- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Yettel topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Egy óra, két rendszer
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
Aktív témák
-
No-kia
addikt
huh lelakott alpha4 után ez z R8 egy isten cucc
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
nah alpha 4 óta nem piszkáltama telót, de most megjött a class6-os 8GB-s kicsike, utánaolvasok mik az új trendek
egy gyors kérdés, mostanában jelenik meg rom amire érdemes várni, megint nem piszkálnám jóideig a kicsikét
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nektek szokott olyan lenni, hogy oldanátok fel a bill.zárat, de a kijelző semmire sem reagál? nálam kb hetente 1-2 alkalommal előfordul, akkor csak akksi ki-be segít, elég zavaró ha pl pont hívnék valakit akivel angyon fontos lenen beszélnem a teló meg halott...
-
-
No-kia
addikt
válasz philoxenia #28379 üzenetére
de azt lehet hogy a mostani simemre rendelem meg a csomagot? lecserélve ezzel a net500-at?
-
No-kia
addikt
tudom, hogy nem teljesen ide illik a kérdés, de ti tuti tudjátok a választ. Relaxnet csomagot lehet kötni mobiltelefonra? mert az 1 GB-sel már ellenék, a mostani 500Mega csak szűkösen elég
-
No-kia
addikt
nem tudom hogy keressek rá, ezért megkérdezem külsö usb eszközökkel moast hogy áll az android? pl pendrive? vagy ezek kezelesenek van vmi hardveres akadalya is?
-
No-kia
addikt
egy egyszerű lérdés: sajátmagamnak tudok elmenteni kontakt képet? hoyg sms enél pl, az enyém ne egy szürke kocka legyen?
mod: megnézem ha elmentem a saját számom akkor mitörténik..
ez nem jött be[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
egy gyors kérdés, ha a 2GB-s memkarit lecserélem, akkor áttudom klónoznia mostani kártyát? ha igen hogy?
-
No-kia
addikt
válasz Murderer69 #18580 üzenetére
nekem is gyorsan merül, félóra netezés 3G-n -20%, 8-10 óráánként töltöm koliban, hétvégén ha nem nyúlok hozá csak néha, akkor 2 napot azért kibír
-
No-kia
addikt
válasz cucumber87 #15648 üzenetére
Egy webcam progi engem is érdekelne
-
-
No-kia
addikt
nah már csak egy circle battery hiányzik nekem ezt valahogy nem lehet csak magában frissíteni? mert tök jó a téma amit itt linkelt valaki, csak az akksi kijelzés nem begyere
-
No-kia
addikt
myphoneexplorerben nem volt olyan menüpont hoyg telefon hozzáadása? mert nekem csak kapcsolódás van most, de úyg rémlik múltkro először hozzáadás volt
-
No-kia
addikt
válasz Murderer69 #11997 üzenetére
Az megvan nekem is, csak az a 600 sms kellett volna... hálistennek gmailről lekapta névjegyzéket, képestől mindenestől. de az smseket nem szinkronizálja sajnos
hát igen, boldog karácsony :d viszont
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
hát engem ez a nap kikészít, myphone explorer nem akar párosodni a telóval sehogyse, USb-n komolyan mindjárt sírok
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
kezdek kicsit aggódni, újra felraktam az alpha 4-et, de csak villog mikor a modaco-s képhez ér és nem tölt be
-
No-kia
addikt
válasz Frozzy #11873 üzenetére
256, os gradiens hibás de eddig lesz@rtam ezt, kibírom azt a kis kéket
KIZS: de azért 1 óráig netekergessen már nekem semmit
nem nyert a minden kiszedés sem nem akarok megint romot rakni.... vagy 7 órámba került mire vissza csináltam a 2.1 es állapotot
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
érdekes, lemerültem és sehogysem kapcsol be a teló , pedig felvan töltve már, zöld logónál megmarad....akksi kivétel után is
-
No-kia
addikt
ezt feltolhatom 2.2 alpha 4 blade-re?: [link]
-
No-kia
addikt
nah felraktam az alpha 4-et, jó, csak egy dolog megoldatlan:
Smseket visszaraktam, telefonykönyvet visszaraktam, de smseknél még mindig a sim szerinti neveket jelzi, amik meg hülyén néznek ki. 1-2 nél sikerült megoldani a helyes megjelenést(még a kéépeket is visszarakta). de a simről nem tudom törölni a számokat, mert errort írki. Ötlet?
-
No-kia
addikt
Shakelockprogi van androidra? ( razasra oldja/ zarja a kijelzo zarat)
-
No-kia
addikt
vki járt már úgy hogy semmi gps alapú alkalmazás nem idnul el a bladevillain 1.1-el?
-
-
No-kia
addikt
Lenne egy gyors kérdésem , nagyon belaktam most a telefont, tudok 2.2 re váltani úgy hogy minden!! Adatom megmarad(appok.stb.)?
-
No-kia
addikt
arra van valami esély, hogy a dolphin HD ban elmentett jelszót megtudjam nézni?
-
No-kia
addikt
erre van valakinek ötlete?
-
No-kia
addikt
olyan létezik hogy egy bizonyos alkalmazás szám után nem jeleníti meg az új alkalmazásokat, mert felraktam ma egy csomót reggel, de sehol sem találom őket, olyan 130-140 alkalmazás lehet fent
-
No-kia
addikt
válasz kentucky #3804 üzenetére
hagytam
egyébként, újra raktam aormot ugye délután, most került fel rá az ADW launcher, de ha az összes appot megnyitom fekete lesz a hátéér, nem pedig áttetsző... seholsem találom a megfelelő beállítást, sőt, mintha eddig nem is lett volna más beállíítás csak az áttetszőség
-
No-kia
addikt
BV 1.1 Apps2SD:
-Letöltöd a Minitool Prtition Wizard home edition progit
-rádugod gépre a telót, mountolo
-progival megformázod a memkarit(2 felé): EXT2/primary- ez megy az appoknak, FAT32 s partíció pedig az adatoknak
-újraindítod a telótNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
az lenne a kérdésem, hogy a BV 1.1 ben az apps2sd-használatához(már nnagyon megteltem) elég csak megformáznom kétfelé a memkarit újraindítom és működik? Már belsőmemóriába feltelepített alkalmazásokat nem lehet majd átrakni oda, igaz?
-
No-kia
addikt
nah teljesen belaktam a telót, megoldottam az smseket(sajnos először vannak amiket kaptam, aztán amiket küldtem, külön a listában, nem időrendben, de ez a legkevesebb)
Myphoneexplorer volt segítégemre, telefonkönyvet is rendbe tettem. Rendszer saját ízlésem szerint szépítve, még programok kellenek, de majd megoldódik ez is. Remélem sokáig boldog tulaj leszek
Iphone Folder-hez hasonló alkalmazás van androidra?
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
ha 2.2 es romot rakok fel akkor is kell csinálni ext2-es partíciót?
-
No-kia
addikt
válasz philoxenia #3339 üzenetére
értem, huh már várom ogy megint szépen fusson mert megőrülünk xD köszi szépen
-
No-kia
addikt
nah egyik csajjal nagyon rááltunk az angry birdsre, de elakadtunk :S kb a a 2. tábla vége felé már használhatatlanul belassul. villain 1.1 van fent... Ez ilyen, vagy csak nálam nem stimmel valami?
-
No-kia
addikt
és nem hazudott, elindítottam egy torrentet és valahogy telepakolta az egész memóriakártyát most viszont a net nem megy semmilyen úton módon, jaj de sokat fogok én még itt látványosan szenvedni, előre is bocsánat, maga a telefon(-kamera) teljesen tökéletes, kék csík nekem is ottvan a widgeten, de hát nem zavar
-
No-kia
addikt
nah újabb probléma, lehet a sulis rendszer (rendszergazda-user fiók) hibája, de azt írja a bladere hogy egy deka szabad helyem sincs, ez mitől lehet? ilyennel még nem találkoztam, pedig használtam már pár androidos telót, de ilyen gond még nem volt
köszönöm
-
No-kia
addikt
Hoppá. Adw launcherben a menü helyére bekerült a gmail és a menüt sehogysem tudom vissza varázsolni. Ötlet?
-
No-kia
addikt
Hello!friss zte blade tulaj vagyok en is , bladevilain rommal. A menu hátterét nem lehet valahogy színesebbé varazsolni? Kicsit uncsi ez a fekete
-
No-kia
addikt
Helo! A héten énis beújítok egy bladet a k550 helyett. Erről már unalmas a napi több órás netezés,jutubozás. Van vmi mód amivel az smseket áttudom menteni a sonyról?
Aktív témák
- OTP Bank topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch 2
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Óra topik
- További aktív témák...
- iPhone XR/64GB/Kártyafüggetlen/81% gyári akku. AKCIÓÓÓ CSAK MA!
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garamciával
- iPhone 16 Pro Max/Platinum/256GB/Voda! 14 ciklus!!!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest