- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
efegyke #33930 üzenetére
Bizony hogy felmerült, főleg a 35 ezres direkt erre gyártott ház után..
Egy normál házat sok meló lene átalakítani, vagy újat építeni. MiniITX meg kicsi.Kisebb kellene, csak ilyet még nem sikerült találni. Szóval ha tudsz ilyet, várom ám!
Nem tudja valaki mitől növekszik meg itt a tárhelyem a képek feltöltésére?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
efegyke #33838 üzenetére
Tényleg mákod volt. Ha kiderül akkor rengeteget kellett volna fizetned. Postaköltség, szervízdíj stb stb..
Már játék közben is elment egyszer a kép. Olyan mintha ki be kapcsolnám a HDMI 1 et, de magától műveli, majd pár mádosperc múlva visszaugrott a kép, hang az volt.
Valami gebasz lehet videó jelnél. Vagy 3 led közeli stádiumba van a cucc. Pedig falconos. -
alien_
őstag
válasz
efegyke #33838 üzenetére
Én is javítottam már olyan Samsung U900-ast, amiben a board helyén egy pendrive NYÁK-ja volt (!!).. Visszadobhattam volna, de inkább szereztem hozzá egy zsír új panelt. Neked is mákod van, épp kifogtál egy jó fej szervízest, de erre nagyon nem lehet építeni.
(Amúgy azt honnan tudod, hgoy a boltban nem szedték ki a hűtésmodot + raktak rá új matricát?) -
szaszlaci
addikt
válasz
efegyke #33757 üzenetére
Szerintem nem hülyeség. Attól függ, hogy elég vastag-e hogy elég hőt tudjon elvezetni, valamint odafér-e. Így a másik oldalról szállítana levegőt, közvetlen a bordára fújva.
Az eredetinél ne legyen sokkal kisebb tömegű, úgy lehet vele játszani.
Meg lehetőleg kifele menjen a forró levegő a bordáról. -
szaszlaci
addikt
válasz
efegyke #32756 üzenetére
A gyári venti áramából.
Úgy csináltam, hogy kihúztam a drótot a 3 érintkezős sima ventilátor dugóból, és a plusz venti csatlakozóját beleakasztottam. Kicsit nehéz így elmagyarázni, de így nem látszik a módosítás és teljesen jó a kontaktus. El meg sose mozdul.Remélem szerencsém lesz, és cserélik az alaplapot gariban. Tuti hogy az elején módosítom a hűtést. HANA borda, venti 12 Voltra. Ez a minimum, másnak is ajánlom ám, mert a VGA hőcsővel elvezetett utólag odarakott segédbordáját sem lehet megfogni 10 perc játék után.
Tuti hogy az adja fel, a HANA elégése csak a következmény lehet.Csináltam pár képet, mikor még reméltem nem ment tönkre. Annyira nem csúnya (nem látszik), cserébe nem fő meg (remélhetőleg):
7600 GS: szerintem neked "csak úgy" van egy konzolod is, amúgy gépen játszól. Ha utóbbit feladnád, lehet másképp látnád.
Arról nem is beszélve, hogy nagy szabadságot ad, ha a PC-nek nem kell multimédiás komolyságnak lenni. Nálam elég egy Intel Atom, 40 Watt sincs, egy venti a gépben, az is a HDD-re. 3,2 Giga négy maggal meg netezésre elég..
De nem lebeszélni akarlak, csak hát leírom, miért is ez a véleményem. Nem kell elfogadni.
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest