-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz aginor #82991 üzenetére
De igen. a 950-en, mint minden 50-es társán, gyárilag W10 volt, van. Nem is rakható rá más és nem is írtam az ellenkezőjét.
A 950 volt a W10 OS szintű referencia készüléke is. Ezzel gondolták a W10-et bemutatni. De mivel a W10 nem volt teljesen készen anno (jujj, de finoman fogalmaztam ), így a 950 megítélése az OS-ével egyenrangú lett, sőt a korábban százszor leírtak miatt más pontokon is belekötöttek a telefonba. A hardver - OS - külső megjelenés - árazás négyszöget is sok vita érte, miközben sokak eleve nem értették és kihalásra ítéltnek találták a hozzá kapcsolódó continuum-ot. Ez utóbbit csak az idő dönti el, de sanszos, hogy a TV-s 3D sorsára jut.... azaz kihal, mint a dínók. Legalábbis ebben a formájában, azaz itt és így .... szerintem biztosan.
A külföldi portálokon tudni vélik, hogy 3 eltérő Surface Phone jöhet, és ha az sem jön be, akkor szó szerint a platform eltűnésének veszélye fenyegeti az MS-t.
"for the enterprise, another would be designed for the average consumer, and the third would be made for the typical smartphone junkie and include extremely impressive specs."
Tehát egy vállalati, egy átlagos lakossági és egy fanatikus kockáknak szánt mostani szemmel nézve 950-es utód, tök felesleges hardverrel... ez a tipp-je a portálnak.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
őstag
válasz aginor #82982 üzenetére
"IT igazgatónak 940 XL, tesómnak meg vmi 5" csoda de utóbbi kettőben nem vagyok biztos."
Valószínűleg 950 XL lesz az, mert nincs 940-es sorozatszámú lumia.A fagyogatást a Windows Mobile részbeni androidosodása okozza... ugyanis a rendszeres OTA keresztül érkező foltok működő rendszerre való pakolgatása egy idő után foltosodást... pontosabban fagyást okoz.
A zöld mezős, tiszta telepítés a javasolt... Módszere(i) a topikban megtalálhatóak. Persze az MS ilyen gyakori foltozgatási kísérletei mellett érhető, hogy ha valaki birtokában is van az infónak és a módszernek, szívesen vágná inkább földhöz a telefont... ezt elkerülendő meg-meg próbálkoznak azzal, hogy csak úgy telepítik az adott frissítést... ez több-kevesebb sikerrel jár.
De van jó hír is: Nem is olyan rég az MS már elérte azt a szintet a Windows10-el amivel anno ki kellett volna adnia... ez bő fél évbe, sok-sok 10 ezerrel kevesebb ügyfélbe, a piaci részesedés kritikus szint alá történő durva csökkenésébe került... De most már alapjában véve használható! Ezt látom a párom a 650-es telefonján is.
Persze azon jó lassan, mondhatni megfontoltan fut, talán ennek is köszönhető , de durva hibákról egy ideje nem beszélhetünk.Meliora sunt bono inimica
-
scyllarus
veterán
válasz aginor #82916 üzenetére
Igen, be kell állítani a szinkronizálást, a fióknál a névjegyek legyenek kipipálva, az smseknél a biztonsági mentés legyen bekapcsolva az üzenetek beállításainál.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest