- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz
kutyman #49804 üzenetére
Ez sztem csak nálad van így...
Nálam hibátlanul megy ebben a kombóban az 5.1
Box megy a tvbe hdmivel 1080ba,onnan pedig a tv optikán rávan közve az erősítőre (harmankardon 5.1)
és hibátlanul megy a dolby digital meg a dts is.
Gond nélkül átengedi,és a tv az info gombal kiirja hogy 5.1 jelet kap ami rendesen szol a stereo hangcuccán is de az erősítőmn tökéletesen 5.1be megy.
A box kiad 5.1et tvnek max a tv-d konvertálja össze 2 csatornára,ott kell keresni a hibát. -
Davzone
senior tag
válasz
Davzone #46446 üzenetére
Megjött a futár.
Hozott szépen dobozba xbox-ot,de nem uj jasperes lett.Ugyan az a száma mint eddig a matricát cserélték és nem gyártási dátum szerepel hanem szervice date.
14A van írva a hátára szal lehet nem cseréltek benne semmit csak szétszedték megcsinálták összerakták?
Vagy ilyenkor komplett alaplapot cserélnek és rakják vissza az eredeti házba? -
Davzone
senior tag
Vettem egy arcade packot 10kért a mult héten.1 piros ledes volt szal e74.
az ember akitől vettem nemigen vágta mi van vele mondta szar nekem csak a vinyó kelett róla ami jó is .
2007 09.havi,megpróbáltam beregelni és elfogadta rendszer,gariztattam elis vitték.(Nagy mák,hogy még belefértem a 3 évbe.)
Küld valami infót az ms hogy mit csinálnak vele?
Vagy ha jön a futár akk hozza és kiderül.
Azt olvastam hogy elvileg küldenek mailt de nem jött semmi sehonnan.
Néztem spamnél is de ottsincs.
Az ups tracking number szerint már ott van frankfurtba csütörtök óta.
Ha nem kapok semmi infót a héten telefonon tudok valahol érdeklődni?
Vagy ne foglalkozzak vele majd a futár ha jön megtudo mi lett a boxal?
Ha esetleg cserélik akkor a legujabb jasperes lesz?Bocs a sok kérdésért
-
Davzone
senior tag
válasz
Crazyman33 #46314 üzenetére
Lehet már sikerült megoldanod de leírom mit jelent ez pontosan..(legalábbis amikor nálam előjött)gmailos email cim volt ezis!
Csináltam offline profilt fateromnak mert nem volt netkábel a boxnál még régebben.
Név az volt hogy pl xyz.
Bekötötem a netet és be akartam lépni livera.
Kérte a mailcimet,meg is adtam ,jelszo beir és jön a hiba.
Próbálkoztam még párszor mire rájöttem hogy mivel faterom már regelt a windows live-on(valami más okból) ezért már volt aktiv gamertag-je(amiről persze nem tudott gondolom egy opcionális mező volt) ami nem egyezett azzal ami az offline profiljának a neve volt.
recover gamertagnél pedig be kell irni mit akarsz recoverelni szal az nem mukodott.
Beléptem az xbox.com-on a mailcimével és a jelszoval amit megadtam az xboxon is és belépett és egy más gamertag már aktiv(pl xy) volt ezért nem engedte hozzárendelni a mailcimét az offline nevéhez.
A boxon xyz gamertag akart belépni a mailcimmel de ahoz a mailcimhez már volt egy xy gamerteg hozzárendelve.
Ezekután már tudtam a gamertaget és be tudtam lépni a mailjával(recover gamertag) csak így a mentései elvesztek mert azok még az offline profilba vannak meg...
Próbáld meg hogy belépsz az xbox.com-on azzal a maillal amit nem enged beregelni hátha már van hozzá aktív gamertag. -
Davzone
senior tag
Sorry de nem tudom már szerkeszteni.
2007 09 19 es boxom e74es lett.
175Wos tápos hdmi-s
Ez még garosnak számít?
Beregelthetem neten és kiderül?
Hogy működik ez?
Számla meg semmi nincs meg hozzá és nem itthon vettem.
Ha nem garis akk pesten javitható ezis mint a 3led hiba? -
Davzone
senior tag
OFF:
Van 2db eladó eredeti Forza 2 faceplatem.
Kép
Van benne szériaszám,meg valami content code is.
Ha valakit érdekel dobjon pü-t. -
Davzone
senior tag
Hello Srácok!
Van 2 boxom, de csak az egyiken van vinyó.
Ha átrakom a másikra a vinyót akk hiba nélkül menni fognak a gamek azon is meg a profilom is?
Nem fog sérülni semmi?
de oda utazgatás miatt csak a vinyót vinném magammal és felpattintanám mindig arra a gépre amin játszok.
Működhet ez anélékül hogy elvesznének a mentéseim vagy a profil mert másik boxra átteszem utáűna meg vissza? -
Davzone
senior tag
Van aki megvette már az assassins creed 2 DLC-ket?
Most akarom megvenni mind2őt,és az érdekelne hogy ha megveszem utána kezdem ujra az egész gamet akk a játék közben már bejön a 12es meg a 13as rész is vagy azokat külön csak a végén lehet megcsinálni?
Illetve hogy a 13aból 2 fajta van fent liveon,ami között nem jöttem rá a különbségre.
Van irva valami de hogy mit takar azt nem részletezik.Illetve kitől érdemes ms pontokat venni itt aki mailba azonnal küldi?
-
Davzone
senior tag
Hello!
Tud valaki adni egy listát hogy melyik gamekhez kell vinyó mindenképp?
Pl ami 2 lemezes vagy olyan mint a gta dlc-k.
Ha nincs lista akk aki tud ilyet irja le legyen szives.
Előre isköszi. -
Davzone
senior tag
válasz
coldfirexx #41366 üzenetére
Ez engem is érdekel.
Mindig azt irja probáljam meg később... -
Davzone
senior tag
válasz
Dordom #41302 üzenetére
Valszeg azt irja hogy pal60ba megy csak a game,ilyen pl a forza 3 ami nem indul el pal50-be.
A settingsbe át kell álitani a konzolt pal60ra és mennifog.
Vannak olyan tv-k amik nem tudják ezt megjeleniteni ezlért nem abba indult alapba.
Gondolom sima scart vagy composite kábellel van bekötve?Kieg.:
Szabványos TV-k
Ha PAL 60 Hz beállítást kíván megadni az Xbox 360 konzolhoz, kövesse az alábbi lépéseket:1. Kapcsolja be az Xbox 360 konzolt.
2. Az Xbox kezelőfelületén válassza a System, lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
3. Válassza ki a Console Settings lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
4. Válassza ki a Display lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
5. Válassza ki a PAL settings lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
6. Válassza ki a PAL-60 lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
7. Amikor a konzol rákérdez, hogy meg kívánja-e tartani ezeket az új beállításokat, erősítse meg azokat és nyomja meg az A gombot.Megjegyzés Némelyik régebbi TV nem támogatja a PAL 60 Hz beállítást. Ha nem biztos abban, hogy a TV készüléke támogatja-e a PAL 60 Hz beállítást, forduljon a készülék gyártójához.
A lap tetejére
HDTV készülékek
Ha PAL 60 Hz beállítást kíván megadni az Xbox 360 konzolhoz, kövesse az alábbi lépéseket:1. Kapcsolja ki az Xbox 360 konzolt.
2. Keresse meg a HDTV kapcsolót az AV-csatlakozón, majd állítsa azt TV állásba.
3. Kapcsolja be az Xbox 360 konzolt.
4. Az Xbox műszerfalon válassza a System lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
5. Válassza ki a Console Settings lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
6. Válassza ki a Display lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
7. Válassza ki a PAL settings lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
8. Válassza ki a PAL-60 lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
9. Amikor a konzol rákérdez, hogy megtartja-e ezeket az új beállításokat, erősítse meg azokat és nyomja meg az A gombot.
10. Kapcsolja ki az Xbox 360 konzolt.
11. Állítsa az AV-csatlakozón lévő HDTV-kapcsolót HDTV állásba.Megjegyzés A TV-nek támogatnia kell a PAL 60 Hz beállítást ahhoz, hogy nagyfelbontású játékot lehessen játszani az Xbox 360 konzollal.
A lap tetejére
VGA-kábelek
Ha PAL 60 Hz beállítást kíván megadni az Xbox 360 konzolhoz, kövesse az alábbi lépéseket:1. Használjon Xbox 360 kompozit vagy Xbox 360 komponens HD AV-kábelt. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:
1. Kapcsolja ki az Xbox 360 konzolt.
2. Távolítsa el a VGA-kábelt, majd csatlakoztassa az Xbox 360 rendszerrel kapott Xbox 360 kompozit vagy Xbox 360 komponens HD AV-kábelt.
3. Csatlakoztassa a konzolt a TV készülékhez, majd győződjön meg arról, hogy az AV-csatlakozón a HDTV-kapcsoló TV helyzetbe legyen állítva.
2. Konfigurálja a konzolt PAL 60 Hz használatára. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:
1. Kapcsolja be az Xbox 360 konzolt.
2. Az Xbox kezelőfelületén válassza a System, lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
3. Válassza ki a Console Settings lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
4. Válassza ki a Display lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
5. Válassza ki a PAL settings lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
6. Válassza ki a PAL-60 lehetőséget, majd nyomja meg az A gombot.
7. Amikor a konzol rákérdez, hogy megtartja-e ezeket az új beállításokat, erősítse meg azokat és nyomja meg az A gombot.
8. Amikor a konzol rákérdez, hogy megtartja-e ezeket az új beállításokat, erősítse meg azokat és nyomja meg az A gombot.
3. Hogy játszhasson, csatlakoztassa újra a VGA-kábelt.A PAL 60 Hz beállítást támogató játékok közül néhány:
* The Outfit
* Elder Scrolls Oblivion
* NBA 2K6
* NHL 2K6
* Ghost Recon Advanced Warfighter
* Top Spin 2
* Dead or Alive 4 (DOA4) -
Davzone
senior tag
válasz
Croft-21 #41211 üzenetére
Ha a monitorodon van sima DSUB és DVI is akkor kell lennie egy SOURCE nevü gomnbak amivel váltod a bemenetet.
Ha a géped a dsubRA van kötve a box MEG hdmi-n A dvira akkor is átkell váltani mert nem lesz kép.
Most a box a DSUB a gép a DVI de mind1,ilyenkor is váltani kell a bemenetek közt.
Ha boxozni akarsz akkor előbb váltsd át a monitort a box bemenetére mert ha a box nem érzékel eszközt magától kifog kapcsolni egy idő után. -
Davzone
senior tag
Aki jönne kicsit multizni vegyen fel friendnek:
Davzone a gamertag-em.
dirt2 forza3 gta episodes from lib. city,ilyen gamekkel tudok menni! -
Davzone
senior tag
válasz
heihachi #40796 üzenetére
a végeredményt mutató táblázatra gondoltam,ott pedig van LCD tipusu meg LED tipusu is ami igy ebben a formában nem jó.
A szöveg tényleg ok,a táblázatra gondoltam sorry.
Ott tech. alatt van ez írva gondolom ez utal a technolódiára,csakhogy a LED technológiája is LCD vagy az LCD helyett kéne írni a hidegkatódcsövet.
Így eléggé félreérthető,még valaki azt gondolja hogy a led tv-ben a képpontok ledekből vannak(ami ugyebár majdnem plazma)
Szóval igy gondoltam,hogy ott nem LCDnek kéne lennie hanem hogy CCFL. -
Davzone
senior tag
válasz
Davzone #40244 üzenetére
Sikerült kipróbálni a box-ot!És kiderült hogy semmi baja,megy simán =)
Még1x köszönöm kircso13 kollégának!
A tápja volt a rossz nem a gép.
Szóval figyelem mindenkinek akinek 3ledes lett a gépe ellenőrizze a tápot először !!!!Akinek van eladó régi használt de persze hibátlanul működő 203W-os tápja kérem jelezze nekem =)
ui:Hogy tudom kideríteni hogy flashelt e a box?
Neten akarom frissiteni mert még régi a dashboard rajta,de nem merem bedugni amig nem vagyok benne biztos hogy nem flashelt.
Flasheléshez szét kell szedni a boxot?
Mert szétszedve még nem volt csak én szedtem szét a matricák érintetlenek voltak.
Érdekelne hogy lehet kideriteni hogy flashelt e a box.
(2006os szal gondolom nem a legujabb lenne rajta de jólenne ha nem lenne flashlet!) -
Davzone
senior tag
válasz
helike13 #40254 üzenetére
Thx mindkettőtöknek!
Ez alapján télleg psu hiba.
Szétszedtem a tápot elég nehéz voilt de belülről nem látok semmi hibát bár valahonnan fura ilyen bugo zugo elektromos hangja van.
HA minden igaz lesz egy kölcsön tápom,sokan írtak az üzimre hálistan remélem ma kitom próbálni! -
Davzone
senior tag
Hello mindenki!
Leirom röviden mi történt ma velem.
Szereztem egy sima arcade box-ot,3ledes minden tartozékával persze nem garis de olcsó volt.
Probálgattam,természetesen szétszedtem megnéztem nincs e elfüstölve vagy ilyesmi,már azon voltam hogy megcsinálok egy ilyen csavarozós hűtőátszerelést.
Mire este arra lettem figyelmes hogy mikor megnyomom a bekapcsgombot a tápon zöldre villan a led majd egyből pirosra és jön a 3led villogás.
na mondom kiprobálom az én tápomat a boxal de persze nem volt jó hozzá(az enyém jasperes pack amibe kisebb a táp) igy ez buktaa csati más bele semegy és csak 12A-es nem 16,viszont a tápot beledugtam az én boxomba bekapcs és csodák csodájára 3 led(természetesen a saját tápommal hibátlanum megy) =)
Szóval van rá esély hogy a táp hibája miatt dobta a box a 3ledet és a gpu-nak semmi baja?Esetleg van valaki győrben akinek ilyen 200W(16A-es verzió)-os tápja van és kitudnám próbálni vele?Minden lehetőség érdekel!
Aki esetleg tudna segiteni irjon egy pü-t lécci!! -
Davzone
senior tag
válasz
Davzone #40089 üzenetére
Elnézést hogy megint írok csak szerkeszteni már nem sikerült.
Szóval sikerült a beregelés el is fogadta a goldot,de a dashboardon azt irja silver.
Ha bemegyek a manage accountba akk ott meg a membershipbe az van hogy gold.
Mi a teendő ilyyenkor?
Várni kell míg aktiválódik?
Ki meg belépésmár megvolt de nem segített. -
Davzone
senior tag
Megint van egy problémám =)
Vettem 1 éve gold kártyát megvan a szám de amikor be akarom regelni kéri hogy adjam meg az adatokat.
Jo beirom meg valami londoni cimet is irok be de nem enged tovább.Valami baja van a zip code city vagy locale-al de nem tom mit akar.
Hogy tudok beregelni?Valaki pls help me!! -
Davzone
senior tag
válasz
Dj Polc #39987 üzenetére
Igen felmegy rendesen tudok csinálni mindent nézni a vidiket demokat leszedni stb.
Csak épp silvernek irja az accot pedig 2 napos.
Igaz neten regeltem de akk se telt le a 1 hónap.
Nem kell valahol a boxot beregelni a neten hozzá?
576-ból van,lecseréltem a pcmet erre,mivel azis gamer gép volt most eladtam és a zsé egy részéből élett ez a csomag.
Eddig tetszik bár a gta-ba az első küldit se tudom megcsinálni,ez a lövöldözés még nem igen megy -
Davzone
senior tag
Kéne egy kis segitség!
Megvan a boxom,zsír uj ma hoztam el.
limited elit forza 3as.
creed2,dirt2,gta liberty city stories gameket is hoztam,első kérdés az hogy hogy lehet ezeket vinyóra felrakni?Fel lehet rakni bármilyen gamet vinyóra hogy onnan töltsön?
Vagy hogy is megy ez?
A másik pedig hogy 2 napja regeltem neten az xbox live-ra,és most hogy beléptem a boxon nincs 1 hónap gold próbám vagyis nem irja sehol mit csináljak és dirt2ben a multi azt mondja nem jo az acc-om multihoz.
Mit tegyek hogy menejen a multi? -
Davzone
senior tag
Hello mindenki!
Most készülök venni egy xboxot,remélem nem adnak ki valami ujat 2 hónap mulva
Szal az lenne a kérdésem hogy pl cod MW2 multiplayerhez mi kell?
Alapba adják a gamet a boxhoz de mit kell tennem ahoz hogy multizhassak?
Előfizetés, live vagy alapból megy??
Live lehet angol?
Tudom hogy itthon még nincs de ha UK-t álllitok be az jó?
Ha nincs előfizetésem akkor miféle hátrányom lesz azokkal szemben akiknek van?
Aktív témák
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest