- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ukraan
aktív tag
Ezt a Widescreen beállítást a Screen Format-nál lehetne megváltoztatni, de ez nekem is ugyanúgy szürke(nem lehet módosítani), mint a belinkelt képen.
Kasza08: sajnos a monitor képét manuálisan nem lehet(v. nem tudom hogyan kell) széthúzni. Csak egy AUTO gomb van rajta, azzal állítja be magát. A moncsi: Samu 2043 NW.
-
zsocy
őstag
tiv83us, elérhető az új Dash, méghozzá totál hivatalosan. Persze nem mindenkinek, only for a selected few.
Itt lehetett regisztrálni egy béta-stressz teszt szerűségre, és akik bejutottak azok már megkapták a cuccot. Ez az oldal pedig az MS oldala, nem a piratebay
Bár erősen kétlem hogy rolko köztük lenne, de nem feltétlen kalóz.
Bár Suti_88 megcsinálta a hangulatot, ne lőjetek egyből
-
-
ez_meg_emaz
őstag
Na erröl beszélek. Hogy nativban szép egy moncsi és ha nativ 1900 akkor 1366-on elég randa a kép.
Mellesleg ahogy olvastam bwoay linkjét (samu 223BW) jopáran panaszkodtak pixelhibára többszörös csere után is... egy másik hátrány ha tft-nk van.
Megnéztem a képponttávolság itt is nagyobb mint pl az én crt-m esetében. Bár nemtom mennyire lehet összehasonlitani a képponttávolságokat tft vs crt esetében, de ha joltom akkor ugyanugy mérik.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest