- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
-
woodbear
addikt
-
MixY
tag
Sztem úgy értette az eszetlent, hogy nem a valóságnak megfelelő, de javíts ki eddie17 ha tévedek.
Mert sztem a TH-okban az a sz*r, hogy olyanokat lehet benne már az elején is csinálni, amit a valóságban senki nem tud megcsinálni, még a pro dekkesek sem... a Skate-t nem ismerem, de lehet érdemes kipróbálni, hátha mutat vmi újat. -
eddie17
addikt
-
spammer
veterán
Február elején vettem a gépet, tehát elvileg lejárt az 1 hónap. De ne is legyen rá szükségem.
Golem 1 év, olvass vissza mit írtam, vkitől elkértek 7 ezret javításkor, akkor az most milyen garancia? Garancia az, hogy nem kell fizetned semmit, javítják, vagy cserélik.
Multiformat szerintem nem vállal külön garanciát, viszont tesznek rá matricát amivel érvényes marad az MS gari.És igen, flashelt géppel nem kell liveozni ha számít a gari. Ha kiszűrnek, bant kapsz és akkor semmiféle MS gari nincs, ahogy már írták is előttem. És onnantól már semmiképp nem tudsz liveozni sem tovább.
Ha flashelt géppel liveozik valaki, az meg vállalja a kockázatot.
-
spammer
veterán
Emailben azt mondták:
gépre 1 hónap, flashre 6 hónap garanciát vállalnak.. Mondjuk a 6 hó flash garanciát nem értem, gondolom firmware frissítésre (is) vonatkozik.
Szóval nem sok a gari, ezért mondtam hogy érdemes megkérdezni a multiformatot pl. úgy tudom ott raknak rá MS matricát. Én is onnan akarom majd venni külön
30z.Samu jatekaim.hu
-
spammer
veterán
Nem bolt, nem kapsz számlát a cuccról. (Ezáltal semmi igazolást h ott vetted)
Futárral kell találkoznod egy megadott helyen. (Nincs boltjuk, azt sem tudod kik ők)Pont most olvastam, hogy gariban megcsinálták vkinek a gépét, de elkértek érte 7 ezer pénzt, tehát ez nem garancia. (Ezt is futáron keresztül intézték)
Egyébként azt is mondják h teljesen megbízhatóak, én nem tudom, csak leírtam azokat a dolgokat, amiket nem árt tudni.
Nem akarlak lebeszélni semmiről, a legtisztább, ha a számodra fontos dolgokra rákérdezel náluk (fórum, email).
-
spammer
veterán
Konzolbolt gari marad, HA marad. Ha a golemkonzolra gondolsz, róluk lehet olvasni jót is, rosszat is. Egyébként Ők nem is bolt, csak van webshopjuk.
Amúgy felesleges. Ha lesz flash, akkor csak gari matrica legyen sértetlen, MS elvileg megcsinálja ha beszarik.
Ha nem lesz flash, akkor pedig TELJESEN felesleges piszkálni.A lényeg, hogy Falcon alaplapost vegyél (Arcade, HDMI-s Prémium, Elite) 175W-os.
-
spammer
veterán
Van System Link (LAN) opció a játékokban, azonban nem próbáltam még helyi hálón 2 boxot, így nem tudom megmondani. De a Kai is LAN-t szimulál, így gondolom mennie kellene helyi hálóba kötve (mondjuk routerrel), ha másképp nem, akkor Kai-val menni fog, csak ahhoz meg kell PC is
-
spammer
veterán
Lehet, Xlink Kai-val, csak kevesen vannak
Én azt hittem mielőtt meg lett volna a box, h de jó lesz, biztos sokan nyomják... De max estefele szoktak lenni, akkor is alig pár ember, és persze h más játékkal játszanak, mint ami nekem van/amivel szerettem volna. Szóval elég gyerekcipőben jár szerintem még ez a kai dolog. Kellene még sok sok játékos, de főleg gyors nettel rendelkező hostok.
itt olvashatsz róla: [link]
Aktív témák
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest