- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Zsolt7981 #99001 üzenetére
Kicsit szkeptikus vagyok ebben a megoldásban. Az a WinXP így nagyon minimalizált, meg aztán ahogy rádugja az ember a telót a gépre és megtörténik a hardver észlelés, egyből eszközillesztőkért matat a rendszer és telepíti is a driver kabinetből (normál esetben) és nem egyet (!). Kérdem én: ha nincs winyó, hova telepít? Sehova, szerintem, mert ugye CD-re nem lehet.
Nekem van XP-m, próbáltam, ja és abban van winyó. Még így sem tudott minden meghajtót telepíteni, ki akart menni online, de annak már úgy sincs értelme. Ennek ellenére működött látszólag minden kapcsolat, a eszközportál is a böngészőben.Szteyepadzsoval tudok egyet érteni, én nem is tudnám a laposomat, illetve annak OS-ét winyón elképzelni. Már...
-
Sztyepadzso
őstag
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Zsolt7981 #98970 üzenetére
Most viszonylag pontosan végignéztem a töltési metódust a Lumia 930 esetében. 15%-ra merítettem a gyerekekkel, majd hagytam kihűlni (meleg lett a játékoktól). Ezután indult a töltés 1,50 Amper kezdő töltőárammal. Mivel a töltőáram nem konstans a töltés végéig, így az folyamatosan csökkent. A töltés kezdetétől kb. 1 óra múlva elérte a 75%-ot az akku, majd még 1 óra és 100%, kész. Ekkor a töltőáram nulla lett.
Telón az USB-aljzat jó lehet? Forrasztások is a panelon? Fixen megáll benne az USB dugó? Mert nekem még most is nagyon erősen fogja.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Zsolt7981 #98963 üzenetére
Több okot fel lehet sorakoztatni ami befolyásolja a normál- vagy gyorstöltést.
A leggyakoribb az USB-kábel hibája, ill. gagyi kivitelezése. Ha eredeti, jó minőségű és mégsem megfelelően tölt, azaz lekorlátozódik az áteresztett áramerősség, az leginkább a csatlakozó dugók és aljzatok lazasága, kontakt hibája miatt van. Lehet a gond az USB dugókkal vagy a teló aljzatával. Ritkán fordul elő, hogy a telóban lévő töltésvezérlő hibásodik meg.
Mindenesetre célszerű beszerezni olyan univerzális töltőfejet, ami rendelkezik a töltés során mért feszültség és áramerősség kijelzéssel. Ilyenek már kevés pénzért elérhetők az eBay, AliExpress oldalain. Általában 15Watt teljesítmény, azaz 3Amper leadására képesek.
A L930 lemerülten kb 1,8 amperről kezdi a töltést. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Zsolt7981 #98939 üzenetére
A google és a w10m közötti kommuikáció színvonala nagyjából a béka segge alatt van. Csodálom, hogy egyszer kiadtak egy google appot hozzá.
1.Ha live azaz MS fiókod van, amivel elvileg bejelentkezhetsz a telefonon, akkor a pc-n, a live.com-re menj, ott szinten jelentkezz be, majd a "https://outlook.live.com/mail/0/inbox"-on belül, bal alul a kontaktok ikonjára kattints (két ember), majd ott jobb fent "manage contacts" és import, ott meg rakd hozzá a csv fájlt. Ha frissítesz, akkor szerintem bekerül.
2. Térkép egy hülyeség, el lehet felejteni. Offine annyia mérhetetlenül ostoba volt, hogyha odamentem a térképen a kezemmel bárhová, majd arra a településre rákerestem, ami az offline térképen, offline módban a kijelző közepén volt, azt konkrétan nem találta meg. Arról nem beszélve, hogy Budapesten belül sikerült 9 órásnál hosszabb autós utat terveznie(amit nyilván nem tettem meg). Elvileg van még waze, de hogy mennyire friss, vagy jó, nem tudom...
Egyébként azt bírom, hogy a PH!-ra feljövök, látom, hogy itt volt valami eszmecsere, a kérdésekre a kitartó WP-s felhasználók, vagy akik csak ógy itt ragadtak(mint én), kb 10 perc alatt válaszolnak. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zsolt7981 #82564 üzenetére
Senki nem vitázik, de elárulnád végre, hogy miért nem csinálod meg a recovery visszaállítást, ami kb 5-10 perc és azonnal kapsz egy használható rendszert? Ha már a szanaszéjjel mindenféle kipróbált lehetőség nem jött be?
Mivel azt írtad szűz rendszeren vagy, tehát nem egy jól belakott rendszert kellene alapra gyalulni, hogy azonnal kiderülhessen a hiba. Amíg HR-t csinálsz, ami ezek szerint semmit nem ér, ott nézheted a fogaskerekezést és a telepítéseket legalább egy bő félórán át...
Ezzel szemben a recovery, mint írtam 10 perc sincs és azonnal használható alap stabil os-t varázsol a készülékedre.
Utána rögtön rámész valamelyik lejátszóra, ha ott is elszáll, utána keress egy közeli nokia szervizt, ennyire egyszerű. Ha meg fiókba rakod, akkor ez a minimum, hogy legalább megtudd, hogy most egy jó, vagy hardveresen xar készüléket teszel oda. -
Ryoo
senior tag
válasz
Zsolt7981 #82555 üzenetére
SD kártyára másolod a zenéket? Próbáld meg a belső tárolóra, hogy ott lejátsza-e. Lehet a kábel rossz, vmi nem jó a másolással, vagy az SD kártya rossz, illetve nem tetszik a telefonnak, formázd le a telefonnal a kártyát, az is megoldhatja a problémát. Felesleges egyből HR-ezni, ilyen problémát nem fog megoldani, de persze ezt a legegyszerűbb mondani és ha az SD kártya nem jó, akkor a HR se fogja megoldani.
-
Spet
addikt
válasz
Zsolt7981 #82491 üzenetére
Van egy kis angol szöveges leírás, igaz z még 8-hoz készült, hogy hogyan is megy a bluetooth.
De elméletileg a Downloads vagy Music mappában kellene lennie vagy a telefonon vagy az SD kártyán.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Zsolt7981 #82203 üzenetére
1. "Előtte rendesen futott" , s mi változott ez idő alatt?! Futtattál rajta a telefon adottságaihoz képest megterhelő alkalmazást.
2. E-mail értesítések hangjelzést nálam tökéletes 950, páromnak 735 is. Beállításoknál be kell állítani mint telefon, mint Outlook.
3. E-mail értesítések késnek. Nem tudom milyen letöltési beállításaid vannak azon kell állítani. Nálam e-mailek rendben megjönnek.
4. PodCast, ezt nem használom, mivel saját zenét hallgatok, autóban szoktam csak rádiót hallgatni.
5. Instagrammrol meg hogy nem tudsz letölteni az nem a telefon hibája hanem az alkalmazás.
6. Amit letöltők az rendesen fut.
7. 925,535,640,730,930,950En egy Huawei Y6-al ismerkedtem édesanyám új telefonja..no comment kategória...az 550 stabilabban működött mint az Y6....s meg olcsóbb is...de hat nem voltam édesanyámmal amikor a telefonos rátukmálta....
Jah igen es kb. 15 percig ismerkedtem az androiddal, mert nem tálaltam mi merre van...
-
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Zsolt7981 #82198 üzenetére
Vissza kérdezek, mit vársz egy also kategóriás telefontól? Nem fog felső kategóriásként működni, de meg közép kategóriásként sem. Valószínűleg lehet mar nem képes elindítani mert pl megfőzted kicsit...532 telefonálásra, meg 2d játékokra megfelelő, ennél több, mar megerőltető egy alsó kategóriás telefonnak, akar wm akar droid.
-
Zsolt7981
tag
válasz
Zsolt7981 #82195 üzenetére
Hogy folytassam a panaszaradatot:
Mostanaban egyre tobb jatek fagy ki. Legutobb peldaul a dead trigger 2. Pontosabban be se tolt, a focim elso kepkockajanal ugy marad, a zene megy tovabb. Nem egyszeri alkalom, ma vagy 5x inditottam el, utoljara kb fel orara ugyhagytam, hatha... Hat nem
Egyebkent snapdragon 200hoz kepest meglepoen jol futott.
De sok program is ugyanigy lefagy nalam, olyanok is, amik az aruhazban boven 4 pont felettiek, azaz a tobbsegnek jol mukodnek, ilyen peldaul a legutobb itt ajanlott Awesome tube. -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Zsolt7981 #74181 üzenetére
Én rss olvasónak a nextgent használom, le tudja tölteni az egész cikket képestől, mondjuk fizetős, de megérte a kb. 2 sör árát.
Podcast-elni nem szoktam, de van gyárilag is benne.Már nem éri meg 920/925-öt venni a 2 magos proci miatt, már egy 640 is jobb választás helyettük, bár az anyaghasználat ég és föld közöttük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest