-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bszg@
tag
válasz tooolz #94711 üzenetére
Tudom, nem vigasztal, de most én is kipróbáltam. Kikapcsolt nettel éppen eltalálta a települést, ahol vagyok, de egy tetszőleges másikat nem tudott kikeresni.
Ez tényleg hihetetlen. Csatlakozom az előttem szólókhoz, próbáld ki a Sygic-ot, az ingyenes verziója is kisegít. -
bszg@
tag
válasz this is life #94309 üzenetére
Arrow launcher by MS. Itt olvastam pár hete. Egyébként csak pislogok, hogy mennyi MS alkalmazás van az áruházban.
Nettó 110e kb, még éppen nem kellett túlzottan megerőszakolni a lelkemet. -
bszg@
tag
Először is köszönöm a tanácsaitokat, igaz egyiket sem fogadtam meg. Kicsit olvasgattam, és semmi sem tetszett igazán. A Motorolák nagyok, ahogy a Nokia 6 is, ami ráadásul nincs is még. Végül rájöttem, hogy olyan készülékre van szükségem, amire rá sem néztem eddig. Tegnap zárás előtt beestem az Allee-ba és vettem egy Galaxy S7-et.
Remek méret, feketében szerintem nem buzis, nekem elég a tárhely, valamennyire vízálló.
Készséggel elismerem, hogy egy új világ nyílt meg előttem.
Viszont ezáltal fogtam fel azt is, amit itt oly sokan írtatok, hogy mennyire érthetetlen kihalásra ítélni egy ilyen felhasználóbarát felületet a kitűnő notification centerrel, billentyűzettel, csempékkel. -
bszg@
tag
válasz domojko #94229 üzenetére
Pár hete megnézegettem a hetest. Azon kívül, hogy szép, jó kézbe venni, valamint a diktálás működése, nem nyűgözött le. Kellene hozzá néhány töltő, átalakító, fólia, biztosítás és máris közelebb van a 300-hoz, mint a 200-hoz. Az elvekkelkapcsolatban persze van némi igazad, de én is mondok egy példát. Kb két hete vettem egy újabb kerékpárt 400 ezerért. Olyan élményekhez juttat, amit csak egy új barátnő tud űberelni. Hol jön ehhez egy telefon?
-
bszg@
tag
válasz this is life #94227 üzenetére
Az ára mindegy volna, ha nem ragaszkodnék az elveimhez. Ezért esik ki az iPhone és marad az android. A telefon kamerájával inkabb csak dokumentálok, ebben szerintem csak előre léphetek a 640 lapos, részlettelen képeihez képest. Szélesebb sem lehet a 640-nél. Jó lenne értelmes áron, kb a P10 lite szintjén megúszni, de ha nem megy, a nettó 100 ezer is emészthető limit lehet.
[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
Szerintem mindenkinél más az ingerküszöb illetve mások a nélkülözhetetlen appok.
Nekem pl. az iCsekk lesz az utolsó csepp (ha igaz a hír, mert rákeresve csak a digi.hu-n találtam), a waze és a böngésző tökéletlenkedései mellett, nomeg a memóriakártya javítások mellett.
Volt itt szó a térképről kb egy hete, vki mondta, hogy forgalmat is figyelembe vesz. Gondoltam, kipróbálom. Nos, ha a komp- burkolatlan utak- autószállító vonatok trióból bármelyiket nem engedélyezem, akkor 9 óra 5 perc menetidőt kalkulál egy háromnegyed órás útra. (Ha mindent engedélyezek, akkor 49 perc, gyalog 10 óra 43 perc). Ez sem éri el a használható szintet nálam.
Hiába tiltakozom kézzel-lábbal, android lesz ebből Nortonnal védve. -
bszg@
tag
válasz Partyface007 #93991 üzenetére
Igen, ez a része gondolom platformfüggetlen. Inkább arra gondoltam, hogy beleragad az újratervezésbe, vagy ha jelentést küldök, ott marad kilépésig a 6 pontot kaptam felirat, ami kitakarja az érkezési időt.
-
bszg@
tag
válasz Bogyó bá' #93983 üzenetére
Valamikor a WM7-8 idején egy osztrák Alpokbeli síversenyen egy bukásnál a közelben álló nézők természetesen bőszen fényképeztek a telefonjaikkal. A hátlapokat látva meglepett, hogy milyen sok akkori színes Lumiát látok. Pedig akinek ott van ideje síversenyt nézni, az középosztály.
Mostanában elég sok emberrel találkozom, és bár nem figyelek erre külön, de egyetlen embert sem ismerek, aki Lumiát használ.
(Még a beépített szótár sem ajánlja fel a Lumiát most, hogy leírtam, sőt, aláhúzza pirossal.)
Én minden esetre sajnálom, hogy így alakult.
Egyébként én is egyre jobban vágyom egy jól működő böngészőre és waze-re, de még ragaszkodom a tökéletesen működő Outlook-hoz.[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
válasz this is life #93531 üzenetére
Ébresztő szundi funkciója működik Nálatok?
Enélkül sajnos rendszeresen elalszom, aztán a dugóban nézem az újra megnémult waze-t. -
bszg@
tag
válasz Sanyi52 #93482 üzenetére
Hívás közben bejövő hívást valóban nem jelzi, de utána a nem fogadott hívást igen. Minimum a csempén ott kell lennie Nálad is.
A lehúzható értesítési sávra az értesítések beállításainál lehet kitenni.
Zárolási képernyőre pedig a személyre szabás - zárolási képernyő beállításnál.[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
válasz this is life #93474 üzenetére
Valóban. Én is használhatatlannak találtam a hétvégén egy rövid úton navigálva. Amikor be kellett fordulni még egy utcával visszább mutatta a pozíciómat. És nem nagyvárosban magas házak között.
-
bszg@
tag
válasz this is life #93460 üzenetére
10-re frissítéskor meg egy telefoncserekor eljátszottam a wdrt-t, de ezeket leszámítva összesen nem volt ennyi problémám, mint most.
Apropó, a másik két rendszer valamelyikén megoldották már, microsoft fiókkal lehessen bejelentkezni és oda is szinkronizáljon? -
bszg@
tag
válasz this is life #93395 üzenetére
Keveset használtam azóta, de úgy rémlik működött, kivéve az nso.hu, azt nem tördeli.
Azóta néhány csempe grafikája eltűnt, eltávolítás - kitűzés megoldotta. Waze indításakor ma reggel úgy lefagyott, hogy csak folyamatosan rezgett. Gombbal újra lehetett indítani. Waze utána sem működött, töröltem, újra telepítettem. Remélem, hangja is lesz. -
bszg@
tag
A CA után ma szakítottam időt egy HR-re.
Úgy tűnik, az értesítések újra működnek. Megmaradt a felvillanás a kijelző feloldásakor.
Találkoztam még egy hibával, beállítások - extrák - gyorsnézeti képernyőbe nem lehet belépni. -
bszg@
tag
Annyi panasz volt már itt a HR-el kapcsolatban, hogy nem is fordult meg a fejemben, de lehet, hogy hétvégén meglépem.
Egyébként igen, CU, nem a legjobban sikerült frissítés.
Böngésző többször belassult, majd lefagyott (akku ki-be), videó (talán youtube) villódzott, feloldáskor felvillan az utolsó kép és csak utána jelenik meg a zárolási képernyő, na meg az értesítések hiánya.[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
válasz zsoltzsolt #92922 üzenetére
Hú ezzel elevenemre tapintottál, már gyökeret vert bennem a gondolat, de egyelőre patthelyzet van.
Az iPhone kiegészítőkkel, biztosítással súrolja a 300e Ft-ot, én ennyit nem vagyok hajlandó adni egy telefonért. És úgy általában, kipróbálva nem győz meg, nem érzem azt, hogy erre volna szükségem. (Azért a diktálás tetszik.)
Android esetében pedig a google szövevényes egymásra/egymásba épülő szolgáltatásrendszere riaszt.
Surface phone-ra nem várok, mert ha esetleg lesz is, sokszázezer lesz, de pl a waze azon sem fog jobban működni.
Tudom, hogy előbb-utóbb valamelyik békát le kell nyelnem, de most még ott tartok, hogy ha ez a 640-es sérül vagy elromlik, 650-et veszek, ha kinevetnek is ezért. -
bszg@
tag
Elnémultak az értesítési hangok, illetve az egyik email fiókom az értesítési központban sem jelenik meg, csak a csempén. Beállítások alkalmazásban is gépházban is jók. Újraindítás volt.
Van esetleg ötletetek a gyógyításra? (WDRT-hez nagyon nincs kedvem.) -
bszg@
tag
válasz bluemirage #92612 üzenetére
Csak e jel miatt válaszolok.
Elhiheted, hogy ha mindent tudnék, akkor nem kérdeznék, ahogy azt is, hogy nem itt kérdeztem először. Elmentem a Telekomhoz és ott egy hozzáértő(nek hazudott) nem ismerőst kértem meg, akivel egy óra alatt annyira jutottam, hogy remélem nem barmolt el véglegesen semmit a gépemen (igyekeztem figyelni). Ezzel a "pár kattintást" letudtam. Ezután a W10 fórumban kérdeztem, majd itt. -
bszg@
tag
válasz turbulencia8 #92589 üzenetére
De a beállításoknál a fiók típusa POP3, és szürke a kis ablak, nem lehet módosítani a t-online fióknál.
-
bszg@
tag
válasz zsamiatt #92588 üzenetére
Nem vállalati rendszer, önálló vagyok. W10 és Office kisvállalati verzió van a laptopomon. Az Office tartalmazza az Outlookot is, ezt szeretném használni, ehhez vagyok szokva. Amit szeretnék, az a teljes szinkronizáció, tehát ha bármelyikről küldök, a másikon is legyen meg az elküldöttek között, törlés esetén szintén mindkettőről törlődjön (mint a céges exchange rendszerben, amit korábban alkalmazottként megszoktam).
Laikusként azért reménykedem, hogy létezik megoldás, mert a Win saját Posta nevű alkalmazása tudja ezt, csak (nagyon sokkal) jobban szeretném az Outlookot használni. A munkára használt email címem t-online.hu, amit POP3 típusúként lehet beállítani.
Köszönöm, hogy foglalkoztok a kérdésemmel. -
bszg@
tag
A W10 topicban ezt kérdeztem, de nem kaptam választ, hátha itt tud segíteni vki.
"Sziasztok, a "munkás" laptopomon legális W10 és Office 2016 fut. A telefonomon meg W10M. Hogyan tudnám elérni, hogy az Outlook levelezés szinkronban legyen a két eszközön?
Ha más topikban kell megkérdeznem, azt is köszönettel veszem, ha megmondjátok, hogy hol."[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
Tegnap napközben nem kaptam emailt sem a windowslive-ra, sem a t-online-ra. Este itthon wifin beestek a napközbeni levelek. Sajnos fontosakról is lemaradtam. Adatkeretem van még.
Másnál is előfordult ez, vagy nálam kell keresni a hibát? -
bszg@
tag
Szívesen segítenék, de nem tudok. Arra sem emlékszem, mikor némult el. Maximumra állítottam a telefonon a bluetooth hangerőt, magát a kihangosítót, a waze menüjében a navigálás hangerejét mindhiába. Aztán tegnap reggel elindítottam és elkezdett szépen beszélni, amit azóta sem hagyott abba.
-
bszg@
tag
Én is tudok pozitívat írni: ma reggel több hét után megszólalt a waze.
-
bszg@
tag
Hát...
Ha pl nettó 100 ezernél húzok határt, akkor már elég kényelmesen válogathatok a készülékek között. Rátehetem a Nortont (van is még szabad helyem, természetesen a W10M-t nem támogatja), de még akkor is ott vagyok, hogy mindenem a google felhőjébe szinkronizál.
Egyébként valószínűleg az lesz a végső lökés, ha autót cserélek, és szeretném majd a telefon kijelzőjét tükrözni. -
bszg@
tag
Ha már szóba jött a merre tovább.
Egyelőre nem tudom elképzelni, hogy a privát és az üzleti ügyeimet a google-re bízzam. Persze lehet, hogy csak tájékozatlan vagyok.
Az iphone árak abnormálisak. A hetesnek még a nettó ára is szűk 170 ezer. Ha félreteszem azt az elvemet, hogy ennyi pénzt telefonra nem költök, akkor is egy tavalyi készüléket kapok, ami jövőre, a második főverzió frissítéssel - állítólag - már nagyon sokat veszít az üdeségéből.
Tehát úgy érzem, hogy jelenleg nincs az elvárásaimnak megfelelő alternatíva. -
bszg@
tag
válasz Partyface007 #90925 üzenetére
Én is így gondolom.
Egyébként egyszer nekem is ki kellett próbálnom a lassú netet és normálisan jöttek a mailek, működött az időkép, sőt a waze-t is tudtam használni. -
bszg@
tag
válasz kovacsroli #90903 üzenetére
W10M-re frissítéskor biztosan megmaradtak az sms-ek, ellenben készülékcserekor nem, pedig engedélyeztem a biztonsági mentés visszaállítását.
Légy szíves írd majd ki ide, hogy boldogultál az sms backup-al! -
bszg@
tag
Ha már szóba jött a waze.
Én is nagyon elégedetlen vagyok vele kb az utóbbi fél-háromnegyed évben, ezért kérdezem használja-e vki androidon ÉS wm-en. Van-e különbség az útvonaltervezés, várható érkezési idő megbízhatósága között, vagy platformfüggetlenül közös adatbázist használ a program? -
bszg@
tag
válasz MasterMark #90805 üzenetére
Akciósan "vettem" ingyen a fizetőst. Nem tudom, mi a különbség, az árát sem tudom (talán azért mert megvan, nem írja ki az áruház), de így használva, megismerve nekem 3-500 ft-ot megérne.
Figyelni kell, hogy wdrt után újra bejelentkezz, egyébként nem ment. Aki szeret havi budgetet beállítani, annak kedvezőtlen lehet, hogy csak egy számot adhat meg, nem változtathatja meg időnként. -
bszg@
tag
válasz MasterMark #90803 üzenetére
myMoneyBook- használok megelégedéssel, ha ilyesmire vonatkozott a kérdésed.
-
bszg@
tag
Pont ez az, ahol egyetértek a károgókkal. Én is naponta nézem a myappfree-t, és bár kapzsiságból letöltöttem néhány olyan appot, amit talán soha nem fogok használni, néha feldob olyat, ami számomra érdekes lehet, de azok többnyire nem működnek. Ilyen volt pl a musixmatch, amit épp tegnap töröltem.
-
bszg@
tag
válasz Kin Tan Te #90324 üzenetére
Igen, ma írtam mailt telefonról, nem akartam hinni a szememnek!
-
bszg@
tag
válasz touchscreen #87909 üzenetére
Nálam nem alkalmazásfüggő és nem állandó. 2-3 hónapja jelentkezett. (Most kipróbáltam, outlookban nincs kis í, whatsappban van. És itt is.)
L640[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
válasz this is life #87848 üzenetére
Az így keletkezett file-t csak számítógépen lehet kezelni, vagy telefonon is lehet vele kezdeni valamit?
Én a parkolós sms-eimet szeretném őrizgetni. Tudom, hogy a biztonsági mentés azokat is menti, de azt nem látom sehol. Ha esetleg a biztonsági mentésből is kinyerhetők, nyomtathatók az sms-ek, arra is köszönettel fogadnék megoldást. -
bszg@
tag
Nem vitatkozni akartam, állítottam vmit. Ha fotózás terén IS laikus lennék, akkor is látnám, hogy a fehér fal a képen is fehér.
A témához: a fotóklip bekapcsolása mellett (nekem mindig ki van kapcsolva, ezért nem tűnt fel) valóban van ez az utolsó simítások, majd este kipróbálom, hogy mit változtat. -
bszg@
tag
Mielőtt megírtam a hozzászólásomat, készítettem egy képet lámpafénynél, bal felülről megnyitottam, nagyítottam, húzogattam. Most újra tettem egy próbát még kevesebb fénynél, most a fényképek csempéről nyitottam meg. Szerencsére nincs semmi simogatás, nagyjából színhelyes a kép.
Ki érti ezt! -
bszg@
tag
Használtam egy ideig vodafonos 640 LTE-t, gyakorlatilag minden, itt a fórumon leírt bugot produkált. Újraindulás számtalan volt naponta. WDRT sem segített.
Tavaly volt nálam egy telekomos 625. Szinte használhatatlan volt.
A saját független 640LTE-m egész tűrhetően teszi a dolgát. Laikusként kezdem azt hinni, hogy a szolgáltatók rontanak el vmit a szoftveren. -
bszg@
tag
válasz turbulencia8 #86221 üzenetére
Igen, én is sokat használom.
Irodai környezetben is jó, amikor a folyosó túlsó végén van van a scanner.
Úton-útfélen is jó.
Otthonra meg pont emiatt nem veszek.
Azért a L640-en lámpafényben megbukik néha. -
bszg@
tag
Pár napja rávettem magam egy hard resetre. Úgy emlékszem, előtte a navigációs sávon lévő keresés gomb a google-t indította, most meg a saját keresőjét. Át lehet ezt állítani?
-
bszg@
tag
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy közben nem volt kikapcsolva vagy újraindítva.
Más.
Néhány hete nem hajlandó hosszú i-t írni a telefon. Semmilyen általam használt alkalmazásban. Két 640LTE, független és vodás.
A felajánlott szót tudom beilleszteni, úgy van csak.
Hát ez jó!
Amikor írtam a bejegyzést, még akkor is fennállt a hiba, utána rögtön megjavult.[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
válasz mefistofeles #85221 üzenetére
Na akkor ezt én is kikapcsolom.
Egyébként a céges V-függő csinálja ezt, a saját független nem. Mindkettő 650LTE. -
bszg@
tag
Korábban kérdeztem ezt:
"Mintha azt olvastam volna itt, hogy az új térképen már köztes pont is megadható útvonaltervezéskor, én viszont nem találom."
Tudja esetleg vki a választ? -
bszg@
tag
Egyik telefonunkon (640 lte, T-függő) azt vettem észre, hogy kb 2 hónapja készített biztonsági mentést. Valószínűleg azóta, hogy 10-es van rajta. Manuálisan indítva nem futott végig a mentés. Kitöröltem a régi mentéseket rögtön azt írta ki ugyanott, hogy "Önnek nincs olyan eszköze, amely beállításokat mentene a OneDrive-ra". Pedig a saját fiókjában és az enyémben is (a családnál) látszik, kereshető, megcsengethető a telefon. Ezután nagy nehezen látszólag végigfutott a mentés, de azt írta ki, hogy a file mérete 0kB. OneDrive-on továbbra is az előző felirat.
A telefont mflex leírása szerint frissítettem 10-re.
Tanácsot várok Tőletek, hogyan tudnám mentésre bírni a telefont.[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
Sziasztok,
valahol beállítottam, hogy figyelmeztessen a limit megközelítésekor, így mostanában pár percenként jelez, hogy
"Nemsokára eléri az adatkorlátot."
Ezzel van tele a notification center. Órákig kerestem, hogy hol lehet az értesítéseket kikapcsolni. Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni.
Bszg -
bszg@
tag
Nem gondolom, tényleg így érzem, de írtam is az elején, hogy vélemény.
Egy pillanatig sem vitatom, hogy bizonyos alkalmazások bizonyos helyzetekben bizonyos embereknek nagyon fontosak lehetnek. Jó példa volt a fényképezőgéped (érdekel a téma, nekem az jött le, hogy talán egyetlen wifis gép sem kommunikál a Windows-al) vagy az okosház mflex-től. Ezekre az igényekre valóban nem alkalmas a W10M.
(Egyébként a mobiltelefóniát a vállról indítható 450-es rendszerrel kezdtem...) -
bszg@
tag
A W10M jelenét, jövőjét firtató hozzászólásokkal kapcsolatban:
Már régóta szeretném leírni a véleményemet, akit tehát nem érdekel, kérem ne olvassa tovább.
Biztosan van egy hozzám hasonló réteg, akiknek még mindig a Windows a legkevésbé rossz választás. Nincs face accountom, oldalakat görgetek a fórumon, amikor a facebook vagy a messenger problémát taglaljátok. Az említett mytv-t kb azt sem tudom, hogy mi. (Néha egy-egy bl meccset megnézek 24"-on a mediaklikken.) Alapvetően a munka oldaláról nézem a készüléket, értékelem az outlook szinkronizácót, külföldön az offline navit, vagy akár a működő telefont. (Sok hierarchikusan alattam pozícionált kolléga exkuzálta már magát, hogy a droidos készülékén nem tudta fogadni a hívásomat és csak újraindítás után tudott visszahívni.)
Feleségem topmanager, az E-széria után a Windowsra beszéltem rá ios helyett, elégedetten használja (és sokat töri) az aktuális csúcskészülékeket. Igaz, legutóbb, bár már volt 950-es, épp e fórrum alapján tanácsoltam, hogy maradjon a 930-nál.
A magam józan gondolkodásával nem költök többet egy törékeny, beázó (legutóbb 10e Ft-os búvártokban) készülékre többet, ezért használok 640-et. Ennél lejjebb viszont a 11 éves gyerekemnél sem adom.
Természetesen nekem sem tetszik, hogy a Polar órám csak ios-el működik együtt, vagy bárhol megfordulok (pl síelés), hirdetik, hogy töltsem le az alkalmazásukat androidra vagy ios-re, de ezek nélkül eddig elég jól kibírtam.[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
Sziasztok, két kérdés:
Mintha azt olvastam volna itt, hogy az új térképen már köztes pont is megadható útvonaltervezéskor, én viszont nem találom.10-re frissítés után a "nyalóka" a google keresőt indítja (amit nem is bánok), de a keresőmezőben ez van: {searchTerm}. Ez mit jelent és hogy lehet végleg eltüntetni?
Üdv. BSZG -
bszg@
tag
Időkép.
Emlékeim szerint az élő csempe sohasem működött. Nálam pl 8.1-en frissült, de mindig más-más környező települést írt ki, miközben az alkalmazáson belül csak megnyitás után frissültek az adatok. Most 10-en stabilan beállt az I. kerületre a csempe.
Én azt javaslom, használjátok kapcsolóként legkisebb méretben. (És örüljünk a működő funkcióknak.) -
bszg@
tag
válasz zsoltzsolt #82254 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat, így fogom megcsinálni, ha egyszer legyőzöm telefonbuzerálás-undoromat.
-
bszg@
tag
Szeretném megtudakolni Tőletek, hogy az mflex leírása szerinti frissítés esetén mit veszítek azzal, hogy nem teszem vissza a biztonsági mentést? (Hogy újra be kell laknom, alkalmazásokat, térképeket letölteni, maileket beállítani, stb értem.)
-
bszg@
tag
válasz Sjkolrd #79717 üzenetére
Köszönöm.
Nem gondoltam volna, hogy valamikor is szolgáltatónál fogok vásárolni, de
- az a fülhallgató az árgép szerint 15e, ha ezt levonom, használt ár jön ki,
- magenta színű az előfizetésem,
- a telefon a kislányomé lesz (az összetört 630 pótlására az eddigi társkártyával), nem jogosult megunni.
Másik témában: nekem, illetve nekünk a 8.1 (szintén 640-en) megfelel. Majd ha már senki nem panaszkodik a navigációra, duplakoppra, értesítésekre, merülésre, kamerára (nem folytatom), akkor frissítjük a "flottát" (feleség, gyerek, én).
Ezzel együtt választ kaptam a kérdésemre - amit még egyszer köszönök -, nem fog akaratom ellenére frissülni. -
bszg@
tag
Sziasztok!
Két kérdésem van:
1. Rég volt már szolgáltatófüggő telefonom, ezért kérdezem, hogy szerintetek milyen kompromisszummal jár, ha a T-nél vásárolok? (Hűség nélkül 47e a 640-es fülhallgatóval együtt.)
2. Úgy gondolom, hogy nem kell elsietnem a W10M frissítést (és akkor óvatosan fogalmaztam figyelembe véve a márc 18-a óta tett bejegyzéseiteket).
A későbbiekben is csak a frissítési tanácsadó (vagy mi) telepítése után lehet frissíteni? Tehát ha az applikációt nem töltöm le, akkor nem fog orvul frissülni W10M-re a telefonom?
A beállításokban már vagy két hónapja gondosan kikapcsoltam a frissítések automatikus letöltése opciót, ezt így hagyjam, vagy kapcsoljam vissza? (Egyébként független 640LTE-ről van szó.)
Üdv.:
BSZG -
bszg@
tag
Sziasztok!
A kislányom telefonja (8.1) úgy van beállítva, hogy semmilyen alkalmazást nem tölthet le. Néha ezt internetes felületen feloldom, ezt-azt letöltünk, aztán újra korlátozom.
A problémám az, hogy már vagy két órája keresem ezt a beállítást (a MS fiókomban), de nem találom. Ha számít, ma HR-t csináltunk a telefonján, illetve az ő MS fiókjának a jelszavát is megváltoztattuk.
(Az egész onnan kezdődött, hogy a sysapp pusher-t szerettem volna feltenni, hogy a here-cuccokat visszatehessük, ez már eleve nagyon bosszantó.)
A segítségeteket előre is köszönöm.
BSzG -
bszg@
tag
Sziasztok,
10 éves gyerekem telefonját (WP8.1) szeretném "felügyelni" hasonlóan az asztali Windows szülői felügyeletéhez. Létezik erre vmi megoldás? A vállalati fióknál olyasmiket írnak, amire nekem is szükségem volna, de fogalmam sincs, hogy mi az.
Elejétől olvasom ezt a fórumot, vki kérdezett már hasonlót, de emlékeim szerint nem oldódott meg a problémája. Ez ügyben chateltem az MS-tal, de csak a gyereksarkot erőltették, ami - ahogy ezt már kitárgyaltátok - nem megoldás.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest