- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Devastator #22175 üzenetére
megéri csak azzal vigyázz. megvámolják (4-5%) és még rámegy 20% áfa. így is megéri?
habár nem tudom hogy itt az eu-ban belül is vámolnak-e
lehet hogy nem...
-
asbi_
tag
válasz
Devastator #22175 üzenetére
hello, nekem is hasonló kérdéseim lennének az oldallal kapcsolatban.. gondoloma preowned a használt cuccot takarja. azokra vajon vállalnak valami visszafizetési garanciát, ha esetleg karcos lenne és nem indulna?
-
Prof01
veterán
válasz
Devastator #16429 üzenetére
Az új konzolig még kb. 2-3 év, de reméljük azután is jelennek meg hozzá játékok, nem úgy, mint az Xbox Classic-nál.
-
Djuree
félisten
válasz
Devastator #16429 üzenetére
marhaság. még legalább 3 évig nem jön az új xbox...
-
F.B.I.
veterán
válasz
Devastator #16310 üzenetére
Ugyanúgy de meghajtó függő is nekem samuval semmi baja.
Az MSN-re a megoldás: dashboardban a joy bekapcsoló gombja megnyom, personal settings kiválaszt, legalul sing-in, ott disabled az msn-nél.
-
Djuree
félisten
válasz
Devastator #16310 üzenetére
elvileg igen. 60gb-os winyón is (hallottam már nem egy embertől), meg winyó nélkül is...de sztem nem vészes mértékű ez, lehet vele bőven játszani,,,,
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Devastator #15497 üzenetére
Van amit leszedhetsz ingyen, van amiért fizetned kell.
-
Djuree
félisten
válasz
ingyen? mi van manapság ingyen?...
-
tiv83us
veterán
válasz
MS pontokert vasarolhatoak termeszetesen.
-
Geri888
csendes tag
válasz
Devastator #15157 üzenetére
Tudtommal van külömbség az lcd és plazma között. Hogy pontosan mi azt nem tudom.
-
Kasza08
őstag
válasz
Devastator #14166 üzenetére
egyáltalán nem. mindenhol bugol sajnos
-
Fusion01
tag
válasz
Devastator #14090 üzenetére
Nem.
Ha csinálsz Live gamertagot.Ha ezzel meg vagy akkor az Xbox Live Silverre kell rámenni és ott kiírja h Free 1 month Gold.
[link] -
misirulez
senior tag
válasz
Devastator #9580 üzenetére
idézet a FAQ-ból:
"-a fapados Core pakk, amit hálistennek kiszorít
-a jól használható Arcade pakk, aminek a jelenlegi ára (2007. december) 60 ezer forint körül mozog, adnak hozzá 256 MB-s memóriakártyát és vezetéknélküli kontrollert
-Premium pakk, amely 80 ezer forint körüli áron vihető haza, 20 gigabájtos winchesterrel és komponens HD kábellel is el van látva a vezetéknélküli kontroller mellett
-Elite pakk, ami a jelenlegi csúcs a maga fekete fényezésével, 120 gigabájtos winchesterével, ára bolttól függően változik, körülbelül 100-120 ezer forintért megkaphatod" -
bwoay
nagyúr
válasz
Devastator #9466 üzenetére
persze, van titkos gamepad combo
-
Djuree
félisten
válasz
Devastator #9326 üzenetére
csak annyiban hogy van már 4 dvd-s játék is és cserélgetned kell. ennyi...
-
spammer
veterán
válasz
Devastator #9326 üzenetére
Nincs
-
tobias40
veterán
válasz
Devastator #8997 üzenetére
256 Mb-ra!
Bocs de ezt nem tudtam kihagyni!
Ha nem töltesz le a Live-ról demókat akkor a mentéseknek elég lesz bőven!!Üdv!
-
bwoay
nagyúr
válasz
Devastator #8875 üzenetére
ez az egész onnan ered,
hogy PS2-re még most is jönnek a játékok, az első boxra meg nem,
azóta, hogy megjelent az x360.hogy a jelenlegi generációnál hogyan alakulnak majd a dolgok,
azt marhára nem lehet még tudni. -
hocika
tag
válasz
Devastator #8875 üzenetére
Hát egyenlőre több a jo game az x-re.És én most szeretnék játszani nem 6-8 év mulva.
-
nesh20
aktív tag
válasz
Devastator #8754 üzenetére
Szia.
Én tegnap adtam le hozzájuk egy rendelést. Ha megjön acsomag majd szólok hogy minden rendben van e?! Első benyomásra korrekt bolt. Kérdéseimre mindig válaszoltak, szinte azonnal. Talán a magas szállítási költség, de nem vészes.
Nah ha megjön szólok.By - Nesh.
MOD
Steven..
Az email címed Egyesült Királyság vagy USA területére szól??
-
ellington
tag
válasz
Devastator #8344 üzenetére
4 óra játék után sem volt semmi gondja a kezemnek, nagyon jól megcsinált kontroller.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Devastator #8344 üzenetére
1. nem biztos.
2. a valaha gyártott legkényelmesebb kontrollerek egyike -
Skynet258
veterán
válasz
Devastator #5491 üzenetére
"Én mondjuk, inkább attól tartok, hogy milyen tartós lenne, ha egy konzolt vennék. Nemnagyon szeretnék, minden évben új típust venni, hogy az épp aktuális játék fusson."
És pont most mondtad el a PC ismérveit...
-
kovasz
senior tag
válasz
Devastator #5381 üzenetére
hulyeseg. egy demo 500..1000MB korul van a maradek 7 gigagba siman befer az osszes sallang. csakhogy ~500MB ram van benne, amibol a vga is csipeget... egyszeruen erre kepes a hw ami benne van.
-
feka007
veterán
válasz
Devastator #5381 üzenetére
Lesz gondolom egy új verzió, amibe Blu-Ray meghajtók kerülnek, meg majd külső kiegészítőként is lehet majd kapni. Akinek ilyenre nem telik, az nem játszik.
-
djtoomi
addikt
válasz
Devastator #4827 üzenetére
Igen.
-
mergal
aktív tag
válasz
Devastator #4642 üzenetére
Ja van hozzá scart csatlakozó!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Devastator #4642 üzenetére
Nem, nem tudok mondani semmit, de bizonyára, ha valaki tud, akkor majd fog. Nem kell leírni ötvenszer ugyanazt.
-
woodbear
addikt
válasz
Devastator #4258 üzenetére
a gpu hűtése maradt ugyan az a sz*r, szal szinte nem csináltak semmit, mivel a 3ledet a gpu okozza, asszem 2008 augusztusba ön ki a 65nanos gpu!
Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest