- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
woodbear #49845 üzenetére
Kicsi. Sokkal kisebbnek tűnik, mint a fat. Szóval olyan, mint az ügyesen öltözködő lány...
Csendes, kussol. Filmnézésre is teljesen jó már.
Jópofák az érintőgombok. Már sikerült párszor "beleakadnom"
Dől belőle a meleg, mint az állat, de maga a gép teste hűvösebbnek hat, mint a Jasperes masina.
Nem hittem volna, hogy tetszik a full fekete kontroller, de igen
Nagyon jól néz ki, kedves kis szerkezet.Szóval teszi a dolgát, úgy tűnik
-
Morden24
nagyúr
válasz
woodbear #48685 üzenetére
Én is ezt hittem (26-os FullHD monitorral), ameddig nem kezdtem el a 40'-es LED-en tolni. Ég és föld. Persze nem kötekedni akarok, de szerintem a tévés élmény messze veri a monitoros megoldást. Arról nem is beszélve, hogy 24'-be már nem fér bele, hogy körbeépíted magad valami normálisabb hangrendszerrel (persze ha van rá szándék).
-
nofi
addikt
válasz
woodbear #48685 üzenetére
"Maximálisan szuper a kép szebb sokkal, mint ugyan ekkora felbontás másfélszer ekkora képátlón."
De nem is két-három méterről játszol veleA nagy képátló akkor jó ha valaki tervez haverokkal játszani egy boxon (split-screen). De egy fifa meccs is elég látványos kanapéról 2en vagy 4en
-
csdm
senior tag
válasz
woodbear #48676 üzenetére
Laptopom most is van, de a gépem mellett csak akkor használom, ha valami film kell róla. Mostanra már egész megbarátkoztam a gondolattal, hogy gyengébb gépre cserélem a mostanit.
Hogy ne csak off legyek.
Ismerőseöm HD monitort vett és úgy játszik xbox-on nem drága HD tv-n. Van valami egyéb hátránya, a monitornak a tv-vel szemben (xbox felhasználás szempontjából) ?
Tényleg, sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy minden játékot megvehessek, szóval flashelni fogom az xboxot. Akkor mellette nem tudok eredeti játékokkal pl multizni? Hogyisvanez? -
Gebriel
veterán
válasz
woodbear #48229 üzenetére
Ellentétesen gondolkodunk.
Én pont az ellenkezőjét gondolom.
A Slim megjelenésével szerintem hatalmasat fog esni a régi gépek ára.
Mennyiért lehet majd Elitet vagy S.Elitet kapni? 30-40k-t? Most 40-50k-t mennek.
Warez miatt meg kár gondolkodnod. Ahogy Djuree írta pár hónap és azt is feltörik. Bár ne legyen igazam. Viszont ebbe az esetben sem hiszem, hogy olyan hatalmas összegért el tudnád adni. Nincs gari stb..stb..
Én pont ezért adtam, pontosabban cseréltem el az Elitemet egy Wii-re.
Majd ha jön a Kinect akkor beújítok egy új boxra, már ha a PS 3D-s játékai el nem csábítanak. -
scorpy02
aktív tag
válasz
woodbear #48204 üzenetére
Jó, ezt én is olvastam. Az érdekelt konkrétan, hogy mondjuk holnap én előrendelem, majd teszem fel, a szállítás előtti napon kapok tőlük egy mailt a konkrét árról, és ha én azt nem tartom megfelelőnek, akkor még visszamondhatom-e a megrendelést, de akkor ahogy a többiek írták, igen.
-
g4mer
senior tag
-
Sickboy25
addikt
válasz
woodbear #45966 üzenetére
én igen, imádon a vadnyugatos winnetús, oldsetterhendes feelinget...
Tiszta GUN, a desperadosszal csak pc-n játszottam ki is vittem, mert nagyon bejött, de az ott inkább stratégiai volt...
Vagy xbox-on más? Nem tudom. De mindjárt guglizok...Ps.: megjött ma a gitárom+ GH WT jeje lehet még ma ki is próbálom...
-
Def26
félisten
válasz
woodbear #45918 üzenetére
Most voltam kb. 1 órája a Budaörsi Tescoban és előttem egy nő 16.000 ft -ért vásárolt amit meleg étel utalvánnyal fizetett ki. Még meg is kérdeztem direkt bunkó módon, hogy ezt lehet e (úgy, hogy hallja a nő is). A válasz az volt, hogy igen, mert a Tesco -ban van meleg étkező rész is. Mivel elég lepukkadt külsejű pénztáros volt (nem néztem ki belőle, hogy igaza van) ezért kifele menet megkérdeztem a vevőszolgálatot is és az ott dolgozó csaj megerősítette, hogy elfogadjuk. Mégegyszer mondom ez a Budaörsi Tesco - ban volt.
-
Def26
félisten
válasz
woodbear #45860 üzenetére
game.co.uk -n most 4 font használtan (1200Ft.).
-
Peat;)
veterán
válasz
woodbear #45574 üzenetére
Mivel a játék saját motorjával csinálják az átvezetőket... Kicsit lejjebb megy a részletesség és kész is az ingame, itt meg a trailerből közvetlenül fogták és elénk tolták, látszanak is a hibák gazdagon. Közel sem olyan átbaszás mint pl a forza3 képei, korrekt. Rég nem láttam egy rohadt recét, illesztési hibát sem egy "next-gen" játék egy "screenshotján" sem...
Mass effect2 nekem kidolgozottabbnak tűnik egyébként, majd kiderül, de ennyi grafika egyelőre bőven elég egy jó játékhoz.
-
Devil111
csendes tag
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest