- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Rosep
senior tag
Kezdek megőrülni ettől a Play & Charge Kit-től.
Megy a konzol, rádugom. Kb. 5 mp-ig világít pirosan, aztán átvált zöldre. A leírásában egyértelműen le van írva: rádugni kontrollerre, bedugni a konzolba, ha piros tölt, ha zöld feltöltődött. Most mi a franc van? -
Rosep
senior tag
Én meg láttam PGR 4-et 18000-ért EW-ben.
Nem tudom kinek fogják eladni...
-
Rosep
senior tag
Mi van mindenki a boltban van?
-
Rosep
senior tag
Na akkor pontosan mi is az a 31 cím? Mert a fentebb írt lista csak 27-et tartalmaz...
-
Rosep
senior tag
Pár napja kérdeztem de nem kaptam választ:
Left 4 Dead létezik magyarul?Más. Tiger Woods PGA Tour 08 és 09 között van lényegi különbség?
-
Rosep
senior tag
Szomorúan hallom.... Én is kb. 2 hónapja vettem. Már harmadszor fagyott le nekem is. Egyszer Dashboardban, másodszor is, legutóbb épp fél órája, nejem játszott az arcade lemezről a Luxorral. Szóval egyik se épp teljes terhelésnél következett be. Kép van, semmire nem reagál. 3 led lesz?
Ja és mindháromszor rögtön megnéztem, épp csak langyos volt a gép hátul! -
Rosep
senior tag
Leszedtem a Left 4 Dead demot. Nagyon tetszik.
Két kérdésem lenne: hogy lehet ugrani, van-e ebből magyar nyelvű? -
Rosep
senior tag
3750-ért nem tudtam otthagyni az egyedüli Xbox játékként árválkodó MOHA-t a Tescoban. Jobb neki itt nálam.
-
Rosep
senior tag
válasz
Djuree #22726 üzenetére
Hú de jó kis oldal. Igaz hogy van Live-om, de sok ezek közül nincs is fent már. Meg sok címet most látok először. Azok vajon el fognak indulni a mi kis PAL-os boxunkon?
Az a szar hogy ha ki is írom lemezre nem engedi felrakni a HDD-re.Tényleg, le akartam szedni a GOW1-hez az ingyenes kiegészítőket, és azt mondja ebben a locationban én ezt ugyan le nem szedhetem. Ez lehet azért mert USA Gold-om van de a játék PAL-os?
-
Rosep
senior tag
A HD komponens és HDMI kábel között látni különbséget szerintetek?
Mivel a DVD lejátszóm és a set-top-boxom is HDMI-s, úgy döntöttem az Xbox-ot fogom komponensen csatlakoztatni, úgyis kell előbb-utóbb az optikai kimenet.
-
Rosep
senior tag
Az Arcade-hoz kapott 1 hó Gold-ot hogy lehet még 2x regelni?
Regeltem egy MSN címemre neten, nem volt jó csak Silver lett. Utána beregeltem egy új MSN címet és arra boxról regeltem, van 1 hó Goldom. Ma bűvészkedtem a profilokkal és majdnem megint beregeltem a Goldot, de nem tudom hogyan csináltam, az utolsó pillanatban visszaléptem...
-
Rosep
senior tag
Haver amit karácsonyra kapott 0839-es, 150W-os a tápja, és nem volt hozzá memkari, viszont van 256MB beépített. Ja és ausztriából hozott Sega Tennis-es...
-
Rosep
senior tag
válasz
(Kolombusz) #22536 üzenetére
Nincs rá szükségem már.
-
Rosep
senior tag
válasz
(Kolombusz) #22533 üzenetére
Nem a gépről gondoltam.
-
Rosep
senior tag
Live Profilt lehet törölni?
-
Rosep
senior tag
Na beregeltam egy másik címre. Most ment boxról is, és lőn, 1 hó Goldom.
-
Rosep
senior tag
Más. Haver is kapott karácsonyra boxot. Meg egy GOW1-et. Elvittem az én joyom. Sehogy se tudtam beizzítani az osztott képernyős módot. Mindig azt mondta csak egy profil van bejelentkezve. Láttam is lent baloladalon a bejelentkezett profilt, jobboldalt meg kiírta hogy nincs bejelentkezve a player 2.
-
Rosep
senior tag
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ha regisztrációnál Silvert állítottam be, már nem tudom az 1 hó ingyenes Goldra váltani. Kell csinálni egy új accountot...
-
Rosep
senior tag
Én vettem egy Arcade-ot októberben. Eladtam a memókarit és az AV kábelt. Vettem hozzá egy 120-as HDD-t meg P&C kitet, és még veszek egy Joy-t. Ha most valaki megkérdezi milyen boxom van, mit mondjak neki?
ÁrkádElit?
-
Rosep
senior tag
válasz
JamesHolden #22161 üzenetére
Mi az hogy házi magyarítás?
Egyébként próbáltam letölteni a Crackdown demoját, de nem kezdi el olyan hibaüzenettel: hogy ebben a locationban nem tölthetem le. Átnyomtam US-re a konzol lokalizációt de így se. Miért nem engedi?
-
Rosep
senior tag
Tudtok egy olyan oldalt, ahol le lehet keresni melyik játékok jelentek meg magyarul is?
-
Rosep
senior tag
2 hónapja vettem a boxom. Most regeltem Live-ra Silvert. Hogy tudom ezt átváltani majd az 1 hónap ingyen Goldra?
-
Rosep
senior tag
Nem értem én ezt P&C töltőt. Mikor megvettem használtam az akksit kifulladásig. Akkor kb. 6 órát töltötte. Illetve akkor aludt ki a piros LED. Most játék közbe rádugtam mert lemerült. Másfél órát ment így, végig zölden világított. Mikor lekapcsoltam a gépet kis ideig pirosan aztán zöld lett. A 6 órás töltés kikapcsolt gép mellett volt. Létezik hogy bekapcsolt gépnél hamarabb feltölti?
-
Rosep
senior tag
Nem tudjátok, hogy a F.E.A.R és F.E.A.R Files között mi a különbség? Ha van egyáltalán. MM-ben egy árban voltak.
-
Rosep
senior tag
Többen kínlódtak itt valami codec miatt. Ott van a Markerplace-n az All games-ben az O betűnél: Optional Media Update.
-
Rosep
senior tag
Megvan, megy.
-
Rosep
senior tag
Azt hittem egyszerűbb ez a Live. A meglevő Messenger fiókomhoz létrehoztem egy Live accountot. Valamiért nem tud ez a nyomorult Xbox belépni mégse. Folyton azt írja: "Xbox Live isn't currently avilable in te locale associated with this Windows Live ID. Please use with a different Windows Live ID." Konzolon a local United State, regisztrációnál is a country United States.
-
Rosep
senior tag
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a Gears of War első része beszél - illetve feliratozik - magyarul? Nem classic verzióról van szó. Hátul a borítón van magyar szöveg. Magyar zászló nincs, és azt se láttam sehol hogy magyar menüt és feliratot tartalmaz.
-
Rosep
senior tag
Bajban vagyok. Meghozták HD-s DVB-C beltérit - persze hogy van rajta HDMI. Így most 3 HDMI-s cuccom van a TV kettő csatijára: Pio DVD, Xbox, beltéri.
Van még komponensem is a TV-n. Mindhárom cuccot rá lehetne kötni azon is. De vajon melyiket részesítsem hátrányban? -
Rosep
senior tag
válasz
->Raizen<- #21057 üzenetére
Ölben milyen a használata? Nekem a nappaliban nemigen lenne felfogatási lehetőségem. Úgyhogy ha nem nyerő, nem is vennék.
-
Rosep
senior tag
Jól tévedek, hogy az Elite-hez adott HDD fekete? Vagy ugyanolyan mint a külön kapható 120-as?
-
Rosep
senior tag
Euronics-ben akciók:
- kontroller, P&C kit, kormány
- 6990-es gamék (Forza 2, GOW 1, MOHA stb.) -
Rosep
senior tag
Én egy hónapja vettem meg a boxot. Mint láthatjátok a gépem (adatlapomon) nem egy alap konfiguráció. Amit próbáltam gamét 1680x1050-ben vitte gond nélkül. Szóval megvettem a boxom, és most kicseréltem a 9600GT-t egy HD3450-es passzívra. A különbözetből meg veszek egy 60 gigás HDD-t a boxhoz. A gépet már csak annyira fogom fejleszteni, hogy rakok bele rendszernek egy SSD-t. Eddig én is PC párti voltam, de a kanapéról autóversenyezni...
A PC most már tényleg csak munkára van nálam.
-
Rosep
senior tag
Ezen beszartok: [link] Amikor az ember azt se tudja mit árul.
Vagy pedig direkt nem akarja hogy keresővel megtalálható legyen. -
Rosep
senior tag
Tegnap néztem MM (Pólus) Arcade-ot: 0845-ös volt.
A Lips-es csomag viszont csak 0838 asszem. -
Rosep
senior tag
Megvan: [link]
-
Rosep
senior tag
Lehet ebben a fórumban, lehet máshol, valaki nemrég belinkelt egy listát, amin rajta volt szinte az összes Xbox 360 game, hogy milyen felbontású és milyen élsimítást alkalmaz. Nem lehetne berakni az első oldalra egy ilyet?
-
Rosep
senior tag
Jönnek a Jasper-ek....
Meg eBay-en szállingóznak a Live Pack-ok.
Meg most már 11-ért se lehet elnyomni egy 20-as vinyót...
-
Rosep
senior tag
Sehol se kapni még a Live Starter Pack-ot??? eBay-en is csak egy angol fószer árulja...
Ahogy elnézem már 5-ér se lehet eladni Panda+Indi kombót...
De lesz itt nemsoká 6-8-ért GOW2.
EW-be elég jó áron van az Arcade Sega Tenis-el: 39.990. És ha minden igaz kamatmentes 10x3.990-re is van.
Ezt tudtam volna várok még egy hónapot. -
Rosep
senior tag
Nyomtam vagy két óra Bad Company demot... Hát attól félek én sose fogom tudni megszokni a kontrollert. Egyszerűen nem lehet célozni. Mozgatom oldalra és vagy túl megy, vagy nem ér el a célig a célkereszt. Mondjatok már valami trükköt, vagy pedig egy jobban irányítható játékot. (Ghost Recon AW 2?)
Nem szeretném eladni a Box-ot annyira a szívemhez nőtt.De aztán lehet csak az agyműködésemmel vannak gondok...
-
Rosep
senior tag
Szerintetek ah lesz magyar Live, akkor a boxban is lesz magyar nyelv?
-
Rosep
senior tag
A Bad Company megjelent magyar felirattal nem tudjátok? Érdemes-e egyáltalán olyat keresnem?
-
Rosep
senior tag
Elvileg pár nap és lehet kapni a Live Starter Pack-ot...
-
Rosep
senior tag
válasz
(Kolombusz) #19892 üzenetére
Nekem bejön.
-
Rosep
senior tag
Viszont a tök üres 256 megás memóriakártyán csak 63 mb szabad hely maradt.
Az ugye még véletlenül sem lehet hogy a beta-t húzta le?
-
Rosep
senior tag
Bekapcsoltam, bedugtam... 5 perc és frissült a BOX. Nem hittem hogy ilyen egyszerű és gyors... Még reg se kellett hozzá.
-
Rosep
senior tag
Még mindig nem kaptam választ a Live-os kérdésemre. Tehát ha most felmegyek és frissít akkor indul az 1 hónap Goldom. Ja és én az Arcade csomagban nem találtam semmiféle kódot...
-
Rosep
senior tag
Ha valaki látja valahol itthon is, szóljon: [link]
-
Rosep
senior tag
Na én valamit nem értek.
Ha most lenne vinyóm, akkor az új Dasboard-ot arra rakja? Nem valami ROM-ba vagy FW-be? És ha netán leveszem a gépről a vinyót, akkor meg visszajön a régi kezelőfelület?
A 256 megás kártyámon még 192 mega van. Arra fel tudná rakni?Az Arcade-hoz adtak egy hónap LIVE-ot. Ez hogy műxik? Ha először felcsatlakozom vele, onnantól ketyeg az 1 hónap?
-
Rosep
senior tag
Vettem egy bontatlan NFS Carbon-t postával 3.500-ért. Na nem is ez a lényeg...
Létezik hogy szaggat a játék??? Nincs (még) HDD-m. Vagy csak az én szemem csal...?
-
Rosep
senior tag
Most olvasom, hogy a FIFA 09-hez le lehet tölteni INGYEN bármelyik nyelvű kommentárt. Akkor ezekszerint nem is muszáj hajtani a magyart. Vehetek én bármilyet, utána simán letöltöm. Az ilyen ingyenes letöltésekhez is Gold Live kell?
-
Rosep
senior tag
Még egy kérdés FIFA-ról: 08-ban és 09-ben ugyanazt szöveget nyomják, vagy vannak benne új beszólások? Természetesen a magyar hangra gondolok.
-
Rosep
senior tag
Na végre kipróbáltam egy FPS-t a boxon: F.E.A.R
Hát.... katasztrófálisan tudtam irányítani. Nagyon sokat kéne játszanom, hogy úgy menjen mint PC-n. Pedig azon se vagyok egy top gamer.
-
Rosep
senior tag
A Play & Charge töltővel kb. mennyi ideig kell tölteni fullra a hozzá adott akkut? Mivel ez Ni-Mh itt is kell a régi szokás szerinti 'formázás'?
-
Rosep
senior tag
válasz
spammer #19448 üzenetére
Az igazat megvallva.... Még nem próbáltam FPS-t a konzolon. Abszolút nem tudom hogyan kell irányítani, egy picit félek is tőle. Nem voltam PC-n egy hardcore játékos, de attól tartok nagyon beidegződött a WASD+egér.
Leszedtem a COD5 demot, de nem indul. Nem tudom mivel tudnám kipróbálni a "tehetségemet". -
Rosep
senior tag
Vanegy kis gondom. Letöltöttem netről a COD5 demoját. Indítás helyett azt írja a dashboard hogy cannot play vagy mi.
Na már most van a Content mappa mellett egy 360ConSigner mappa is, abban 3 fájl:
360ConSigner.exe
KV.bin
Ids.xml
Mit kéne ezekkel csinálni?
Eddig amit leszedtem az öszes demo ment. Addig nem akarom elhasználni a géphez adott egy hónapos Live-ot amíg nincs HDD-m. Ezért marad a netről leszedett és kiírt demo(k)... -
Rosep
senior tag
#19355 senki???
-
Rosep
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a FIFA 08 és 09-ben ugyanaz az engine van-e?
-
Rosep
senior tag
Kicsit elgondolkodtam... Megnéztem pár demo-t, és elég sok helyen látok olyat, mintha PC-n AA nélkül nyomnám. Kérdésem:
ilyen az Xbox360 vagy az 1024x768 16:9 okozza?
1366x768-as felbontáson nem látnék ilyet? Konkrétan egy példa:
NFS Pro Street Demo, BMW teteje kissé recés... -
Rosep
senior tag
Néztem ennek a Mirror's Edge-nek a demoját. Háááát, én nem vagyok elájulva tőle. Elég nehézkes az irányítása. Nálam nem lesz befutó.
De hasonló a helyzet az új Tomb Raider-el is. Utoljára az PC-s 1.-2.-3. részt játszottam, de ez már nem az a feeling. Szép meg minden, de nehéz az irányítás.
Vagy csak megöregedtem...
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest