbálom majd azt is egyenlőre tesztelek, Tom G-s romjába viszont nincs ezek szerint wifi gond mert nálam tökéletesen megy. Egyébként ha jól tudom együtt dolgoznak a cm7-en. Ami igen tettszik a a cm7-be hogy sokkal jobban testre szabható mint eddigi bármelyik telefonszoftver amit láttam/használtam.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Tudnal egy linket dobni?

-
Edez
tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Át kell rakni a programot a telefon memóriájára, jelenleg az SD-ről gondok vannak a programok futtatásával. Egyébként igen ígéretes ROM-nak nézünk elébe kb 1,5 napja van fenn egyenlőre stabil, igaz vannak még hibák, videofelvétel nem megy, fényképezőbe nincs előnézet, FM-radió nem megy de teljesítmény szempontjából elég jó. Sőt nem tudom, hogy az Angry Bird-be javítottak-e valamit de sokkal játszatóbb akadni már nem akad néhány pálya kezdésnél érezhető némi lassulás de már annyira nem zavaró. Videó lejátszás SD felbontás a eddigi 8 fps-ről kb 13-14-re nőtt igaz ez így mg nem nézhető de talán van remény. Quaddrant továbbra is hülyeséget ír mivel nem tudja tesztelni h264-es codecet, de elvileg 2.3-ba javítva lesz/van a stagefright.
-
Glatius
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
A másik baj, hogy 7 ROM család 77 változatát használjuk... kevesen tudnak részletekről biztosat mondani.

-
tpeti78
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Szerintem ez egyáltalán nem bizonytalan.Én a Toggle Data Widget-et használom,semmi gond vele,ha nem akarom,nem megy az adat forgalom....
-
Saccco
nagyúr
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nekem egyszerű data enabled pipa ki. (Wireless->Mobile Networks->Data Enabled)
(#33634) gordonfreemN:

-
gordonfreemN
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
En mar tudom. Szal ha valakinek kellene a kepermyo kikapcsolasakor a wifi illetve bluetooth illetve 3g lekapcsolasa, az kerdezzen batran

Az a gondom most, hogy kiteszem a vidgetet az asztalra, kapcsolnam vele a 3g-t, de csak akkor mukodik, ha az android beallitasokban bekapcsolom a 3g-t. Ebben az esetben le tudom vele kapcsolni, de alapbeallitasban meg minig bekapcsolva van, es ez nekem bizonytalan. Hogyan lehet azt elerni, hogy alapbeallitasi szonten kapcsolja a data forgalmat? Andromax a program neve. -
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nem inkább 2.3?

-
darky4e
tag
Kipróbáltam CM7 Beta 3at! Egész használható,bár vannak benne bugok,de engem nem zavar! Ráérek ha vmi megakadna! Quadrant: 900,de nem néztem stagefrightot elvileg ki van benne javítva és live wp-vel valóban elég gyors,de zabálja az akksit! Egy ideig rajta marad
-
kelzsoca
félisten
válasz
alexdp7
üzenetére
Hát ha 2.1-es romot használsz akkor SD kártyán megtalálod a képeket/videokat/zenéket gondolom ami kell.
2.2 alá minden nem gyári programot újra kell rakni.(#33624) Saccco
Azért szerintem a 2.1 alatt használt programokat ne rakja már rá 2.2-re

(#33627) Fail3D!
Hát pedig a SIM kártya egy fontos kapocs a szolgáltató és a telefon között

-
-
tpeti78
senior tag
válasz
juliska1
üzenetére
Most olvasom,mi történt veled!
Ilyen létezik,hogy cseréltek,ők elcseszik a telefont,és akkor cseréld vissza vele?
Nem azért,de neked mi közöd ehhez az egészhez?Semmi,ez az ő baromsága,rajtad kívül álló okokból ment tönkre.Szerintem küldd el a jó büdös francba....
Másrészről a letiltás IMEI szám alapján megy,nem?Azt nem igazán tudom,hogy lehetne megoldani,hogy ha akarja,ne tudja tiltatni....
Az megint más kérdés,ezt írd is meg neki,hogy ha ő olyan címszóval letiltatja,hogy mondjuk ellopták a telefont,és végül rendőrségi ügy lesz belőle,akkor ez megtévesztésnek,félrevezetésnek minősül,amit megint csak ő fog megszívni.De ha ide kerülne a sor,akkor te is szívnál,mert az nem öt perc,mire lezajlik egy ilyen történet,és esetleg a szolgáltató feloldja a tiltást.
Szerintem győzd meg,hogy ő fog nagyobbat szívni ha szívóskodik,mert te feljelented,stb.És akkor borulni fog a bili,egyáltalán nem az ő javára....
(#33620) alexdp7:
App Monster-el le tudod menteni az appokat,onnan tudsz újra telepíteni.Nem tudom hogy,de nekem pl. a képeim megmaradtak,az appokat meg visszaraktam,és kész.
-
alexdp7
tag
Na mégegyszer....Valaki?
FBL RB_HUN_All in telepítés előtt
Ha a mostani appokat ....meg képeket meg akarom tartani.backup-ot kell készítenem....???.azt hogy.....?....mielőtt mindent legyalul az allin...
köszi
Alex -
madgie
titán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nyugi! Néha úgy pörög a topik, hogy egyszerűen elvész egy-egy hozzászólás, két-három oldalt meg nem szívesen olvas vissza az ember. Máskor nyugodtan kérdezz rá fél nap múlva, az itteni arcokat ismerve ezer százalék, hogy segítenek mindenben, amiben lehetséges.

-
Glatius
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Ha van válasz, úgyis megkapod, ne szenvedj má'! Ha tényleg úgy gondolod, hogy személyes oka van, gyere másik nicken ;-) A zoknibáb praktikus is lehet.
Egyébként nem tudom.
Ha megnézed nekem is van egy lebegő kérdésem, és mégse ülök le ríni' a sarokba. ;-) -
gordonfreemN
addikt
Tök faszául esik az embernek, hogy amikor én kértem segítséget, a power gombbal valo 3g lekapcsolására, vagy a java_t kérdeztem, kurvára senki még csak romboló jelleggel sem vette a fáradtságot... itt az utolso ket oldalon meg mimdenki megkapja a valaszt. Ami persze nem baj, maradjon igy.
No comment -
alexdp7
tag
FBL RB_HUN_All in telepítés előtt
Ha a mostani appokat ....meg képeket meg akarom tartani.backup-ot kell készítenem....???.azt hogy.....?....mielőtt mindent legyalul az allin...
köszi
Alex
-
bunnyhu
senior tag
Ma fura dolog történt. Reggel nem akart bekapcsolódni a teló, egy akksi ki-be segített. Azóta azt csinálja, hogy ha hívnék valakit, másodpercek, mire bejön az ablak, hogy milyen számot akarok, most a kikapcsoláson homokórázik ... telepítgettem a hétvégén programokat, de utáne nem láttam semmi ilyesmit, néztem a futó alkalmazásokat, semmi olyan nem fut ami az elmúlt hetekben ne futott volna. Hmm, vírus androidra vagy döglődik a teló?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Fűnyíró topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mégis jó.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)