Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott egy raklapnyi Motorola Razr promóanyag
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megvan az S25 Edge új startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
Nekem 10-el is probléma mentes mindkét 640.
Azok a hibák mint pl a lefagyás, nem ébresztést 8.1-en is volt nálam. 10-el sokkal gördülékenyebb a rendszer és ezt bizonyítja az is, ha 8.1-en ha írsz 3-4 sor után úgy elkezd akadni a gépelés, hogy teljesen használhatatlan lesz. 10-en, pontosabban rs1-en már folyamatos az írás. Ezt még csak fokozza az, hogy az Explorer egy weblappot sem képes normálisan megjeleníteni. A Skype-ot is kinyírják 8.1-en, de végül is azért a régi, ezer éves verzióért nem kár. Ide lehet még venni a 8.1-es billentyűzetet is ami ennyi win 10 használat után, nevetségesen néz ki és még buta is!
Én nem tudom ki mire használja az amúgy frissíthető Lumiákat 8.1-el, de nekem teljesen vállalhatatlan.
Egy tapis buta phone így kiváltja 8.1-es Lumiakat, ilyen felhasználásra, szóval ez a win 10-es szájhúzgálás, csak megszokás kérdése, vagyis amiatt van.
A legtöbb hibát ami a TH2-vel jött, szépen kijavították az rs1-el! Szóval a váratlan újra indulásokkal dobálózni mint 8.1 vs 10 téma, már nem aktuális.Ja és nekem a Telenortól van a két telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszivárgott egy raklapnyi Motorola Razr promóanyag
- Samsung LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam topic
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest