- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #11661 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #11661 üzenetére
Eddig volt a kinek nagyobb a DPS-e kukiméregetés. Most jön a kinek több a material-ja?! Süllyedünk lefele.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #11571 üzenetére
Mindegyik hasznos tud lenni, ha nem laggol a szerver, mert akkor úgy átmennek mind a sticky-n, mind a könnygázon, mint a lövedék a papíron.
Valamelyik nap csak néztünk (és hullottunk) mert olyan laggok voltak folyamatosan, hogy képtelenség volt stickyvel eltalálni őket, nem hogy gépfegyverrel lőni, teleportáltak ide-oda -
Petykasz
csendes tag
válasz
Snip3r_HUN #11500 üzenetére
Nem volt rajtuk......................................... és ha még aktiválták akkor hogy mentek 15 percen keresztül ultival ugy hogy nem is 1 hordában voltak?
Szeretem amikor idiótának néznek -
marquuard
veterán
válasz
Snip3r_HUN #11391 üzenetére
Ezt csak USA fiókon lehet aktiválni, nem?
-
flash-
veterán
válasz
Snip3r_HUN #11356 üzenetére
jaja.
amúgy nincs valami oldal ahol felteszik minden nap az aktuális megvehető skint?
-
kovsol
titán
válasz
Snip3r_HUN #11391 üzenetére
Köszönöm, sikerült szereznem saját kódot.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #11390 üzenetére
Ezek a skinek mihez jartak? Nem tudok rajonni miert kaphattam meg. En semmi iylet nem aktivaltam anno csak a ket dlc-t anno steamrol.Goldos Season passom van es 2 dlc-t vettem meg. valamelyikhez jartak volna?
ja es betas is voltam.
-
kovsol
titán
válasz
Snip3r_HUN #11377 üzenetére
Már aktiválták
(#11390) Snip3r_HUN hogyan lehet kérni?
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #11377 üzenetére
ezt en megkaptam multkor megjelent a reward vendornal, de hogy miert azt nem tudom
-
válasz
Snip3r_HUN #11361 üzenetére
En augra szavazom!
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #11365 üzenetére
Jaa, aha köszi!
-
Maxtreme
addikt
válasz
jaja. Én is vettem, hármat is mindjárt
Amúgy a ruha amit használsz, az melyik? Jól néz ki.szerk: Én marha tegnap eladtam véletlenül a lila m1a-mat, pedig jobb volt sokkal mint a jelenlegi arany Socomm MK20..
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #11361 üzenetére
Huhh most hirtelen nem is emlékszem, hogy az AUG vagy az MP5 tervrajz van e meg. Lehet megvettem mindkettőt?!
Majd ha hazaérek megnézem. Bár craftolni nem tudok mert tegnap Vector-t pörgetgettem, lett is jelentős előrelépés.
(#11362) pzstm Akkor majd farmolok DIVtech-ket.
-
vendingo
veterán
válasz
Melyik vendornál vannak ezek a skinek?
-
Csabee86
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #11142 üzenetére
Én lassan kezdek belefáradni, hogy sárga cuccot csak akkor látok ha én magamnak craftolok, meg a szokásos napi challenge küldi jutalma amit semmire nem tudok használni. 144,5 órám van a játékban. Összesen nevesített boss dobott nekem 4 db sárga cuccot. (2 fegyver és 2 kiegészítő)
Amikor ismerősökkel megyek DZ-ben aztán azt hallom, hogy sárga cucc, én meg a szokásos lila cuccokkal... Ezzel esetleg kezdhetnének valamit. Mert ez számomra kiábrándító. (legalább a nevesített bossok fix egy sárga dolgot dobhatnának)
Egyébként több karakternek van/lesz értelme? -
warcat
veterán
válasz
Snip3r_HUN #11142 üzenetére
Ez úgyis max ilvl 30,szóval mindegy
-
válasz
Snip3r_HUN #10781 üzenetére
farmolnám én is, de este 9-kor senki sem akar jönni... Hátha dobna valami jót...
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #10749 üzenetére
Miért nem tudtam veletek tovább játszani? Nem tudtam utánatok menni az épületbe de miért?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #10675 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #10672 üzenetére
Inkább gyere segíteni.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #10672 üzenetére
Pont most akartam én is kitenni a képet.
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #10621 üzenetére
Esetleg valaki tudna nekem küldeni képeket vagy egy videót milyen cuccai vannak amitől magasak a statjai. Mert én valahogy nem tudom eldönteni hol tudnám még fejleszteni a karakterem.
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #10637 üzenetére
Én is voltam már ott, ott jó a kaja.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #10578 üzenetére
Szerintem akkor 1 csapatról beszélünk. Én d.u. futottam beléjük, azzal szórakoztak hogy valamelyik kijáratnál lövöldözték le az éppen belépő embereket (1-2 lövésből)...
-
válasz
Tegnap este : srac jon , ranklo. Meghalunk. Ok. Keson reagaltunk. Keressuk meg. Az orajat baszogatta egy sarokban. 10 golyo az augbol, es fekudt. Hatba, ahogy O szerette csinalni.
Ezutan megint osszetalalkoztunk vele. Szemtol szemben. 4en voltunk O egyedul. 3at lelott skill nelkul. Nem fogta az olyom. De O 3 golyoval agyonlotte barmelyikonk. A skillt elotte 2-3 perccel elnyomta, ennyi ido alatt csak nem termelodik ujra.
Kocsog sok a csalo...
-
zola09
aktív tag
válasz
Az semmi, mi tegnap találtunk egy rogue csapatot ahol a srác vectorral oneshotolt folyamatosan sniper range-ből. Ki is léptünk a játékból az 5. halál után.
-
válasz
Snip3r_HUN #10543 üzenetére
Köszi, és a speciális lőszerekkel mi a helyzet?
Közben már látom, hogy írták mi a teendő, majd ránézek.
-
válasz
Snip3r_HUN #10530 üzenetére
Már nem kell 4 ember a challenge-hez?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #10528 üzenetére
Így is egy lövéstől haltam b+
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #10447 üzenetére
Köszönöm a mai segítséget és a 2millió újraélesztèst.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #10447 üzenetére
Ha hiszel nekem ha nem, eddig folyamatosan jatszott...beszelek vele chat-en es reggel ota jatszik...latom is hogy DZ-ben volt meg hallom is.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #10443 üzenetére
Nem viccelek...
ausztriaban van...nem tudom ez szamit emost is jatszik...probalok csatlakozni hozza de ugye nekem jon a hibauzenet..
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #10436 üzenetére
köszi
-
marquuard
veterán
válasz
Snip3r_HUN #10409 üzenetére
Nálam le se kell szedni kiegészítőket. Bejelentkezés után 132k DPS-t mutat, inventoryból rámegyek az elsődleges fegyverre és felugrik 144k-ra.
A hab a tortán az, amikor 3 fegyverrel az inventoryban 144k, 4 fegyverrel meg 137k, és ugyanaz van felszerelve mindvégig.
-
Hunner
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #10409 üzenetére
Tudom, eddig mindig helyre jött nálam is, de ez jelenleg két napja ilyen, viszont elképzelni nem tudom, hogy ez valós érték lenne
. Sőt mikor építettem az AK-t valami 175+ra emlékszem, aztán beállt erre, és azóta ilyen. Fegyverváltogatás közben néha magasabb lesz, de azonnal visszaáll ezekre az értékekre. Megnézzük mit hoz a karbantartás, hátha megkapom a valós számokat
-
Hunner
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #10388 üzenetére
Nem feltétlen válasz neked, de mivel épp egy Black Market AK-t linkeltél az első képen...
Érdekes stat display bugba botlottam bele, eddig egy egész jó high-end LVOA-C fegyvert meg egy Vectort használtam 169k illetve 149k dps-t írt rájuk a rendszer, kb 2750 Firearmssal. (tudom accuracy miatt nem ér semmit a szám, de akkor is miheztartás végett). Elértem a lvl50 DZ-t, shopping spree után így néz ki a karakterem. Ami gyanús, hogy már 3000 fölötti Firearmssal, és gyakorlatilag ugyanazokkal a modokkal maximum pepitában a két új fegyver alacsonyabb dps értéket mutat, holott shooting range-n bőven jobban sebeznek mint az elődök. Meglehetősen fura. Minden jól számolódik, rendesen változik az érték ha csereberélek, szóval ez nem a fals számos relogra megoldodó bug. Konstans ezt mutatja. (Sniper AK-ja is 167-et tud állítólag, miközben a damage bőven alacsonyabb mint az enyém). A slusszpoén, hogy ha az LVOA-t újra felpakolom az is ilyen 142k-t mutat.
Találkozott valaki már ilyennel, zavarni nem zavar mert látom a damot hogy eléggé rendben van, de akkor is...!?
tl;dr: Hatalmas upgradek után nevetségesen alacsony dps érték, miközben a modok nem változtak.
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #10393 üzenetére
changelogra leszek kíváncsi...már ha lesz olyan
-
Telda
addikt
válasz
Snip3r_HUN #10370 üzenetére
Pont az ilyen exploitok kihasználása teszik tönkre a játék szavatosságát.
Ilyenekért nem szokott ban járni? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Snip3r_HUN #10370 üzenetére
A 2. hullámra arany fegyvert kaptam így.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #10368 üzenetére
Napközben jó! És köszi.
Este bf4 multi megy azzal az átkozott hidegvérû hüllô haverommal.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #10357 üzenetére
Menô a ruha.Dolce & Gabbana?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #10268 üzenetére
Húsvéti buli van ma meg holnap de keddtôl mehet ha neked is jó. Gplayers111
-
warcat
veterán
válasz
Snip3r_HUN #10262 üzenetére
Nem kötelező a négy ember,az összes challenge le lett már szólózva,csak nyilván nem túl időhatékony.
Kickre meg az a megoldás,hogy te vagy a leader.Elindítod a küldit,besétálsz a területre,majd átállítod a friends only (alapbeállítás) party-t open-re és feltölti neked néppel a csapatot.
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #10233 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen, amikor instabil volt a tuning.
Állítottam rajta és azóta semmi gond.Most beraktam egy Sweet FX modot is és így is megvan szépen a 60fps, pedig nincs sok beállítás vissza véve.
A 970-et azért jobban pörgeti. -
Telda
addikt
válasz
Snip3r_HUN #10210 üzenetére
Köszi, hát én a /p mint party-t erőltettem
.
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #10182 üzenetére
50 órám van a játékban,
Többiek:
persze benne van még jó pár óra, mert azért csak jó a tesómmal és barátokkal nyomni, de az a fajta rajongás ami itt a fórum van erős túlzás
meg egyébként is, ennyi munkával ami benne van a játékban, sokkal jobban is ki lehetett volna hozni.
Az volt a nagy bemondás, hogy erősen történet alapú ami erős túlzás, de inkább mondanám alibinek, vagy hazugságnak, semmi jelentősége a történetének, és nekem ez a legfájóbb pont mind közül.Egyébkét sokáig pvp bs-en toltam a wowot- aztán ahogy telei lett vérpistiékkkel és ráadásul ki is ürült töredelmesen bevallom át pártoltam pve szerverre...
-
daveoff
veterán
válasz
Snip3r_HUN #10085 üzenetére
És iyen Pán Péteres hátizsákokat lehet vele szerezni?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Snip3r_HUN #10085 üzenetére
Ja, ezeket osztogattam Xbone, PC és PS4-re anno. Vagy 30 db elkelt. Ingyé persze.
-
Akra_hu
tag
válasz
Snip3r_HUN #10074 üzenetére
A hátizsákon, akkor crit dmg nincs?
-
Akra_hu
tag
válasz
Snip3r_HUN #10043 üzenetére
Szia. A képzettség pontot hátizsák,maszk,fegyvertok képzettsépontjaiból szedted össze?
Hátizsákon gondolom % crit dmg így nincs. Összesen ammo cap. hány %-os? Köszi -
Csabee86
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #9973 üzenetére
Mi az elsődleges fegyvered? Én Caduceus-t használok, ma végre be tudtam vásárolni Dark Zone-ban tervrajzokból de semmim nem változott. Pedig elég jó a Caduceusom. Nah mindegy.
-
raven84
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #9984 üzenetére
Felettem írták h. ott is főnix kreditbe kerülnek a cuccok lvl50től is. Akkor valaki dezinformálni akar
-
törölt tag
válasz
Dúrván nyomod. Én lvl 9 vagyok dz-be még be se mertem menni.
-
raven84
senior tag
válasz
A DZ-s tervrajzok jobbak mint a műveleti bázison lévőek? Elvileg a HQ-s tervek is item lvl 31-esek.
-
válasz
Snip3r_HUN #9951 üzenetére
igen, ma este megy fel nekem is a 15.11 vissza. 270X-el tökéletes volt. Egyszerűen hányadék ez a crimson....
.LnB : Szerinted?
Soroljam milyen kártyákon próbáltam?
AMD : R7 260X, R9 270X, R9 290X és R9 390X : 15.11-el tökéletes, 16.3.1-el hányadék... Sokkot kapok kifolyik a szemem...
Nvidia : GTX750, GTX680, GTX770, GTX970, GTX980 - mindegyiken tökéletes. -
válasz
Snip3r_HUN #9906 üzenetére
2 napja ezzel megyek xD
-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #9906 üzenetére
Ez a mai festés? Meg honnan van neked az a kék piros?
-
aerosmith
őstag
válasz
Snip3r_HUN #9712 üzenetére
Későbbi peccsben átadhatsz olyan tárgyat ami neked esett a csapattagnak akivel együtt játszottál.
Ezen kívül semmilyen más tradet nem terveznek. -
Sebestyen01
őstag
válasz
Snip3r_HUN #9516 üzenetére
4 emer alatt el sem indul a kihivas...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Snip3r_HUN #9516 üzenetére
Akkor értem miért is haltam meg vagy 30x
A végére csak összejött, de az utolsó fázis az elég durva. Nem is a nagy számú ellenfél miatt, hanem hogy több irányból jöttek és nem nagyon lehetett otthagyni a fószert, mert szétlőtték...
-
válasz
Snip3r_HUN #8840 üzenetére
F@sza , en nem voltam meg dzben, de napi kuldikert szepen jon a napi 1 arany cucc. Lassan majd felszerelkezem en is
-
demmer123
őstag
válasz
Snip3r_HUN #8584 üzenetére
Gratula hányas dz szintből sikerült?
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Snip3r_HUN #8587 üzenetére
Az oké, de a sima város nem nő vajon? Csak mert a glichek szerint kellene neki!
-
válasz
Snip3r_HUN #8474 üzenetére
En most lettem 30as, itt a fel banda 5 napja az...
Raerek, nem sietek, eddig is boldogultam, ezutan is fogok
Este napi kihivasra jon valaki? 1. Komoly probatetel lenne szamomra, erosebbekkel mennek, lassam hogy apritanak xD
-
mettek
addikt
válasz
Snip3r_HUN #8421 üzenetére
viszont egyik fegyódnak sincs használatban az egyedi tulajdonsága (az a 2 jel a fegyver mellett)...nézd meg mi a követelménye hogy aktiválódjon....az sokat számít, elvégre ezért gold a fegyver.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #8340 üzenetére
WarrenGate nagyon durva. Még nem találtam teamet, aki az egyátalán be tudott volna jutni.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Snip3r_HUN #8297 üzenetére
Csoportba csináltam, nem egyedül!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #8272 üzenetére
Én mèg el se kezdtem.
-
venomka1
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #8140 üzenetére
Az lenne jo ha valodi kartyat kapnank
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #8052 üzenetére
Este 10 után leszek. Addig a többiek is felhúzzák magukat és akkor 4en tudunk menni.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #7953 üzenetére
-
szallasi007
őstag
válasz
Snip3r_HUN #7967 üzenetére
Mi van akkor ha csapatot csinálsz? Más nem tudja elkapni a két npc-t? Hátha neked is készre csinálja a küldetést
-
VTom
veterán
válasz
Nézd meg a kantinban, hátha kártyáznak :-)
-
grHawk
aktív tag
válasz
Lehet hogy lehet debuggolni. Fordult már elő velem játékokban.
Az, hogy mostmár benitez sem jelenik meg azt jelzi, hogy rhodes blokkolja őt, tehát, amíg rhodes nem jelenik meg addig benitez sem. Persze az is lehet hogy teljesen szeparáltak, próbálj végigcsinálni minden side missiont és encountert, hátha valamelyik kihozza a bugból. Hülyén hangzik de nekem más játékban már sikerült.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Snip3r_HUN #7906 üzenetére
én is csak abban reménykedek, h fixed lesz amikre eljutok odáig ami mondjuk a kövi 4 napban be fog következni :-D
-
Bennyboy
őstag
válasz
Snip3r_HUN #7891 üzenetére
bugos a quest az ubi azt tanácsolja, h kezd új karaktert
Haver pont tegnap jutott oda és rákeresett neten.
-
spiercell
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #7774 üzenetére
hogy lehet felkerülni a listára?
Uplay ID: spiercell775
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #7755 üzenetére
De jó nektek hogy csak egy jött elő. Én voltam dz-ba, 6 volt bent. Megöltük őket (valami vad idegen emberekkel
), és elosztottuk a loot-ot.
Valamint utána volt 1db vele harcoltam. Megölt engem, de a háta mögé kerültem és visszaszedtem a lootom. Jó kis buli ez a dz. -
Ellia
addikt
válasz
Snip3r_HUN #7618 üzenetére
Nem halt be, szerver karbantartás van.
Én is most futottam bele, játékban nem volt előtte figyelmeztetés?
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #7618 üzenetére
Így jártam én is, hogy mission közben voltam
-
válasz
Snip3r_HUN #7544 üzenetére
De gondolom akkor azok kimondottan coop mellék küldik, szóval nem szerves része a főjátéknak, max hozzátesz többet/kevesebbet?
Nagyon úgyérzem most, hogy elég lesz ezt nekem behúzni majd -50%-on a braziloktól később.
-
válasz
Snip3r_HUN #7529 üzenetére
No úgy látom a sok effekt miatt ebből a játékból sem lehet szép képeket lopni, legalábbis köze nincs a valódi mozgás közbeni látványhoz.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Snip3r_HUN #7529 üzenetére
Nem ritka,nekem már többször is volt igaz még a bétában....
-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN #7331 üzenetére
SniperHUN, Cris99! Hányas szinten vagytok?
Tegnap Cris csapatába bementem, de a drága inaktív volt, csak ott guggolt egy bokorban (hasmenés?).
A group-ba hogy lehet írni? Nekem a /group nem működött, ötlet?
Pohárék is ott voltak, meg másik csoportban innen 2 srác, Zanzamaci talán, ők beszéltek, de engem nem hallottak, pedig azelőtt jó volt a mic-em.Nem vágom...
Ma 20:00-tól jövök egy LVL9-es karival, ki jönne attól az időponttól hasonló szinttel?
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #7329 üzenetére
már nekem is megérkezett játék közben, néztem is, hogy mi az anyámat spamel ennyit a játék, hát pont ezeket
-
RockHaRD
addikt
válasz
Snip3r_HUN #7298 üzenetére
Nincs játékon belüli aktiválás. Ha a Ubisoft club-ra nyomok, akkor csak bejön a uplay overlay, és ott is csak a uplay-es aktiválás van, aminél szintén nem jó a kód
-
RockHaRD
addikt
válasz
Snip3r_HUN #7298 üzenetére
Nem rossz ötlet, mindjárt megnézem!
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #7112 üzenetére
Xbox One-on is
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #7096 üzenetére
Ez örök téma. És én azt mondom igazuk van a fejlesztőknek. Gondolj bele. Meg kell saccolniuk előre, hogy mekkora szerverkapacitást tervezzenek a játékhoz. Nos, az előrendelői adatok ebben segítenek. Tudták mennyi ember fog az első napon bejelentkezni és játszani (vagy első héten). De ők nem arra a terhelésre fognak szervereket bérelni. Hanem átlagra. Mert folyamatosan nem lesz akkora terhelés, és feleslegesen nem ölnek bele pénzt. Ezért mindig ez van a startkor.
(#7103) Sebestyen01 Bízom benne.
Bár hallottam olyat (Nem 100%-os infó), hogy a The Crew az első három napom feküdt
-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #6973 üzenetére
Zsír, akkor meg is leszünk 4-en.
Ez lesz a korai squad, jelszó: hozd a kávét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest