- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szergely001
csendes tag
Most lehet én vagyok a balfasz, de a Dirt 2 -t nem lehet liveon 1v1 - tehát ketten játszani? Mindenképp 4-8 ember kell hozzá?
-
szergely001
csendes tag
válasz
szergely001 #43113 üzenetére
Válaszolok a saját kérdésemre tapasztalat alapján.
Az AC2 kiegjét nem csak azzal a profillal lehet használni, hanem az összes boxos profillal. Amúgy ajánlom minden függőnek!
-
szergely001
csendes tag
válasz
szergely001 #43077 üzenetére
Sziasztok!
Már csak egy valami nem világos. Ha megveszem a live accountosra az AC2 kieget, akkor a többi profilon is megjelenik és ismerőseim is játszhatnak vele ugyan azon a boxon vagy csak azaz 1 live profile?
-
szergely001
csendes tag
Sziasztok!
Nem szoktam írogatni, de naponta olvaslak titeket! Kérdésem az lenne, hogy live-on van az AC2 kiegje, de én az AC2 -őt egy nem live-os avatar -al csináltam. Most, ha a liveos avatarral megveszem a kieget, akkor tudok vele játszani nem live-os avatarokkal is? Vagy pedig csak azzal amivel megvettem. Esetleg a Nem liveos avatar mentésemet átudom másolni egy másik avatarra?
Másik kérdés, még sosem vettem microsoft pontot, mit ajánlatok?
Köszönöm!
-
szergely001
csendes tag
Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket minden játékosnak
-
szergely001
csendes tag
Ha felmegyek live-ra és van X játékhoz X plusz cucc, azokat letöltöm, akkor a nem live-os accal is tudom használni ezeket a cuccokat?
-
szergely001
csendes tag
Szia én 5 napig szórakoztam mire erre rájöttem és jól ment. Itt a lényeg az, hogy ha normálisan akarsz HD -ba játszani, akkor kell egy megfelelő VGA cabel, illetve ugye az 1920x1024 beállítás. Ez persze NEM HDMI minőség lesz, de közel az. Én így tolom, ha lenne hdmi csatlakozó a monitoron még szebb lenne, de ez is már szép.
Mindenképp egy minőségibb cabelt kell venned ehhez a felbontáshoz.Ezt ajánlom: [link]
-
szergely001
csendes tag
Bő 45 perce keresek valami leírást, hogy hogyan tudnám a feliratot is nézni a film mellé, de semmi. Olyan van, hogy égessem bele a divx-be, de más nincs. Van lehetőség, hogy .srt vagy .sub felirattal tudjam nézni a filmet xbox360 alatt?
-
szergely001
csendes tag
Sziasztok/reggelt!
Nah, megoldódott a problémám. Nem volt elég az eredeti VGA cabel a monitorhoz 1920 -as felbontáshoz, egy ilyen cabelt kaptam a srácoktól kipróbálásra: http://www.konzolvilag.hu/xbox360/-xbox-360-premium-vga-cable-1080p-1920x1024-/1588 és tökéletesen ment! Ez a cabel bírja a monitor fullHD felbontást! 3 napig sz0ptam vele... :S De végre megy!
kérdés: Szeretnék filmeket / zenéket rátenni a vinyóra, létezik valami egyszerű megoldás, nem ilyen windows media center lópikula. Ki mire használja még a hdd -t az xbox-ban ?
-
szergely001
csendes tag
Esetleg ha valaki VGA monitorral használja XBOX -ot nagyobb felbontásban Pesten vagy Pécsett, elvinném hozzá az enyémet letesztelni 1 rekesz sör társaságában. Rettentően hálás lennék.
-
szergely001
csendes tag
Nah: http://www99.shopping.com/-xbox+360+vga+cable itt van egy rakatnyi, esetleg valaki látja a sajátját ? Jó lenne tudni ki mit használ VGA -ra. Köszi.
-
szergely001
csendes tag
Ilyen cabelt vettem amúgy: http://www.xbox.com/hu-HU/hardware/x/xbox360vgahdcable/
-
szergely001
csendes tag
válasz
SFONarayan #39258 üzenetére
10 oldalt megnéztem, nem találom
Azért mondom furcsa ez a monitor mizéria... most már azon is gondolkozom, hogy az XBOX hibás, de ezt a dashboard update-t megpróbálom még. Mi van ha kiveszem a HDD -t és úgy frissítem live-on keresztül? Lehetséges?
-
szergely001
csendes tag
Sajnos nincs 5letem amint átállítom 640x480 -nál nagyobbra rögtön elmosódik a cucc... Monitoron nincs hz állítási lehetőség, én még nem találtam rajta, most már idegesít, hogy nem tudom kihasználni... :/
-
szergely001
csendes tag
válasz
szaszlaci #39246 üzenetére
Vettem eredetit és utángyárottat is. Eredeti valami 7k volt utángyártott meg 4k. VGA és 2 RCA kimenet van a cabelen... nem értem. Lehetséges, hogy dashboard frissítés kellene? Live -ra nem szeretnék felmenni, lehetséges ezt máshogyan? Nem igazán fogom fel mi lehet a probléma... 2 monitoron is próbáltuk igaz mindkettő asus volt. De nem értem.
-
szergely001
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok az xbox360 világában. Az a helyzet, hogy most vettem egy elite 120GB -os boxot stb stb... minden szépen is megy, gondoltam spórolok és veszek egy fullhd monitort.
Találtam ezt: http://www.aqua.hu/?id=termekek&art_id=70582
Mondom teljesen jó 36k fullhd, kiváló lesz első körben.
Hát nem.
2 különböző cabelt vettem már, 640x480 -nal feljebb állítom az xbox360 -t, akkor elkezd homályosodni illetve szétesik a kép, ilyen szellemképes lesz.
Egyszerűen már nem tudok mit kitalálni végső esetben szoktam fórumokon írni nos, én passzolok. Se az Xbox360-on se a monitoron képtelen vagyok állítani Hz -t, vagy én nem látom vagy nemtom, kérlek segítsetek mi lehet a gond.
Köszi!
Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest