- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
scorpy02 #47779 üzenetére
nah lássuk.
1 profilnak csak 1 hónap gold van.
tehát ha beregelsz egy profilt, automatikusan hozzácsapja az 1 hó goldot. ha letelik az 1 hónap akkor már nem adja hozzá megint, hiába van még 2 hó lehetőséged. új profil kell és ahhoz megint kapsz 1 hónapot. kapis?
tehát 1 profilhoz nem kapsz 3x1 hónapot, jó is lenne -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
scorpy02 #30443 üzenetére
Azt hogy nem magyarországi szabvány 2 villása dugót kapsz hanem az ottani 3 villás dugót. Nem két villásat mint ami nállunk van. ilyet kapnál Vagyis ilyen átalakító kéne.
-
Def26
félisten
válasz
scorpy02 #30274 üzenetére
Nekem még nem tünt el csomagom postáról. Egyszerre csak egy játékot rendelj, az nem olyan nagy buli a tolvajnak sem. Ha jól emlékszem akkor ha Mo. -on belül tünik el a csomag azt már nem küldik ójra. Ha tőlünk nyugatabra akkor asszem küldenek az elveszett játék helyett másikat. Ez azért lehet igy, mert a Mo. -i határig követhető a csomag, viszont onnan már nem.
Ebben nem vagyok biztos, de mintha ilyesmi derengene. -
Ticsike
tag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
scorpy02 #4104 üzenetére
Köszönöm a választ. Az elitre hajlok inkább, mert egyszer kell megvenni, utánna meg lehet hogy bánnám, hogy nem azt vettem meg. Aztán eladni ráfizetni az eléitre. Egy füst alatt gyorsabb árban meg nem sok különbség van. Meg akkor már jó nagy vincsi is dukál hozzá, ami minidg jóljön. Az elektro wolrd be fogom majd megvenni ha nekik van elite, amikor ott dolgoztam akkor még csak fehér volt. Ott van olyan szolgáltatás nem tudom ismeritek e, de olyan mint egy biztosítás, tulajdonképpen az is. Az a lényeg hogy lehet rá kötni kiterjesztett garanciát körülbelül 15 ezer ft alatti összegért + 2 vagy 3 évre, természetesen tök más az összeg a nagyobb csomira. Lényeg az bármi történik ezzel a gépezettel ők cserélik amennyiben nem tudják megjavíttatni, vagy túl sokba kerülne a javíttatás. Ezen felül a gari kiterjed tűz, vízkárra, olyan fizikai behatásra, amelyet nem te okoztál vagy te okoztál csak egy hihető sztorit kell beadni nekik. És a legjobb hogy amikor vetted a cuccot mondjuk legyen 99K az ára...2és fél év múlva véletlenül beázik az ugye nem javítható hanem csere lesz, KICSERÉLIK egy ugyanolyanra ha van ha nincs akkor nem számolnak fel semmiféle amortizációt a termékre tehát az akkori árat fogják nézni. Ha nincs ugyanolyan akkor bármire kicserélik amire szeretnéd. Laptopoknál húzós az ár mert azokra 40 ezer ft körül de megéri ha új laptopot akar az ember két év múlva....
-
jimessor666
aktív tag
válasz
scorpy02 #646 üzenetére
Az x360,akárcsak a PS,vagy egyébb ilyen ellegű konzolok (Wii...stb)magáról a DVD-ről,cd-ről futtatják az adott gammát...nem telepít fel semmit...csak a mentések,kiegészítések,frissítések,demók,témák,zenék,mozi előzetesek mennek a winchire...nekem 12 demó,jópár zene,+téma van rajta és még így is van 4 giga helyem...jah és a mentésem is rajta vannak...meg a profilok...huh...mennyi minden...
Szóval ez van...
Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest