- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok,
sajnos nem tudom letölteni, csak egy download to XBOX360 gomb van, gondolom ez olyasmi, hogy a regisztrált nevem alá tartozó gépet ha legközelebb live-al bekapcsolom akkor egyből letölti.
Nu mindegy, nem sikerült, majd nézem a gépről a filmeket!
Köszönöm a segítséget!
-
Balázs_a_laz
aktív tag
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok!
Az xboxom nem játszik le windows media center-ből videót. Azt írja ki, hogy lépjek fel Live-ra, és automatikusan frissít a box. Viszont csak mobilnetem van, máshoz elvinni nem akarom. Nincs valamilyen alternatív megoldás erre, mint a dashboard frissítésre? (azt ugye pendrive-on tudom frissíteni, könyebb egy pendrive-ot rábizni az ismerősre, mint egy 40x40x30-as dobozt...)
Előre is köszi!
Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest