- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ceko
senior tag
válasz
Gergőke88 #39954 üzenetére
Szia!
Itt Ausztriában most nagyon jó áron vannak az arcade pack-ok 159-169 euro(43.000Ft), többféle is van.Ha gondolod és neked is jó akkor tudok innen vinni persze rendes medias vagy saturnos számlával.
És lenne egy kérdésem is, az normális,hogy a NFS Undercover 1080P-ben igen csak darabos a játék kezdetekor?Vagy netán a boxom haldoklik?Remélem nem...
-
nrgia
őstag
válasz
Gergőke88 #39952 üzenetére
Jahh akkor félre értelmeztem....a lényeg ,hogy a számlán szerepelnie kell a géped gyári számának, vásárlás dátumának és ugyebár a vásárlás értékének ( ez utóbbi nem számít ) mert ennek a másolatát szokták kérni az ügyintéző emberkék ha baj van....
Nem csak a konzol világban lehet Xbox-ot kapni, a multik is árúlják szép számmal....csak kukkants bele a doboz hátulján lévő, erre a célra kiképzett lyukon és győződj meg a gyártási dátumról...ez sokat elárulhat a doboz tartalmáról.... -
mergal
aktív tag
-
mergal
aktív tag
válasz
Gergőke88 #22759 üzenetére
Mikori a géped? Mert nálam sem volt ledes hiba, de a jelenség hasonló volt mint nálad. Végül 1 piros ledes lett, de elötte már beszéltem az ms supportal és ott mondta egy kedves női hang hogy fényképezzem le a blokkot meg a gép széria számát hátul. Elküldtem és megcsinálják gariba. Szar a rendszerük így nálam is 1+2 év volt a garinál, de az 2+1 év. Rendezték a garit is így.
Azt mondták hogy ha ilyen gond van a garival és megvan a blokk amit ők megkapnak akkor gond nélkül javítják.Valaki a 22647-re?
-
Herczi
senior tag
válasz
Gergőke88 #22748 üzenetére
Kifogtad a 3 led nélküli 3 ledet, ha jól emlékszem ilyenkor a HANA chip szál el.
MÁS: Video Codecet, csak liveről lehet telepíteni.
Van egy ilyen monitorom , ehez pedig venni szeretnék, egy ilyen külső tunert. A tuneren kersztül elvileg össze tudom kötni a boxot a komponens kábel segítségével, ugye jól tudom? Vagy vennem kell egy VGA kábelt a boxhoz?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest