Hirdetés
Aktív témák
-
Indiant
addikt
FLB-R8_Hun színes Settings ikonok kelzsoca romjához
-
Akkor most valaki tudná linkelni a legújabb R8-at amiben minden benne van? (oc.. stb)
és téma esetleg van hozzá? bocsi olvasgattam vissza, de elégg nehéz eligazodni 
-
dragon1993
addikt
Itt van egy kis leírés RDS telepítésről. [LINK]
-
ux1
addikt
válasz
peacetrang
üzenetére
Nyugodtan.... Beülsz egy netkévézóba egy gép elé és netezel.....

Mi van ma? Szabadnap a sárgaházban?
-
csaresz002
senior tag
válasz
peacetrang
üzenetére
kifogja írni hogy Csatlakozva: xy
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
peacetrang
üzenetére
Amig nincs ip, nincs net
-
peacetrang
csendes tag
Wifi csatlakozáskor azt írja ki, hogy IP cím lekérése innen: itt a hálózat neve. Megvárjam míg lesz valami, vagy nyugodtan netezhetek így is?
-
Lasy
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
sokkal könnyebb ez a contact remove progival, de max50et jelölj ki mert nekem bedilizett mikor 270nevet jelöltem ki neki.
-
catroot
veterán
válasz
peacetrang
üzenetére
Igen, elérhető!
Ha nem akarsz mobilnetet egyáltalán, érdemes ezt feltenni.
-
vampire17
addikt
válasz
andorko
üzenetére
Ok, class FM-et mar megtalalta, viszont igy bekapcsolva nem nem talalja a tobbi adot...

Szerk: ok megtalalja a tobbit is

koszi a segitseget

Abbol nem lehet gond, hogy eloszor rossz kernelt raktam fol? illetve ez az uj kernel nem kapcsol be semmi OC-t meg hasonlokat ugye?
-
-
72mviktor
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
ne gmail.hu,hanem mail.google.com

-
gabe96
aktív tag
az flb8 oc-t le lehet törölni?
-
csaresz002
senior tag
627 contact törölve

ugye regelni kell gmail-re. na most oda hogy lehet belépni? mert a gmail.hu-n azt irja,HIBA
Rossz felhasználónév vagy jelszó.
Ugrás a belépő oldalravagy ez hogy van?- kelzsoca thx

-
tpeti78
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Fent van,beszereztem én is.
-
Artika
aktív tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Fenn van [link]
-
72mviktor
senior tag
Szép estét mindenkinek

Aki már felrakta Zsocák új flb romját,próbálta már hogy az mms küldés fogadás működik e?Előre is köszi
-
hjanos1
senior tag
válasz
peacetrang
üzenetére
Ha ezekből kivetted a pipát, akkor nem fog pénzt levonni net miatt.
A marketen magyarországról csak az ingyenes programokat éred el, megy wifiről is. -
peacetrang
csendes tag
Hello srácok!
Megvettem ma én is a kisokos zte blade telót. Ellég furcsa még, lenne néhány kérdésem, remélem tudtok segíteni. Használni szeretném a WIFI-t, beállítottam, hogy hova csatlakozzon meg minden, a Mobilhálózatokon belül az Adat roaming nincs kipipálva és a fölötte lévő Mobil hálózat sem (ekkor nem jelenik meg a 3G jel fent). Ha ez a kettő nincs kipipálva, akkor 1000000% hogy nem fog pénzt számolni a net miatt? A másik kérdésem pedig: a market ingyenes és úgy is elérem, ha wifivel nyomom? Remélem érthetően fogalmaztam
Köszönöm a válaszokat! Üdv! -
mira72
őstag
válasz
anglergab
üzenetére
Csatornaváltási infók tuti menni fognak, állomás név is meg a folyamatos infók is, pl. szám címek. Ezt tudja a legelapabb RDS chip is. Mert ez a szabvány alja. A TMC is ezen működik, csak az kódokat küld a navi szoftvernek és információt a vezetőnek. Tuti hamarosan TMC-nk is lesz.... Hasznos dolog lenne ha rendesen működne ebben az országban is...
-
vampire17
addikt
folraktam a kernelt innen: http://andorko.hu/android/
Eredmeny: zöld droidnal megadja magat...
mit lehet tenni?
-
hjanos1
senior tag
válasz
Djsaba
üzenetére
Rockplayer lejátssza az avit.
A filmet bárhova rakhatod a microSD kártyán.
USB-n csatlakoztatod a számítógéphez.
Előjön az USB csatlakoztatása a telefonon->csatlakoztat gomb.
Ne felejtsd el szabályosan leválasztani a Windowsból, mert ha csak lehúzod, akkor előfordulhat adatvesztés. -
anglergab
addikt
válasz
Glatius
üzenetére
A wikin felsorolják, mi mindent tudhat az RDS, milyen infókat lehet azon a csatornán átküldeni.
Ebből nem következik, hogy a legtöbb (olcsó) RDS-képes FM-chip mindegyiket támogatja.
Meg a rádióadó se sugároz szükségszerűen csatornaváltási infókat, mivel kevés rádióchip támogatja, tudja dekódolni. Kijelzik az állomás nevét, és kész. Ez az RDS a valóságban, általában. -
Djsaba
senior tag
Hellosztok !
2.1 es gyári telóra (minden origi)
Lehet valamilyen .AVi formátumot lejátszó programot rakni (film )
Telepítésében is szükségem lenne rátok, valamit, hogy a gépről a filmet, hova is kell felrakni!
Várom a Hsz-eket . Privátokat.
Üdv
-
csaresz002
senior tag
még egy kérdés: van egy olyan menü pont hogy "set sms reject" na ezt hogy lehet előhozni hogy el is küldje az smst? ha kinyomom ha hívnak nem jó
-
hjanos1
senior tag
Valami jó microSD kártyát tudtok Blade-hez (jó lenne min 8gb)
-
Glatius
őstag
válasz
energy_
üzenetére
A rendszerfájloknak fenntartott partíció elég tágas ahhoz, hogy egy keveset át lehessen adni a telepített alkalmazásoknak, ha valaki extrém telepítési rohamot kap, az A2SD hatását lehet vele elérni kisebb méretben, de annak sebességcsökkentő hatása nélkül.
andorko
Itt nézz utána mit tudhat.
Nem mindegy tehát, hogy csak azonosítja-e a csatornát, vagy követni tudja e, mert van egy másik vevő ami folyamatosan keresi az alternatívát, esetleg azonosít és követ de csak egy mobilnettel támogatott sugárzó azonosítóról van szó. -
anglergab
addikt
válasz
energy_
üzenetére
A system partíció mérete csökkenni fog az átméretezés után: a felszabaduló kapacitás pedig a userdata partícióhoz adódik. Ezáltal több hely lesz az app-oknak, meg más felhasználói adatoknak. Röviden: a system kihasználatlan kapacitására tudsz az átméretezés révén alkalmazásokat telepíteni (a belső memóriában).
Megjegyzem, hogy a system csökkentését a lite romok tették lehetővé. A stock rom nagyobb, mint 128 MiB, ezért nem fér rá a 128 MiB méretű system partícióra.
mira72: A STORAGE partíció neve helyesen USERDATA, csatolási pontja a fájlrendszerben: /data.
-
mira72
őstag
válasz
energy_
üzenetére
van 512 RAM-od és 512 ROM-od
a ROM el van osztva a SYSTEM-nek, CACHE-nak, és a STORAGE partíciónak.
pl ha lecsökkented a SYSTEM méretét lesz nagyobb STORAGE-ed...
a rendszer elfér kisebb SYSTEM partíción, de neked több hely marad járékokat pakolni a telóra az adat partíciódra -
energy_
senior tag
Sziasztok valaki megmondja nekem mire jó a particiók átméretezése?
-
anglergab
addikt
válasz
Translator
üzenetére
természetesen nem az optikai (látható fény) tartományra gondoltam

a mikróhullámokat elnyeli/visszaveri valószínűleg az üveg, tehát mikróhullámú tartományban alacsony a transzmisszió -
vampire17
addikt
leszedtem ezt a kernel update-et innen: DontUseThisKernel_2_2_UpdateRds.zip
meg az RDS es radio App-ot.
Ez a kernel patch jo kelzsoca R8-as magyar romjahoz ugye?
Translator: Fura ez a vasuti kocsi dolog, pl IC-n (modernebb vagonban) nalam nem megy a mobilnet.
Régi, komcsi vagonokban siman megy. Sztm IC-nel a hangszigeteles anyaga kavarhat be... -
Glatius
őstag
válasz
_X10Dead_
üzenetére
Ez alapján lennék kíváncsi rá.
Saresz002
A Myphoneexprolerrel gyorsan túlteheted magad a dolgon. -
tpeti78
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Csak a gyomlálás segít,egyenként....Jó kis időtöltés!

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én a blogodban lévőt tettem fel ami nem all in. Viszont kihagytam a format boot, stb részeket. Gáz? Elvileg jól mükszik.
Másik kérdésem,hogy ehhez kérhetnék-e egy Talk, Youtube progit,mert amit a blogodban találtam gyári appokat egy másik romnál, azt nem akarja megenni..
Meg én nem nagyon akarom a partíció átméretezést. Most már mindegy?
-
csaresz002
senior tag
r11 hun rom -> telefonkönyvben nem lehet egyszerre többet kijelölni?
szinkronizáltam a gmail-el, előtte bemásoltam az sd-ről a számokat.... és most mindenből van kb 3-3 nevem,számom

hogy lehet mindent törölni?
-
Glatius
őstag
Az RDS-t kipróbálta-e valaki? Valódi RDS, dupla vevővel, vagy csak csatorna azonosító, esetleges mobilnet támogatással ?
-
anglergab
addikt
Saccco: kapott megjelenési dátumot az Android terminál parancsok c. cikkem:
2011-02-11, péntek, 08:21.Ezután már elérhető a legfrissebb verzió a
http://logout.hu/cikk/android_terminal_parancsok/teljes.html címen.
Az 1. hsz.-ba is célszerűen ez a link kerüljön.
-
kelzsoca
félisten
FLB R8_HUN_All in
MD5: 3e2cd4b013f6bee2510bb0a1addc0479
Egyszerre rakja fel a 2.5.1.8-as recoveryt+átméretezi a partíciós táblát+feltelepíti az flb r8_hun romot is!
A partíció átméretezése után a telefonmemória az alap 170mb-ről ~258mb-ra növekszik.
Aki már rendelkezik telepített recoveryvel, illetve már korábban elvégezte a partíciók átméretezését, a romot külön telepítsék fel, ez a megoldás NEM nekik készült!
Telepítés:
1. bontsd ki és másold be az SD kártya gyökerébe az image mappát
2. kapcsold be a telefont a hangerő fel + bekapcs. gombbal
3. várd meg amíg végez a flash-el, és újraindul a készülék a friss rommal!FIGYELEM!
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT! -
ux1
addikt
válasz
anglergab
üzenetére
Működik rendesen... RDS is szuperál, alapból nem oc. SetCPU vagy mexerkezted a /etc/init.d/80overclock file-t
Ez így volt az én rom-om-ba is meg Dashes oc romjába is. 
Amúgy szerinted egy boot.img-n mit lehet még tapasztalgatni? Vagy müxik, vagy nem.

Nem kell wipeolni!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és téma esetleg van hozzá? bocsi olvasgattam vissza, de elégg nehéz eligazodni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

))) nagyon szep munka