- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jones528
tag
Hali Denim a legfrissebb frissítés (tudtommal) hogy lehet hogy nekem csak Cyan van?
Mi a lényegi különbség a kettő között?
(Preview for Dev fent van még mindig, Lumia 1020)Nokia Lumia 1020
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Valaki tudna nekem szájbarágósan segíteni, indamailos fiók beállításában?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Jones528
tag
-
snooze
veterán
sziasztok!
ti milyen progit használtok a nem fogadott hivások,illetve sms-ek jelzésére?köszi!GO Gunners!!!
-
Bogyi007
veterán
Látom van Paypal alkalmazás, jól működik a platformunkon?
OtpDirekt alkalmazásom màr van az mellé szeretném felrakni.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oszi666
őstag
sziasztok, mikorra várhatóak a 2015-ös új windows phoneok? Szemezek velük egy ideje, de arra gondoltam, ha most jönnek ki az újak, akkor várok még, annyira nem sürgős.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Воланд
titán
válasz oszi666 #70407 üzenetére
ms-tol jon ket peklapat oktoberben, lesz meg egy par kinai dzsunkagyartotol valamikor valami es kb ennyi.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Kbali
nagyúr
válasz snooze #70405 üzenetére
Nem szükséges hozzá semmi extra program: ha a Telefon csempe kint van a kezdőképernyőn, akkor azon mutatja a nem fogadott hívásokat, ill. az Üzenetek csempe is a beérkezett, olvasatlan üzeneteket. Sőt ezeket a felső, értesítési sávban is mutatja.
Amennyiben a készüléked glance screen képes, akkor azon is ki tudja jelezni. -
-
AS
félisten
válasz Воланд #70418 üzenetére
640 mérete manapság a normál méret, 5 ös kijelző . Mint a 930.
5.5 5.7 töl phablet
5 nél már nem nagyon lesz kisebb készülék max a 20 ezres sávban . Ezt már páran kifejtettük a fórumban.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Zolee_70
senior tag
Olyan probléma lenne, hogy hiába van beállítva az Exchange fiók, a kapcsolatokat nem szinkronizálja. Emailek rendben jönnek.
A keresésben elérhető az Exchange szerver, tud benne keresni.
Fiók törlés és újratelepítés nem segített. A fiókbeállítások jók (azonos más telefonon levővel, ami szinkronizálja a kapcsolatokat (persze nem ezt a fiókot)).
Lehet, alaphelyzetbe állítás és minden egyéb újrarakása segítene?
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
AS
félisten
Igen neked
Ezt meg mindenkinek :
Lumia 950
Qualcomm Snapdragon 808
1920x1080 Full HD 5,2 col
20 megapixeles kamera 4K videofelvevő és triplavakus
RAM 3 GB
16/32 GB hátér950 xl: 5,7 colos QHD Snapdragon 810 És egy még jobb kamera (Hasonlóan mint a 640 / 640 xlnél.)
Ez jó is lenne de , Samsung S6 vagy Iphone szintű árazást jósolnak.
Igy tényleg kell a valami a 640 és ez közzé. De az szerintem már csak jövőre lesz.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
snooze
veterán
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz ghost364 #70425 üzenetére
az igaz,hogy jelzi..de nem hanggal!!de ha le van némitva,vagy zajba vagy,és utána akkor ne kelljen már nézegetni a telot,hogy jöt-e valami..ilyenkor egy diszkrét csippanással jelezné..droidon van ilyen,azért kérdeztem..sokat használtam..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
-
trlala
aktív tag
Sziasztok!
Létezik rendszerünkre grafikus kalkulátor program? A konkurencia dúskál ezekben.
köszi -
anorche1
őstag
válasz snooze #70429 üzenetére
Nem látom értelmét ennek a programnak. Lehalkítom a telómat, mert mondjuk épp moziba vagyok. Mikor mozi után kikapcsolom a néma módot, látni fogom hogy hívtak e. Ha viszont ez a program hanggal, rezgéssel, fénnyel jelzi a nem fogadott hívást néma módban is, akkor mi értelme a néma módnak?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
snooze
veterán
válasz anorche1 #70433 üzenetére
te nem látod..más igen..amugy meg nem arra kell,hogy bömböljön a hang,hanem diszkréten szoljon,jelezzen..majd ha lenémitod,és valami nagyon fontos dolog miatt hivnak,akkor majd rájössz,hogy milyen jo..ha még nem használtad,akkor nem is tudod a jelentöségét..
GO Gunners!!!
-
csabi94
őstag
Sziasztok, Lumia 820 befogad 64 gb-os memóriakártyát? Tudom, hogy hivatalosan 32 gb a felső határ, de sok telefon működik stabilan nagyobbal is, ezért kérdezem.
-
gg72
veterán
Arról tud valaki, hogy dual sim-ben várható a 730-nak valamilyen utódja?
[ Szerkesztve ]
-
PoganyPtR
tag
Sziasztok,
létezik valamilyen skype alternatíva? Mert már nagyon unom, hogy barátnőmmel nem tudunk rendesen beszélgetni, mert a kamera kép mindig megfagy, vagy nem működik. Ez egy beszégetés alatt néha 5-6 újraindítás fejenként..
-
PoganyPtR
tag
válasz PoganyPtR #70438 üzenetére
Találtam, és rá kellet jönnöm, hogy nem a skype a hibás... Mikor megvettem anno a 920-at iszonyat tetszett, hogy mennyire jó a rendszer, most már gondolkozok, hogy visszaváltok androidra. 930-at használtam eddig, most ment szervízbe, mert már kb nem volt jó semmire. Elővettem a 920-at, felfrissítettem és hát azt látom, hogy ez is hulladék lett. Barátnőmet rábeszéltem egy 735-re.. eleinte tetszett neki is, azóta jöttek a frissítések és már az is használhatatlan. Imádom. A végén vissza váltok droidra
-
Zsoleszhun
addikt
Ilyen okosórát próbált már valaki wp-n?
¯\_(ツ)_/¯
-
PoganyPtR
tag
válasz Sungoo #70443 üzenetére
Nem írtam ilyet... azt írtam, hogy ez is az lett. A 930 kifeküdt, és most a 920 is kezdi produkálni a hibákat. A két alap hiba a kilépkedő programokat, valamint a videóhivás hiábái. Valamint barátnőm 735-ós készüléke is ezt csinálja (utolsó firssítésnél csak hard reset segített, miután befagyott).
-
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Keresgéltem egy ideig de aztán feladtam - a kérdésem: zenelejátszás közben ha bejövő hívás érkezik, a fülesben nem 'kapcsol le' a zene, vagy szól helyette a csengőhang (se nem rezeg!), hanem a készülék játssza tovább a zenét, mint ha semmi sem történne. pl ha zsebben van hosszabb ideig a telefon, akkor elég kellemetlen. Hol lehetne ezt beállítani neki, hogy hívásnál szüneteltesse a zenét ahogy azt teszi minden normális lejátszó?
Egyébként Lumia 635, és a WP saját, gyári Xbox zenelejátszója.Do you see the white shadow?
-
Clemi
veterán
Van egy sejtésem, hogy a fülessel van a gond nálad. Nekem eddig volt 620,820 és most 930. Mindegyiken használtam a gyári illetve többféle más programot, ami zenét játszik le, de minden alkalommal mindegyik megállította (lehalkítással) a zenét, ha bejövő hívásom volt, majd a végén, ha bontottam a vonalat folytatta a zenét. Gondolom mikrofonos vezérlő gombos headsetet használsz Én legalábbis csak olyat használtam még eddig, sima fülessel nem próbáltam, bár ott mondjuk pont semmi értelme nem lenne, ha a fülesre kiadná a csengetést, hisz úgyis elő kell venni a telefont és úgy beszélni, hisz nincs mikrofon a fülesen.
-
Frod
addikt
Sima, mikrofon nélküli fülesem van. A dolog lényege meg nem az volna, hogy ki akarom tenni a fülesre a beszélgetést, hanem hogy egyáltalán tudjam, hogy most épp keresnének Tehát csak a zene pause - csörgés idejére - ha meg esetleg elutasítom, tegye vissza a zenét magától. Ilyesmi funkciók kellenének.
De a Beállításokban semmi erre vonatkozót nem találtam, a gyári lejátszónak meg nincs is 'Settings' része...Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest