- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Végkiárusítás volt, sok játék alapból sem volt Csömörön. Medal of honor volt, azt vettem egyet, slussz. Burnoutból sem paradise(ezért mentem) sem a régebbi fajta. Szóval ide ne menjetek, máshol nem tudom mi a helyzet. A készlet erejéig érvényes az akció, tehát valószínű már mindenhol elfogytak az értelmes címek, vagy pl burnout paradise nem is volt sehol...
-
Djuree
félisten
akkor nemtom
nekem így ment, meg havernak is. anno én is kérdezősködtem hogy miért csak silver van, nem tudom választani az 1 hó goldot és nekem is azt mondták hogy magától aktiválódik és így is lett.
nálad nem tudom mi lehet a gond...tiv83us: hát jó nektek. gondolom ott azért a bérek is mások, a játékok meg olcsóbbak
itt nálunk elképzelhetetlen hogy 1 játékot csak úgy ingyen odaadjunk másnak (nem a szándék hiányzik hanem az anyagi vonzat). persze ha jó haverról van szó akkor azért más a dolog
-
JamesHolden
aktív tag
olyan szerintem nincs, de emlékezetből ennyit tudok (lehet nincs is több?)
Viva Pinata, Crackdown, Forza Motorsport 2, Fifa 08/09, PGR 4, Fable II, Dead Space, Gears of War 2
szerk.: továbbá jött "házi" magyarítás eKe-éktől: Rainbow Six Vegas, Call of Juarez, Quake IV, Bioshock, C&C3: Tiberium Wars, Prey, Conan
-
OddMan
őstag
A Kácsa-Audio-nál lehet kapni HDMI switch-et és HDMI elosztót. Én is náluk vettem és ezen keresztül van bekötve a dvd lejátszóm és a htpc-m a képmegjelenítőbe. Adnak hozzá távirányítót is, és azzal kapcsolhatod a bemeneteket.
-
->Raizen<-
veterán
Elég jó naci kell és akkor kicsit se csúszik csak alsó gatyesz volt rajtam xd majd faterral megoldjuk hogy elő lehessen húzni az asztal alól egy rugóval egy hosszú megtoldott fémlappal és egy kibisztositoval meg abba a pozicioba is fog maradni majd gombnyomásra ismét vissza lehet tolni asztal alá jó 5let mi? xd
-
Peat;)
veterán
Live Pack ami közel 100 dodó? Nem azért de az mire ide átér még pár ezressel drágább lesz(több mint 20k), miközben a 120-as hdd-t már 28 körül megkapni.
Szerintem már tudom a választ, de hátha: a kontrollerhez mindegy milyen fülest csatlakoztatok, azon játék hang sosem fog jönni ugye? Kicsit kényelmetlen hogy a tv-nél kell a fülest dugdosni, de muszáj mert nekem csak azzal elviselhető a box a dvd-romja miatt. (hang)
-
kisJack
aktív tag
-
spammer
veterán
Jól irányítható, de elsőre úgy fog tűnni, hogy nem és hogy katasztrófa
Gyakorolni kell, megszokod és utána semmi gond nem lesz. Portallal érdemes kezdeni, mert nyugodt, gondolkodós játék, el lehet sajátítani a mozgásokat (szükség is lesz rá). Half Lifeokban meg ugye pörög az akció
-
spammer
veterán
Ha tetszik a Half Life 2, akkor meg. Nekem tetszett, bár nagyon vontatott és unalmas néhol, de összességében azért elég jó.
Ott a Portal, ami szerintem zseniális lett, bár én PC-n nyomtam anno, box controllerrel nem tudom mennyire lehet gyorsan kivitelezni az ugrásokat, de biztos lehet
Team Fortress 2-t nem tudom értékelni, mert nem multizok..Ha nem tudsz dönteni, nézd meg gametrailersen a review videót meg youtube videókat, hogy tetszik e a stílusuk egyáltalán.
Az biztos, hogy hosszútávú szórakozást nyújt a pack.
-
Mr.Grincs
veterán
Én a carbont és a most wantedet választanám az még nf a többi már csak erőtlen próbálkozás az undorcover az combi lesz.
Én anno a MW-t megvetem pcre amikor classic lett és akcióban 2K volt az electro wolrdben
amúgy 4 k lenne.
Esetleg valaki nem lenne vevő egy Battlefiled 2 Modern combat játékomra? Biztos megeggyeznénk valami összegben
-
HagaNRG
őstag
Szia!
Sok ismerős a Most Wantedet dícséri a legjobban és most sokan az új részben is egy következő MW-t várnak.
Kiderül, én utoljára az Undergroundokkal tudtam elszórakozni, de azokkal nagyon.
PC-n meg még az NFS 3- Hot Pursuit az életem egyik legnagyobb játéka volt. (sőt, ha így összeszámolom, életem TOP 3 játéka: Commandos, Fifa 98, NFS 3).Ezek óta az új korszakban csak a COD 4 és a Fifa 07 volt az, amivel egyhuzamban, szinte napi játékkal is, de fél évig kitartottam, meg az EA-s Superbike játékok folyamatosan.
Érdekes, hogy az egyébként mellőzött X360-as SBK 08 demo alapján is már nekem sokkal jobban bejön a MotoGP sorozatnál, lehet, hogy be kéne szerezni egy full verziót.Most meg bajban vagyok, így kéne egy kis karma:
Holnap talán megvettem volna a Fifa 09-et, hisz erre várok mióta megvan a box, mert eddig csak a 07-tel tudtam boxon játszani. De kipróbáltam a demot és annyira nem is ütős, míg ma, 3 hónap után először betettem a Fifa07-et és újra úgy magával ragadott, cseppet sem tűnik idejétmúltnak a grafika, a játékélmény pedig bár kicsit arcados és gyors a 09 demo után, de még mindig a toppon van.
LIVE-on gondolom már egyre kevesebben vannak 07 tulajok, nem? Vagy a 09 ellenfelek száma meg még kevés? Fene tudja, egyelőre nem vagyok biztos benne, hogy tizenezret megér a 09 birtokomban lévő 07-tel szemben. -
Kasza08
őstag
Igen, nekem is! Az előzőnél meg a ravasz nyikorgott, most meg ez... ebből support lesz.
30z.Samu: Egy csónakban evezünk, szombaton adtam el a hősugárzómat
Nekem pedig csak egy CoD4-em van, most toltam Proffal egy menetet. Én eddig is liveztam, csak eddig félni kellett
Én azért még besprólok egy Fable2-re, aztán mehet az adok-veszek
-
-
heihachi
addikt
Félre érted. Lehet játszani a legtöbb játékkal.
Amiért mégsem javasolt (én már csak tudom, nekem is az van sajnos):
Ha már fent vagy a live-on egy csomó dolgot leszedsz, az tuti. Illetve csak leszednél, mert nem lesz hova, mivel nincs vinyó. Pl. Forza2-höz vannak ingyen autók, de nem fér el az összes ingyenes anyag a 256 megás karin. Vagy ott GoW, amihez nem tudod hova letölteni a kiegészítőket. Ezen kívül nem tudsz demókat letölteni, mert nincs hova, pedig az igen fontos lenne új game kiválasztásakor.
Néhány játék nem enged multizni, ha nincs winyód, gondolom arra kesselne. Nem sok játék, de ha épp az tetszik meg, akkor az szívás. Ilyen pl a Burnout Paradise. Továbbá az Arcade-hoz nem adnak headsetet, ami az online multihoz gyakorlatilag nélkülözhetetlen. Itt sajnos egy üzenetet leírni nem olyan, mint PC-n, mert itt órákig tart. Pl. Forza2-ben nem kapcsolhatod be vinyó nélkül a visszajátszást, a szellemautót, stb. Sőt, már némelyik XBLA játéknak is úgy kell helyet keresni a memóriakarin.
Szóval lehet, de nem nagyon érdemes Arcade-ot venni Live-ra.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest