- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
quailstorm #98789 üzenetére
Nehogy félreérts! Amellett hogy nem nekem kellett, anno csináltam én is, bogarászhattam is ellőtte a dolgokat.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
quailstorm #98787 üzenetére
Ennyi.
-
verita
csendes tag
válasz
quailstorm #98784 üzenetére
Itt lesz elérhető: https://data.hu/get/12579602/TuneIn-Radio-3.1.0.0-Appx4Fun.com.xap
-
verita
csendes tag
válasz
quailstorm #98782 üzenetére
Megpróbáltam üzenet mellékletként átküldeni, de szerintem nem ment át, mert nem látom. Hova tudnám küldeni ? Ide csak képformátumot lehet feltölteni, elvileg.
-
ricsi99
addikt
válasz
quailstorm #98768 üzenetére
Az se rossz
Erről valami link mit hogyan kell csinálni? -
ricsi99
addikt
válasz
quailstorm #98760 üzenetére
Most frissült az OTC -updaterel win10 re
Most már be tudtam jelentkezni a microsoft fiokommal
Most frisül... ma csak kész lesz
Priviben kifejtenéd (vagy valaki) ezt a mondatot?
"W10M-et sokkal könnyebb unlockolni"Ha nem muszáj nem mennék be a szolgáltatómhoz....
-
ricsi99
addikt
válasz
quailstorm #98757 üzenetére
mi értelme van lefrissiteni ha a vas nem birja és a store sem lessz?
-
ricsi99
addikt
válasz
quailstorm #98753 üzenetére
Nem lényeg a frissités , akkor azt nem eröltetem.
8 hoz meg akkor esélytelen lesz bármi app....
Sajna akkor ez a projekt kifulladt... Köszi az infót -
zolee001
őstag
válasz
quailstorm #98730 üzenetére
Arra amire valóban tervezték szinte tökéletes,prezentálni ppt-t,word doksikat,nekem o365 volt/van amiket alapszint alatt kell használnom (open file) és egetverö külömbséget nem vettem észre
Majd nemtom mikor jut eszükbe lekapcsolni a szolgáltatások server oldalát
-
zolee001
őstag
válasz
quailstorm #98728 üzenetére
Mondjuk a 2010 v 2011 es Sony telefonjaimon direkt hdmi kimenet volt hozzá egy bluetooth klavi+touchpad,5 évvel késöbb az MS töl a dokkolo baromság horror áron hát na
Egyébként én wireless használtam a continuumot amikor elfelejtettem gépet vinni,tette a dolgát,PP,Word,RDP türhetöen megy még manapság is rajta -
zolee001
őstag
válasz
quailstorm #98568 üzenetére
Van Vistám de értelemszerüen ott nem próbáltam soha futtatni az OCT-ot,magát a WP telefonokhoz is kellett vmit telepiteni (mobile device valami ha jól emlékszem) mivel usb-n sem látta elötte
-
Dzsekó
addikt
válasz
quailstorm #98479 üzenetére
A 820-assal kiteszteltem, igazából nem is kell hozzá telefon, csak .ffu fájl.
A Nokia 950 XL Windows 10-es ffu fájl-jában volt benne a hang. Leírom ide is, hátha valaki akar ilyet.
Csengőhang kiszedése telefonból/telefon firmwareből:
- WPInternals 2.8 letöltése
- ffu fájl letöltése, esetemben 950 XL Voda-HU (List of Firmware-nél válasszuk ki az egyik WM10-et, majd lent az .ffu fájlt)
- Vagy ha telefontból akarjuk kiszedni a csengőhangot, akkor telefont PC-re kötni, ezután WPinternals-ban Download menüpont, majd Download All (leszedi a .ffu fájlt is).
- WPinternals-ban Dump menüpont (ez kiszedi az ffu fájlból a MainOS-t bin kiterjesztéssel)
- Itt ki kell jelölni a letöltött ffu fájl forrás helyét, és ezután elég megadni a MainOS.bin célhelyét.
- Ha megvan a MainOS.bin, akkor PassMark OSFMount-al be kell mountolni egy adott betűmeghajtóra.
- Fontos, hogy a Read-Only Drive elől a pipát vegyük ki, azaz írható is legyen a felmountolt MainOS.bin-ünk. (Windows sérült partíció hibaüzenetet hagyjuk figyelmen kívül, folytatás vizsgálat nélkül)
- Ha ez megvan, akkor már csak Total Commanderrel ki kell keresnünk a felmountolt meghajtón a csengőhangokat (Programs\CommonFiles\Sounds)
- Aki háttérképeket szeretne: Programs\CommonFiles\Wallpapers -
Francia91
veterán
válasz
quailstorm #98344 üzenetére
Én nem foglalkoztam ezekkel. Van egy Lumia 950-esem és egy 64 Gb-os Lumia 1020-asom a gyári 8.1-es rendszerével. Fotóra és videóra mindkettő máig a legjobb választás. Van egy droid-os Nokia 7.1-esem, de a másik kettővel fényévekkel jobb fotózni
-
zolee001
őstag
válasz
quailstorm #98264 üzenetére
WP 7 ugyanugy WinCE alapja volt mint a WinMo-nak de értelmét nem látom
A böngészési élmény kiváló lehez IE6 alapokon és ha server oldal le van kapcsolva az appok mögött sokra nem lehet vele menni de legalább semmireIoT hobbynak jo lehet de inkább az 1GB+rammal megáldott eszközök jöhetnek szóba
Mindenesetre sok sikert a projecthez -
Spet
addikt
válasz
quailstorm #98264 üzenetére
Nem zár ki a (mobil) rendszer, hanem maga a világ haladt tovább, és miután nem fejlesztettek rá igazán soha, így magát a tartalmat nem (fogod tudni elérni) éred el róla.
Itt akárhogy akarod faragni rootolni a rendszert, nem fogsz sokra menni vele.
-
zolee001
őstag
válasz
quailstorm #98258 üzenetére
https://www.appx4fun.com/
Innen tudsz tölteni store nélkül is appokat
Registryt átirogatni interop tool
WP7 évek ota halott ,halva született eleve
Esetleg érdekes lehet,hogy talán még elérhetö WP7,8 emulator,bár ha mint gyüjtö vagy akkor irreleváns -
Spet
addikt
válasz
quailstorm #98260 üzenetére
Létezni létezik a program (ahogy rákerestem), de hogy elég sok helyen crackelt verzió érhető el, ami gyanús
Közben kicsit utána olvastam a dolognak, hogy ne írjak/kérdezzek teljes baromságot
.
Oké unlockolod a rendszert, hozzáférsz az átlag felhasználóként nem elérhető fileokhoz, módosíthatsz registry-t, próbálkozhatsz ROM módosítással (ki tudja hány óra munka árán), próbálkozhatsz android futtatással vagy használhatod az eszközt mint egy pendrive Mass Storage mode segítségével.
Én, mint aki nem tud programozni megkérdem: miért?
A windows 10 futtatásának lehetőségét még megértem, faragják még most is, de a többi dolog? Elhalnak, vagy nagyon ritkán van update, mint a WPinternal esetében is.
-
Francia91
veterán
válasz
quailstorm #98260 üzenetére
Nincs, ez már nem Symbian. Tudom miről beszélsz, a Lumia 1020 előtt N8-asom és N82-esem is volt.
Most jelenleg egy Lumia 1020-asom, 950-esem és egy Nokia 7.1-esem van
A 1020-ason az elérhető legfrissebb rendszer a 8.1 Denim, a 950-es meg még éppen kap frissítéseket. Mindkettő Lumia a fotózás miatt van megtartva, mert a Nokia 7.1-esem közelükben sincs -
Spet
addikt
válasz
quailstorm #98258 üzenetére
Hello,
Windows telefont nem nagyon hackelték, registry-t módosítottak (ez nem android, hogy minden tudj vele csinálni, úgy mint egy nyílt forráskódú androiddal). Nincs olyan, hogy unlock/jailbreak. Max annyit tudsz csinálni, hogy futtatsz windows 10-t Lumia 950/950Xl-ről
Programot majd fogsz tudni innen például. De persze ami szerver kapcsolatot igényel az nagy eséllyel nem, vagy rövid időn nem fog működni.
8.1-et százezer éve nem frissítették, így ha a szerverről lekapja még magának a frissítést menj el a végéig.
-
mdraco
őstag
válasz
quailstorm #32056 üzenetére
L520-on.
Modern Combat 4, na meg gta sa, hogyan? Proxy? -
Integrale
veterán
válasz
quailstorm #32058 üzenetére
Most tényleg egy pocsolya az indok a 4 éves SGS mellett?
Ha PC-s grafikát akarok akkor PC elé ülök, de amíg az ilyen olyan patchelt kernelek, amik elhiszem, hogy játékok alatt kihajtják a szuszt a hardverből, de a megbízhatóságra és az üzemidőre rá is nyomja szépen a bélyegét. (tapasztalat)
Persze lehet rútolgatni az androidot mint egy kiskacsát, meg belemászni könyékig a lelkébe, de azt ne felejtsük már el, hogy egy telefonról van szó. -
savoo
addikt
válasz
quailstorm #32052 üzenetére
Jaja én vagyok az elvakult vérfan, véletlenül sem az aki azt mondja, hogy PC-s!! (Muhaha) grafikát kap egy SGS-en...
-
savoo
addikt
válasz
quailstorm #32049 üzenetére
Ez most csak valami vicc volt ugye?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
quailstorm #32049 üzenetére
Hol kap újonnan Galaxy S-t 18k-ért?
-
válasz
quailstorm #31065 üzenetére
Neked.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #31065 üzenetére
De mivel neked nincs is okos telód,nálad igy kilőve
-
ignisz
senior tag
válasz
quailstorm #30918 üzenetére
Ultimate
-
szőröscica
addikt
válasz
quailstorm #30865 üzenetére
Az iOS7 tönkretette az iPhone4-et. Amilyen jó kis fürge telefon volt, most olyanná vált mint egy Androidos lagtenger. Szörnyű.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #30321 üzenetére
Mióta van wp telód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest