Hirdetés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsírsámán #9119 üzenetére
Tegnap rendeltem meg, így még nem tudom. Előtte vagy fél éve volt utoljára, akkor ilyen nem volt. Akkoriban nekem azt játszotta, hogy minden szám végén, ami Music Pass segédletével volt letöltve, lejátszás közben megakadt, majd ha szerencsém volt továbbment, ha kisebb szerencsém, akkor a kijelző felélesztése után ment csak tovább, ha semekkora sem, akkor meg lefagyott a telefon.
Majd holnap tesztelem rajt, most mi a helyzet.
Btw ez a Smart DJ egész jó cucc így. Viszont a zenék minősége itt-ott hagy kivetnivalót maga után
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23 Fekete 128/8 GB Kártyafüggetlen + Otterbox tokok + Smart Tag 2
- iPhone 12 Pro Max 128 GB Független Makulátlan
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- Phone 14 Pro MAX 128 GB Deep Purple - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM
- Poco M4 Pro 5G 6.128 HyperOS, gyárilag kártyafüggetlen eladó. Pro verzió tehát az erősebb darab. Jó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest