- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
aerosmith #53287 üzenetére
Phoenix, ezt a múlt héten kellett volna megcsinálnod, GE alatt, pont az egyik legjobb GE volt a sokkolós. De lesz majd még.
Talon, hát ez olyan, hogy nézegesd meg a commendationokat, el kell érni a 3000-et, nagyon sok elérhető benne egyedül is, de elég sokat kell farmolni.
Rebelben és Fangban szívesen segítek. Ezek megvannak pár óra alatt.
-
törölt tag
válasz
aerosmith #45187 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Bár nem tudom a nagy örömöd okát, hiszen igazam volt.
Hisz benne van a III. Moderáció 12 pont alatt a Alapelvek - Jótanácsok, további szabályok:
Ez van , ENNYI-EZ -
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
aerosmith #18189 üzenetére
Nem tudom milyen szervereken vagytok Ti, de vigyetek már magatokkal néha. Én bezzeg fel alá futkározok egyedül is és még basztatom is az embereket, bele bele lövök 1-1-et hogy támadjon már rám, de rugó alig van. Úgy örülök mikor van egy 4-es csapat és akár egyedül is üldözhetem őket.
DZ99 rang semmit nem számít, csak annyi hogy tapasztalt a srác.
240+-os gear nincs, 240-es gear a max, 228 GS a max
full 240-es geart összehozni jelenleg pár nap, szóval ez az érv, hogy de neki jó gearje van, elég idejemúlt.
akkor még oké volt amikor csak falcon challange dobott heti 1-et, de ma bemész dz-be és nem győzöd törölni a szett itemeket. -
warcat
veterán
válasz
aerosmith #13626 üzenetére
Valamit bizonyára rosszul mert ez nagyon is működik ahogy fentebb is épp van róla szó.
Esetleg azt félreértetted,hogy ez nem állandó,hanem fenntartandó buff,akkor aktiválódik ha egy skillt használsz - gondolná az ember a fegyvertalent leírásánál, de Massivenál úgy tűnik az is elég az aktiváláshoz,ha úgy teszel,mintha használnál valamit.
Tehát pl a földre ledobható skillek közül előkapsz egyet (pl a gyógyítós, becélzod a földet,mintha lőnéd) de nyomsz egy jobb egér gombot(konzolon x) és nem használod el.Már ez aktiválja.egyébként meg gyorsan kell cserélgetni a fegyvert a stackeléshez,legyegyszerűbb macróval.
( le space fel space le space fel space le space fel space..... közé 0.03 delay) -
-
[hun] warhea
tag
válasz
aerosmith #11400 üzenetére
Lehet, hogy mazohista vagyok de en elvezem meg akkor is ha 3 oran at tart. nem szeretnek elindulni a grindeles iranyaba vagy a powerfarming iranyaba mert ismerem magam es ra fogok unni a jatekra.
nekem ez bejon, hogy tobbszor kell probalkozni ki kell szenvedni. ha le tudnam tolni 20perc alatt elvesztene a varazsat. es mindemellett jokat mokaztunk, nevettunk epitette a csapatot meg ha a csapat fele random is volt.
volt nalunk is ket srac aki nem birta idegszallal es szerintem mar a hajukat kiteptek az elso 3-4 sotistol.megertem en ezt is hiszen kulonbozoek vagyunk es ez igy is van jol.
-
westlake
félisten
válasz
aerosmith #6335 üzenetére
Hétfő 14:01.
Aztán az is lehet, hogy nem. Eddig nem írtak teljesen egyértelmű időpontot. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy túl sok időpontot írtak. Nem lehet tudni, hogy mi a valóság. -
Csabee86
senior tag
válasz
aerosmith #4930 üzenetére
Vagy esetleg büntetés.
Én tegnap úgy jártam, hogy két srác engem vett üldözőbe. Első szintű Rogue-ok voltak. Futottam, futottam és mire visszalőttem már letelt számlálójuk és én lettem Rogue. Ez egy kicsit idegesítő volt. Ilyenkor miért nem lehet gond nélkül lelőni az ilyeneket például? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
aerosmith #4334 üzenetére
Na igen, de túlzásba sem eshetnek, mert a nolife gamerek ellen úgysem lehet mit csinálni. 2-3 nap alatt úgyis lesz már olyan aki max szinten tolja majd.
#4337) marilllyo
Persze tudom, vannak ilyen emberek, plusz ugye a Twitch-es jófiúk/lányok, akik betolnak egy "Road to max level" közvetítést, és nonstop játszanak. -
westlake
félisten
válasz
aerosmith #4140 üzenetére
Ezt csak bízd rám. Ha az Ubi szándékosa nem fogja akadályozni, akkor megoldható lesz több csapat összehozása egy DZ-ba. Nyilván azt nem lehet megoldani, hogy valaki olyat "kövess" aki nem akarja, hogy kövesd. De lehet, hogy félreértettél. Nekem egyáltalán nem célom, hogy valakit üldözzek.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
aerosmith #4116 üzenetére
Ha elfogyott a leölhető nem rogue játékos, akkor kimennek mondjuk küldetésezni, aztán visszamennek egy óra múlva a DZ-be, hogy ismét legyilkoljanak minden nem rogue játékost. Egymást nem fogják megölni, mert a játékostársak ilyet nem tesznek. Még akkor sem, ha mindkét csapat tagjainak feje felett koponya van. Tudod, ésszel kell játszani.
-
westlake
félisten
válasz
aerosmith #4072 üzenetére
Az élősködő jelzőt a magam és a társaim nevében visszautasítom. Én sem írtam rátok, hogy puhapöcsű bagázs vagytok, mert csak városnézni jártok a PVP területre. Csak a miheztartás végett. Legközelebb gondolkozzál már légy szíves, mielőtt másokat sértegetsz.
"Vezetnénk egy KOS (Kill On Sight) listát is azokról akik bizonyítottan rogue mentalitásúak, ezeket (ha a lehetőség adott és nincs közelben más külsős agent) megelőző methodikával akkor is megölnénk, ha épp nincs piros koponya a feje felett."
A gyáva jelzőt viszont kiérdemlitek.
#4085: Majd legközelebb használja a valamelyik szmájlit és akkor nem veszem ennyire komolyan.
-
Motoxxx
tag
válasz
Nekünk már van egy alakuló csapat. Akik szintén totál anti rugó mentalitásuak. Szóval ránk lehet számítani ha majd a takarítani kell az utcákon. Majd beszélgetünk privátban is. Szerintem uplayen már felvettelek mert láttam életkorban egyivasuak vagyunk. Mondjuk a még nem rugó státuszú de listás rugó levadaszasat át gondolnám helyedben. Hiszen akkor te is az leszel. És aki szembe jön nem fogja megkerdezni miért lettél az. A fél dz rád fog vadászni. Szóval elegendő csak a rugó t takarítani. Az sem lesz könnyű az elején.
-
.LnB
titán
válasz
Ez tök jó ötlet. Komolyan. De, lesz egy apróbb probléma az első hónapokban. És most nevezhettek táltosnak, vagy jövőbe látónak. Én azt jósolom, hogy az elején a DZ arról fog szólni, hogy 16-20 fős csoportok fognak együttműködve roguekodni. Már itt is felmerült ugye ez az ötlet. Szinte biztos vagyok, hogy lesz egy (vagy több) nagyobb csapat akik 20-an fellépnek TS-re és összehangolva 5 csoportra leosztva uralni fogják a DZ-t. És ez baromi nagy presztízst fog jelenteni, nagy lesz a harc. Mellettük meg ott lesznek még a kisebb csoportok is. Szóval egy Enforcers (tök jó ez a név) csapatnak baromi nehéz dolga lesz.
Ez egyébként is nagyon érdekel, hogy vajon a DZ-n belül vagy kívül lesz kifizetődőbb tevékenykedni. Nagyon a DZ malmára hajtja a vizet az, hogy külön szinteződés érvényes a Zónán belül, szóval aki kezdetben kerülni fogja (mint én) az később szívhat ez miatt.
Bocs, csak hangosan gondolkodtam.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
aerosmith #3916 üzenetére
Nem ez a kihívás, hogy megölöd őket. Megölsz valakit aki pont droppol egy olyan cuccot amire szükséged van. De mivel megölted Rogue vagy. Mindenki rád fog menni, hogy megöljenek. Ha meg akarod magad és a cuccod védeni vissza kell, hogy lőjj és megöld őket. Aztán ha mindez megvan kb 2-3száz mp-t túl kell élned (ha sikeresen likvidáltál 3-4-5 ellenfelet) és még a cuccot is ki kell juttatni. Na ez az izgalmas
-
westlake
félisten
válasz
aerosmith #3884 üzenetére
Hibás elgondolás. A PVP a játék szervesz része. Amikor belépsz a PVP zónába, akkor elfogadod, hogy bármilyen indokkal megölhetnek. Ebben az esetben az a hibás felfogás, hogy akárki akárhogy tönkreteszi a te játékodat. Az nem a te játékod, hanem mindenki játéka. Neki ugyanannyira joga van legyilkolni téged, mint neked játszani. Ezen kár tövább pörögni. Ha bárki is azért neheztel valakire, mert megölte a PVP részen, az meg is érdemli.
#3890: Normális, meg nem normális PVP? Amit a játék enged, az normális.
-
ada19
senior tag
válasz
aerosmith #3884 üzenetére
Ne haragudj, de ezt nagyon túlgondoltad szerintem. Legtöbb játékos a kihívás miatt keresi a PvP-t, es nem azért mert debil és örömet okoz neki a rombolás. 5 év aktív WoW maradandó élmények közül az összes PvP-vel kapcsolatos. Mi mindenkit támadtunk, egyáltalán nem érdekelt van-e lootja már.
A játék erre lehetőséget ad, vagy elfogadják az emberel vagy sírnak miatta tovább.
-
westlake
félisten
válasz
aerosmith #3819 üzenetére
És azt hogy? Ha azért lőnek le, mert én meg lelőttem őket, akkor ők semmivel sem jobbak nálam, hiszen pontosan azt csinálták, amiért engem megöltek.
Ha valaki "elutasítja" a rogue eszmét, akkor én ugrálhatok előtte közvetlenül azután, hogy megöltem. Ő nem lőhet le, hiszen ő nem rogue és nem is akar azzá válni.
A miért meg senkit nem érdekel. Ez egy háború!#3820: Gyere árulónak a T2-be. Nincs is annál jobb érzés, amikor legyilkolsz valakit a helikopter alatt és a hullájára állva akasztod fel a cuccát, hogy aztán a tiéd legyen.
-
westlake
félisten
válasz
aerosmith #2920 üzenetére
Nyilván nem lesz benne, mivel a végleges verzióban nem lesznek elzárt részek. Ha lesznek is, akkor azok a DLC-knek lesznek "fenntarta" és nem olyan megoldással, mint a mostani béta "kordon". Én azt sem tartom kizártnak, hogy a publikus bétában az első pár alkalommal lesz csak Safe House, utána pedig halál. Persze az is lehet, hogy a bétára hagyják úgy, ahogy eddig is volt.
Látom, sok ember nem tud megbarátkozni ezzel a Rogue dologgal. Nem baj, végülis kellenek olyan player-ek is, akik magányosan kalandoznak a DZ-ben. Belőlük lesz a préda.
Egyébként ha nem lesz magyar Rogue team, akkor keresek külföldieket. -
mrgregoryan
tag
válasz
aerosmith #2920 üzenetére
juj ez már kezd személyesbe átmenni
pedig nagy cimborák voltatok a 7végén
ok én is köszönhetek sok DZ creditet egy rouge csapatnak, akikkel 10-20 perc alatt össze szedtünk párszázat, de nekem sem stílusom.
Én annak véltem betudni ezt, hogy már unaloműzés ment a bétában a végén, mert kevés tartalommal bír.
ezért remélem őszintén hogy tele lesz küldetéssel a single - coop, mint a Witcher 3 ban ahol már néha sok is, de annyira magával ragadó a világ, hogy jó benne questezni. -
westlake
félisten
válasz
aerosmith #1176 üzenetére
Mint írtam, kár vele próbálkozni. A jelenleg publikált kulcsok mindegyiket csak arra jó, hogy a bétára regisztráljon az ember. A játékhoz viszont olyan formátumú kulcs kell, mint amilyet a végleges játékok dobozaiban is lehet találni. Az Uplay egyértelműen azt írja a béta kulcsra, hogy nem megfelelő kulcs, nem pedig azt, hogy már valaki regisztráltra. Jelenleg is műlködő játék kulcsot, csak néhányan kaptak. A most letölthető béta csak arra jó, hogy ne 27-én kelljen leszedni, esetleg 200k-val.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mrgregoryan
tag
válasz
aerosmith #366 üzenetére
az Oculus info engem is érdekelne, mert most készülök elő rendelni
lehet hülyének néztek, de én azon (sajnos) kevés emberek közé tartozom akik ki nem állhatják a "face"-t.. van más megoldás, hogy csatlakozhassak hozzátok? mert engem pont ez érdekelne, hogy gyorsan JÓ csapatra lelni, és tolni.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nyaralás topik
- Lexus, Toyota topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest