- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
nsrking #16089 üzenetére
De minek... Azon kívül, hogy igen szép a grafikája, nem sok érdeme van annak a játéknak PC-n, egy nagyon középkategóriás lövöldözős játék. namost azt a grafikát konzolon nem tudják hozni, az (szerintem) biztos, anélkül meg mit fog tudni felmutatni, ami miatt érdemes lenne megvenni?
-
tiv83us
veterán
válasz
nsrking #12697 üzenetére
Megintcsak azt a peldat tudom felhozni, hogy osszekuporgatok egy /szamomra magas/ osszeget egy Ford Mustangra, de mikor mar tankolni kellene, akkor a szomszed Pista ba' Zsigajabol szivom le a benzint, mert naftara mar nincs penzem.
Szoval ez nem exkjuz...1010 temajahoz kapcsolodva: Ha en veszek egy 1200-es 22 eves Ladat 50k-ert es veszek ra konnyufem felniket 60k-ert, akkor az az en dolgom, ha van ra penze es jol esik, netan ez a hobbija, akkor hadd csinalja.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
nsrking #9914 üzenetére
Nincs.
Csak a kontrollerrel szórakozok.
4 húrral játszok, így már mondhatni prő vagyok, de az ötödik húrra nem áll rá a kezem.4-el azért jó játszani, mert kézreáll. Az ötödik már nem a ravasz és nem a felette lévő gomb jobb és bal oldalon, hanem az A betű,az én kezem nem áll rá. Sebességben tudnám követni még a Hard fokozatot is lazán, de emiatt nem megy.
-
-
hocika
tag
válasz
nsrking #9912 üzenetére
Szerintem is egész türhető a NFS PS de a filingj sehol nincs az undergrundéhoz az autokat feltuningolt álapotban segitség nélkül egész élvezetesen lehet dobálni és nemis ojan nehéz falnak vágni, a hangok nagyon jok benne szépen szolnak, de azért árkádosra sikerült a gama,livén meg élvezhetetlenül lagol.
-
spammer
veterán
válasz
nsrking #9905 üzenetére
Én beraktam a NFS: PS demot PGR4 meg Forza 2 után.. Khmm... hát izé, szerintem a grafika kifejezetten ronda volt. De ami borzasztó, hogy rajtnál annyi füstöt nyomott a pofámba a játék, hogy a fél képernyőt beterítette. Verseny közben az autó úgy ragad az úthoz, mintha a teljes felületét palmatex-szel kenték volna be
Aztán jön a kanyar, szépen befordul, aztán megint.. mondom, dehát én nem is nyomtam szinte, kiderült, h alapbol be volt kapcsolva a segítség, gyakorlatilag helyettem irányította a kocsit
Kikapcsoltam, de akkor is olyan volt a tapadás, hogy egy 3 éves is el tudta volna vezetni..
Nem vagyok Arcade ellenes, de szerintem a PGR4 volt az, ami pont el volt találva.. De ez az NFS tényleg minden résszel egyre szarabb lesz.
Persze tiszteletben tartom a véleményed, nyilván nem mindenkinek egyforma, csak gondoltam leírom én is az NFS PS "élményemet".
-
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
nsrking #9657 üzenetére
Valamikor olvastam Gamepodon, hogy mennyire szupi, hogy át lehet pattintani az X360- ra az egész hóbelebancot, csak a memóriahiányt és a dvd- ről futtatott játékot hozták fel, mint nehézség, és hogy a PC-n megfeleő HIGH minőségen fog majd futni, időpontot pontosan nem mondtak, csak hogy majd vmikor ezév vége vagy jövő év eleje.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
nsrking #9408 üzenetére
A box képes ugyan full hd jel kiiizzadására de egyrészt felesleges, másrészt kb 2 játék támogatja jelenleg!!! És nem is teljes értékű 1080p-s képet kapsz.
Nem lesz szebb fullhdban hogy megérje a többletkiadást!
Ha már láttál egymás mellett 720p és 1080p-s adást akkor lehet, de amúgy nem nagyon fogod őket megkülönböztetni egymástól! -
Djuree
félisten
-
woodbear
addikt
-
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest