- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prisz
senior tag
válasz
turbulencia8 #96321 üzenetére
-
prisz
senior tag
Sajnálom, hogy a Microsoft kiszállt a mobil rendszerből. Nálam egy 640XL "dolgozik" és a frissítések révén most jutott el azon stádiumba, hogy a rendszer szinte tökéletes és gyors. Minden flottul működik. Skype,WhatsApp, Outlook, Fotó, Böngészés stb...
Rögtön így kellett volna kezdeni, és talán nem ide jutottunk volna... -
prisz
senior tag
válasz
this is life #94495 üzenetére
Asszony telefonja Lumia 640XL. 2 évig Telenor flotta, hibátlan. Flotta váltás 3 hónapja Telekomra, néha "köhög" a mobilnet, mert bekapcsoláskor kb 10-ből 2x semmi, de egy repülő üzemmód be-ki azonnal megoldja a problémát. Onnantól hibátlan... Nálam alcatel, Telekom flotta kb 4-év, állandó repülőgép üzemmód használat, mert sz@rt elsőre csatlakozni. Most kb 1,5 éve hálistennek vodafon, SOHA nem jött elő a hiba.
-
prisz
senior tag
válasz
this is life #94491 üzenetére
Baromság. Alcatel (android) alatt is ugyan ezt csinálta Telekom kártyával. Vodafone és Telenor pedig okés. Ez inkább valamilyen elcseszett Telekomos hálózati konfigurációra utal.
-
prisz
senior tag
válasz
this is life #93504 üzenetére
Asszonynak az RS2 is tökéletesen működik. (640XL). CU update után Hard Reset, kapcsolatok stb. visszaállítása gmail-ről, és nincs gond, nincs probléma a rendszerrel.
Fotó okés, office, edge, GPS okés, email, skype, pinit, messenger, facebook, viber, okés. Beállítások, menük okés.
Nagyon sajnálom, hogy ennyi problémád van... Érdemes lenne szervízbe beadnod, ha ennyit szenvedsz vele. Lehet, hogy hardveres hibád van, azt sajnos szoftveresen már nem tudod javítani.Ezeken az ügyfélszolgálati pontokon le tudod adni a telefonod javításra:
[ügyfélszolgálati pontok] -
prisz
senior tag
válasz
hroberto #93323 üzenetére
Hogy minek?
Mert egész egyszerűen amit más nem, azt ő megteheti. És ha megteheti, meg is teszi, hogy nem ad fel egy évről-évre növekvő szegmenst. Még jól is sülhet el, ha összekalapálja normálisan HW és SW terén az eszközeit...
Mondjuk nem ártana tényleg ezen a begyöpösödött piacon némi vérfrissítés, mert az ország kb 90%-a ugyan azt a sz@rt nyomogatja, csak az egyik kék háttérrel, a másik lilával, a harmadik meg pirossal. Néha metrón utazva röhögök már ezeken a droidos klónokon... -
prisz
senior tag
válasz
this is life #93245 üzenetére
"B+ meg akarnak gyozni arrol hogy minden szep es jo"...
Semmi sem szép meg jó. Például sokan kivándorolnak az országból, több millióan élnek szegénységben, az oktatás és az egészségügy a béka segge alatt. És sorolhatnám...
De visszatérve az alap témához, az eredeti képet direkt elqtam a szerkesztővel, így már tényleg májbeteg látszatát keltem. Csak, hogy megnyugodjon a lelkivilágod... -
prisz
senior tag
válasz
Sztyepadzso #93240 üzenetére
Nem is kell. Mindent értek...
-
prisz
senior tag
válasz
Sztyepadzso #93238 üzenetére
"valaki egyszer", "valami tag", "alkonyatban", "kimerevített képen".
Ez aztán a hiteles forrás... -
prisz
senior tag
"Lőttem" egy képet vakuval az alkaromról. Remélem tesztnek jó lesz. Nem egy terminátor váz, de nem érzem és nem látom magam májbetegnek.
Figyelem! Csak erős idegzetűeknek. 18+
[alkar 18+] -
-
prisz
senior tag
válasz
#32839680 #93207 üzenetére
Egy "szélmalomharc" a reménytelen küzdelmet jelenti (ajánlom elolvasásra Miguel de Cervantes Saavedra, Don Quijote c. alkotását.
Teljesen felesleges bárkivel értelmes vitát folytatni, aki napi szinten zsigerből undorodik valamitől és posztok százaiban ugyan azt a mantrát szajkózza.
Ettől függetlenül tényleg klassz, hogy megtaláltad a neked megfelelő platformot és őszintén örülök, hogy megelégedéssel használod.prisz
-
prisz
senior tag
Nálam még sosem indult újra. Szvsz elképzelhető, hogy HW-es hibád van. Belefutottál, sajnos ez lehetséges...
Érdekes, de nálam:
Térképek,GPS... OK
Fényképek...OK (jelenleg 3,7 gb és mind megvan)
Email saját+céges...OK
Calendar Google sync....OK
Youtube+Edge...OK
WiFi+mobilnet...OK
OneDrive....OK
Messenger...OK
Facebook...OK
Ami alkalmazás kell, az OK.Nálad trágya, nekem működik és megfelel. Nem kell állandóan szétoffolni a topic-ot mert azt látom, jelenleg pár user már beteges paranoiában szenved. Lassan eljutunk odáig, hogy annak kell meghunyászkodnia akinek jól működik a rendszer, mert ha leírja akkor rendesen kapja az "ívet".
Amúgy a töméntelen és agyon ismételt "off" hsz-ek helyett, hibátlanul működik a privát üzenetek is. Ott meg tudod beszélni (persze aki vevő rá) az éppen aktuális, "végtelen ciklusba került" problémáidat. -
prisz
senior tag
válasz
Blue Eagle #93174 üzenetére
Azért legyünk korrektek a "changewindows" oldalán eddig sosem volt kint a .332 build. Tudom, mert már 2 napja nézem. Egyedül itt [link] írnak róla valamit. Lehet, hogy rövid ideig fent volt, de gyorsan visszavonták.
-
prisz
senior tag
válasz
Blue Eagle #93174 üzenetére
Ezt én sem értem. Lehet, hogy visszavonták?
Jelenleg nálam a 15063.297 build van és nem is talál frissítést. Ráadásul 640XL-en legalábbis nálam, minden rendben működik. Ezért is gyakran értetlenül állok "ΞΔGLΞ" és "this is life" kolléga végtelen, fórumokon átívelő kínszenvedései előtt. No persze nem volt agyon WDRTzve (egyszer sem) a CU után csináltam egy sima hard reset-et, azóta hibátlan. -
prisz
senior tag
válasz
this is life #93050 üzenetére
-
prisz
senior tag
Szép kis sztori, de eléggé irreális. 3x sz@arul adod meg a PIN kódot, utána 10X !!! a PUK-ot is elb@ szod. Ráadásul úgy, hogy van mellette egy másik telefonod is amiben kilőhetnéd a kódokat. Már ne haragudj, de nagyon nehezen hihető...
Én nem védem ezt a rendszert, de nálad állandóan van valami hiba. Ez esetben azt javaslom, hogy vegyél inkább egy droidot(ha még nem tetted) és szabadulj meg ettől készüléktől, felesleges az állandó hangulatkeltés.
Az én sztorim pedig elég rövidre sikerül:
1. Bekapcsolom a telefont.
2. Beadom a PIN kódot
3. Működik ahogy kell.
És már ez megy 2,5 éve. Igen, kicsit unalmas történet, de legalább igaz... -
prisz
senior tag
-
prisz
senior tag
válasz
this is life #92697 üzenetére
Ez így ömlesztve nekem kicsit sok. Eléggé viccesek ezek a droid-ra készült wp launcher-ek, olyan erőltetettek...
Ahogy a nagy öreg mondná: "a krumplileves legyen krumplileves, a droid meg droid" -
prisz
senior tag
válasz
Blue Eagle #92308 üzenetére
Szerkesztettem, mert nem akartam megsérteni senkit...
Viszont annak nagyon örülök, hogy te is racionálisan látod a dolgokat és nem élből kétes információk alapján támadja a rendszert. (Ráadásul sokszor jönnek ide olyan rosszindulatú károgók, akiknek droidon kívül még az életben nem volt a kezükben más rendszer.) Nem vagyok Windows megszállott, csak a saját tapasztalataimból kiindulva értékelek.
Lumia 640XL DS Telekom+Telenor SIM
1. Soha nem volt fagyás, soha nem volt WDRT vagy HR és egyéb boszorkányság, csak simán frissítettem ahogy HIVATALOSAN kellett.
2. Amit használok minden működik:
GPS : hibátlan
EMAIL : magán+céges : hibátlan
NAPTÁR (gmail) : hibátlan
ÉRTESÍTÉSEK : hibátlan
EDGE : (eddig) hibátlan
Telepített alkalmazások kitűnően működnek, nem érzek lassulást a Win8.1-hez képest.
Lehet, hogy szerencsés csillagzat alatt születtem és marha mákom van, de én azon kevesek között vagyok, akik elégedettek a rendszerrel. -
prisz
senior tag
válasz
Blue Eagle #92296 üzenetére
Nálam is simán, hiba nélkül működik. Ott más lehet a bibi...
-
prisz
senior tag
válasz
Sjkolrd #91860 üzenetére
+1 tökéletesen igazad van.
Egyre többet látom, hogy pár user felesleges hangulatkeltése folyik. Persze ilyenkor természetes, hogy a csoportos reakciók is negatív irányba hatnak.
Én csak a saját tapasztalataimból meríthetek ez pedig, hogy asszony 640XL-jét még egyszer sem kellett újrarakni, egyszer sem kellett visszaállítani, egyszer sem láttunk fagyást és egyéb "eget rengető" problémákat.
Jelenleg WIN10-el fut, simán frissítettem 8.1-ről és minden tökéletesen flottul megy, hiba nélkül. Nem merül gyorsabban, nem lassabb mint a 8.1, nem kellett semmi varázslat WDRT meg HR, meg tököm tudja még mi.
2 SIM "vigyorog" benne és meg kell, hogy mondjam tökéletesen teszi a dolgát. Az app, pedig bőven elég (face,messenger,BKK,office,pin.it,skype,viber,Duolingo) normál használathoz.
Csak, hogy legyen már egy kis pozitív kritika is, mert a f@..om tele van, hogy egyesek már a világvégét jósolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest