- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Djuree #14706 üzenetére
Sajnos ami kellene az nem jön.Az idén pc-re ami jön konzolra meg nem az a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky,Crysis Warhead.Ami nem jön pc-re vagy csak kitudja mikor.Soul Calibur IV, Dark Sector,Halo3,Grand Theft Auto IV,Battlefield: Bad Company,Condemned2,Star Wars: The Force Unleashed,Silent Hill V,Resident Evil 5,Gears of War 2.
-
GyuZa
tag
válasz
Djuree #14687 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy a mai napig sok fontos eseményen jelen van a starcraft, mint kiemelt játék, számomra akkor is egy unalmas és elavult rts, mindíg is az volt, nem tudok mást mondani... Egyébként én sem konzolon nőttem fel. A legutolsó konfigom egy 3000+os Athlon 64 és 7800gt plusz 2 giga ram, stb... ezen a szinten váltottam boxra, talán 1,5-2 éve lehetett, nem tudom. Előtte soha nem volt konzolom, max havernál játszottam párszor ps2-vel. CS:S töménytelen mennyiségben, stb, stb... viszont a mai napig ott porosodik vhol a padlásszobában...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #14684 üzenetére
abból, hogy puding vagy, és értetlenkedsz,
miként következik az, hogy én nem értek a PC-khez?
meg hogyan fogod elmagyarázni nekem azt, amit én meséltem el?Adott egy jó cimborám. van egy gépe, amit elkezd építeni,
hogy minden úgy fusson rajta, ahogy szeretné.
És bár te itt szemmel láthatólag nagyon képben vagy már megint,
azt azért hidd el nekem, hogy marhára nem az a célja,
hogy összerakjon valamit, amin már simán elfut ez meg az...
A BioShock PC-s verziójának megjelenése pedig azért irreleváns
a történet szempontjából,
mert ő egész egyszerűen nem rendelkezett olyan géppel,
amin az általa elképzelt minőségben futottak volna adott címek,
viszont az xbox meg ott állt a TV alatt már jóideje,
és eszébe sem jutott, hogy akárcsak megnézze a BioShockot rajta.
Megkockáztatom: nem is tudott róla, hogy boxra is megjelent.
Ezért mondtam, hogy már fél éve játszhatna rajta,
ha nem ragaszkodna a PC-hez. Capisci? -
GyuZa
tag
válasz
Djuree #14684 üzenetére
Továbbra is pc-nél maradva én pl. világéletemben nem értettem miért fogott meg a mai napig ki tudja hány embert a Starcraft. Én mint mezei user úgy vélem, hogy egy rts nem elég ha jól össze van rakva, legyen látványos is. Anno valószínűleg a Starcraft is ilyen volt, de mára már enyhén szólva elavulttá vált. Persze láttam videót, hogy ezek a koreai állatok hogyan nyomják... na, az ő esetükben lényegtelen a grafika, mert szinte csak villanásokat lehet látni.
Korábban már ecseteltem a dolgot, számomra egyetlen játék van, ami miatt megérne gépet feljeszteni és az a Diablo 3, de mivel a közeljövőben nem valószínű, hogy jelentősebben megszedném magam, ezért ezt a vágyat jó mélyre elsüllyesztjük a gondolataim legmélyére...
Egyébként tudomásom szerint kedden kezdődik az E3.
-
Torry
addikt
válasz
Djuree #14483 üzenetére
Én egyetlen egy játékot nem untam meg soha.
Counter-StrikeValahogy mindig más vagy nemtudom.Pedig legalapabb dolgokon nyugszik. De egyszerűen azt több óra után másnap újra előveszi az ember. Nagy-nagy szívfájdalmam, hogy xbox miatt gyengítenem kellett a gépet, aztán így még az 1.6 sem fut nemhogy a source...
-
MarKoo
addikt
-
Makaveli
senior tag
válasz
Djuree #13943 üzenetére
Ott van Xbox360-ra Gold Edition 2000 Ft-ért!
Szerk.: Igen, gondoltam, ha itt vagyok, akkor már olyan linket adok
Szerk 2 .: Csak jó lenne, ha lenne money-m, meg bankártyám és hozogatnám a játékokat.
Amúgy megveszem a játékot 5000 Ft-ért átszámolva. Azután milyen pluszköltségek esedékesek? Kiszállítási díj pl.? -
ggf8600gts
tag
válasz
Djuree #13845 üzenetére
Mindenképpen XBOX-ot veszek július közepén.
A terveim szerint egyelőre VGA kábellel kötöm a Dell 20 "-os monitorra
A középkategóriájú asztali PC-m pedig DVI-n keresztül csatlakozik.
Gondolkoztam switch vételén, de egyelőre az sem kell.
Vettel külön Dell (Antec Lansing) hangfalakat hozzá. Plusz már megvettem a kábelkészletet (VGA stb stb.)
-
ggf8600gts
tag
válasz
Djuree #13838 üzenetére
Persze a Gears of War 2 -n kívül én is néztem pár alternatívát XBOX-ra. Az egyik pont a Battlefield Bad Company...Nagyon jó grafika a a gametrailers.com-on is egész jó gameplay videókat láttam.
A másik a Ninja Gaiden 2, amit most úton-útfélen nyomnak a MédiaMarkt-ban a gyerkőcök.
A SOULCALIBUR IV, A WWE SMACKDOWN vs RAW 2009 is jeöltek...
A COD5 is hatalamsat fog szólni. Alig van olyan (2. világháborús) FPS,ahol a Csendes óceáni hadműveletek állnak a középpontban.
-
FishAir
senior tag
válasz
Djuree #13484 üzenetére
Macera, mert a DolbyDigital-t valaminek dekódolnia kell és "megmondania mi hová menjen". Hardveres dekódolást nagyon kevés PC-s hangkártya tud. PC-n a filmek esetében ezt a szoftverek csinálják (PowerDVD, AC3 filter stb.). Na most bemegy a boxról a digitális hang és arra kellene ráeresztened valami szoftveres dekódolót, ami elég reménytelen. Marad az erősítő. Arra meg nem nagyon javallott PC-s hangszórókat kötni, mer megkotlanak.
-
33as
senior tag
válasz
Djuree #13404 üzenetére
Semmi köze a táphoz szerintem!
Amúgy meg "vizes" lettem Wadarr jóvoltából. Mondjuk én hallgattam egy-két emberre, és a vadiúj kb 8-9 órát futott box-ba rakattam vizet. A végeredmény szinte tökéletes 10-12 óra GTA IV után is csak langyos a vizem.
Én személy szerint nem értem, hogy miért félnek egyes emberek a víz berakásától.Hidjétek el megéri! Ja és nemondjátok hogy a gari meg minden,mert az egyik osztrák haveromnak már másodszor döglött be a gépe és kb: 2hét alatt "javították" meg na ebből nem kérek!Én csak ennyit mondok:
-
zsocy
őstag
válasz
Djuree #13406 üzenetére
Szokott 3-ledet dobni áramingadozás, kontakthiba esetén is. Sőt, igazából csak 3ledet dob ha bármi baja van mindenre, ha jól tudom. Mindegy, a lényeg hogy megy, nem a VGA-leolvadós 3led volt az
Amúgy az enyém is csinált már ilyet, jól berémített, de fél óra múlva minden rendben volt. -
m0rd0k
senior tag
válasz
Djuree #13378 üzenetére
ha úgy nézed az enyém tv is mivel beépitett tuner van benne és van bene mindenfajta csatlakozó még rca is. szóval akkor átalakitó az nemfog kelleni igaz? bár mondjuk az tunerre lenne kötve a vga kábel meg a monitor részére sztem ugyhogy az nem lenne jó sztem. átalakitót honnan lehet venni és hogynézki ugy nagyjából? vagy esetleg egy link.
Köszi.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Djuree #13344 üzenetére
Sosem játszottam még jrpg-vel, mivel pc-n nem igazán kerestem, az első konzolom pedig az X360. Nagyon összetett játék? Mert én inkább a lineárisabb játékmenetet szeretem. Utálok fél órákat keresgetni egy tárgyat, hogy aztán továbbmehessek egy helyre, ahol megint keresgethetek tárgyakat.
-
Inuprince
csendes tag
válasz
Djuree #13109 üzenetére
Látom itt sincs hiány bunkókból - nem mindegy neked hogy hívom???
Amúgyis - három hónapja vagyok konzolos nagyjából - eddig egy PS2es ismerősöm volt ő hívta karnak a "gamepad"jait - szerintem tőle átvett szöveg - de ettől függetlenül kar, kontroller, gamepad, joystick most nem tök mindegy - értetted amit leírtam - sztem a többiek is. - Én meg speciel az ilyen f*szokat utálom - akik nem képesek egy ilyen kis kifejezés felett átsiklani ha épp nem tetszik nekik, hanem muszáj beszólniuk.Néhanapján nézek csak ide erre az egy fórumra - és akkor is ahelyett hogy értelmes válasz érkezne a kommentemre vagy valamilyen válasz a kérdésemre - inkább csak itt beszólnak
Na de mindegy - ez így is egy baromi szar nap volt - szóval ez már csak a hab a tortán - nár sajnálom hogy felnéztem ide
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #13128 üzenetére
sikerült
, kalappal majd
11-ért nem bírtam ki és megvettem gta4-et. Kipróbáltam. Forza2-őt halálra untam akkor majd jöhet...,szerintem ez az a játék lesz amit 1 év alatt játszok végig
aztán lehet elkap a lendület.
Engem zavar a 2x-30 fps, az én szemem látja ha "éppen nem akadozik határon" van egy játék(ha kicsit csúnyább lenne de teljesen folyamatos engem nagyon nem zavarna!), illetve az irányítás is kicsit fura, a térkép és telefon képe meg túl kicsi nekem. Ettől függetlenül a tetszik kategória(valóban szép, él a város, van fizikája a kocsinak, van benne humor), de egy forza2 nekem más (pozitívabb) élmény(tudom más kategória, de én az élményért játszom). -
sakeee82
aktív tag
Én inkább a garanciát sajnálom, az live lehetősége nekem nem számít. Valahogy sohasem értettem miért jó fejbelőni a másikat...Igaz én is megteszem a COD4 sinlgijében de az nem emberi ellenfél. Lehet túl humanista vok
Ha lenne Trackmania Nations xboxra tuti vennék egy új gépet miatta!!! Ez az egy game az amit szeretek online tolni! -
Scotty
tag
-
dunc
nagyúr
Egyszer cimboránál kiprobáltuk a céges projektort tekken 3 -al ps 1 emuval max távolságból a fehér falon kb 3,5-4 méteres volt a képátló (igaz nem volt annyira tökéletes a kép) akkor még nem nagyon volt elérhető magánszemélynek egy céges (most is q drága)nagyteljesitményű konfereciákra használt céges pjojektor....de eszméletlen volt életnagyságú szereplökkel verekedni...még akkor is ha csak egy ps1-es tekken 3 volt....
-
sakeee82
aktív tag
Van benne, a célzás gombot kell megnyomni, és ha közel van a célkereszt a csókához, rááll és lőheted szerencsétlent! De ugye ezt csak a azok használják, akik szeretnek cheatel játszani
Sztem nélküle az igazi! Igaz hogy pcn könyebb az irányítás, de ez így kihívás!!! COD4 nekem így jobban tetszik!
-
spammer
veterán
Hát én végignyomtam a COD4-et 1x PC-n, 1x Boxon, előtte amíg nem volt box, addig COD4 multit agyba főbe, nagyrészt kimaxolva, de szerintem a HALO 3 is odavágott.
Lehet hogy azért, mert előtte nem játszottam a másik 2 Haloval, de a 3. rész nekem nagyon bejött. Grafika megfelelő bár nyilván nem a legszebb, de szerintem bőven jó. Zenék nagyon jók, hangulat, pályák, járművek, minden...szerk: Nekem a Bioshock volt egy kicsit csalódás, előzetes videók alapján jobbat vártam, lehet az volt a baj.. Meg a nagy hype körülötte... Persze király game, csak jobbat vártam,
Aktív témák
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest