Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Akkor doktoráld magad: Kezd el vezetni, hogy mikor nyersz és vesztesz, és meglepő módon hosszabb távon mindig az átlagod közelében maradsz majd. Csak a 10 vesztes meccs zsinórban feltűnő (mit 10, már 3 is), 10 nyertes szintén, de kevésbé, ha meg csak 60-65% hetente kétszer az ember, azt észre sem veszi szinte.
Ez nem jelenti azt, hogy a cég RNG rutinja nem szar, és nem nyom le néha teljesen egy egész oldalt, én is láttam ilyet (ráadásul gyakrabban, mint az lehetséges lenne szerintem), ezt pont ki kéne védeniük azzal, hogy nem valódi RNG van, mert lekorlátozzák az igazán durva túlzások elkerülésére. De ez nem azt jelenti, hogy direkt csalnak, hogy lenyomják a WR-t. Láttam én már olyan Blood Bowl meccset, ahol kijött valami olyan lehetetlen, hogy mindenki elkezdte számolgatni hány millió az egyhez esély... ilyen bármikor megtörténhet, még akár kétszer egymás után is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest