- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nsrking
senior tag
-
nsrking
senior tag
-
nsrking
senior tag
Ha nem lett volna még eme hír, akkor most lesz.
-
nsrking
senior tag
Kösz mindent mindenkinek! Megoldódott a probléma! Rendes a társaság!!!!!
-
nsrking
senior tag
válasz
Buldozer99 #14498 üzenetére
Oks, kösz! Már csak azt szeretném tudni hogy frissítést pontosan honnan tölthetek le?
-
nsrking
senior tag
CSoxx all! Olyan problémám lenne hogy sajna a boxom még nincs net, de a Battlefield Company frissítést kér!
Hogy lehetne ezt megoldani? THX ELŐRE IS!
-
-
nsrking
senior tag
Nah de emberek nem ezért vagyunk itt hogy belekössünk egymásba, hanem hogy kibeszéljük a Microsoft eme csodáját + a jobbnál jobb game-eket!
1010:
ITT van olcsóbb megoldás is. -
nsrking
senior tag
válasz
Mákos7észta #12655 üzenetére
Egyertértek veled. Velem is szinte u.e. a helyzet csak én szakközepes 10.-es vagyok. Ahhoz képest az xboxot magamnak vettem, szüleim csak úgy néztek h mi ez...Jah és régi hagyományos tv-m van. Eredeti játékra szintén nincs pénze, és amúgyis szeretek egyszerre több játékkal játszani.Látszik h eddig pc-n toltam...
-
nsrking
senior tag
Hi all!
Olyan kérdésem lenne h ha az Arcade-omba vennék winyót akkor olvosolnám vmennyire a GTA4-ben azt h később tölti be a textúrákat? -
nsrking
senior tag
válasz
(Kolombusz) #9913 üzenetére
van gitárod is a GH3-hoz?
-
nsrking
senior tag
válasz
sakeee82 #9899 üzenetére
sztem nem rossz a ProStreet.Sőt nekem nagyon is bejön.Pc-n végigtoltam.Alapból nem azt kell várni tőle mint egy szimulátortól.+ elég jól néz ki a hangok is iszonyít jók.Szvsz jobbak mint a PGR4-ben pl.A Füstről meg ne is beszéljünk.AZ eddigi legszebb amit autós játékban látni lehetett....
-
nsrking
senior tag
ilyen nincs...tolom nagyba a PGR 4 -et, utolsó kör, lefagy...
-
nsrking
senior tag
valaki tudna segíteni hogy Guitar Hero 3-at gitárral együtt honnan lehetne beszerezni?
-
nsrking
senior tag
válasz
apostol666 #9689 üzenetére
pls írd már le részletesen hogy te hogyan csináltad meg! THX!
-
nsrking
senior tag
válasz
Mákos7észta #9656 üzenetére
mindjárt? miért mikor adják ki?
-
nsrking
senior tag
Nyomja vki 32"-os HD Ready Tv-vel a boxot?Azért kérdem mert kiv vok h mennyire "pixeles" a kép mert ugye nem full HD.
-
nsrking
senior tag
pls vki segítsen.a Dark Sectorban ott akadtam el ahol egy nagy szörnyel kell harcolni vmi templomban és nem tudom mit kell csinállni.Rádobálom a tüzes pengét, leesik.de hogyan tovább?
-
nsrking
senior tag
köszi! Akkor mind1. Egy kicsit azért bíztam benne...
-
nsrking
senior tag
Ha winyót tennék az x360-ba a játékok töltései rövidebbek lennének vmivel?Mert úgy halottam h azért 1-2 fájlt felpakol h gyorsabban futassa őket.
-
nsrking
senior tag
valaki tud már valamit a Crysis X360-as verziójáról?
-
nsrking
senior tag
válasz
Buldozer99 #9081 üzenetére
nézz szét itt a PH-n vagy valamelyik konzolboltban.
-
nsrking
senior tag
EZ fáj....
-
-
nsrking
senior tag
Ezt nézzétek meg! Érdekes...
-
nsrking
senior tag
gyerekek az Army Of Two nagyon jó game!
-
nsrking
senior tag
én is megtaláltam egyik oldalon a Dark Sectort de sajna nem Region free..
-
nsrking
senior tag
Vki tud vmit a Dark Sector nevű játékról? Állítólag 25-én jelent meg de még nem találtam meg sehol a neten...
-
nsrking
senior tag
Ismét kérdésem lenne!
Az miért van h flasheltük az Xbox360-amat, mgy minden normálisan. Az a baj h csak sima Xbox játékaim vannak másolva(Cod3,187 Or Die). És amikor ezeket berakom mind2-nál ezt írja ki:An Xbox 360 hard drive must be attached to play original Xbox games. For more info, go to www.xbox.com/games.
A kérdésem az lenne h ezt csak sima Xbox játékoknál írja ki, vagy pedig a Flashelés nem jött össze?
-
nsrking
senior tag
válasz
JamesHolden #8657 üzenetére
végre valaki! THX!
-
nsrking
senior tag
???
-
nsrking
senior tag
Az új HDMI-s Arcade-okban miylen olvasó van?tudja vki?
-
nsrking
senior tag
Egy HDMI-DVI átalakítóval egy 17"-os TFT monitoron mekkora felbontásban tudok játszani?
Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest