- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
z0d1AK #49910 üzenetére
Spöciel az egyik okom a Slim-re váltásnál az volt, hogy a wifi adapter lefoglalja a hátsó USB-t, így egy esetleges Kinect-et az előlapra kellett volna dugnom, ami nem lett volna túl guszta...
És én is kérdeztem a HUB-ot valahol, nekem azt mondák, hogy felejtős, még azok is, amiknek külön áramforrásuk van.
(#49913) StLui: Ha úgy gondolkodsz, hogy a Wii-hez kell még egy halom kiegészítő is, mert sok játék megköveteli, na meg a grafika sem megy a kekszbox közelébe (bár ez szerintem másodlagos), akkor azért nem tűnik olyan jó ötletnek Kinect helyett (az igaz, hogy tényleg picsa drága
)...
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz
z0d1AK #49886 üzenetére
Igaz, a sticker-en valóban "Xbox 360 S Prem System" szerepel, mea culpa
(#49889) Ripper03: Jaja, veszel feltöltőkártyát (mivel egyelőre itthon nem lehet direktbe fizetni magyar bankkártyával, de ez a szeptemberi Live-osítással változik), és megveszed a játékot, ami az accountodhoz köti magát, mint pl. a Steam esetében.
És nem, nem lehet boltban megvenni, csak onlány terjesztés van. -
Xirtam
veterán
válasz
z0d1AK #49783 üzenetére
Ne magadbol indulj ki, sokan nem tudják, hogy megy ez...
Amúgy meg ha kérhetem ne kötekedj már állandóan...én vagyok ott én látom mi megy, és lehet jobban otthon vagyok ebben a témában mint te mert naponta elöttem történek a dolgok. De akár mit írok te megvétozod, nem is értem hogy van hozzá arcod...
Egyre kevésbé van már kedven fórumozni mert tele lett ez az egész sz@r ilyen emberekkel...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK #49577 üzenetére
Hát az MS játékokat cserélné az MS, a gép hibája miatt tuttira. Ezt onnan tudom, hogy anno a 2. flacon v2 lapos boxomba bent hagytam a lemezt, kikapcsoltam, majd másnap megint be, és amint bekapcsoltam már véste is bele a "wwwaaaaaaaaaaacssssss ddiiiisssszzzz" feliratatot az eredeti COD World At war lemezbe, ami sajna Activision volt.
Tökéletesen használhatatlanra meg is gravírozta, bár az olvasónak nem lett baja mert más játékot hibátlanul olvasott.
Az MS azt mondta az ügyfélszolin, hogy ezt nem velük kéne lerendezni hanem az Activisionnal mert ő a kiadó, ő nekik is van lemezcsere programja ahogy az MS nek és többi fejlesztő cégnek. Szóval ezt mondta az ügyfélszolgálatos csaj Krisztina, amikor beleszólt a telefonba és válaszolt a kérdéseimre olyan érzésem volt mintha letaróztanának -
heihachi
addikt
válasz
z0d1AK #49515 üzenetére
Mindhárom kiváló játék
A PGR4 az árkád autós játékok legjobbika, akárki akármit mond. Hosszabb távon tud lekötni bármelyik konkurensnél, sokféle játékmódja miatt, van eső, hó, éjszaka, nappal, autó, motor, minden finomság. És nem mellesleg az autók az úton mozognak, gurulnak, ellentétben néhány konkurens jégen csúszó autójával
-
bwoay
nagyúr
válasz
z0d1AK #49515 üzenetére
Forza 2, ha élvezetes szimulátorral akarsz játszani
GoW, ha beéred egy nem túl tartalmas, de szórakoztató lövöldével, ami 2-3 alkalommal is élvezet végigvinni
PGR4, ha nem vagy megrögzött szimulátor párti, ugyanakkor komolyabb árkád autóversenyre vágysz. Valahol a két kategória között egyensúlyoz, nagyon ügyesen. Egy cimborámmal annyit nyomtuk a demoját, hogy megadta magát a box
barátnővel szerintem GoW a nyerő, mármint ha bírja az ilyesmit. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK #49515 üzenetére
Forza 2 nem jött be. De állítólag nagyon jó engem nem fogott meg.
Gears of War az nagyon duda....csak ajánlani tudom, hamár itt vagyunk akkor csapd mellé a 2. részét is van hozzá madzsar felírta is
PGR4 az amit jobb kézzel bal váll felett dobnék el jó meszzire, mert annyira hurka.Thome: Konzolvilágnál, lehet a legolcsóbban kapni. Bár szerintem használt garisat nézz ami nincs vagy alig múlt fél éves. Írasd át a nevedre a garit az MS ügyfélszolgálaton és akkor vicsáááááájjdd van.....
-
lvnt
őstag
válasz
z0d1AK #49357 üzenetére
Abban igazad van, hogy hülyén néz ki. Nem állna sokból átszerkeszteni a képet...
Itt egy kép a hűtésről.
Szerk.: Itt pedig még több kép.Ugyan először azt mondtam, hogy nem tetszik, de sajnos egyre jobban kezd megtetszeni az új. Lehet, hogy benevezek egyre, ha el tudom adni az enyémet...
Várok egy kicsit, hátha a warezpistik sok pénzt fizetnek egy pár hét múlva a régi gépekért. -
Thome
veterán
válasz
z0d1AK #49354 üzenetére
Módosítottam a hsz-t!
Ők jönnek ki érte, viszik-hozzák.
Egyedül ha flasheltetnéd (amennyiben majd lehet, bár ez butaság lenne), és akkor halna meg, rohangálhatnál vele oda, ahol vetted, oda is csak 1 évig garanciálisan. Bár nem hiszem hogy ez a konzol 3 ledes hibától fog majd szenvedni. -
Thome
veterán
válasz
z0d1AK #49352 üzenetére
1+2 és pick-up and return.
Idézet a hivatalos oldalról:
"A Microsoft biztosítja a termék támogatását, és térítésmentesen végzi a konzol javítását, a szállítási költséget is beleértve, a rendszer vásárlásától számított három éven keresztül."
Alapból 1 év volt a garancia, de:
"A mai naptól minden Xbox 360 konzol kiterjesztett jótállási programba kerül, amelynek tulajdonosa a három villogó vörös fénnyel jelzett általános hardver hibát tapasztalt. Minden egyéb Xbox 360 jótállási feltétel változatlan marad."
-
Def26
félisten
válasz
z0d1AK #49349 üzenetére
Többen a konzvilagtól rendelték elő.
-
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
válasz
z0d1AK #49344 üzenetére
nem, kell hozzá a lemez. különben senki se venne játékot és mindenki adogatná egymásnak az ország egyetlen darabját
a microsoft meg valószínű tanult a hibákból és ennél a gépnél már abszolút nem lesz 3led-hez hasonló hiba. már a legutolsó szériás jaspereknél se fordul elő
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK #44293 üzenetére
Ha tápot akarsz csinálni az se lehetetlen, házilag meg tudod csinálni..De iszonyatosan pepecs munka mert kicsiben megy minden. Így sok lehetőség nincs hibázni. Hosszabítani lehet vágással és forrasztással, kb azonos szálméretű réz kábel kell hozzá. Viszint ha ugyanolyan csatlakozót akarsz akkor első egy elektronikai bolt pl conrad vagy valami szuperebb és két db olyan csatlakozót kell venni a boxba vanés kell venni rézkábelt és mini csatakozókat rárakni amivel be tudod ültetni a fehér csatlakozólábba. Azt viszont hiba nélkül kell megcsinálni máskülönben zárlatos lesz vagy nem fog működni a cucc. De még jobb ha konzolboltból kérsz ilyen csatlakozót készen és hosszabbítod házilag.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK #44293 üzenetére
Hali,
Sima szabvány sata a csatlakozása. Viszont a táp az egy elbaszott dolog. Egy meghajtó 3000Ft tól egészen kb 9-10 ezer ft ig terjedhet. Attgól függ hogy herélve van e vagy nincs meg a meghajtó márkája. Samsung, Benq, Lite On, LG-Hitachi. Nah és természetesen hogy mennyit volt használva.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest