Új hozzászólás Aktív témák

• Rick3D

senior tag

válasz notika77 #141961 üzenetére

Alig van , örülök is neki ... bár azért a medes küldimhez kéne legalább 3 de mindegy... már csak egy hajszálra vagyok az obj260 megszerzésétől és az ilyen idióta küldetésekre megy el egy halom idő. Ez is pont olyan mint az LT15 csak egyszer kellett beadnia a jó mapot jó spawnal és megcsináltam de addig 50 csata kuka volt ebből a szempontból.
    Ha már artyk ... rá kellett vetemednem hogy beüljek azokba a dögökbe csak is kizárólag a küldetések miatt. Osztottam szoroztam és ez így még mindig kellemesebb és hamarabb megvan mint a kitüntetéseket vadászni ilyen map rotationel. Így lesz 5x 4 nem pedig 4x5

(#141960) szbalogh : Szerencsére azt év elején megcsináltam Grillével még nerf elött rohamfuttába ... 200csata bánta a kárát mire vége valahára meglett. El nem tudom mondani hány olyan alkalom volt ahol 7,2 , 7,5,7,9 k dmgt toltam le és csak egy lövés kellett volna akár repesszel.
    LT,TD,HT megvan már csak a mednél kellene az artys és az utolsót lazán megcsinálnám.No meg az arty ahh pff :(

Új hozzászólás Aktív témák