- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
asbi_
tag
Sziasztok!
Huh de rég jártam erre..
Monitorral kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket!
http://ipon.hu/webshop/product/asus_vh226h/126438
ô lenne az, csak a boxhoz, hdmi-n használnám, a hang pedig a vga kábelt megbontós módszerrel menne. A keret az pont ennyi (55k szállítással együtt).
Van vkinek tapasztalata ezzel a monitorral? A kereten belül esetleg más ajánlatokat is szívesen vennék, spórolós módszer nem játszik sajna, mert megadta magát a régi.
Üdv
asbi -
asbi_
tag
szerintetek melyik érné meg jobban? ha vennék egy 20-as winchestert (9-ért láttam itt most egyet ph-n) + valami játékot (mondjuk far cry 2, halo 3, mirror's edge, vagy bioshock), vagy ha simán vennék egy 60-as vinyót (20-ért láttam) és nem maradna pénzem játékra?
-
asbi_
tag
válasz
CarajoEsp #25160 üzenetére
én is vettem egy ilyen pakkot még a mediamarkt-os akció alatt
simán megért ennyi pénzt.. azóta néztem, hogy a GH Aerosmith + egy ilyen "skin" a les paul gitárra 16k. ennek tekintetében gitárostul játékostul simán jó
bár részegen vigyázni kell a kábel miatt, le ne rántsam a boxot egy szóló közben
-
asbi_
tag
heh az új Big Bang Theory-ben is ott az xbox, nyomják a Rock Band-et
-
asbi_
tag
hirtelen felindulásból vettem 4 Ansmann 2100-as akksit (gondolom ez ilyen új fajta) töltővel. elvileg ready2use, ehhez képest már most villog tőle a joy..
pár napot tesztelem, remélem nem hibás..
-
asbi_
tag
válasz
p_milan #24958 üzenetére
köszi, én is itt akartam körülnézni, de tegnap inaktív volt a keresés mező valami miatt.. te személyesen vetted át? lehet beszerzek én is egy olyat, mint ami neked van.
levi1392, köszi szépen neked is! ezek szerint tényleg nem sokat ér, mert nekem full töltöttséget mutat, úgy hogy már 3 napja villog, hogy merül..
-
asbi_
tag
nincs valami elem+elemtöltő akció valahol?
merülget a joy..(tényleg: ti azt hol nézitek meg dash-ben, hogy hány csíkon van? láttam írtátok, de én nem találtam)
-
asbi_
tag
Név: Tamás
Kor: 18
Foglalkozás: tanuló (LKG, Pécs)
Lakhely: Pécs
Konzol: Xbox360, iPhone ( játszani végülis suliban ezen szoktam)
Gamertag: asbimost ami fav: GTA IV, GoW 2
vinyó beszerzésre várok egyelőre, mert az új update már nem fér el memcardon..
-
asbi_
tag
válasz
Peat;) #24832 üzenetére
köszi szépen mindenkinek a válaszokat, szerintem valami 32-es tv-nél maradok majd.. (a válság meg bekaphatja, hogy nem tudom eladni senkinek a bringám
)
btw, ma jött meg a GoW 2, tényleg nagyon nagy királyság ez a játék!
7k volt használtan, bár szép sárga csík rajta van, hogy bundle copy, de ennyi belefér ennyi pénzért.. -
asbi_
tag
[link]
erről mi a véleményetek? hasonló árfekvésben (több nem nagyon) van ennél jobb? csak az xboxhoz kéne.. -
asbi_
tag
vettem GH3-at én is..
Pécsett volt még olyan 5-6 darab
-
asbi_
tag
hopp, én meg találtam 5900-ért akciósan Mirror's Edge-t [link]
viszont egy ezres a postaköltség, szóval ugyanott vagyunk, mintha HagaNRG-től vennétek! és természetesen NEM HagaNRG üzletét szeretném rontani, akinek kell, előbb vegye meg tőle(maradjon már ph-n belül
)
-
asbi_
tag
nah végre megjött gta4, teljesen sértetlen, bár a postásunkhoz lesz pár szavam.. (félig begyűrte a ládába és otthagyta.) nyugodt szívvel tudom már én is ajánlani game.co.uk-t!
valami tipp a játékhoz?
-
asbi_
tag
vasárnap megrendeltem, hétfő délelőtt feladták a GTA IV-et, remélem ma már csönget a postás vele
szerk.: game.co.uk-ról rendeltem persze
-
asbi_
tag
azért tipikus, hogy mire megkapom a pénzem, cdgalaxis-nál elfogy az akciós gta 4...
kénytelen leszek hétvégén magammal sakkozni, mert addigra game.co.uk-ról se jön már meg -
asbi_
tag
nah, ha minden igaz péntekre itt van a GTA IV, remélem le tud majd kötni egy ideig..
-
asbi_
tag
bár ár alapján vacsi új, szóval tárgytalan
másik ami eszembejutott: asszem itt olvastam, hogy valaki megrendelte cdgalaxisban a játékot interneten és be akart sétálni az üzletbe. ezt így lehet, vagy csak haluztam?
szerk.: gyakrabban kéne frissíteni
eladósrácot akkor klónozzuk és saját eladóhadseregünk lesz
-
asbi_
tag
playasia-ról használt vagy új játékok jönnek? nem találom leírásban..
-
asbi_
tag
holnap délután/este/éjszaka valaki egy GoW 1 coop? (nem vagyok 0day tudom..
)
gamertagem: asbi -
asbi_
tag
válasz
Kasza08 #23734 üzenetére
hehe, én meg pont az autózásért vagyok oda nagyon
15 éves korom óta nem is tudtam másról beszélni, csak jogsi jogsi jogsi
kár, hogy versenyzésre nincs keret..
~2,5 év még 21-ig, de mindenképpen leteszem majd A korlátlant, ki tudja.. hátha megcsap a menetszél és addikt leszek -
asbi_
tag
hej de jó, hogy az xbox nem jegesedett be
se suliba, se melóba nem lehet eljutni nálunk, így legalább megcsinálom a karrierem skate-ben
-
asbi_
tag
nem tudom már ki kereste, de 576-nál 3,5k az Orange Box! [link]
-
asbi_
tag
We are missing game data totaling 20 GamerScore.
This can be corrected by simply booting games not shown in this list.miért van az, hogy hiába bootolom be a skate-et (amiből származnak ezek a pontok), nem írja jóvá?
-
asbi_
tag
válasz
Davey7 #23368 üzenetére
256 megából nekem van még 96MB helyem úgy, hogy fennvan az új dashboard, pár frissítés és két játék mentései (GoW, Skate), szóval ha nem hardcore felhasználó vagy elég az
(ugyanilyen okok miatt vettem, mint te)
ebay-en pl. érdemes utánanézni vinyóknak, elég olcsón dobálják őket
-
asbi_
tag
válasz
davidsonic #23264 üzenetére
be nem nagyon megy semmi a boxba (az áramon kívül
) szóval valszeg ez kimenet, de én se vagyok profi ebben.. majd megmondják az okosok! (no offense)
-
asbi_
tag
válasz
davidsonic #23261 üzenetére
[link] ez annak számít?
-
asbi_
tag
válasz
davidsonic #23259 üzenetére
vga kábelen mintha lenne optikai kimenet, de lehet tévedek..
-
asbi_
tag
válasz
hafa00 #23111 üzenetére
Electroworld-ben január 17-ig vagy a készlet erejéig EA classics játékokra 50% kedvezmény van. (az újságban xbox-ból éppen egy Fifa Street 3 képe volt kinn, hogy milyen játékok vannak azt nem tudom..)
(omgomg akció junkie lettem
)
szerk.: ez nem #23111-re válasz, csak véletlen rossz gombot nyomtam ^^
-
asbi_
tag
Pécsett a Makay úti Tescoban a következő játékok 3750-ért vannak:
Godfather
MoH Airborne
Ridge racer 6
Burnout Revenge
Nhl 07
Harry Potter és a Főnix rendje
Nfs Carbon
Nfs Most wanted
Fifa 07
The Simpsons
Fight Night Round 3
Bf 2 Modern Combat
Skate(+ láttam egy benyomott dobozú Nfs Pro Street-et 4-ért..)
volt mindenből rendesen, aki teheti és úgy gondolja nézzen ki
-
asbi_
tag
hehe, válaszolt vaterán a 'premium' árus
Kösz a kedvességedet, de ez alaplap szerint prémium, csak nincs meg minden tartozék, ezért ennyi az ára.
erősen no comment kategória
-
asbi_
tag
ehe-ehe [ez] hol premium?
-
asbi_
tag
Boldog új évet srácok!
(boldogabbat, felrepedt a szemöldököm és két fogam bánta a tegnap esti ereszdelahajamat, szóval most kb így nézek ki ->
)
-
asbi_
tag
tényleg akkora ördöngősség lenne ez a vga female-to-female átalakító, hogy egész Pécsen nem lehet kapni?
najó az egész Pécsen erős kifejezés, de 5 üzletből semmi?!
-
asbi_
tag
válasz
Devastator #22175 üzenetére
hello, nekem is hasonló kérdéseim lennének az oldallal kapcsolatban.. gondoloma preowned a használt cuccot takarja. azokra vajon vállalnak valami visszafizetési garanciát, ha esetleg karcos lenne és nem indulna?
-
asbi_
tag
hello!
érdeklődnék, hogy Pécs környékén (akár egész Baranya megye) hol vállalnak flashelést (+ hűtőmod)? (esetleg, ha van tapasztalatotok velük annak is örülnék)
előre is köszi
asbi -
asbi_
tag
Hello!
A kérdésem mindössze annyi lenne, hogy ha én most veszek egy boxot premium packban, akkor minden nehézség nélkül ráköthetem az itthoni wifi routerre, vagy vennem kell egy [link] ilyet?
Mert számomra nem derült ki a leírásból.
A másik: ha mégis venni kell egyet, akkor nem lehet megoldani a pc-s usb-s wifi adapterrel? (csupán ~15k árkülönbség..)
Előre is kösz
asbi
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Netfone
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest