- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
#20584850 #14695 üzenetére
konzolon nem akad a játék
Ezzel vitába szállnék, nálam mikor még volt boxom, úgy szaggat néhány játék, hogy elhűltem hogy lehet ilyet megengedni konzolon, többek között ezért is adtam el... R6 Vegas 2-t ez miatt végig se játszottam, mert szinte nem is tudtam, mert sokszor úgy akadt csatában. GTA IV szintúgy, és PS3-on is, ott még a grafikát is butították. De egyébként se vmi kellemes minden játéknál azt a fix 30 fps-t nézni, és sok esetben így is ledroppol. De egyébként konzolon jóval kevésbé jön ki a kevesebb fps, mert ott a kontrollerrel csak lassú mozdulatokat, forgásokat tudsz venni, pc-n meg ezerrel rángatod a képet, és gyorsabb mozgásnál jobban kijön a kevés fps. Kíváncsi leszek, hogy a pc-s GTA IV hogy fog futni. PC-n egyedül a Crysis bünteti a gépeket, de mai kártyákkal már a HD 4870-nel is simán fut full grafikán, 50k-ért. Egy PS3 árából már összerakok olyan gépet, amin minden játék zsírul fut maxon emberi felbontásban, még a Crysis is elmenne highon talán.Szóval ma már tévhitben él az, aki azt hiszi, hogy konzolon minden faszán fut, már PS2-n is volt pár elcseszett game, ma meg már általános jelenség, hogy szaggatnak rajta a játékok, és ez nem vmi jó jel. PC ezzel szemben jó irányba halad, a hw-ek őrült fejlődésének köszönhetően már konzollal vetekedő árból össze lehet hozni egy igen jó játékkonfigot. Ati középkategóriára gyúrásának köszönhetően még inkább jobb lesz az ár/teljesítmény mutató a pc-k terén
-
Djuree
félisten
válasz
#20584850 #15441 üzenetére
ez az usa-ban lesz. jó ha ide elér az usa után 3 hónap múlva ide. de valszeg akkor sem lesz olcsóbb 1-2k-nál mert inkább több hasznot fognak kicsikarni maguknak a kiskerek. ez az eddigi árcsökentéseknél is így volt. ugyhogy Attisg vedd meg nyugodtan...addig amíg erős a forint
-
30z.Samu
félisten
válasz
#20584850 #15431 üzenetére
Kinek mit jelent az átlagos használat.
Mert nálam napi 2 óra, de van, hogy annyit se.
tiv83us: Köszi! Hát valószínűleg felcsempészném magam azzal az 1 hónapos Gold kártyával. Igaz, ismerősöm érdeklődik, de én is gondolkodom azon, hogy benevezek majd egy alap dobozra, mert max 2 játékkal játszom.
-
30z.Samu
félisten
válasz
#20584850 #14734 üzenetére
Konkrétan nem csalásra gondoltam, de ha már így áll a helyzet, akkor most az egyszer az egyiket igénybevenném.
Ott tartok, hogy egy régi, elhagyatott kórházba kell menni valami táskáért, miután megszereztem, 3 csillagos kőrözés jön elő, és az Istennek sem tudok kimenekülni, mert lepuffantanak. Köszi, ha végképp nem boldogulok, valamelyik trükköt kénytelen leszek használni. -
zsocy
őstag
válasz
#20584850 #14707 üzenetére
PC-re jön még (bár lehet nem idén) a Starcraft2 és a Diablo3. Ezek azért olyan nevek, legalábbis nekem, ami miatt megéri még megtartani az erős PC-t. De játszani tényleg jobb a box, főleg egy nagyképernyős LCD tv-n.
qpakcovboy: Első HSZ, ott a FAQ. Abban minden le van irva ami tudható erről.
-
1010
őstag
válasz
#20584850 #13315 üzenetére
én már msot kiabálok rá
tönreteszi az új xboxot ha ránézel
warezbélamézgagéza ék megrősítzették tönknreteheti az xbox 360 ha ránézel
ennek oka a kes túlcsordulása ami akkor következik be mikor az xbox elpirul
mert túl prúd ahhoz hogy mérégessék mennyire szépmicrosoft életartam garnciát válá az új xbox ra
-
dunc
nagyúr
válasz
#20584850 #10616 üzenetére
Igen mindig a negatívum a legjobb téma csak már unom egy oicit amikor egy dolog 100 x elöjön,az írjon véleményt akinek megvan eredetibe a játék és elsőkézből tud nyílatkozni,ne a másolt szarával kapcsolatok hibákért rinyáljon!!! PL én én kiadtam kemény 16 K-t és meg egyX leírom arcade gép toshiba meghajtó,no fagyás,no pop-up,no hirtelen fps esés szerintem fenomenális a játék ,és jól fut és nem hiszem,hogy nekem valami extra gépem van.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
#20584850 #9965 üzenetére
Én is azt hittem, hogy majd a sötétben osonok szépen, lecsapok, majd nyom nélkül eltűnök módon is lehet majd játszani, méghozzá eredményesen.
Ehhez képest tényleg le lehet darálni bárkit, egyszerre úgyis csak 1-2 ember jön rád, hiába állnak körülötted ötvenen, a problémát max a templomosok jelenthetik.
Kicsit olyasmire számítottam, mint a Thief sorozat volt PC-n, csalódnom kellett.
Talán a második rész izgalmasabb lesz. -
Def26
félisten
válasz
#20584850 #6041 üzenetére
xfps a neve: google találatok. kb. 18k.
-
Djuree
félisten
válasz
#20584850 #5851 üzenetére
én nem sajnálom egy percét sem. életem legboldogabb órái voltak azok amikor még kissrácként együtt toltuk a haverokkal a sok gémet. sosem felejtem el. meg az a sok éjszakai játék amikor a szülők már aludtak én meg felkeltem és sutyiban játszottam.
meghát együtt kell játszani a csajokkal.
nekem volt olyan barátnőm aki profi starcraftos volt. azzal aztán lehetett játszani, jól be is darált mindig
én csak olyan csajjal jövök össze aki szeret játszani. ez nálam alap. -
sakeee82
aktív tag
válasz
#20584850 #5833 üzenetére
A melegedési probléma majd csak a Xbox 720ban lesz megoldva!!!
Félre téve a tréfát, nem oldottak meg semmit, csak szerintük áttervezték a hűtést, és kemény 0,5 fokkal "hűvösebb" a box. Igaz ami igaz, haver 2007. eleji boxa nagyon durván forró 2 óra játék utén, az én arcadem sokkal kevésbé!
Ha akarsz live-olni hozzánenyúlj a géphez, ha nem akarsz iszkiri és hűtésmodot nekije illetve opcionálisan flash-t. Mindenki maga dönt!Én a flash+para mellett döntöttem, ha lesz cash lesz hűtés
-
Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Google Pixel topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- foobar2000
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest