- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pendre54 #51089 üzenetére
Én tegnap kaptam emailt, hogy Braziliából jelentkeztek be a fiókomba, valamint reggel egy másikat, hogy Vietnámból... A linken reseteltem a jelszavam, valamint a két lépcsős beállítást is elvégeztem.
Hivatalos az egész, semmi csavar nincs benne, mert utána akár webes, akár fiókos belépést választottam, mindenhol már az új jelszó élt, valamint kérte a kétlépcsős kódját. Majd direkt leellenőriztem úgy, hogy a telón lévő Hitelesítőben érvénytelenítettem az első kódot (a kód mellett lévő kis (sajt ikon nyomogatásával lehet), s utána azt már nem fogadta el, ugrani kellett a következőre a 6 közül a neten és a fiókban is.Más: 763 játékóra után asszem befejezem a Division-t. Sztem valami cheat ingyenessé lehetett (vagy a globális vakáció teszi), mert annyi cheater van mostanság fent, mint még soha. S teljesen élvezhetetlenné teszik a játékot :/ Majd a Div2-nél visszanézek. Addig is, pár napja 2 hétig akcióban volt a GTA V. 19.95 €-ért a Steam-en, le is csaptam rá gyorsan, előröl kezdem a Single Playert is rajta, majd az Online, szóval lesz egy év elfoglaltság vele
-
válasz
A tegnapi történet folytatása. Az emailben csatolt linket megnyitva, a jelszó megváltoztatásához, ide irányított:
Ez a hajszál pontosan megegyezett, az Uplaynél lévő Fiókadatok/Egyéb fiókadatok alatti "Ubisoft fiókkezelési webhely" linkjével:Nos, az email alapján megléptem a jelszó változtatást, és az új jelszóval is simán be tudok lépni az uplayes fiókomba. Viszont még is csak van egy csavar a történetben, mert ha erre a bizonyos oldalra megpróbálok bejelentkezni [link], akár az új, akár a régi jelszóval, folyamatosan ezt kapom:
-
pucz
senior tag
-
válasz
Biztos vagy benne, hogy a Ubisofttól jött? Nem arra gondolok, hogy a küldőnél a Ubisoft szerepel hanem a forrásban is a ubi szerverei vannak és a mailben szereplő linkek is a Ubisoft domainekre mutatnak vagy csak valami nagyon hasonlóra (gmail-ben a válasz gomb melleti lenyíló menüben az "eredeti megjelenítése" opció és ott a received mezőt megnézni)? Csak mert e-mailhez olyan küldőt állítok be amilyet akarok és eleve furcsának találnám, hogy a gyanús tevékenység miatt resetelik a jelszavam amikor másoknak meg simán feltörik a fiókját (természetesen leginkább azokét akik nem alkalmaznak 2 faktoros azonosítást)
-
Anonymus23
veterán
válasz
pendre54 #47347 üzenetére
Igen, nálam elsősorban a Leleményes láda nyomja meg ennyire. Így raktam össze:
Mindenhol fő érték kimaxolt elektronika.
Mellény: Képzettség gyorsítás 9%, Páncélsebzés 6%
Maszk: Páncélsebzés 8%, Elitsebzés 12%
Térdvédő: Képzettség 13339, Extra Xp 56%, Elitsebzés 16%, meg valami
Táska: Képzettség 13339 + asszem lőszer
Kesztyű: Képzettség gyorsítás 9%, Páncélsebzés 8%, 17% CHD
Tok: asszem ezen életerő van konkrétan.Módosítók: 267/266/265-ös Elektronika + képzettség gyorsítás + van amelyik képzettség pontot ad.
Ami szerintem jobb lenne (van is ilyen kesztyűm, vagyis esett, csak még nem maxoltam ki) amin CHD helyett életerő öléskor van, mivel gyakorlatilag alig lősz, nem ebből ered főleg a sebzés, hanem a képzettségekből, azaz nem sok értelme van PvE taktikusnál a CHD-nak, mivel a képzettség sebzés nem kritel.
A fegyver is fontos, mert ez ad vissza HP-t:
Amit írtam Kompetens + Tehetséges az első 2 helyen, Ragadozó a 3. helyen (vagy esetleg Tartós, ami killre azonnali 6% HP-t ad), ez akkor is proccol ha nem lelövöd, hanem a képzettség nyírja ki. -
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
pendre54 #47081 üzenetére
De mik a fő értékek? Mert az is meghatározza, hogy mit lehet rajta eltekerni.
Általánosan én így raknám össze a PvE taktikus szettet, másnak írtam le PM-ben, de berakom ide is, nem szentírás, csak elképzelés:
Taktikus:
Igazából ugyanaz mint bármelyik PvE szett, kisebb változtatásokkal:
Amiben nem vagyok biztos, hogy kell-e mindenhova elektro, azaz nem-e felesleges a full elektro, mivel elképzelhető. hogy a végén már nem emel annyit, mint kellene, azaz nem lineárisan emelkedik a szint.
Persze van benne néhány különbség egy strikerhez képestA fő érték mindenhova Elektro, persze ez nem biztos, hogy kell, valószínüleg nem, azaz néhol a HP is befigyelhet simán (szerintem max 2 helyen, de inkább 1)
PvE
Mellény: Páncélsebzés+Képzettség töltődés (Páncélsebzés vagy képzettség helyett lehet HP is, képzettségről lent bővebben) Lőszer helyett lehet rajta +XP is, nem nagyon kellesz ezzel lövöldözni.Maszk: Páncélsebzés+Elitsebzés. Szerintem a +10000 képzettség nem dob rajta annyit, mint mobok ellen a 8% páncélsebzés, szóval mindenképpen Páncélsebzés.
Térdvédő: Képzettség + alsó hármon: Elite sebzés + XP (nem gáz ha nincs, csak több XP-t kapsz) + bármi
Ezekből az Elite sebzés a fontos. Képzettség helyett ha Páncélsebzés van, az sem rossz.Hátizsák: Képzettség vagy HP, alul bármi.
Taktikus hátizsák helyett érdemes lehet olyan sárga cuccost berakni ami pl vagy visszahealel képzettség által okozott sebzésre, vagy ami full életerőn +15% képzettséget ad.Kesztyű: Páncélsebzés + Képzettség töltődés + akár pl 5% Életerő öléskor. Fegyver sebzés nem szükséges.
Tok: minden legyen maxos, alul HP vagy Képzettség töltődés vagy CHC
A képzettség töltődés cap: 50%, az 5. bónusszal eleve lesz 20%-od. Ahol lehetnek képzettség töltődések:
Mellény: 9%
Kesztyű: 9%
Tok: 7%
Módosítók: 5x3% = 15%
Ahogy látszik ez összesen már 60%, azaz pl tok + 1 módosító lehet más, de ha a Mellényen vagy Kesztyűn nincs akkor sem gond, ha vannak persze megfelelő módosítók. Ha úgy jön össze a 49 vagy 48% is teljesen OK!Fegyveren az alábbi tálentek legyenek: Kompetens + Tehetséges + 3. helyen ezek jól jönnek:
Ragadozó: visszahealel
Eltökélt: 7,5% cooldown (ki kell próbálni, hogy beadja-e skill killre, szerintem igen, mint a Tehetségest)
Tartós: 6% HoK
Vérengző: nem tudom működik-e a képzettségekre ha ilyen fegyver van nálad, de ha igen, akkor ez is durva sebzést tol pluszban elitekre+bossra (szerintem nem működik képzettségre, de hátha van valakinek tapasztalat és majd kiderül)A taktikusnál a 6. bónusz az érdekes, nem biztos, hogy előrébb van vele az ember, de mivel még nincs meg, nem tudtam kipróbálni, helyette inkább a fenti zsákok közül valamelyik.
Hát kb ennyi, lehet nyugodtan véleményezni.
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #47081 üzenetére
Endre először is képet mert látni kéne alapból milyen az elektronika érték, mennyi a képzettség gyorsítása, az életerő és egzotikus sebzéstűrés maradjon. A könnyű geppityu sebzés max ha elktronikás Big Alejandrot használnál.
Mellênyen, hátizsákon van e löszer az ellenség páncél sérülésêt biztos pörgetném annak fênyében mik a fő jellemzők. -
-
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #45586 üzenetére
Szia Endre!
Én DPS-be gondolkodtam, 500. ezres keménységgel 2900 elektronikával. Tegnap láttam egy 9000 tűzfegyverest ott 464 ezer volt a keménység és 88 ezer az elektronika PVP Dz 3-at leszedett vele.
Ja és House/Ház SMG és Arvagy Big Alejandro. A House ahogy DVD írta 50 feletti CHC és 90 körüli CHD.De az SMG mellé nálad a kimaxolt MDR-ed jó lehet.
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #44283 üzenetére
Szia Endre!
Csak egy 1060 strixet ami 6GB, tesztelték tavaly itt a PH-n, meg most beáldoztam az egyik késem talonban tartott árát. Egyébként jó tanács nézd meg a házad befogadóképességét, mert ezek már 29,8 cm hosszúak és 13,4 cm szélesek.
Ha még nincs meg a heti Survivalod hívj meg most a 3. alt jön, de egyedül félek.
Meg DZ-be se voltam 2 hete. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #41422 üzenetére
Szia Endre.
Igen ott nincs értelme.Berakhatsz pl Savage kesztyűt, mint korábban írtam 2 Taktikus 2 predator mellé, de sárga exotic szett,így megy mint anno az Alpha, bár a Ramboval fogok mégjátszani.
Players, ahogy anno a PTS kipróbálása után írtam, nagy szerencse kellesz egy jó alap kiindulási classified szettet összeszedni, ezt is mutatja, hogy 2 tulajdonságot is lehet pörgetni rajtuk.
Ez egy farmolós rohan lesz és ennyi. -
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #38713 üzenetére
Ha 1.7-el emelik a GS-t úgyis kezdhetünk mindent elölről.
Persil az 1003-ra feltolható rpm mellett az akár 60% crit esély és a critsebzésennek a mostani max. értékét nem tudom innen) egy 9000 feletti tűzfegyverértéknél szembekapsz egy Játékost akkor a régi 42-es tár mellett fekszik. Ott van az Alpha 4 talentje, a Predator vérzése, most a tűzes golyó glitch sorolhatnám.
Ezen kívül a youtube sztárok egyszer feldobják és az a menő.LS közelharcban fedezékből kipattanva a fentebb linkelt szettben szépen teszi a dolgát.
Meg volt korábban 1235 rpm is természetesen más crit és critsebzés értékekkel.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
pendre54 #36697 üzenetére
Minden találat a Hildr-el 1%-al növeli az Eir crit dmg-ét! Max 30%-ig mehet fel ez a bónusz! Nem a dmg lesz nagyobb csak a crit dmg! Másodpercenként 1-el csökken ez a bónusz mint a csapásmérő szettnél.
Hildr-el megtunkolod az ellent és átváltasz Eirre. Szvsz nem jó semmire! Kevés az alap dmg, körülményes váltogatni.
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #36697 üzenetére
Szia !
Annyira nem jött be tegnap egy fél órát próbálgattam a DZ-ben Bansheeben a nővéreket, elméletileg az adottságok alatt kéne mutatni. Korábban néztem pár videót, de nem nagyon homályosított fel.
Este jöjjön kérem és próbálgatjuk majd DZ-ben.
A MDR tényleg jobb nálam minden szettben ott van, még mostanában a Bullfrog jön be nagyon másodlagos fegyverként.Látom full PxC, ajánlom a BOO Terminal Historiant- még a robbanógolyók jól jöhetnek Legendarykra másodlagos fegyvernek az MDR mellé.
-
micafighter
nagyúr
válasz
pendre54 #36564 üzenetére
Ez esetben a képzettségest használnám hosszabb távon, a 3,5% páncélsérülés nagyon nagyon használhatatlan jelenleg. Viszont én átpörgetném +HP-ra. A stamina (életerő) az csak +15 HP-t ad (patch 1.5-ben 30-at adott), sokkal optimálisabb ha a szívósságodat +HP-ból növeled (A stamina / életerő növelése helyett) mig a képzettséget meg elektronikából növeled.
Nem érdemes amugy eladni/betörni a 3,5% páncélsérülésest sem, mert változtathatnak rajta a jövőben, és ha használható stat lesz a páncélsérülés akkor fullos térdvédő lesz belőle.
(#36561) Elims sok sok videó, utána olvasás, tesztelgetés, izzadás stb stb.
Összerakhatod máshogy is, de egy általános DPS az kb ugy optimális PvE-re ahogy leirtam. Amit máshogy huznék PvE-re az a healer meg a deadeye sniper, igy hirtelen csak ezek jutnak eszembe.
-
micafighter
nagyúr
válasz
pendre54 #35407 üzenetére
ililililil egyébként nem feltétlen csaló, vannak akik 4en mennek és ugyanúgy öltöznek be a karakterrel, plusz ilyen neveket irnak, igy nem fogod tudni se ránézésből megmondani se a nevéről hogy melyik a healer a csapatukban, igy nem tudjátok egyből hogy kit kell focusolni.
-
-
PETEE78
senior tag
válasz
pendre54 #33249 üzenetére
Tegnap dz6 kimentésen ugyan ez. egyszerre feküdtünk 3-an. Nem is láttunk semmit. Majd odajött a srác, a nevét nem tudom (otthonról majd linkelem, de szerintem ez egy másik volt) és még elkezdte lehordani a csapatunk, hogy omg az egész loot mennyire sz@r és erre kellett idejönnie?Mekkora pofa
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #31548 üzenetére
Vagy arra játszott, hogy leszedjen a vadásza téged.
A Survival alatt is gyűjtesz XP-t és a végén kiértékel és kapsz ládát+ ha 21 fok felett vagy (21 fok felett voltál?) nem is kell kimenteni megkapod.
Az összefoglalóból egy kis XP tábla:
[link]Kedden este majd megint mehetünk együtt, ha gondolod.
-
myckey
veterán
válasz
pendre54 #31218 üzenetére
Nekem is így sikerült, egyszer.
De én ennyire nem voltam mákos, mikor elindították a helikopátert, akkor komolyra durvult a harci helyzet.A végén ki is szedtek, de mákom volt, és felkaptak a földről a zidegenek.
De tényleg jó buli!
Mondjuk, eddig csak pve -ben mertem be nézni.
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #31218 üzenetére
Leghamarabb pénteken, de legkésőbb hétvégén mehetünk együtt 3-asban a hetit meg akarom csinálni.
Más 4 Banshee 2 Nomád volt tegnap kipróbáláson a DZ-ben M4/NavyMP5-el és jó csapattársakkal 4 rugó killt hozott. Igen tudom kevés a rugó kill, de nekem megfelel, így hogy 1 hónapja voltam utoljára DZ-ben.
Csalót nem láttunk, egy szerintem jó taktikázó rugó játékos volt akit csak taktikai linkkel sikerült jobb belátásra téríteni.
Egy dolog hibádzik az M4-ben a 63-as tár helyett lehetne 68-es, az az 5 golyó sokat számíthat rugóvadászat közben.Micafighter a Barret-et lehet tényleg érdemesebb lenne egy Specializált zsákkal, vagy Savage kesztyűvel és 4-es zöld szett bónusszal.
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #30968 üzenetére
- Még egyet lefelejtettem azon kívül, hogy a Vírus ad egyet és ha körbeállunk a többiek is kapnak nyitáskor, a Vírusod mellett azon a fertőzőtt területen is kell lennie egy 2db-os Divtechet tartalmazó ládának.
- A Kalkasse sportboltnál fent ahonnan átlátsz a DZ 2 parkolóház kimentési pontra ott is van.
- DZ5 Pit mögött jobbra hátul a fertőzött területen szintén.
- DZ5 összekötő fertőzött folyosó szintén 2db Divtech.
Este akarok egyet csinálni, ha meglátom csatlakozok. -
yozsee11
aktív tag
válasz
pendre54 #30899 üzenetére
Jó is volt a tegnapi!
Viszont ahogy Anonymus is írta, egyedül vagy max 2-en (főleg, ha jól összeszokott páros, mert akkor meg lehet osztani egymással a cuccokat) a legjobb, mert így nem oszlik a gyógyszer mennyisége annyi irányba, ergó több időd marad a DZ-beli gyűjtögetésre, plusz 1-2 boss megölésére is. Egyedül simán megoldható akár ilyen 160 gearscore körüli érték elérése is (fegyverek + fegyvermódosítók, felszerelés + módosítók is mind-mind aranyból).
-
Anonymus23
veterán
válasz
pendre54 #30851 üzenetére
A múltkor pont beszéltünk rólad, látva, hogy folyamatosan a survivalt tolod, azt hittük, hogy mennyire bejött.
Egyébként ez a mod pont amiatt amit írtál is, egyedül, maximum ketten a legjobb.
Vagy 4-en, de akkor szigorúan minimum 2 felé kell indulni, mert annyi loot nincs, hogy négyen egyfelé menjetek. Normális társ nem árt, pl megosztani a gyógyszert is, hogy hasonló idővel menjünk, mert akkor együtt kell a kimentés is.
Egyébként nagyon jó a feleling, egyedül néha elég parás is tud lenni, de szerencse is kell, hogy ne farmolják ki előled aDZ-t, mint a múltkor én, kb 25-30 divtechet szedtem össze. De arról a szerverről összesen 3-an mentünk kiazt is együtt 1:40 perc környékén, nekem volt még kb 15 percem.
-
micafighter
nagyúr
válasz
pendre54 #30057 üzenetére
Az egy láda amit lvl 30 után kapsz. lvl 30 a max szint a játékban de utána is kapsz xp-t és ha összegyűlt x, kapsz egy ládát amiből jó cuccok eshetnek.
Amúgy annyira nem rossz a fordítás, csak ott a field terepet jelent szerintem, a cache meg ládát(ezeknek a szavaknak angolban több jelentése van. Nem tudom amúgy pontosan hogy van magyarra fordítva mert angolra van nálam állitva)
-
válasz
pendre54 #29005 üzenetére
Sajnos a malac mar nem er semmit...
A szivossag sem. Kiprobaltuk, mindegy, higy 350 v. 600...
Ugyanugy 1 sec alatt dolsz ossze...
Kifejezetten erdekel, azok a youtuberek, akik 400 szivossaggal kitancolnak 4 ember fokuszalt tuzet, hogy csinaljak...
Tegnap jott 2 manhunt, a gyerek 0 hpval sem fekudt le s mindezek utan irtozatosan nagyot lott. Neztem a sebzest, sima 2-3e, krit 4-5 ( 6 es 12 helyett... ).
Kerestem egesz ejjel forumokon, de sajnos semmi konkretumot nem talaltam, csak annyit, hogy bebugoltatjak a vedelmet ado effekteket ( medkit utani vedelem, mozgas kozben oles utani vedelem es barrett melleny 10%-a... ) 400e szivossagbol igy 3.5millio lesz.
A manhunt miutan meghalt, nem is jott vissza, ami szerintem mutatja, hogy elmentek bebugoltatni megint...
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #28540 üzenetére
Hatalmas nagy gratula.
Ma este követelem, hogy jöjjön velem min. egy Lexit.
A múltkor a Malac most pedig a mellény, pedig tegnap este mikor elköszöntem a számon volt, nem-e megyünk egy Lexit.
M4 igen eladni.
Ha olyan esik aminek a harmadik talentje ádáz azt viszont tartsa meg kérem. -
DeadEcho_
csendes tag
válasz
pendre54 #28178 üzenetére
Fel lehet szedni a fenti lootot is. Újra kell kezdeni a küldetést, ahol a 2. JTF arcot kell kiszabadítani, aki az asztalon van lebilincselve. Abban a térben a távoli bal oldalsó sarokban konkrétan a falon keresztüllehet felszedni a cuccokat
Nekünk egyébként az jött be, hogy ha megöljük a két dagit, a színpad háta mögött fog kijönni Barret, gyorsan meg kell ölni és nem megy vissza fel.
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #26998 üzenetére
Nem sajna most írták a többiek, hogy vártak, de nem láttak és én sem láttam őket.
Dühöngés:
Ezért randomokkal csinálom először fent a kihívást, a napit- összerak 3 orosszal 3 szor feküdtek lent az algúttáborban a sotisoktól, utána meg aturretet se tudták használni.
Ezután jött csak a feketeleves. Lemegyek UG sehol senki ismerős.
Békazabáló franciákkal többet nem játszok, ha egy gagyarászást hallok azonnal lövöm őket a DZ-ben.
Random párosítás 3 fázis kihívás 5 nehezítéssel, adna 10800 xp, 96 PxC, meg a többi.A harmadik fázis metro plaza ritka helyszín.
Mondom nekik menjünk a boltba ahol a löszeres láda van és defend.
Kírakom az immun ládát lemegy két hullám kiszalad a JTF csóka erre ezek utána, mondom gyertek vissza, de a baltások és gázgránátosok ledarálják a 3 hülét persze utána engem is.
Utána meg kint csodálkoznak, hogy nem töltí vissza a checkpointot.
Na ennyit a random párosítás/GS baromságról. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #26361 üzenetére
Szia !
Sentry kesztyű kellene és lenne egy kettes bónuszod is.
Mellényből egy 2500 páncélt adó.
Ha egyedül vagy fuss végig a 14 bosson, térkép az összefoglalóban.
Ma bent voltam és a gyüjtés és képzettség ölés napi mellett megcsináltam 3 kinti bosst és a kis pirosak adtak 2 Alpha cuccot.
Elsődleges fregyvereden nem él az első talent és van két ugyanolyan.
Látom van PxC-d át kéne kalibrálni, hogy mind a hat talent éljen is és különbözőek legyenek
Brutál, halál, páncélromboló, kérlelhetetlen, gonosz, stb. Stabil nem annyira, kell de elmegy.Amit délelőtt írtam a fegyvermódosítokról, vedd meg őket a plussz páncélért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest