-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
Krissz1983 #36386 üzenetére
Akkor lehet nekem volt valami gebasz!
-
sirszevenap
addikt
Fuh srácok, felnéztem One-on a játékba... Nem játszik ezzel már senki!
-
sirszevenap
addikt
Közérdekű közlemény! Aki majd komolyan szeretne DZ-zni néha az nagyon szépen kérem vegyen fel! ( Xbox One )
Komolyan mondom, elértem a lvl 30-at, alig vártam, hogy DZ-be menjek. Most már inkább idegbeteg vagyok , minthogy visszavágyjak oda... normális csapat nélkül! Használtam ezt az auto párosítást, 5/5 retardált csapattársakat kaptam vagy nemes egyszerűséggel csak AFK-k voltak. Ha netalántán mégis játszani akartak akkor pedig le se sz@rták, hogy szeretnék odamenni hozzájuk csak éppenséggel nem tudok, mert egy csapat elit van előttem. Ha pedig meghaltam, a lootom-at bezsebelték, arról ne is beszéljünk, hogy fogták magukat és sz@rrá lőttek mert olyan kedvük volt.
Nekem teljesen elment tőle a kedvem, ezt tényleg csak "ismerősökkel" lehet játszani.
-
sirszevenap
addikt
Egyébként a sztori küldetéseket hogyan csináltátok? Hardon vagy Normálon? Van értelme hardon?
A jó cuccok úgy is DZ - ből jönnek. Nem de? -
sirszevenap
addikt
válasz
Snip3r_HUN #8297 üzenetére
Csoportba csináltam, nem egyedül!
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Biztosan volt már róla szó, de megkérdezem. A Tech Szárnyról van szó. Nincs ott Paul Rhoedes ahol kellene neki, így nem tudom felnyitni a tech szárnyat. Ki mit csinált ilyenkor? Én 3x is megcsináltam a küldetést, mivel ezt tanácsolták. De akkor sincs ott a csávó. Nem akarnék új karit kezdeni. Vagy nincs más lehetőségem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest