- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
33as
senior tag
válasz
dewfah #13616 üzenetére
Nem dewfah-nak igaza van,ez a lényeg:
tudni kell az adott bemeneten az 1:1 pixel mappingot. akkor lesz optimal resolution
mert ezt már Cifu-tól is kérdeztem régebben, hogy lehetséges az hogy a haverom 250000 ezres Pana LCD-jén nem tudja az Xbox az optimal resolution beállítást az én belépő szintű Samsungomon meg tudja, hát ezért!
-
tiv83us
veterán
válasz
dewfah #12029 üzenetére
Igaz, erre nem gondoltam.
Viszont ha mar igy az ejjel kozepen postolok, hadd osszam meg oromom, ma sikerult a Rock Band-ben a 69. szamot Hardon /az utolso es legkemenyebb/ szamot eljatszani 89%-ra es megnyitni az "Axe Assasin" Achievementet;
A GH3 viszont megfogott Hardon a Smashing Pumpkins-nal, a Cherub Rock-on, bar sokat meg nem foglalkoztam vele...
Szorri az offert, de most virul a fejem, mert kb ket hete gyakorlom a szamot hardon, hogy atkuzdjem magam rajta. Amugy itt egy video rola /nem en vagyok/, hogy milyen szinten szopatja az embert meg ez a szam.
ps: A video expert, de proba keppen eljatszottam experten is, ugyanugy eljatszottam ugy is, csak kevesebb szazalekra, nincs tul nagy gap ennel a szamnal a nehezseg kozt. /Meg mielott valaki belekot/.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
dewfah #10165 üzenetére
Ez az "only Pio író, a többi szar" dologról annyit, hogy mindenkinek más tapasztalati vannak. Nekem samsung íróm van és fél év alatt egyetlen lemezt sem rontott el, mind visszaolvasható mai napig. Ugyanezt mondhatom a régi LG íromról is! Mindenki ellenezte, hogy megvegyem mert szar, de én igyekszem mindig azt megvenni ami másnak nem vált be, és eddig nem is jártam rosszul.
(Persze ez az én hülyeségem)
-
-
Vekiboy
tag
Tiszta poén, hogy vannak benne olyan gépek is mint a 2es golf, meg a corrado vr6. (nem volkswagen fan vagyok de akkor is). Én is tegnap vettem a boxot, és a fn3-al nyomultam 4 óra hosszát.
A forza 2 irányítása milyen?Szerk: Martin gyerek az valami hatalmas p*cs.... Eléggé el van telve magától... Én nem olvastam a konzolt, de most megvettem a 2006-os évfolyamot 990-ért, és néha szó szerint felidegesít ahogy és amiket ír. Flegma, nagy az arca, pedig szerintem anyuka/apuka pénzeli/pénzelte és azt hiszi magáról, hogy ő a király.....
Szerintem már nem éri meg pc-re költeni ha játszani akarsz rajta: egyrészt a fejlesztők is inkább a konzolokat tekintik elsődlegesnek, és amilyen ütemben fejlődik a számítástechnika azt egyszerűen a magyar pénztárcákkal nem lehet bírni. (max ha sokat összelopkodsz belőlük
)
-
ellington
tag
-
törölt tag
Ismerősöm másodszor javíttatja a prémium gépét /3 led/ ott mondták neki hogy az arcade gépek is halnak meg csak kevesebb mint a régiekből.Golemkonzol-nál azért ajánlják mert nem akarják hogy visszahordják az emberek.Azt állítják hogy módosított gépből még nem vittek vissza. Pár ezret szerintem megér a módosítás nem vág senkit földhöz.De így meg van hangja rendesen.
-
Djuree
félisten
nem biztos. premiumból még sok régi bentmaradt és azt árulják. a lényeg hogy a dobozán meg kell nézni a fogyasztást. az újnak valami 100 valahány W a fogyazstása, nem tudom pontosan mennyi. hallottam olyan helyről ahol átdobozolták, szóval a primkó kockázatos. jobb egy árkád, meg egy winyó ha kell. így még olcsóbban is kijön....
überkonzolnál tuti új a premium, ott biztos vehetsz, az tuti. ott nem vernek át...
-
sakeee82
aktív tag
1.A tv megfelel
2. Ha flashelt a box előbb-utóbb megkapod a bant ha használod a live-otHa flasheled és a matrica épp marad 1x megjavítják de utánna bannolják a gépet a flash miatt, hacsak nem visszaflasheled a gépet.
A hűtésmod szvsz vagy használ vagy nem, ha meg akar halni a géped meg is fog! És ugye a garit így is elbukod!
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest