- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
scorpy02
aktív tag
válasz
woodbear #48204 üzenetére
Jó, ezt én is olvastam. Az érdekelt konkrétan, hogy mondjuk holnap én előrendelem, majd teszem fel, a szállítás előtti napon kapok tőlük egy mailt a konkrét árról, és ha én azt nem tartom megfelelőnek, akkor még visszamondhatom-e a megrendelést, de akkor ahogy a többiek írták, igen.
-
scorpy02
aktív tag
Ha előrendelem az új slim boxot például a platinumshopnál 64900 HUF-ért, akkor szállítás előtt kapni fogok-e még értesítést a végleges árat illetően, és lesz-e még lehetőségem esetleg vissza is mondani, amennyiben nagyon sokat emelkedik az ára? Vagy onnantól kezdve, hogy én leadtam a megrendelést - függetlenül attól, hogy mennyit módosul az ára - én már köteles leszek átvenni a boxot? Engadget.com-on 250 eurót írnak az európai árhoz, ami a mostani árfolyamon számolva is 70k körül van, és ezen még semmi haszon nincs, szóval szerintem tuti nem 64k körül fog hozzánk befutni.
-
scorpy02
aktív tag
válasz
Djuree #47781 üzenetére
Azt vágom, hogy egy profilhoz nem 3 hónap jár.
Tehát:
Regisztrálok egy profilt -> 1 hónap gold automatice, OK
Rögtön ezt követően regelek egy másik profilt is. Ő akkor - mivel az első már megkapta a goldot - csak silverként fog funkcionálni.
Tehát amíg az elsőn le nem telik az egy hónap, addig én utána akárhány profilt regelek, az csak silver lesz. Nincs az, hogy a másodikon is elindul a gold, és marad 2 lehetőségem.
Így gondoltam.
-
scorpy02
aktív tag
Ha regisztrálok egymás után két profilt, akkor az 1 hónap Gold csak az elsőre érvényes, vagy a másodikra is? És miután beregisztráltam a második profilt, akkor utána még 2 vagy 3 lehetőségem marad arra, hogy újra aktiváljam a +1 hónap goldot? Köszi!
-
scorpy02
aktív tag
Ezt a produkciót ismerem, hogy beszorult a gomb, és küdjetek azonnal egy újat, a gond csak ott kezdődik, hogy még gépem sincs.
Csak azért kérdeztem a kontrollert, mert itt találtam a legolcsóbban Elite géppel együtt, csak nehogy aztán nekem egy limitált kiadású házibarkácsosat küldjenek.
A 2 kontroller meg azonnal kéne, amint géphez jutok.
-
scorpy02
aktív tag
Sziasztok!
Multiformat-tal kapcsolatban visszaolvasgattam, és írta valaki, hogy akciós kontrollerként feltűntetve egy javított, használt kontrollert kapott tőlük.
Az oldalukon ez lenne az? (mondjuk nem is rendelhető, mert beszállítás alatt státuszú)
Microsoft XBOX 360 vezetéknélküli vezérlő (zacskós csomagolás): 6990HUF
Tehát a másik az ugye a dobozos csomagolású? (ez van raktáron is)
Microsoft XBOX 360 vezetéknélküli vezérlő: 8490HUF
-
scorpy02
aktív tag
válasz
p_milan #30467 üzenetére
Itt is olvasgathatsz néhány tapasztalatot. Én semmi rosszat nem találtam (még google-val is utánanéztem). Az 1£ / termék postaköltség pedig különösen kedvező. Korábban ráadásul még ingyenes is volt.
Más: Forza Motorsport 2-t legtöbb helyen már Classics-ként látom a borítón feltüntetve. Ennek van valami jelentősége?
-
scorpy02
aktív tag
Igen.
Europe | Royal Mail | 3 to 5 business days | £2.95 per order
Viszont ezt még csak most olvasom. Úgyhogy sztornó.
Please Note:
* Delivery lead times shown are approximate and are not guaranteed.
* Every effort will be made for all orders for "immediately" available items received at Gamestation prior to 2.00pm (Mon - Fri) to be shipped that day. This applies to products which are currently available in our distribution centre.
* We are unable to ship orders outside of the UK over 1000g which would include all hardware orders.
* International customers please be aware that we will be unable to refund any postage and packing costs incurred in returning a product to us under our 28 Day Returns policy.
* Standard VAT is charged, where applicable, on all orders shipped. You are responsible for claiming back any VAT that you feel is due to you from your local tax or customs office. -
scorpy02
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha én egy 60GB-os Premium gépet rendelnék Angliából, annak lenne valami buktatója? (mondjuk például a garanciális ügyintézést tekintve, vagy bármi más)
Gamestation.co.uk-on néztem a Fifa 09-cel csomagolt pakkot, 172.94 £ lenne postaköltséggel együtt. (55k HUF)
Gondolom Jasper alaplapos, de amúgy sem mókoltatnám, szóval ott lenne a garancia.
Köszi a válaszokat.
-
scorpy02
aktív tag
Köszönöm válaszod. Közben kicsit olvasgattam a tapasztalatokról. Ami pici negatívum az az, hogy a megrendelt játékokra külön-külön szabnak ki postaköltséget. Gondolom ez még most is így van. Illetve külföldi rendelés esetén félek attól, hogy a jómagyar mentalitású postásaink szépen lenyúlják a csomagot, a pénzt meg persze leemelik a kártyámról. Úgy tudom, hogy amint útjára indították a küldeményt, azután rögtön le is veszik a pénzt a kártyáról. Ha nem érkezik meg, akkor küldenek másik példányt, vagy szívhatom a fogam? Nem sűrűn szoktam külföldről vásárolgatni...
-
scorpy02
aktív tag
Árcsökkenés indul.
[link]
Sziasztok. Mint azt minden bizonnyal hallottátok, a Microsoft ismételten csökkentette a öreg kontinensen konzoljainak árát. Itthon elsők között ezt mi is megtettük. Íme az árak:
* Arcade system ( 256 mb memóriakártya): 41900,- Ft
* Premium system ( 60 gb HDD): 54900,- Ft
* Elite system ( 120 gb HDD ): 68900,- Ft -
scorpy02
aktív tag
GTA IV-Official Xbox Magazine (UK) értékelése 10/10
(scannek a link alatt)
-
scorpy02
aktív tag
Oops, rossz helyre küldtem az üzenetem, egy modi törölje pls. Thx!
-
scorpy02
aktív tag
A GTA IV legújabb, és egyben a megjelenés előtti utolsó trailere.
Everyone's A Rat Trailer HD.Még egy hónap...
-
scorpy02
aktív tag
Ednet típusú kábelre LCDTV topikban sokan panaszkodnak, hogy 1280x720-nál nagyobb felbontást nem igazán tudnak vele kierőszakolni pc-vel összekötve. De ez csak egy zárójeles megjegyzés volt, lehet, hogy Xbox-ra tökéletes.
Itt is vannak kedvező áron HDMI-HDMI kábelek, a visszajelzések szerint nagyon megbízható oldal.
-
scorpy02
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #4097 üzenetére
Az elite verzió az pontosan mit takar azon kívül hogy fekete?
Az Elite verzió kapott egy nagyobb vinyót (120GB) és HDMI-kimenetet, amihez mellékelve van a csomagban Microsoft HDMI AV kábel is a Microsoft Komponens HD AV kábel mellett. (- HDMI-HDMI kábel (2 méteres)- Optikai 5.1-es hangkimenet- RCA sztereo hangkimenet). Ez ugye erősítők csatlakoztatása miatt fontos.
Bár már vannak olyan Premium gépek is amiken van HDMI kimenet, viszont azokhoz csak egy sima HDMI kábelt -vagy még lehet, hogy azt sem, ezt nem tudom- (és egy Microsoft Komponens HD AV kábelt) mellékelnek. Így mondjuk HDMI esetén optikai kábelnek az elhelyezése kicsit problémás lehet. Nem értem, hogy az x360-as gépek miért nem kaptak optikai csatlakozót, mint a PS3-ak. Mondjuk elég sok konzolboltban lehet venni eredeti Microsoft kiegészítőként forgalmazott HDMI kábelt,ami egy hdmi-hdmi kábel és egy átalakító kábel amit az AV aljzatba kell csatlakoztatni,és azon van optikai hangkimenet. Csak ennek az ára kb. 13-14k HUF körül mocorog. Szerintem ha HDMI-összeköttetésen gondolkodsz, akkor már csak ezért is megéri inkább az Elite-t venni.
-
scorpy02
aktív tag
válasz
szkorhetz #2072 üzenetére
Köszi! Hát fő a változatosság!
Mivel szükségem lesz arra a bizonyos overcool modra, így a consolecorner-ből fogom rendelni, ott meg 115k. (Wadarr oldala szerint ide kell küldeni a gépeket overcool modra, így meg legalább nem kell még ezzel is külön vesződnöm) Picit mondjuk fáj is a szívem az ára miatt azok után, hogy vannak akik 80k-ért jutottak hozzá az elmúlt napokban.
Mondjuk a vásárlás még csak tervbe van véve, meg az is lehet, hogy maradok a premiumnál, bár ennek kicsi az esélye.
Kell az a HDMI.
-
scorpy02
aktív tag
Üdv!
Most szerintem nagy hülyeséget fogok kérdezni, de inkább most kérdezem meg, mint hogy aztán később kelljen a fejemet a falba vernem.
Szóval a fehér kontroller ugye működik elites gépekkel is? Gondolok arra, hogy a két kontroller között csupán színbeli különbség van. Mert ahonnan rendelném az elite-t ott külön a géphez csak fehér kontrollert lehet rendelni. És nekem kettőre lenne majd szükségem a későbbiekben. Más oldalakról meg nem szeretnék rendelni a postaköltségek miatt.
-
scorpy02
aktív tag
[link]
Pedig a jövőhéten szerettem volna megrendelni a boxot (flasheltetve és hűtésmoddingolva), de így most kicsit elbizonytalanodtam. Várok még egy kicsit, hogy mi is lesz ennek a ''következménye'', hátha akadnak majd kiskapuk amik megkerülik ezt a bannolást. Mindenesetre örülök, hogy nem kapkodtam el a vásárlást, mert valljuk be őszintén, hogy ez a lépés már várható volt a Micro$oft-tól.
[Szerkesztve] -
scorpy02
aktív tag
Még egy kérdés
Egyik oldalon ezt olvastam:
A 20GB azonban csalóka, a tényleges tárolókapacitása 13 giga körül mozog - egyrészt technikai okokból kisebb a ténylegesen felhasználható hely, másrészt pedig a winchester már alapból HD felbontású előzetesekkel, valamint elkülönített területekkel érkezik.
Akkor ez azt jelenti, hogy ha én teszem azt feltelepítem az UEFA Champions League-t (~6,3 GB) akkor jó esetben még egy játéknak marad hely? Vagy ez miként működik? -
scorpy02
aktív tag
Sziasztok!
A közeljövőben én is tervezem XBOX360 vásárlását, mert már nekem is kicsit kezd elegem lenni a pc-fejlesztésből.
Semmi tapasztalatom nincs konzolokkal, így mondhatni teljesen laikus vagyok a témában. Délután végigolvasgattam a topikot, és nagyjából kezd is kicsit körvonalazódni a dolog.
Torrentoldalakon nézegettem, hogy milyen játékok jelentek meg eddig x360-ra, és nagyon megörültem (focirajongó révén, meg hát PC-n is mindig a focisjátékokat nyúzom), hogy a UEFA Champions League 2007 ill. a Winning Eleven 2007 is már elérhető. Aztán kicsit olvasgattam az adott torrent oldalon a kommenteket és felmerült bennem egy kérdés.
UEFA.Champions.League.2006-2007.PAL.READ.NFO.XBOX360
UEFA Champions League 2006-2007 NTSC XBOX306
1. kérdésem: Mit jelöl/jelent a PAL és mit az NTSC? ( Az XBOX360 mindkettőt képes kezelni, vagy egyszerre csak az egyiket, és melyik az előnyösebb?)
2. kérdésem: A játék mérete 6.32 GB-os. Ezt dual-layeres lemezre kiírva tökéletesen fog működni a masinán?
Köszi!
Aktív témák
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest