- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Srácok tegnap mikor bereggeltem live-ra Floridára azt hol tudom megnézni a személyes adatokat amiket megadtam?itt bejelentkezek, de nem nagyon találom.Xboxba meg lehet valahol az adatokat találni?
Ja és para, ha elsőként USA-ba reggeltem be?Nem is akarok váltani nagy baj ha ezen maradok nem UKvagy eu?
-
Bencus88
nagyúr
Aranyos ez a lego indiana Jones ezt próbáltam meg.Medal-nak is elég szép képe van airborn még ilyen grundig tévén is.Én élvezem ezen is lehet nem is kell monitor
Ja és serious sam-et szedtem le demot -
Bencus88
nagyúr
válasz
szpal17 #50035 üzenetére
Igen sajnos az új game-hez nem nagyon találtam se trialt se demot.Na mind1
Amúgy én szerintem jövő héten letöltöm Limbot megér nekem annyit nagyon bejön.Másik kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom letölteni
Veszek egy 1600ms-es USA kártyát majd rámegyek az Arcade game/Limbo/Unlock full game/Redeem code beírom és had szóljon?
-
Bencus88
nagyúr
Ki korán kel, tud sokat xboxozni.
Amúgy Battlefield BC2 demot vagy új cod demot nem lehet letölteni? -
Bencus88
nagyúr
Mivel live-om van normális, hogy a nevem megváltzott arra amit az id-ben megadtam?És amint lejár az 1 hónap visszaváltozik a nevem az eredetire?Akkor ugrok gondolom vissza a silverre.Megmaradnak a letöltött demok?
-
Bencus88
nagyúr
Találó vége lett ennek a Limbonak.Nagyon tetszik.Hogy tudom akkor letölteni?Veszek egy 1200ms-es kártyát feltöltöm és mehet a letöltés?
Másik kérdésem pedig nem lehet valami Battlefield BC2 demot vagy új cod demot letölteni?
-
Bencus88
nagyúr
Ez a Limbo is de kegyetlen jó.Most töltöm guitar herot is.Nem gondoltam volna ennyi mindent lehet ezzel az xboxal
-
Bencus88
nagyúr
Töltöm is a Limbot
-
Bencus88
nagyúr
Na végre sikerült.Tovább engedett.Most írtam évszámot be remélem más hiba már nem lesz
-
Bencus88
nagyúr
Most meg amikor beírom a jelszót kiírja, hogy később próbáljam meg.Ez mi??? Má tökre elegem van.
-
Bencus88
nagyúr
Valaki nagy help pls!!!
Probálok a profilomnál csatlakozni az xbox live-ra és ez fogad:To connect to xbox live you must exit courrent session.If you are playing a game, you will use any unsaved progress.
Are you sure you want to exit? yes or no
Már újra indítottam nem vagyok játkba nincs benn cd semmi.
ha yes-re megyek ezek vannak:
Configure network
Test xbox live connection
Test pc connection
Test windwos media centerGrat az 50K-hoz
-
Bencus88
nagyúr
Na már kapisgálom.Azért kellett bejelentkezni, mivel ha próbáltam joinolni live-ra akkor kidobott a profilomból.Viszont hasonló problémám van nem tudom beírni a kódot.Rámegyek Redeem code join xbox live aztán valami test connection kell, nekem se csatlakozik.Help
-
Bencus88
nagyúr
És mér van az, hogy belép elején sing in xy és utána ha játékra rámegyek join live meg minden (ami sikertelen) akkor az avatarom eltűnik, és újra be kel lépjek a hdd-s avataromra
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Morden24 #49959 üzenetére
Aham elég jóóó
Olyan átlagos melegségű.Nem tűz forró, de a szoba is dob rajta nálam elég meleg van.Viszont ha főmenübe megnyomom xbox gombot olyan van nekem, hogy sign in valami profilt csináltam hogy tudom törölni?Ez nem az avataros, csak próbálkoztam a live-al, de nem jött össze.Úgy állítottam be, hogy találta a jelet itthon.
Ja és valaki leírja majd nekem lépésenként, hogy hogyan tudok live-ra bereggelni?Nagyon megköszönném!
-
Bencus88
nagyúr
Megvan az xboxxx nagyon jóóóóóóóóóóóóóó megyek is vissza
-
Bencus88
nagyúr
woodbear:Figyi már, hogy érted, hogy a Limbo játékhoz 1200ms kell?Vennem kell ms kártyát és utána letölthetem vinyomra a játékot?Megmarad vinyon?Boltba nem lehet megvenni?
Holnap jön az Xboxom
-
Bencus88
nagyúr
Na még 2-őt kell aludni és én is ki tudom próbálni az xboxot
Már nagyon várom.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Danubius L #49619 üzenetére
itt 63 az elite.De várd szerintem is meg slim után hátha lemegy az ára.Vagy fel
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Danubius L #49610 üzenetére
Használtan vennéd a gépet?
Mert ha nem szvsz vegyél egy elite gépet 120gb-os vinyóval és játékkal 60-ért már megkapod.Vagy egy slimetDjuree:Hidd el nagyon sokan...
-
Bencus88
nagyúr
Juhuuu megjött a Crash játékom.Kár, hogy még nem tudom kipróbálni
-
Bencus88
nagyúr
És nemsokára kezeim közé vehetek én is egy ilyet
Hozzátok már előbb lécci -
Bencus88
nagyúr
Na most hívtak, hogy keddre ér csak ide az Xbox
Nembaj úgy se leszek itthon a héten.
-
Bencus88
nagyúr
Ja és bocsi még annyi, hogy ez az odlal megbízható e?
-
Bencus88
nagyúr
itt találtam egy másik Crash játékot.Valaki játszott már vele?Crash bandicoot mind over mutant előtt volt ez a játék?
+ hogy lehet a msik Crash 6 ezer alatt amikor minden más üzletben 10K????
-
Bencus88
nagyúr
Értem köszi akkor beszerzem mindenképp
Csak előbb legyen pénzem
-
Bencus88
nagyúr
Én Battlefield Bad Company 2-őn gondolkozok.Szerintetek vélemények róla?
-
Bencus88
nagyúr
De jóó.Most olvastam, hogy akik előrendelték marad a fix 63900Ft.
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
Mit mondtok erre?Játékra kell kizárólag.Lesz ez mellett hangom?Csak ez az egy dolog nem tiszta még teljesen.Kell vennem egy kábelt ehhez hogy legyen hangom igaz?
-
Bencus88
nagyúr
Inkább azt áruljátok el nekem, hogy ha veszek egy HDMI-smonitort hogyan lesz hangom?
Erősítőt akarok rákötni, de azt hova kell dugjam?
-
Bencus88
nagyúr
Tudtok linkelni valami monitort amibe van tv tuner+hdmi bemenet 50K környékén?
-
Bencus88
nagyúr
erről mi a véleményetek?
-
Bencus88
nagyúr
Pedig egy ideig én most ezen fogok játszani.100 ezer forint nem kis pénz...
Biztos hogy lesz hd tévém csak nem tudom mikor.Amit az előbb az egyik kolega linkelt tetszik is nagyon, de szerintem max nyár végére tudom beszerezni
De miért nem tudsz játszani akkora a monitor csak az fért be a szobába meg egy fotel? -
Bencus88
nagyúr
köszönöm szépen.Előbb megnézem ezen milyen aztán ha nagyon rossz majd elkezdem agyűjtést valami értelmesebb tévére.Fater úgy is tévé szerelő talán tud nekem kedvezményes áron beszerezni
-
Bencus88
nagyúr
Húhú mennyi segítő emberke!Hálásköszönet!
Tévével nagyon nincs baj Grundig.Csak kicsit félek, hogy tévén nem lesz olyan élvezhetőRexpecT: Ilyen fog kelleni nekem?
-
Bencus88
nagyúr
Értem jaj de kár
És szerintetek is egy 19 colos monitoron játszak mint egy picivel nagyobb szar tévén nem?pls innen segítsetek melyik az.Köszönöm
-
Bencus88
nagyúr
Xbox 360 slim-hez kapok olyan kábelt amit monitorra rá tudok kötni?Vagy venni kell?Mennyibe fáj most egy olyan?
-
Bencus88
nagyúr
ghost warrior mintha pc-n nyomná észre se venném, hogy xbox.Az elején az a madár csicsergés ezek a dzsungeli hangopk nekem nagyon bejönnek.Vevő leszek a játékra szerintem
-
Bencus88
nagyúr
Na egy xbox 360 slim és egy Call of Duty 3 szoftver megrendelve juhuuuuu
-
Bencus88
nagyúr
Akkor nem értem még miért ilyen drága.
Másik kérdés: Hogy működik ez a net dolog?Miket lehet letölteni?
-
Bencus88
nagyúr
itt tényleg 5K a call of duty 3??? Full eredeti nem használt?
-
Bencus88
nagyúr
Ja és igen...
Honnan rendeljem?Konzolvilágról jó? -
Bencus88
nagyúr
válasz
Morden24 #49168 üzenetére
Amúgy rengeteg kérdésem lesz majd már most elnézést kérek
Friss tulajdonos leszek.Lenne is egy kérdés.Beteszek majd egy játékot és azt hogy kell elképzelni, hogy felmásolom winyora?Megjelenik egy fájl kijelölöm és bemásolom a winyora?Amúgy winyon mentést képeket videókat demokat játékokat lehet tárolni?
Sniper ghost warrior videót néztem egész jó játék lesz..
-
Bencus88
nagyúr
Na még 8 nap a slim-ig.Már nagyon várom
-
Bencus88
nagyúr
Kezdésnek amikor megvásárolom az xboxom 3 játékra gondoltam amit meg fogok rendelni.
Crash Bandicoot: Mind over Mutant
Call of Duty 3
Dancing Stage Universe 2 + Tánc szőnyeg
Mit gondoltok ezekről a játékokról?Vélemény? -
Bencus88
nagyúr
Jó, de nyilván nem 10 ezreket tesznek rá, ha elő lehet rendelni.Sajnos nem értek hozzá annyira maradjunk annyiban, hogy remélem az ár nem megy sokkal feljebb.
-
Bencus88
nagyúr
Na 576 megint megmutatta a foga fehérjét.Kaptam levelet, hogy rendeljem meg az új xbox-ot.Persze 70ezer.Konzolvilágon meg 64 jó hogy onnan rendelem.Hihetetlen milyen ár különbségek vannak ráadásul az 576 egy nagy fos szvsz
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest