- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor nálad van a hiba.
Nos, igen, különben nem tépném a szám.
Visszatérve a vásárláshoz. Pc-én az áruházból megvetted és mobilon is egyből működő képes volt az applikáció? Mert nekem ez a gondom.
Nem az, hogy nem tudok vásárolni, hanem az MS elqurt szinkronizációja (is) egy moslék bugtenger.
Vagyis, amit pc, vagy mobilon az áruházban megveszel, annak oda-vissza működnie kell(ene). Mindig is így volt, most már ez sem jó. -
-
Te szerencses csillagzat alatt szulettel es azon kevetelek koze tartozol akinel minden jol mukodik,de nalam es meg jo par ismerosomnel nem , wp8.1-en semmi gondjuk sincs a telefonoknak de az rs2 alatt meghulyulnek, hiaba vinnem,vinnek szervizeltetni a hibasam mukodo OS-t a szerviz nem tudja helyre hozni . Az meg nem megoldas hogy 8.1 legyenek tartva a telefonok. Azt ossze hoztam hogy rs1-en maradjanak es azota legalabb nem zaklatnak hogy mar megint bex@rt valami ...amit zsoltzsolt irt a fiokok,kapcsolatok elfelejtesevel ,bugos edge...stb, sajna letezo hibak. Kiveve nalad (tedd ossze a kezed hogy ilyen szerencses vagy).
A tehenlepenyt hiaba polirozza az ember attol még nem valik arannya ... -
zsoltzsolt
addikt
Nem, ez nem egyedi. Sok készülék esetében, és teljesen random módon fordulnak elő a hibajelenségek.
És igenis szar az az os, amelyik egyes telefonokon viszonylag hiba nélkül, míg más készülékeken használhatatlan.
én ma pl. arra keltem, hogy az összes beállított gmail fiókomnak hűlt helye volt a telefonon. Kapcsoltakban senki, naptár bejegyzések szintén ugrottak. Egy restart visszahozta kisebb-nagyobb hibákkal (kontaktok töbsszörözödtek) a kapcsolatokba az embereket, de a gmail fiókokat állítgathattam be újra.És kb félévente előfordul, mióta w10m van.
De ez csak egy gond. Fényképezés után időnként újraindul, egyes képeket nem ment, villódzik, 3-5 másodpercekre lefagy naponta 4-5-ször, ...
Soroljam???
Szóval ne legyünk vakok, az Ms nagy ívben szarik a hibák javítására (pl. hívás közben másik bejövő hívás jelzése), de örülünk, hogy örülsz. -
Ricardo
titán
"Még jól is sülhet el, ha összekalapálja normálisan HW és SW terén az eszközeit..."
Erre vár a piac már pár éve.
" mert az ország kb 90%-a ugyan azt a sz@rt nyomogatja, csak az egyik kék háttérrel, a másik lilával, a harmadik meg pirossal. Néha metrón utazva röhögök már ezeken a droidos klónokon..."
Röhögni azt lehetr, de mégis több dologra lehet használni őket (mert vannak rá alkalmazások), mint a WP rendszerű társaikat.
Abban egyetértek, hogy jó lenne, ha végre összekapnák magukat. A felhasználóknak jót tenne a verseny a rendszerek között.
-
tomboy0013
veterán
Valószínűleg azért nyomogatja az ország 90? (Szerintem több) %-a "ugyan azt a sz@rt" mert nem akarják magukat szopatni. De mivel úgy látom nagy szaki vagy ezért elárulom, hogy pl 2 különböző droid gyártónál jóval több eltérés van funkciókban a rendszernél mint a Win-es telefonoknál és ott még az app-ok is működnek amellett, hogy a rendszer funkciói is teszik a dolgukat. Ezzel szemben a W10 ugyanúgy néz ki és 1-2 funkciót kivéve ugyanazt is tudják alsó és felső kategóriában (na persze manapság azt már nem mondhatjuk el, hogy ez pozitív az alsó kategóriára nézve mint a 8.1 esetén, inkább hogy gáz a felső kategóriának), bugos a rendszer és még app sincs rá. Tehát akik "ugyan azt a sz@rt" nyomogatják azok a Win felhasználók. Evvan. A piaci részesedés megmutatja mennyire szüksége van a piacnak erre a tákolmányra. A MS mobil fronton sose tudta mi kell a népnek, ez máig nem változott (közel 20 év alatt eddig sikerült eljutniuk). Jöhetnek új telefonokkal, de ameddig ennyire fosnak a saját felhasználóikra is addig kiadhatnak bármit úgyse veszik az emberek. Amúgy is már többször elásta magát a felhasználók szemében a MS (csak az elmúlt 7 évben legalább 3 alkalommal és ebbe csak a rendszerrel kapcsolatos dolgok tartoznak bele a megszüntetett app támogatásokról még nem is beszéltem). Biztos lesz 1-2 madár aki még ez után is fizet nekik de az nem lesz mérhető mennyiség piaci részesedés szempontjából az biztos.
-
hroberto
veterán
Megpróbálták, nem sikerült dollármilliókat buktak. Nem vagyok benne biztos, hogy megtehetik még egyszer.
Felültem a vonatra kb. 5 éve, hittem benne, volt olyan időszak amikor jó volt a rendszer, látszott a fejlődés. Aztán jött a 10... Erőteljes hátraarc, ami jó volt azt is elcseszték. Szép munka...
Hogy a szavaiddal éljek, én nem röhögök a Windows felhasználókon. Inkább sajnálom őket, hogy jelenleg olyan eszközt használnak, ami jelentős korlátok közé szorítja őket a konkurens eszközök felhasználóihoz képest.
Ne érts félre, nagyon sajnálom, hogy el fog tűnni ez a platform mert nagyon szerettem, és nekünk felhasználóknak és a piacnak is csak jó lett volna egy harmadik résztvevő. Elbaszták... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
A zsigerből való undorodás, kb 180 fokban eltér attól, mikor tényekkel van valami alátámasztva, szakmailag.
Én megtettem, leírtam, sőt leírtuk sokan már itt.
Nem pedig egy alap app lista meg, hogy a rendszer = OK! xD
Facebook, amióta létezik, kb hulladék, messenger még rosszabb, fapados, térképek a droid here-hez képest röhej kategória, ráadásul a messenger 8.1-en megdöglött, viber bugos, WA ok, de Magyarországon ez halott.
Márpedig, ha ez a két applikáció trágya (fb, messenger), akkor kb az egész az és emiatt a 90% dobbant a rendszerről. Mindegy, nem is érdekel ez a része tovább.-----------------------
(#93212) turbulencia8
Ezt már hallottuk, hogy nagyon jó (tőled) most a kérdés az, hogy a winfos my tube, ami egyébként mindig is egy jó applikáció volt, konkrétan mivel is lett jobb pl ezekető, amiből csak egy "kisebb" része jelenik meg? Kb ugyanennyi van ios-re is.
Vagy csak örülni kell, hogy valami végre jó irányba frissült...? -
k-adi
nagyúr
A WP zuhanórepülésben van már mióta. Nyilván nem véletlen, de ott a grafikon is ha nem hiszel nekem. Szóval igen, értelmetlen ezzel vitatkozni, de pont, hogy a te oldaladról. Ha neked jó de másik 10-nek nem, akkor az a platform, minden csak jó nem.
Persze vannak hibák a többin is, de itt a támogatottság erős hiány súlyos problémákat generál.
-
Bazsee71
őstag
Ne haragudj, de valószínűleg nem volt még jól működő telefon a kezedben.
Nálunk volt 520-as, 625-ös, meg most egy 640-es, illetve a családban még másik kettő 640-es. Mondhatni van vele tapasztalat. 8.1-ig rendben is volt mindegyik. Viszont az összesnél jellemző volt az időnkénti random újraindulás. 5-ből 5 nem lehet hardveres probléma. Illetve volt egy build 625-re, amikor néha ébreszteni is elfelejtett, na az is igazán kellemetlen volt, de elnéztem neki, akkor még bíztam a rendszerben.
WM10:
Térképek...cöhh
Sebesség...csiga
Kamera...ok
Képek mentése...néha sikerül
Random hibák..folyamatosan
Edge...megint csak cöhh
Támogatottság...zéróA korábban villámként hasító WM most járókerettel próbál totyogni a többi OS után. De ahogy jelenleg kinéz, a MS lassan a járókeretet is elveszi tőle...
Lehet ragaszkodni a WM-hoz, mindenki azzal kínozza magát amivel akarja, de leírni, hogy minden rendben van vele...na az erős.
betegphiu: Inkább egy "Akik képtelen beismerni, hogy a WM bedőlt, és inkább magukat is becsapják" topik lenne a hiánypótló.
-
zsoltzsolt
addikt
Ami alkalmazás kell, az OK.
Mondanál erre példát?Amúgy meg, az a rendszer, amelyik valakiknél baromi szar és vannak, akiknél viszonylag megfelelő, az NEM jó rendszer. A wp szűk készülék készülék kínálat kéne, hogy működjön, ennek ellenére, erre tizenegynéhény mobil palettára nem tudja optimalizálni saját os-ét..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Inkább nem írom le, mit gondolok erről az "magas szintű" RE hsz-ről. Meg azt sem, hogy én miket használok, használnék, mert nem férne ki az oldalra, ami természetesen a másik kettőn van és nagyon jól is működnek. Amiket leírtál, alap, bármelyik buta készülék tudja. Bárcsak a winfos ezen a szinten lenne, de nincs!
De majd szép sorban elcseszik ezeket is. Attól, hogy nálad működik, az nem mérvadó és erről is volt szó az évek alatt, hogy valakinél szinte nincsenek hibák sem, de...és ezt most írom le utoljára, a nagy többségnél, konkrétan szinte valamilyen bug, vagy azok tömkelege előjött, vagy tart. Megunta, itt hagyta az egészet, ahogy sztráda szerte is ez az ábra.A múltkor írt grafikonra, hogy fordítva kell nézni, hol tart az MS emiatt, csak vicc volt, de látom te komolyan vetted. Vagyis utolsó, ami folyamatosan csökken.
És még valamit a végére, nem prisz, vagy más hasonló (hiba nélküli, nevezzük így) cipőben járó felhasználó telefonja a mérvadó, hanem a jelenlegi helyzet. Érteni? Nem? Nem baj...PS: Miből gondolod, hogy a te magasröptű hozzászólásaid nem offok, Minden az, ami nem szakmai jellegű és nem a rendszerrel kapcsolatos. Egyet tehetsz, illetve többet is...elviseled, (át)görgetsz, vagy fizetsz VIP-re és letiltasz engem, hogy ne lásd a hozzászólásom.
--------------
(#93191) monosgeri21
Az lesz, memóriahiba!
------------------
(#93192) betegphiu
A windows phone-t senki nem fikázta mert az nem halt meg, továbbra is támogatva van, de előtte azért frankón megcsinálnak minden minőségi fejlesztést ios-re és android-ra! By: Belfiore!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mar leirtam. En nem csak butatelefonkent hasznalom, nem azert vettem fizettem erte. A hasznalando applikaciok pedig, vagy mukodnek tragya szinten bugosan, vagy azza tettek, megszunt, kinyirtak, vagy nem is letezett.
Amig az asztalon fekudt a telefon, jottek ra hivasok, uzenetek, email-ek. Teljesen franko volt ez a resze, random ujraindulasokkal. Csak ezt egy nyomogombos filleres gane keszulek is tudja. Neked tobbet nem irom le, mert nincs kedvem hozza folyamatabrat is rajzolni, raadasul nem csak mi ketten jelezzuk, jeleztuk, hogy tragya az egesz mar.
Sokkal tobben vannak, azt meg meg sem emlitem, hogy mennyi wp/m fan valtotta le 1 ev alatt ezt az egesz ....izet.
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hogy neked mi irreális, vagy mi nem, az valahogy hidegen hagy.
Abban a pillanatban ott meg sem fordult a fejemben, mármint, hogy neki álljak cserélgetni, de főleg nem fogom bizonygatni, mert ez itt nem dedó. Ideges voltam, elkúrtam, de itt ennyi volt az én hibám.
Ennyi, ez egy fos és döglött rendszer.---------------
Ez esetben azt javaslom, hogy vegyél inkább egy droidot
Érdekes megjegyzés, főleg annak tükrében, hogy nálam mindig van valami hiba.
Ezek szerint olvastad jó pár hozzászólásom, az kimaradt, hogy régóta nem a win a főkészülék? Mivel nálam a stabilitás az első az okosnak nevezett programokkal karöltve.
Itt egyik sincs (már), csk elvakult(ak).--------------
(#92995) Luck Dragon
Inkább nem írom le, milyen szavak hagyták el a számat.
-
k-adi
nagyúr
Kicsit tényleg nehezen hihető, de lehet a helyzet hevében elgurult a gyógyszere
+ szerintem van jobb dolga is mint ilyen meséket kitalálni.
Nem kell oltani a WP-t tudja mindenki már (aki nem vak vagy fan) oltás nélkül is, hogy szar az egész.
Az, hogy van egy másik telefonja semmit nem jelent, hiszen "alapból nem léphetne fel" ilyen probléma.
Nyilván nem viccből ment el új simért, stb.Az én story-m is rövidre sikerült, tessék csak itt csak neked:
1. este felraktam a töltőre mikor 20%on volt
2. másnap nem kapcsolt be, nem reagált semmire, wdrt fel se ismerte, stb.. meghalt végleg. -
Rendben van amit irsz, de abban az esetben mit tehet az ember ha hasonloba fut bele , es nincs masik telefonja ??? Nem Eagle-t akarom vedeni , de az rs2-vel jottek bugok , nevjegyzekbol komplett kiurult , bezzeg tarcsazobol latja neveket, edge lomha es instabil, kamera app nem mindig ohajt menteni illetve fc produkal , bluetyuk meg mindig nem hiba mentes(lumia 640 xl) sose latott wdrt-t ,hr-t...
-
Launcherrel egyedire szabhatod , illetve ha a gyarto mokolasa nem ttszik , igy megkerulheted es nem vagy beszoritva a sarokba , az sem elhanyagolhato hogy egy custom launcherrel a hw-en is sporolhatsz, mert pl a touchwiz azert kepes enni az eroforrasokat feleslegesen ..
-
A 735-om kepernyoje is hasomloan nez ki , minden ott van rajta amit hasznalok .. igy app litaba ritkabban kell belepni .. amugy a csempe felulet bejon , inkabb ez mint az csiri csare ikonok .
Eagle
Sokat jqvitottak a builden , a messenger ,fb,nevjegyzek egybol nyilik , az ertsitesi sav is joval tobbet tud , es vegre a pc-el is normalosan tud bluetooth kapcsolatot letesitni ,wifi stabil, gps patent.. mire vagy meg kivancsi ?Ja arrow launcher , a pofam leszakad , a sajat rendszerukre xarnak ,de droidra tudnak fejlesztni normalisan ...
@©#$#€&% a velemenyem roluk...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor az MS meg legyen fos?
Ezt már túl is teljesítette, mert már annak nevezni is extra dicséret!----------
Egyébként hagyjuk most a csempe alapú launcher-t.
A valós Microsoft fejlesztésű ARROW LAUNCHER egyszerűen zseniális, mert hát droid-ra megérdemlik a user-ek, hogy valóban minőségi fejlesztést kapjanak. Hagyjuk...Aki még nem próbálta, az mindenképp, mert érdemes megtapasztalni, hogy az MS nagyon is tud, ha akar...----------------
(#92697) this is life
Kicseszett jó! Figyi, és működik minden, bug, lassú indulás, kilépés...etc ilyenek vannak?
-
törölt tag
+1 Itt szintén Lumia 640 DualSim-mel és az említettek mindegyike igaz itt is - fagyásmentes stabil és gyors működés, böngészés, e-mail postafiókok szintúgy stb.
Továbbá ma adtak közre egy hírt, gondoltam megosztom veletek: Feltámadnak a Windows mobilok
Bárhogy is alakítja a Microsoft, még mindig az látszik, hogy továbbra sem adja fel.
Reméljük a legjobbakat a platform jövője iránt!
-
Nalam sincs gond lumia 735 rs1 hivataloson ,az insider verzioknal voltak bugok pl outlook csempe lehalasa, regebbi buildeknel a bluetooth is bugos volt ,par honapja az outlookban nem lehetett hosszu í-t irni, mostanra egyedul a terkepek app bugzik egy kicsit de annyi bele fer, foleg hogy nem is hasznalom ...
-
Blue Eagle
őstag
...olvastam az üzeneted szerk. előtti verzióját.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy én még ezen a platformon nagyon új vagyok. Ezért csak inkább olvasok, de azt állandóan. Már rég kiakartam próbálni a win mobil világát. Kicsit későn tettem lehet. Az asztali windowsokat ismerem, de ahonnét átnyergeltem mobil ügyileg, az Androidot, még jobban. Nagyon is jól! Nem hinném, hogy akad itt olyan aki nálam jobban ismeri a droid lelki világát, és ezt most nem nagyképűségből emliitem. Ha pedig android romoláshoz támad kedvünk, akkor a MediaTek SoC alapú eszközök kimeriithetetlen lehetőséget nyújtanak azért, mert az esetleges téglásiitás utáni feltámasztás szinte halálbiztos. Jómagam rendesen belemélyedtem: android alkalmazásokba, romokba fordiitottam be a magyar nyelvet. Custom romokat késziitetttem, aztán egyszer csak meguntam, időt sem akartam rá többet szánni. Ezután csöppentem ebbe bele. Egyenlőre tetszik, mert játszhatom a lusta rom túrkászt, és olyan amit vártam, stabil. Nekem több nem kell. Egyedül a 3-4 napos akkuidő és a Notification LED hiányzik. -
NGA
addikt
6 éve vagyok a plattformon. 6 éve igérgeti az MS, hogy most jó lesz. De be kell látni, hogy ez már jobb nem lesz. A legjobb appokat törlik az áruházból, az ms már nem gyárt telefont sem, új appok már nem jelennek meg win-re. A használt wp telefonokat 10 Ft-ért nem lehet eladni. Mégis miféle hangulatkeltés az, ha valaki kihúzza a fejét a homokból?
Én nagyon türelmes voltam, de aki nem veszi észre, hogy ez a vége ennek, az lassan már vak. De én inkább a kognitiv disszonanciát látom. -
galuska95
aktív tag
a problémám nem a vassal van, a 735 nem votl erős, de a wp egész jól futott rajta, ezért is szerettem meg ezt a rendszert amolyan gettó IOS. A gond azzal van, hogy az MS belefogott valamibe (wp8ba) ami egész életképes volt, de sorozatos bakikkal úgy leredukálta a felhasználótáborát a rendszernek, hogy már senki se akar rá fejleszteni, ezért is szar a messenger, lassú és funkcióhiányos. Ha sokkal többen használnák ezt az OS-t akkor Zuckerberg bácsika is fejlesztené rá az appot vagy ha ő nem akkor lenne önként jelentkező emberke aki egy használható appot dobna össze(hasonlót mint a slimsocail, csak teljes értékűt).
Maga a rendszer jó volt, volt benne potenciál de kivéreztették. Ettől függetlenül telefonálásra (a hívásvárakoztatást azért bele kéne rakni), emailre, böngészésre még mindig a legjobb platform, főleg ha nem akarjuk a fél vesénket telefonra költeni.
-
sfefe
addikt
Igy van csak egyesek ide jarnak trollkodni, hogy ez milyen szar huzzon mindenki droidra....
Nem tudom mit nem lehet azon megerteni, hogy nem mindenki sebesseg manias es figyeli, hogy az app most pl 4mp-el lassabban indul mint egy kozep-felsos droidon. Meg mint irtam en is nem mindenkinek kell 800 app mert ez megiscsak egy rohadt telefon akinek eleg 8-10 app ahhoz ez boven jo.
Az igaz, hogy a 8.1et mar felejtobe raktak de parom 520-a siman elvan frissites nelul is plane ugy, hogy O nemigen hasznal telot masra mint beszelgetes. ( most lehet mondani akkor minek okos telo, de ez ceges tehat kapta ezert)
A 650re meg pl szinte hetente frissites jon azokra az appokra amit hasznalok tehat nem tudom ez a telo mitol lenne a temetoben mar...Amugy az egesz tok egyszeru akinek keves ez a rendszer vesz droidot akinek nem hasznalja ezt ennyi, nem kell mindig telenyomni fikazassal a forumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest