- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Szögecs
csendes tag
válasz
Siroichi #48146 üzenetére
Ha 16:10-es (1920x1200) a monitor, akkor lehetnek gondok (előfordulhat némi torzítás, vagy ha a scaler gyenge, akkor is).
Szerk.: amúgy nekem is volt hasonló gondom a fenti leírású monitorral HDMI-n, sehogy se oldódott meg. Vagy talán VGA kábellel jó volt (már nem pontosan emlékszek), de azzal szellemképes volt.
-
Szögecs
csendes tag
Xirtam, lenne egy bennfentes kérdésem. Tegnap este 9 után rendeltem Xboxot tőletek, ha a státusz az, hogy készleten, akkor ki tudjátok küldeni péntekre? Kösz!
-
Szögecs
csendes tag
válasz
Gebriel #47876 üzenetére
Mert eddig 5.1 alatt is jól ment, csak kicsit buheráltam a tv szoftverét, és elcsesztem
Legalábbis szerintem addig jó volt, bár a fater tv-je alapban is ilyen... Alapbeállítás meg már nem segített. Meg hiába van a Dashboard stereoban, az 5.1-es dvd film hangja csúszik úgy is. Ja és mindez csak HDMI-n fordul elő.
-
Szögecs
csendes tag
válasz
Barell #47870 üzenetére
Itt is a HDMI-t kellett megbuzerálni a Box-nál. Viszont ami a legjobban idegesít az az, hogy ha 5.1-re állítom a Dashboard-ot akkor csúszik a hang fél másodpercet. De csak HDMI-n. És ez minden 5.1-es hangot adó készülékkel/filmmel így van sajnos. Stereonál meg jó minden... Pont ma reggel hoztak faternak egy ugyan ilyen tv-t, nála is ugyan ez a probléma. Úgy látszik ez sorozathiba. Amúgy LG LH5000. Valakinek van még ilyen gondja?
-
Szögecs
csendes tag
Szerintetek miért van az, hogy nem ad képet az box, holott tegnap még vígan toltam a Forza 3-at? Csak nem főtt szét, légkondi ment, és még nem is játszottam fél óránál többet.
Szerk.: nem tudom mit csináltam, de megjavult
-
Szögecs
csendes tag
Akinek van tapasztalata erről a gépről, konrkétan, hogy milyen az alaplapja, az írja már meg legyen szíves! Köszi!
-
Szögecs
csendes tag
Ahogy elnézem, Live-on most Április 5-ig ingyenes pár szolgáltatás. Néztem a Netflixet, de csak amerikai címet fogad el. Szerintetek gond lenne, ha valami létező, de mégis kamu címet adnék meg, kamu névvel?
-
Szögecs
csendes tag
Mikor összekötöm a boxot a géppel, hogy játszhassak le filmet, akkor mindig azt írja ki a lejátszani kívánt filmre, hogy nem található. Pedig ott van... beállítottam szerintem mindent, jó meghajtót nézek stb. A zenéket se játsza le. Kérdésem: miért? Köszi!
Szerk.: .mkv fájlokat le tud játszani a box felirattal (.srt)?
-
Szögecs
csendes tag
Jah, 1080p-re van állítva.
-
Szögecs
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #43457 üzenetére
Megnéztem, valóban van benne 2 csík, ami nem annyira zavaró. Viszont a grafika
Elég érdekes, minden recés (pl. Fifa 10, GTA 4 - ez még sötét is), menüben meg mintha pöppet szellemképes lenne. Megnéztem egy normál tv-n, ott tök jó volt minden...
-
Szögecs
csendes tag
Megrendeltem a Boxot, már csak az a kérdés, hogy a 16:10-es képarányú monitort támogatja (1920x1200)?
-
Szögecs
csendes tag
A PC-hez vett Xbox gamepad működik magán az Xboxon?
-
Szögecs
csendes tag
Sziasztok! Mennyi az esélye, hogy előjön egy Jasper alaplapos Elite gépnél a 3 ledes hiba? Konkrétan erről a gépről lenne szó: [link]
Kösz a választ!
Szerk: a 3 éves garancia tartalmazza a 3 ledes hiba javítását?
Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest