- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
buszospeter
tag
válasz
keletomi #34783 üzenetére
"Magától is lezár autómatikusan , de nem értem a zsebedben mitől élne saját életet, amikor a képernyő érintés érzékeny. a kezed, meg gondolom nincsen ott, hogy a telefont tapizd." - Nem, nincs ott. Ott azért nem taperolom; még félre is értenék...
Lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam, de arra gondoltam a lezárásnál, hogy mint a régi telefonomon: bill.zár rajta --> hívás érkezik --> zöld gomb --> beszél --> hívás vége --> piros gomb --> bill.zár ugyanúgy rajta. Tehát csak a hívás ideje alatt aktív a telefon kijelzője.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
keletomi #13061 üzenetére
"A T-mobile-nál a bejövő hívások kijelzése fizetős szolgáltatás előfizetéssel."
Hát ez...Először is, az szám kijelzés, nem a hívások jelzése! Szép is lenne azért is fizetni, hogy lássam hogy hív valaki.
Másodszor: nem fizetős. 0 Ft-os Dominó-val is látom annak a számát aki elküldi.Egy kis trükk, ha még valaki nem tudná (hátha van még ilyen), amik a T-nél működnek:
*121#+hívás = kiírja a saját számod
*31#+telefonszám+hívás. = Attól függetlenül, hogy eredetileg mi van belőve a kártyán, látja a hívott a számodat majd.
#31#+telefonszám+hívás = Ez meg a fordítottja. Így nem látja, akkor sem, ha alapból mindenki más. -
Mtbsrác
senior tag
válasz
keletomi #13061 üzenetére
keletomi
"A T-mobile-nál a bejövő hívások kijelzése fizetős szolgáltatás előfizetéssel."
Mióta?
Én ahogy megvettem a telót semmit se állítottunk be rajta csak annyi hogy mikor én hívok, küldje el a számot! Megkértem ismerősömet hogy csörgesse meg mind a két számot (újat és a régit kártyacsere után) de mind2nél kijelezte hogy kit hív. Ill az én számomat is elküldte.Most akkor hogy is van ez?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
keletomi #11884 üzenetére
A SE rég kiadta a 2.1-et, SEUS-sal bármikor frissíthetsz, bármelyik szolgáltatónál vagy is.
kexksz problémájára meg annyit, hogy msn-en távsegítettem neki, gyakorlatilag együtt csináltuk meg a Galaxy S-emen, és nálam megy a zero, nála nem.
Amúgy nem felejtettél el véletlenül a gyári böngészőnek jogot adni Droid wallban? Mert azt tudom, hogy Dolphinnak adtál, de a gyárit nem mondtad. -
G@CSI
tag
válasz
keletomi #8415 üzenetére
Köszi a választ!
Engem sem zavar annyira együtt tudok vele élni
Pixel hibám elvileg nincs (kopp-kopp) az inkább zavarna, bár igaz budi tesztet
még nem végeztem, de szerintem nem is fogok.
Várok a frissítésre, ha nem javul akkor talán teszek egy próbát.
Mikor lesz frissítés lehet már eszembe sem jut. -
marcitp
őstag
válasz
keletomi #5655 üzenetére
Nekem is 3 oldal van megpakolva, de kettőben elférnék, óra widget-tel. Telefonálásra, wifire bőven elég. Használom még a Launcher Pro dock-ját, az is telepakolva, gyakorlatilag ott is elfér 3x5 ikonhely, amit szabadon konfigurálhatsz, szintén lapozható. Oda is pakoltam kontaktokat, és nem foglalják a helyet a lapokon. Nincs lassulás, gyors. Bár nem élő a wallpaper, meg a háttér gördítését letíltottam. Akkuval kapcsolatban mintha javulás lenne, tegnap estére CSAK telefonáltam, nem volt wifi, BT, estére 73%.
-
-
RaveForce
veterán
-
Pantal
senior tag
válasz
keletomi #2506 üzenetére
BladeVillain 1.0.1-es rom, mellé egy htc szerű skin. Sokkal gördülékenyebb az egész telefon!
Ma nyomkodtam egy Galaxy S-t, fájt érte a szívem, hogy az én telefonom nem olyan gördülékeny. X10mini-t is nyomkodtam, az is szépen ment. Ez után kicsit elkeseredtem, mert a gyári rommal a közelébe se volt a Blade sebessége még az x10 miniének se. De így simán hozza annak a szintjét sebességben. Mintha új telefont kaptam volna! -
pbando
csendes tag
válasz
keletomi #2251 üzenetére
Omnia i900 foliat hasznalok.
Ebayen 3 db-ot kapsz 200Ft-ert ngyenes hazhozszalltassal, de csak paypal-lal lehet fzetni.
En toknak az eredeti Nokia E71-es tokot hasznalok (pont e71 meretu a blade), 200Ft:
http://cgi.ebay.com/NEW-POCKET-COVER-Pouch-leather-Case-NOKIA-E71-E72-/170550891394?pt=PDA_Accessories&hash=item27b5a01382Kb 1 honap alatt jon meg (min 2het).
-
Maxtreme
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest